52659
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • kutizsolt
    k*va jo a scania
  • luspaydavid
    Szerintem csinálják meg szépen mindet vagy egyet se nekem valahogy fura úhy hogy pl. Man meg DAF és akkor többi kitalált nevű.
  • luspaydavid
    Elkéstem :D
  • szabii98
    neee :o)
    álva lesz*pom magam :OO még 1 merci képet valami ilyesmit és elégedett vok :P
    [am mintha renderer kép lenne remélem lesz ilyen szép a gémben is]
  • luspaydavid
    Két kép
    Kép
    Kép2
  • akos
    Ez igen!!! Ha ilyen lesz benne a Scania, akkor király!!!
  • Blum
    Brutáljó..:O
  • Szobi30
    egy új kép...

sztem fasza...

am meg bocs a képméretért, de úgy gondoltam h ezt nem méretezem át... ;)
  • Blum
    Igaza van.
  • vajo
    Savanyú cukorba haraptál?
  • Atikah
    Amúgy ki kérdezte h milyen gépetek van?
  • Szobi30
    gondolom nemvolt olcsóság...:D
  • szabii98
    azjó :)
  • vajo
    Nekem 1GB 9800GTS - GIGABYTE van.
    Tavalyi széria, és nfs hp, moh 2010 meg minden elmegy rajta maxon. :D
  • szabii98
    GTSel hogy állsz?:D
  • Szobi30
    jaja...sztem is :D
    őszintén szólva a procim-tól és a memóriámtól nem félek, csak a vidikaitól.
    a procim amint már leírtam egy Core 2 Duo E 8600 (3.33 Ghz)
    ehhez van 4 giga memóriám...
    ideje lenne beújítani vmi komolyabb vidikarira is...:D

am meg bocs az off-ért.
  • Blum
    Hát..a 8400már el fog vérezni. :D
  • szabii98
    ,,Mercire és Scaniara kapják meg a liszenszt, azt eldugulok"
    +1 :)

• Szobi30
    a vidikarim nem a legjobb...gigabyte 8400 GS 512 mb...
    de remélem h fog menni azon is, ha nem akkor veszek jobbat :D
  • vajo
    MO-val ne szomorodjatok el. :D Hiszen még itt vagyok. :D
    Graf: Ha valakinek volt olyan kacatja otthon, hogy esetleg az NFS HP ment maxon, akkor ets2-vel nem lesz probléma!

Hírek: Happy vagyok :D:D:D:D:D:D:D
    Mercire és Scaniara kapják meg a liszenszt, azt eldugulok.
  • szabii98
    Magyarok...hát nemgond...viszont újra írott motor :P jólesz
  • Szobi30
    fasza...nagyon jó hírek...:D
    gépigényről annyit, hogy remélem, hogy az Intel Core 2 Duo E 8600 bírni fogja... :D
    de, igaz ez még nem mostanában lesz, de kíváncsian várom a képeket már az új grafikai motorral készülteket :)
  • v43 001
  • Blum
    "És hogy hogy fog mindez kinézni? Nos, a tuning mellett a technikai front is jelentős újításokat tartogat, a fejlesztők ugyanis alaposan nekifeküdtek az immár 14. évét (!!!) taposó Prism3D motornak, és szinte alapjaiban írták újra azt."

Talán ennek örülök a legjobban...
    VÉGRE!!!
  • gumikacsa
    Bár az alkalmi játékos fuvarozók minden bizonnyal jól ellesznek pár órán keresztül az ET2-vel, mi magunk igazából az előreláthatólag 2011 második felében érkező Euro Truck Simulator 2-re voltunk kíváncsiak, a fejlesztők pedig -- bár eléggé szűkszavúnak bizonyultak a játék több aspektusát érintően is -- több, igen kellemesnek ígérkező fejlesztésről is lerántották a leplet.

Ott van először is maga a térkép: az ETS2-vel érkező Európa amellett, hogy jóval kidolgozottabb és változatosabb lesz elődjénél, egyúttal méretében is jelentősen megnő; a fejlesztők a German Truck Simulator méretarányával dolgoznak, szóval Németország és az Egyesült Királyság pont akkora lesz, mint a GTS-ben és a UK Truck Simulatorben volt (kisebb módosításokkal egyébként egy az egyben fel is használják a két pálya úthálózatát). A bejárható terület tehát igen nagynak ígérkezik, örömünk azonban nem felhőtlen, mivel Pavel elmondása szerint Magyarország (meg amúgy az egész közép-kelet-európai régió) valószínűleg ezúttal sem kerül be az alapverzióba; újabb területeket valószínűleg az időszakosan érkező tartalomfrissítésekkel pakolnak majd be, de reméljük, hogy ez -- az ETS-sel szemben -- nem merül majd ki egyetlen csenevész országban és két főútvonalban...

