52659
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • nenus
    Télleg.. Mi lesz a HG joggal?
  • szabii98
    Kivel rakattad be?:/ szerintem, amíg nem testreszabható ízlés szerint(hg jog) a topic, addig nincs értelme a háttérnek.Belehet állítani gondolom Efreet vagy valaki gyorsban berakta :)
  • gumikacsa
    Nem in game, de nem is render. Az új motorral készült, tehát majdnem ráfoghatjuk hogy ingame. Hááát, remélem, nem a végleges…
  • Blum
    Legalább a szövegablaknak a hátterét meg lehetne változtatni,mert ku*va mód irritáló..
  • nenus
    Szerintem jó ez a téma, csak a betűk színén kéne változtatni
  • Blum
    Ez a háttér egy kalap szar..:/
  • yokel
    szöget=szöveg

Mondom én, h nem lehet látni a szöveget amit ír az ember...
  • yokel
    Hm, micsoda változások vannak itt..
    Sajnos a háttérkép miatt most semmi sem olvasható, itt sem ahol lehet beírni, meg a banner alatti szöget sem látható.

Mind1, itt egy kép a hasonlitgatás miatt, főleg a tetőt mert az nem lett az igazi, túl gömbölyűre sikerült.
    Ha jól olvastam a blogon, visszahozzák a 18WOS sorozatból jól ismert custom paintjob opciót, h így lehessen skinezni a traktort és, h ezek in-game képek? Hááát nem tudom...

• akos
    Hát, ez az... Én is próbálkoztam vele, de csak annyit sikerül elérnem, hogy valamivel lassabban gyorsul a kamion, meg a féktávok lettek valamivel hosszabbak... Mondjuk így nincs az a kimondottan F1-es gyorsulása, amikor póttal megyek... :-)
  • vajo
    Akár a fizikát is lehetne moddolni, ha tudnád mivel kell, és tudsz programozni. De jah. Amit lehetett, azt moddolták is eszeveszettűl.
  • akos
    Egyet értek!!! Csak ezt az egy dolgot hiányoltam nagyjából a GTS-ből, és az ETS-ből is... A többi dolog nagy része moddolással megoldható volt... Nah jó, nem minden, de nagy része...
  • hungaro
    Én is ezt tartanám a legreálisabb ötletnek! Nagyon jó lenne ha úgy mint haulinba vissza hoznák a saját pót cipelésének "élményét" hisz egy cég szerintem csak úgy teljes, ha pótkocsikat is lehet venni/vinni!
  • akos
    Szerindem eddig minden jó!!! Egyedül egyetlen kívánságom lenne, hogy saját pótot is lehessen venni... Ha ez teljesül, én már elégedett leszek!!!
  • Szobi30
    őszintén szólva, nekem ebbe ez tökéletes lenne, mármint a Scania, de azért a fizikán tényleg változtathatnának...bár bevan ígérve, majd elválik :D
    de reméljük nemkell várni a 10edik részig, hogy azt lehessen mondani, hogy szimulátor. :D
  • vajo
    10 év múlva sok eséllyel, már Real Truck Simulator-al fog játszani a fél topik :D:D
  • gumikacsa
    Aztán az ets 10-re talán már majd rá is lehet mondani, hogy szimulator... :D
  • Robertoo21
    Teljesen igazad van...ne legyen minden tökéletes...legyen Ets3,4,5,6 is...és így tovább...szerintem jó irányba haladnak! remélem kicsi gépecském bírni fogja majd...
  • vajo
    Most nézem, nincs rajta ablaktörlő XDXDXD
  • vajo
    Nem tudom, de nekem tetszik ez a verda.. :D
  • Atikah
    Nem értem mér kell leszólni.. úgyis kicserélitek majd ..
  • gumikacsa
    Hát, komolyan mondom, ...... inkább le se írom.

Ez a gép teljesen jó, ne azzal csesszék el a drága időt, hogy minden egyes csavar a helyén legyen, minden él tökéletes szögben álljon.
  • nenus
    ebben igazad van, de akkor is furcsán néz ki..
  • Falkon
    ÁÁÁ milyen finnyás banda!!!!
    Jó ez így! Sokkal szebb mint a régiek!
  • nenus
    maradjunk annál hogy alakul
  • 94mike
    Hááát:D
  • szabii98
    +1
    szvsz jóez nem?:D
  • 94mike
    Igen, a kilincs nekemis bejön:D
  • nenus
    akár mi is az, ezen még dolgozzanak.. mellesleg a komplett hátulja + az 1. sárvédő meg a kilincs brutáljó
  • szabii98
    most hogy megmondod a tető spoiler hülyén áll :/ de legalább eddig eljutottak.
  • 94mike
    talán a kipufft akarták oda?:S
    vagy lehet fellépő..nemtudom:/
  • nenus
    de mi az a trepni ott a takarónál?
  • szabii98
    nekem csak az első lökhárító nem tetszik, sztem lehetne lejjebb is, am egész jó...:)
  • nenus
    meghát a rács is.. mintha nem 90° lenne hanem legalább 100°

[apro] de azért ment háttérnek xD
  • 94mike
    A tető tényleg elég gány lett:S
    túljót akartak..
  • nenus
    fújjmár... milyen alakja van már ennek?
    ha ilyen marad akkor majd átalakítom, mert ez szvsz shit
  • Szobi30
    énis...remélem nem marad az ami GTS-ben volt...:D
  • Gell97 kolega
    #_Nagyon fasza!
  • vajo
    Felhívás Yokel-nek! Mivel te penge vagy PS-ből, így nem akarsz összdobni egy jó bannert, ami megy az új (mostani, ha a modik már berakták) dizájnhoz.?
  • vajo
    Fasza.. DAF-ra lennék kiváncsi már.
  • v43 001
    Ez igen!