52729

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
akos #1329 Egyet értek!!! Csak ezt az egy dolgot hiányoltam nagyjából a GTS-ből, és az ETS-ből is... A többi dolog nagy része moddolással megoldható volt... Nah jó, nem minden, de nagy része... -
Én is ezt tartanám a legreálisabb ötletnek! Nagyon jó lenne ha úgy mint haulinba vissza hoznák a saját pót cipelésének "élményét" hisz egy cég szerintem csak úgy teljes, ha pótkocsikat is lehet venni/vinni!
-
akos #1327 Szerindem eddig minden jó!!! Egyedül egyetlen kívánságom lenne, hogy saját pótot is lehessen venni... Ha ez teljesül, én már elégedett leszek!!!
-
őszintén szólva, nekem ebbe ez tökéletes lenne, mármint a Scania, de azért a fizikán tényleg változtathatnának...bár bevan ígérve, majd elválik :D
de reméljük nemkell várni a 10edik részig, hogy azt lehessen mondani, hogy szimulátor. :D -
vajo #1325 10 év múlva sok eséllyel, már Real Truck Simulator-al fog játszani a fél topik :D:D -
Aztán az ets 10-re talán már majd rá is lehet mondani, hogy szimulator... :D -
Teljesen igazad van...ne legyen minden tökéletes...legyen Ets3,4,5,6 is...és így tovább...szerintem jó irányba haladnak! remélem kicsi gépecském bírni fogja majd... -
vajo #1322 Most nézem, nincs rajta ablaktörlő XDXDXD -
vajo #1321 Nem tudom, de nekem tetszik ez a verda.. :D -
Nem értem mér kell leszólni.. úgyis kicserélitek majd .. -
Hát, komolyan mondom, ...... inkább le se írom.
Ez a gép teljesen jó, ne azzal csesszék el a drága időt, hogy minden egyes csavar a helyén legyen, minden él tökéletes szögben álljon. -
nenus #1318 ebben igazad van, de akkor is furcsán néz ki.. -
ÁÁÁ milyen finnyás banda!!!!
Jó ez így! Sokkal szebb mint a régiek! -
nenus #1316 maradjunk annál hogy alakul -
Hááát:D -
+1
szvsz jóez nem?:D -
Igen, a kilincs nekemis bejön:D -
nenus #1312 akár mi is az, ezen még dolgozzanak.. mellesleg a komplett hátulja + az 1. sárvédő meg a kilincs brutáljó -
most hogy megmondod a tető spoiler hülyén áll :/ de legalább eddig eljutottak. -
talán a kipufft akarták oda?:S
vagy lehet fellépő..nemtudom:/ -
nenus #1309 de mi az a trepni ott a takarónál? -
nekem csak az első lökhárító nem tetszik, sztem lehetne lejjebb is, am egész jó...:) -
nenus #1307 meghát a rács is.. mintha nem 90° lenne hanem legalább 100°
[apro] de azért ment háttérnek xD -
A tető tényleg elég gány lett:S
túljót akartak.. -
nenus #1305 fújjmár... milyen alakja van már ennek?
ha ilyen marad akkor majd átalakítom, mert ez szvsz shit -
énis...remélem nem marad az ami GTS-ben volt...:D -
#_Nagyon fasza! 
-
vajo #1302 Felhívás Yokel-nek! Mivel te penge vagy PS-ből, így nem akarsz összdobni egy jó bannert, ami megy az új (mostani, ha a modik már berakták) dizájnhoz.? -
vajo #1301 Fasza.. 
DAF-ra lennék kiváncsi már.
-
Ez igen! 
-
k*va jo a scania
-
Szerintem csinálják meg szépen mindet vagy egyet se nekem valahogy fura úhy hogy pl. Man meg DAF és akkor többi kitalált nevű. -
Elkéstem :D -
neee :o)
álva lesz*pom magam :OO még 1 merci képet valami ilyesmit és elégedett vok :P
[am mintha renderer kép lenne remélem lesz ilyen szép a gémben is] -
Két kép
Kép
Kép2 -
akos #1294 Ez igen!!! Ha ilyen lesz benne a Scania, akkor király!!!
-
Blum #1293 Brutáljó..:O -
egy új kép...
sztem fasza...
am meg bocs a képméretért, de úgy gondoltam h ezt nem méretezem át... ;) -
Blum #1291 Igaza van. -
vajo #1290 Savanyú cukorba haraptál?