Játékmenetében a folytatás leginkább a Euro Truck és a German Truck keverékének tűnik: karrierünket az új részben is egy logisztikai cég sofőrjeként kezdjük, majd saját kamionunk megvásárlását követően szabadúszóként folytatjuk, az időlimitre teljesített megbízatásokból befolyó pénzből pedig új kamiont vehetünk, ADR-jogosítványt szerezhetünk, hozzáférést kaphatunk a többi országhoz, saját vállalkozásba kezdhetünk, illetve -- új elemként -- kamionunkat is teljesen testre szabhatjuk. Ez utóbbi tűnik egyébként jelenleg az ETS2 egyik legnagyobb attrakciójának; a fejlesztők ígérete szerint mindegyik típus egy rakás egyedi tuningopcióval fog érkezni, a járgányok teljesítménye mellett pedig azok megjelenését is igen alaposan átszabhatjuk: plusz fényszórókat, megkülönböztető jelzést ("villogót"), matricákat, kürtöket, visszapillantó tükröket, vagy épp gallytörő rácsot rakhatunk kamionunkra.

Apropó, kamionok: a fejlesztők elmondása szerint jelenleg igen nagy esély van rá, hogy több gyártó licencét is megszerezzék, így valószínű, hogy a fiktív típusok helyett végre a megvehető gépszörnyek legtöbbje (vagy mindegyike) valódi márkajelzést kap. A készítők emellett pár új kamiont is terveznek, a Renault oldalán pl. a Magnum mellett a Premium megjelenésére is számíthatunk.

És hogy hogy fog mindez kinézni? Nos, a tuning mellett a technikai front is jelentős újításokat tartogat, a fejlesztők ugyanis alaposan nekifeküdtek az immár 14. évét (!!!) taposó Prism3D motornak, és szinte alapjaiban írták újra azt. Az új részben ennek megfelelően a kamionok és a tereptárgyak jóval kidolgozottabbak lesznek, a textúrák szintén ugranak egy szintet a minőségi skálán, a fény- és árnyékeffektek sokat javulnak, nem érheti panasz a víz tükröződését sem, emellett a memóriakezelést is optimizálják (szóval az új pályarész betöltésével járó kis szaggatásokat lassan elfelejthetjük). Alapjaiban írják újra emellett az MI-t is (szóval remélhetőleg hamarosan búcsút inthetünk az idióta kocavezetőknek), a motor pedig immár egy külön, a fizikai számításokat végző réteget is kap -- reméljük, ez majd a vezetési modellen is érződik. Mindez persze azt jelenti, hogy a játék éhsége jelentősen megnő: az már biztos, hogy az élvezetes játék egy kétmagos procit fog majd igényelni -- a gépigényről jelenleg azonban többet nem tudni.

Az tehát már biztos, hogy 2011-ben sem maradunk kamionos játékok nélkül, a készülő ETS2 pedig a cég eddigi legjobbjának ígérkezik -- a kérdés persze csak az, hogy valóban hozza-e az új rész mindazt, amit az előzetes infók és képek alapján elvárunk tőle, és hogy képesek lesznek-e így megfelelni a kamionbarátok egyre növekvő elvárásainak. Jövőre kiderül...

Forrás: pcguru.hu
  • Immigrants
    Forumozás netikettjét eléggé sérted azzal, hogy 5 hsz-t nem bírsz visszaolvasni...
  • Gell97 kolega
    Nagyon jó!
  • djano
    mivel nem olvastam vissza ezért nem tudtam.bocsi
  • Blum
    Az előbb írtuk le,hogy render..
  • szabii98
    Nem.
  • djano
    amit itt adtál egy képet. A bannernak a képét ami lehet az új lesz.
    Azon a Daf ETS2böl van??
    Mert akkor kurva jól meglesz csinálva a Daf
  • 94mike
    Sztem kurvajó
  • Atikah
    Banner szar, kamion igénytelenül van kivágva, felirat elég undorító, rádadásúl amit Blum írt, gondolom nem kérdezted meg h kirakhatod-e, mellesleg semmi köze nincs a játékhoz még a gépnek.
  • Blum
    Az.
  • Szobi30
    fasza...
  • szabii98
    Az render kép?:O
  • Blum
    Nem rossz.

(A render az fastalex munkája,megkérdezted,hogy legalább használhatod-e?)
  • szabii98
    nice!
    szép lesz ez
  • vajo
    Vélemény a dizájnról? a banner majd más lesz, ha yokelt szépen megkérjük, és csinál valami ehhez valót, meg a háttér is más lesz-e, csak a stílus tetszik-e?
  • vajo
    Nem kell mindenért haragudni...a harag csak haragot szül, azt a végén itt is ilyen ETS topikos "anyázások" lesznek. Félre kell tenni azt helló. Megyünk tovább.