52729

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
még az évbe valamikor -
krisi6 #1368 HALI!!
MIKOR JÖN KI A JÁTÉK??
-
vajo #1367 Lehet, de engem majd inkább az árnyék érdekelne. Kiváncsi vagyok rá.. :D -
És szerinted a grafikus motor mire való? -renderelésre -
80% hogy render kép :D -
Nem hiszem, szerintem ez a kép is az új grafikus motorral készült, mint a scaniás képek. -
Biztos jobb lesz mint ami a GTS-be volt. És az már valami! :) Még a fizikára és a mapra vagyok nagyon kíváncsi. -
vajo #1362 A játékba oltári szar lesz érzésem szerint. :D -
A játékbais így fogkinézni?:D ugyeugyeugye?:D -
hmm...
Tetszik!
-
Nagyon szépek! :P -
király! -
Blum #1357 Szépek! -
nenus #1356 Egyszerűen nagyszerű
-
Kaptunk egy képet!
-
A helyzetjelző->tompított az lehetne egy gombon, és a refi egy másikon...ez is elég lenne. -
erről már régen volt szó...már sokan írták ezt, egyébként szerintem se lenne hülyeség :) -
akos #1352 Hát, szerintem ennyire nem fognak belemerülni a részletekbe, habár szerintem nem lenne rossz ötlet... Talán majd a következő részben!
-
Am még 1 tipp.
Megcsinálhatnának azt is ami az eredeti kamionoknál is van.
A helyzetjelzőt a Refit a Ködlámpát külön lehet kapcsolni.és mondjuk ez a 3 az 3 gombra kapcsolódna fel.
Boldog Karit Mindenkinek! -
úgyse lesz :( -
Boldog karácsonyt!!!
Jöhetne valami ajándék az SCS-től :D -
vajo #1348 Az nem lenne hülyeség. :D -
+1
-
Blum #1346 Tudnám díjazni :P -
bemutatják a dinamikus fény árnyék hatást :P -
Remélem valami videót kapunk:/ -
vajo #1343 Vajon karácsonyra mivel készülnek? Nem hiszem, hogy ezt a képet szánták karira. -
nenus #1342 Beszélek modeikkal.. Aztán helyre kellene rakni itt az egész mindenséget -
foskaka az gész !! delete -
Blum #1340 Kurva jó,hogy szart nem látok abból,amit írsz,csak akkor ha kijelölöm...-.-"
El lett baszva a topik rendesen. -
nenus #1339 Télleg.. Mi lesz a HG joggal? -
Kivel rakattad be?:/ szerintem, amíg nem testreszabható ízlés szerint(hg jog) a topic, addig nincs értelme a háttérnek.Belehet állítani gondolom Efreet vagy valaki gyorsban berakta :) -
Nem in game, de nem is render. Az új motorral készült, tehát majdnem ráfoghatjuk hogy ingame. Hááát, remélem, nem a végleges… -
Blum #1336 Legalább a szövegablaknak a hátterét meg lehetne változtatni,mert ku*va mód irritáló.. -
nenus #1335 Szerintem jó ez a téma, csak a betűk színén kéne változtatni -
Blum #1334 Ez a háttér egy kalap szar..:/ -
szöget=szöveg 
Mondom én, h nem lehet látni a szöveget amit ír az ember...
-
Hm, micsoda változások vannak itt..
Sajnos a háttérkép miatt most semmi sem olvasható, itt sem ahol lehet beírni, meg a banner alatti szöget sem látható.
Mind1, itt egy kép a hasonlitgatás miatt, főleg a tetőt mert az nem lett az igazi, túl gömbölyűre sikerült.
Ha jól olvastam a blogon, visszahozzák a 18WOS sorozatból jól ismert custom paintjob opciót, h így lehessen skinezni a traktort és, h ezek in-game képek? Hááát nem tudom...
-
akos #1331 Hát, ez az... Én is próbálkoztam vele, de csak annyit sikerül elérnem, hogy valamivel lassabban gyorsul a kamion, meg a féktávok lettek valamivel hosszabbak... Mondjuk így nincs az a kimondottan F1-es gyorsulása, amikor póttal megyek... :-) -
vajo #1330 Akár a fizikát is lehetne moddolni, ha tudnád mivel kell, és tudsz programozni. De jah. Amit lehetett, azt moddolták is eszeveszettűl.