52660
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Szobi30
    pontos dátumot még tudomásom szerint nem írtak...de javítsatok ki ha tévedek :D
  • WinStar
    a 18 WOS Extreme Trucker 2 mikor is jelenik meg pontosan?
  • Tomika boy
    Semminek :L
    Csak pénzt elbaszni xD
  • Blum
    Aztán mi a tosznak abba 8GB RAM?
  • Atikah
    ki nem szarja le?
  • trucksimfan
    Na hali.
    Remélem hamarosan megjelenik végre, és futni is fog szépen a laptopomon.
    Core 2 Quad 2.0 GHz
    4GB Ram (1066 MHz) (8-ra akarom bővítni)
    Geforce GT240M 1 GB (+1,5 GB TurboCache elvileg)
    Win7 HomePremium 64bit

Szerintetek?
  • szabii98
    :DD
    Tetszik az ötlet :É
  • vajo
    Elég pöpec..majd pár fát meg modelt át pakolhatok megint :D
  • Szobi30
    szerintem addig amíg nincsenek komolyabb infók a játékról, ennyi belefér.
    a gépre viszatérve, hidd el nem állok olyan jól anyagilag, hogy ilyen gépet vegyek...

(zárójelben megjegyezném, hogy majdnem az egész gépem kedvezményes áron volt, vagyis alig került nekem valamibe, egy kedves ismerősömön keresztül, egyébként sajnálnék ennyi pénzt kiadni rá!)
  • gumikacsa
    Akkor én is off (0:26-0:27 az a 2 másodperc jelenet nekem nagyon átjött, illetve van még benne pár szép jelenet):

• gumikacsa
    De, ez full off. Arról nem is beszélve, hogy látom mennyi hsz volt, jövök, hogy mi az új info, erre azt olvasom, kinek milyen gépe van (igen írigykedek, az én kb. 8éves p4-esemen épphogy futnak a gammák minimumon)...
  • vajo
    Megbeszéljük, hogy a játékhoz milyen proci való, vagy hogyan lehet azt tuningolni, abban semmi off nincsen.
  • Blum
    Éppenséggel van,de amíg nincs újdonság...
    Különben is mit offolunk szét? A semmit. Ha meg történik valami,akkor ez a téma amúgyis el lesz felejtve.
  • gumikacsa
    Nincs itt valami hardveres rész, ahol nem offolnátok szét a témát?
  • Szobi30
    énis épp most akartam írni...:D
    elég komolyan el lehet állítani a BIOS-t
    am, ész nélkül ne is húzzatok...tudni kell, hogy meik procinak mennyit lehet...
    illetve ha húzzátok célszerű beállítani a hővédelmet, vagyis nekem úgyvan, ha a proci hőmérséklete meghaladja a 70°C-t akkor elkezd sípolni a gépem...persze nemvolt még ilyen, így, hogy egy kicsit húzva van, olyan 45 fok körül szokott lenni!
    de mégegyszer leírom a BIOS-al óvatosan!!!
  • Blum
    Foglalatot kell megnézni. Azon meg LGA-775 a foglalat. Amire tuti lehet,mert nekem is azon van egy Zalman CNPS 7000 full réz.
    Amúgy most hogy ez szóba került,előre figyelmeztetek mindenkit,hogy ész nélkül,meg hozzáértés nélkül senki ne álljon neki ész nélkül össze-vissza babrálni BIOS-ban,mert komoly gubanc lehet.
  • Szobi30
    nekem Gigabyte EP41-UD3L
    vegyél ilyet, ez tutti jó xD
    am, nemismerem az Asus lapokat, régebben tudom h jók voltak, de h mostanában milyenek azt nemtom...:D
  • hungaro
    asus p5k rá lehet vajon ilyenre venni?
  • vajo
    nekem ASUS P5Q SE2 van, de majd megnézem akkor..köszi.
  • Blum
    Kerek 3GHz-en.
    Amúgy igen,értelmes tuningbarát alaplap meg jóféle hűtő kelleni fog hozzá,gyári Intel hűtővel nagy mértékű tuningolásba fogni nem szabad.
  • Szobi30
    bios-ban tudod húzni...bár alaplapfüggő...nekem van egy elégjó Gigabyte lapom, és szerintem az eggyik legjobb a gigabyte.
    mert nem lehet hminden féle alaplappal húzni...
    am nekem az alap az 333 X 10
    és most néztem meg, most 366 X 10 -en van...
    biosba tudod am húzni, de csak akkor célszerű ha normális hűtőd van hozzá, mert van olyan hűtő ami nem bírja a húzást :D
    vagyis akkor már nem bírja lehűteni a procit...
    am Blum, a 8400 az mennyin ketyeg alapból??
  • Blum
    Tuning. E7600 alapból 3.06-on jár amúgy.
  • vajo
    Na most asszem nagy hülyét fogok kérdezni. Hogy értitek, hogy felhúzva a proci? Nekem E7600 van és 3.21-es, és természetese 2 magos. De ez a felhúzás mit is takar valójában?
  • Szobi30
    nekem 3.33 alapból, felvan húzva 3,66-ra...azt még simán bírja, a több meg felesleges sztem :D
    am, gondoltam h nevetve vinni fogja...a memória is rendben van(4 giga)
    vidikarit meg úgyis újjat akarok venni :D
  • 94mike
    Nekem a telefoné hasonló:D
    nem a sajátom:P
  • Tomika boy
    Memoriám nem nagy csak 2 giga a vidikari meg 512-es 9600 GT
  • Blum
    E8600-on röhögve menni fog ez a szutyok.
    Nekem E8400 van (3,8-ra húzva) FullHD-ban sem fogta meg még semmi...
  • Szobi30
    asszem, már régebben leírták, hogy minimum egy kétmagos proci kellesz hozzá, bár az is lehet, hogy a topikban írta valaki, nem emléxek már rá pontosan!

