52660
-
#1541 Hmm... Nekem csak egy ikon van és így nem tudok DX be vagy OpenGL be gamelni. Lehet hogy más verzió?(1.0) -
DIESEL DOG #1540 Első ránézésre úgy tűnik hogy valamelyest javult. Játszani még nem játszottam vele ugyan, de a képek magukért beszélnek... -
#1539 Csináltam még párat :D -
#1538 Nagyon szép képek!
Ennyire tényleg változott volna a grafika?! -
Blum #1537 Pár kép tőlem is..
KATT -
#1536 Csak nekem tűnik úgy mintha a grafika is javult volna?
-
nenus #1535 Nem értem h nekem dx-ben mér akad -
#1534 Nekem van 2 ikon (DX, Open) Dx be megy Openbe meg Hiba üzenet. -
Blum #1533 Na fasza,most fut DX-ben is stabilan szépen! :) Köszi,rá nem jöttem volna,hogy Minden Programban lehet külön indítani,mert eddig úgy volt ugye,hogy játék indításnál lehetett választani. -
nenus #1532 Dettó.. DX-ben meg akad mint a ku..vaélet.
Am a minden programban lehet átálítani -
Blum #1531 Miért,te tudod DX-ben is indítani? Vagyis van rá lehetőséged?
Merthogy nálam OpenGL alatt meg lefagy a ge*ibe... -
nenus #1530 Nem tudjátok hogy open gl-ben mérnem indul el a játék? -
#1529 Az et2-ben nincs, az ets 2-ben elvileg lesz. -
Blum #1528 Nem. -
#1527 Halli cb rádió lesz benne?Úgy értem a kamionba hogy tudjunk infót kérni a útról meg bármiről? -
#1526 Irányítása az bejön de.. más nem igen. Majd ETS2 :D -
nenus #1525 Tolsz 1 linket priviben? -
#1524 Szerintem ő csinálta.
tölthető a játék -
nenus #1523 Honnan van ez a kép? -
#1522 Remélem az ETS2-ben is az erdőből lehet majd szállítani a fát, mint az ET2-ben.
-
#1521 "work in progress, vagyis folyamatban van, nem végleges modell!" -
#1520 Talán azért, mert még egyenlőre W.I.P. De, ha így marad, akkor szerintem a modderek gondoskodnak róla, hogy ne legyen ilyen "szegényes"! ;-) -
#1519 Nagyon jó ez a Renault...de belső tere nem szegényes egy kicsit? (nem kötekedés!!!) -
#1518 Akkor passz... Amire én gondoltam, az még December 10-én történt... -
vajo #1517 Hát ezaz. Azt jönnek sipákolni a kicsi rigók, hogy így nem jó, úgy nem jó, szar stb. Ha valamibe nem teszünk be semmit, de elvárjuk, hogy olyan igényeket váltson valóra amihez azért több kell, akkor sose lesz jobb, aztán sírhat a sok 10 éves, hogy nem valósághű. -
#1516 nem tudom, ez az ese most volt nemrég. -
#1515 Ha mindenki csak le töltené, és nem venné meg, akkor miből lesz a következő rész? -
#1514 Azt hiszem, ezzel épp rám céloztál, mivel nekem volt olyan megnyilvánulásom anno, amit persze nem annak szántam, de jól leégettem magam vele... :-) -
#1513 Igy van, legtöbbször nem is azon húzom fel magam, hogy valaki letölti, hisz mindenkinek a saját dolga, hogy mit csinál.
Hanem, mikor már egyenesen verik a mellüket, hogy innen szedtem le, meg én nem fizetek érte... Sőt a multkor már azt mondta valaki, hogy én vagyok a barom, mert megveszem a játékokat eredetiben... (nem azért mert fú de gazdag vagyok...) -
#1512 Emberek, nem akarok okoskodni, de szerintem ne feszegessük ezt a warez dolgot... Gondoljatok anno az én esetemre, elég kellemetlen helyzetbe hoztam magam vele, amit azóta is szégyenlek, szóval inkább tartsa meg magának mindenki, hogy megveszi a gamet, vagy nem... Még egyszer, nem okoskodni, vagy kioktatni akarok embereket, csak nem szeretném, ha bárki abba a hibába esne, mint én...
#1511: Hát, erre, csak annyit mondok, hogy reméljük a legjobbakat!!! ;-) -
#1511 Scs írta:
"Cabin suspension - I think we should make a YouTube clip showing it soon ;-). But the artists will always complain that this or that little detail is not final, and not to show things prematurely before they are really final, as fans will complain of imperfections. So it may take a while.
You cannot imagine how hard it was to persuade them to allow posting the three images from this blog post!" -
#1510 Szerintem egész jó lett az ET 2, sokkal jobb a fizikája mint az elődjének. -
#1509 Kipróbáltam az ET 2-őt...inkább megvárom az ETS 2-őt... -
#1508 Egyrészt, ha én le is töltöm, amint megjelenik itthon, megyek, és megveszem. Ezenkívül eddig megvan minden rész eredetiben, ezzel nem hinném hogy sokan vagyunk itt így.
Másrészt én NEM warezt szedtem le, hanem a DEMOt... -
Blum #1507 Én meg úgy vagyok vele,hogy amíg egy játékot nem próbáltam ki rendesen,addig nem veszem meg. Zsákbamacskát nem veszek..
CoD5-el szoptam így be,megjelent,kipróbálás nélkül rohantam érte a boltba,aztán játszottam vele 2X,mert kurvára nem tetszett,aztán jó nagy buktával passzoltam el. -
#1506 eddig megvan eredetiben az ETS, GTS, tekintettel arra, hogy ezt még nem is lehet a boltokban venni(nem tudom h lehetlesz e) más módszert nem tudok a beszerzésére...
+ nem hiszem h ezt megvenném...mivel annyira engem se érdekel.
majd az ETS 2-t. -
vajo #1505 Én beload-ról szedem :D
-------
Ezt a warez témát úgyse lehet lezárni, de tökmindegy. Hiába rágjuk a szájukat, akkor se fogják megvenni, engem meg nem érdekel annyira az ET2, mint az ETS2. :D Így nem fogom megvenni. :D
-------
Fasza a Premium, ha így folytatják, végén még az alap kamionokat fogják, fogjuk moddolni. :D -
Blum #1504 Gondolom te is rohantál a boltba megvenni... -
#1503 Neked honnanvan?... -
#1502 Nah, megindult a warez, jó nagy bant kellene nyomni az arcotokba.
Szerintem jó lett, az irányítás legalábbis sokkal jobb lett (g-25).