52659
-
nenus #1339 Télleg.. Mi lesz a HG joggal? -
#1338 Kivel rakattad be?:/ szerintem, amíg nem testreszabható ízlés szerint(hg jog) a topic, addig nincs értelme a háttérnek.Belehet állítani gondolom Efreet vagy valaki gyorsban berakta :) -
#1337 Nem in game, de nem is render. Az új motorral készült, tehát majdnem ráfoghatjuk hogy ingame. Hááát, remélem, nem a végleges… -
Blum #1336 Legalább a szövegablaknak a hátterét meg lehetne változtatni,mert ku*va mód irritáló.. -
nenus #1335 Szerintem jó ez a téma, csak a betűk színén kéne változtatni -
Blum #1334 Ez a háttér egy kalap szar..:/ -
#1333 szöget=szöveg
Mondom én, h nem lehet látni a szöveget amit ír az ember... -
#1332 Hm, micsoda változások vannak itt..
Sajnos a háttérkép miatt most semmi sem olvasható, itt sem ahol lehet beírni, meg a banner alatti szöget sem látható.
Mind1, itt egy kép a hasonlitgatás miatt, főleg a tetőt mert az nem lett az igazi, túl gömbölyűre sikerült.
Ha jól olvastam a blogon, visszahozzák a 18WOS sorozatból jól ismert custom paintjob opciót, h így lehessen skinezni a traktort és, h ezek in-game képek? Hááát nem tudom...
-
akos #1331 Hát, ez az... Én is próbálkoztam vele, de csak annyit sikerül elérnem, hogy valamivel lassabban gyorsul a kamion, meg a féktávok lettek valamivel hosszabbak... Mondjuk így nincs az a kimondottan F1-es gyorsulása, amikor póttal megyek... :-) -
vajo #1330 Akár a fizikát is lehetne moddolni, ha tudnád mivel kell, és tudsz programozni. De jah. Amit lehetett, azt moddolták is eszeveszettűl. -
akos #1329 Egyet értek!!! Csak ezt az egy dolgot hiányoltam nagyjából a GTS-ből, és az ETS-ből is... A többi dolog nagy része moddolással megoldható volt... Nah jó, nem minden, de nagy része... -
#1328 Én is ezt tartanám a legreálisabb ötletnek! Nagyon jó lenne ha úgy mint haulinba vissza hoznák a saját pót cipelésének "élményét" hisz egy cég szerintem csak úgy teljes, ha pótkocsikat is lehet venni/vinni! -
akos #1327 Szerindem eddig minden jó!!! Egyedül egyetlen kívánságom lenne, hogy saját pótot is lehessen venni... Ha ez teljesül, én már elégedett leszek!!! -
#1326 őszintén szólva, nekem ebbe ez tökéletes lenne, mármint a Scania, de azért a fizikán tényleg változtathatnának...bár bevan ígérve, majd elválik :D
de reméljük nemkell várni a 10edik részig, hogy azt lehessen mondani, hogy szimulátor. :D -
vajo #1325 10 év múlva sok eséllyel, már Real Truck Simulator-al fog játszani a fél topik :D:D -
#1324 Aztán az ets 10-re talán már majd rá is lehet mondani, hogy szimulator... :D -
#1323 Teljesen igazad van...ne legyen minden tökéletes...legyen Ets3,4,5,6 is...és így tovább...szerintem jó irányba haladnak! remélem kicsi gépecském bírni fogja majd... -
vajo #1322 Most nézem, nincs rajta ablaktörlő XDXDXD -
vajo #1321 Nem tudom, de nekem tetszik ez a verda.. :D -
#1320 Nem értem mér kell leszólni.. úgyis kicserélitek majd .. -
#1319 Hát, komolyan mondom, ...... inkább le se írom.
Ez a gép teljesen jó, ne azzal csesszék el a drága időt, hogy minden egyes csavar a helyén legyen, minden él tökéletes szögben álljon. -
nenus #1318 ebben igazad van, de akkor is furcsán néz ki.. -
#1317 ÁÁÁ milyen finnyás banda!!!!
Jó ez így! Sokkal szebb mint a régiek! -
nenus #1316 maradjunk annál hogy alakul -
#1315 Hááát:D -
#1314 +1
szvsz jóez nem?:D -
#1313 Igen, a kilincs nekemis bejön:D -
nenus #1312 akár mi is az, ezen még dolgozzanak.. mellesleg a komplett hátulja + az 1. sárvédő meg a kilincs brutáljó -
#1311 most hogy megmondod a tető spoiler hülyén áll :/ de legalább eddig eljutottak. -
#1310 talán a kipufft akarták oda?:S
vagy lehet fellépő..nemtudom:/ -
nenus #1309 de mi az a trepni ott a takarónál? -
#1308 nekem csak az első lökhárító nem tetszik, sztem lehetne lejjebb is, am egész jó...:) -
nenus #1307 meghát a rács is.. mintha nem 90° lenne hanem legalább 100°
[apro] de azért ment háttérnek xD -
#1306 A tető tényleg elég gány lett:S
túljót akartak.. -
nenus #1305 fújjmár... milyen alakja van már ennek?
ha ilyen marad akkor majd átalakítom, mert ez szvsz shit -
#1304 énis...remélem nem marad az ami GTS-ben volt...:D -
#1303 #_Nagyon fasza!
-
vajo #1302 Felhívás Yokel-nek! Mivel te penge vagy PS-ből, így nem akarsz összdobni egy jó bannert, ami megy az új (mostani, ha a modik már berakták) dizájnhoz.? -
vajo #1301 Fasza.. DAF-ra lennék kiváncsi már. -
#1300 Ez igen!