#1433:nekem csak "szar" kétmagosom van...egy Intel Core 2 duo E8600
    remélem h nemfog rajta akadni xD
    de am sztem inkább a memória+ a vidikari lesz a döntő...de természetesen a proci is sokat számít :D
  • Tomika boy
    Remélem 3 magos procin nek fog akadni :S
  • WinStar
    Értem.köszönöm a válaszokat.Nekem speciel a GTS nagyon teszik,remélem az ETS2 is nagyon jó lesz,de gondolom az ETS2 sem fog egy két magos procit igényelni,bár majd meglátjuk :)
  • akos25
    Ez mondjuk számomra is új, hogy azt ET2 a régi grafikus motorral készül!!! Én azt hittem, hogy ez már az újjal van, és az igazat megvallva kicsit megijedtem, hogy akkor az ETS2 is ilyen lesz, de ezek szerint tévedtem...
  • gumikacsa
    Az ETS2 saját projekt, mindent a szájuk íze szerint csinálhatnak, nem köti őket kiadó. Új lesz a grafikus motor, ezáltal a játék szebb lesz, illetve a fizikát is újraírják. Játékmenet az lesz, amit eddig megszokhattunk az elődöktől, de az ígéretek szerint ebben is lesznek még újítások.

Ezzel szemben az ET2-t egy kiadó rendelte meg, és ők írták elő, milyen legyen a játék menete, illetve nagyrészt ők szabtak meg mindent. Ebben még a régi grafikus, és fizikai motor van. A játék legfőbbképpen a fiatalabb korosztályt célozza meg, ezért az egyszerű arcade jelleg.
  • akos25
    Nem, nem lesz olyan, mint ET2!!! Olyan lesz, mint az ETS, vagy a GTS, csak valamivel jobb... Persze, azt, hogy valamivel jobb lesz, azt csak remélni tudja mindenki, habár az eddigi képek alapján ígéretesnek tűnik!!!
  • WinStar
    igen észrevettem.Csak belezavarodtam már a dolgokba.De akkor az ETS2 nem lesz oylan mint az ET2 ugye?Ugyanolyan szabad játék lesz mint az első része volt?Remélem mert nem akarok olyan ETS-el játszani ami hasonlít az ET-re :S
  • szabii98
    Elvileg most ez az ETS2 topikja, de mivel egymás után jönnek ezért az ET2-t is iderakjuk, mert külön topikja annak sincs.
  • gumikacsa
    na átszabadult az ets keménymag...
  • WinStar
    Sziasztok.Már egy ideje olvaslak titeket.Olyan kérdésem lenne hogy most az ETS 2 nem fog hasonlítani az ET-re ugye?Hanem remélhetőleg oylan lesz mint a régi ETS....vagy én értettem félre az egészet amit írtok...mert ez ETS 2 topik,nem ET....és így elég zavaros az egész.Sztem.
  • szabii98
    lol :D
    Azigen :L
  • kutizsolt
    es mikor lesz kaphato?? vagy toltheto?
  • nenus
    Igen, de csak privát verzióban. Vedd fel a kapcsolatot a készítőkkel, és megkapod a játékot. Nekem este 8kor küldik. De siess mert már csak 10 darabot osztanak ki és gyorsan fogy.