52660
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • kutizsolt
    azt ET ma jelent meg???
  • Tomika boy
    Be se engednek bázeg xD
    Am Ajká-ra gyere ott leszek :D
    OFF vége bocsesz Vajo papa :L
  • nenus
    Elmegyek Halimba citybe köménycsávó Na de no off
  • Tomika boy
    Nem hiszem el neked mert mindig hazudsz!
  • nenus
    +1

Tomi: Szájbaverlek...
  • Tomika boy
    Jol van mennyé aludni :L
  • MauroN
    Nenus sajnos igazad van. Tényleg nem változott semmit. Ahogy láttam maximum annyit, hogy nagyobb lett a térkép. Nem 5 perc egy fuvar hanem 6. És a függöny nem mozdult, csak optikai csalódás. Remélem az ETS2-ben nem ennyit "változtatnak"!
  • nenus
    Semmit nem változott, meg tele van MÉG buggal. De én nagyon várom :D

Meg ahogy néztem, mozgott a függöny (de lehet h csak én láttam úgy)
  • vajo
  • nenus
    Nem fognak mindenről össze vissza képeket tenni
  • Tomika boy
    Értem:S
  • vajo
    Már kérdezték mások is, de nem jött rá válasz..
  • DJKonya
    Idővel úgy is fognak mutatni.
  • Tomika boy
    Kitudná nekik szépen jólérthetően leirni hogy a dafrol nem e tudnának képet mutatni akárhogy áll??:P
  • Gell97 kolega
    Ezigen!
  • yokel
    Az előbb linkelt screenshots videóban 0:32-nél van a "kamionod"
  • yokel
    ET2 hivatalos website
  • luspaydavid
    ET2 screenshots
  • nenus
    Bocs a dupláért, de lehet hogy tényleg amcsi játékot kapunk. Erről 1 képet sem láttam ET2-ben:
  • nenus
    Jelen esetben 1 amcsi játék jöhetne :D Egy hete elővettem a convoyt és tök jól elvagyok vele :D
  • gumikacsa
    Én is arra gondoltam, hogy készül egy új 18wos rész. Ezzel az a gond, hogy szerintem túl nagy projekt ahhoz, hogy rámondják, hogy kis projekt...

Illetve egy új truck saver-t tudok elképzeli, az új motor képességeit bemutatandó. Ezzel meg az a gond, hogy még talán korai.

Esetleg valami kieg valamelyik régebbi játékhoz. (GTS multipack )
  • yokel
    Erre a 3. "titkos" projektre sokan ráugrottak a blogon és sokan elkezdtek rögtön spekulálni, h biztos a Bus Drivernek lesz 2. része!

Nos az SCS Soft hamar helyretette a dolgokat és már meg is írta, h nem lesz BD2, mivel nagyon kevés bevétel származott abból a játékból, így nem is feccőlnek bele több időt. Ők úgy látják, h a kamionos játokok ideje van most itt, vagyis lehetséges, h a 3. projekt is kamionos lesz, talán Haulin 2 - vissza Amerikába!
    Mind1, hamarosan megtudjuk úgy is...
  • gumikacsa
    térképről, irányításról? Majd kb. fél év múlva... főleg videót..
  • akos25
    Hát, mondjuk a DAF az engem is nagyon érdekelne!!!
  • szabii98
    én is megnézném:P
    meg még képet a merciről*.*
  • Szobi30
    remélem, hogy azzal is csinálnak valamit...:D
  • vajo
    Engem már a DAF érdekel, de holnap meg is kérdezem mit terveznek vele... :D
  • Tomika boy
    Megkellene irni nekik hogy a térképröl vagy az irányitásrol videot nem e tudnának készíteni vagy csak a térképröl képet küldeni:P
  • szabii98
    Jó, hogy foglalkoznak velünk, így kedvünkre "formálhatjuk" a jövő kamionos játékát.
  • nenus
    Az a rohadt trepni ne csüvekedne az oldalspoilerben. De gyönyörű. Gratulálok az SCS-nek
  • vajo
    Thanks for your wishes!
    In the first blog post of this year we want to thank you all for your new year's wishes. It is really encouraging to see that so many people appreciate our work, that our effort was not just a waste of time. Conversely it pulls us to work even harder in this year. We need you to stay with us, and help us through your positive as well as negative feedback to develop the best truck games for you.

And new games are for sure coming in 2011! Release of 18 Wheels of Steel Extreme Trucker 2 is really close now. Of course we are still working on Euro Truck Simulator 2, and there is even a third small and secret project under development now. More on this surprise soon.

Thank you for everything again, we are looking forward to our dialogue with you in 2011 through our blog and facebook pages!

Oh, we did some work on the Scania, is it any better now?

[b]Köszi a jókívánságotokat.
    Az új évnek az első hozzászólásában szeretnénk köszöntet mondani minden jó kívánságért. Biztató látni, hogy sok ember tényleg megbecsüli, értékeli a munkákat, a fáradozásainkat a nehéz időkben is.
    Ez húz minket afelé, hogy még keményebben tudjunk dolgozni. Szükségünk van arra, hogy támogass minket, a pozitív és negatív véleményeiddel is, hogy, nektek a lehető legjobb kamionokat fejlesszük ki.

2011-ben új játékok is érkeznek. Hamarosan kiadásra kerül a 18 Wheels of Steel Extreme Trucker 2 is. Természetesen mi dolgozunk az Euro Truck Simulator 2-n is, és fejlesztés alatt van még egy harmadik, kicsi projekt is. Hamarosan többet megtudtok erről is.

Köszönünk mindent újra, és előre várjuk veletek a 2011-es beszélgetéseket a blogunkon, és facebookon keresztűl.

Oh. Javítottunk a Scanian egy keveset, most már jobban néz ki?[/i]

Elnézést a fordításért, ha van benne hiba, de nem minden hol szó szerint fordítottam.
  • sjani1995
    Goodyear licence csúszik...sebaj:DD
  • Tomika boy
    Egész jó :)
    Nekem a kilincs jön be a legjobban
  • szabii98
    hmm
    kb az mint amit gerypapa írt :D
  • 94mike
    Az oldal spoiler nagyon bejön:):)
    szép,és élethű..:D( nem a tanktakarórol beszélltem : D)
  • Gerypapa 95
    remélem a kerekekröl leveszik a feliratot és akkor tuti alap géppel fogom tolni :)
  • yokel
    Hmm, érdemes volt nekik szóvá tenni, nem is gondoltam volna , h érdemben foglalkoznak majd a commenttel...

Am, itt lehet összehasonlítani, h mennyi változás lett rajta:

• vajo
    Király.....jól néz ki. :D Tetszik.
  • Blum
    Jobb bizony,szép!
  • 94mike
    Egésszen jó