52660
-
Blum #1627 Wíííííííí
-
#1626 Igen, és ez még úgy, hogy nem beszélünk róla másnak, úgy még okés, de ha már reklámozzuk is, ez úgy jön ki, mintha letöltenénk a gamet, és illegálisan árusítanánk, ami megint csak nem kóser! Nem mondom, hogy mindenki meg fogja venni, lesznek olyanok is, akik letöltik, de ez sztem a privát dolguk legyen, ha pedig így akarnak cselekedni, akkor legalább azért vegyék a fáradtságot, hogy keressenek egy letöltő linket, ha már más azon gürizik, hogy az eredeti játékra összekaparja a zsetont... Am pedig igen, igazad van, tényleg kellene már egy HG, de ami késik, nem múlik! -
WinStar #1625 szerintem ez nem volt kioktatás,bármiylen szempontból is nézzük,meg kezdjük ott hogy a "média törvény",és minden szempontból igazad van.
Bár azt is nézzük hogy ebbe a topikba még nincs házigazda,pedig már igazán kijárna neki egy :S -
#1624 Hát, mivel ahogy a többi topikban is TILOS a WAREZ, úgy szerintem itt is, habár ezt a HG-nek kellene tudatnia a fórumozókkal! Szóval, szerintem ezért fogsz kapni büntit... Az oké, hogy te letöltöd a játékot, de nem kell avval dicsekedni, és letöltési linket meg pláne nem kellene berakni, mivel az illegálisan való letöltés tudtommal tiltott dolog ( nem azért mondom, mintha én nem csináltam volna olyant ) és az ilyent nem szokás nyilvánosan csinálni!!! Nem akarok senkit sem kioktatni, mivel nem áll jogomban, ez a HG dolga, csak elmondtam, hogy miért áll fenn annak az esélye, hogy bant kapsz egy időre! -
#1623 me repulok a topikbol????? -
WinStar #1622 nekem AGP-s videókártyám van,szóval nem hiszem hogy bírja az ilyeneket,ha PCI lenne jobb lenne :) -
#1621 segitség et 2 köztem mindig megyek 1 keveset és utána megáll a kép és kilép a gépemel semmi ban nincs mivel megx rajta sokkal komolyab játék is pls helt már tetem ujra is de semmi help -
#1620 Nah, cimbi, ihatsz egy Red Bullt, hogy szárnyakat kapj, mielőtt repülsz a topikból... Ezt nem kellett volna... -
#1619 10éves játékoknak is jobb a grafikája... azért 2011-re csinálhatták volna szebbre asd -
Blum #1618 Azért egy kisebb felbontáson (1024*768-tól 1440*900-ig) azért illő egy 4X-es élsimítást bekapcsolni. Az neki a lényege,hogy az élek nem lesznek olyan fűrészfogasak. Én 1920*1080-ban felrakom 2X-esre,elég az nekem. (Meg a VGA-nak is :D) -
#1617 Letölti és még ide is írja hogy ő letöltötte és hogy honnan hát ez ... -
WinStar #1615 azért ez vita volt kicsit,mivel én kaptam fel a vizet :D
Amúgy lehet hogy nincs,de lehet hogy futás teljesítményben van,mert azért télleg érdekes hogy egy 2.2-es gép a minimum és egy 3.0-en teljesen szaggat,és én ezeket az antialisingeket sose kapcsoltam be,meg egyéb hülyeségeket.Bár nemtudom mire szolgálhatnak de jó helyen vannak számmora ott ahol vannak :D -
#1609 Nincs pontosabb infó a megjelenésről csak 2011 ? Vége? -
#1608 1. találat volt ;) -
#1607 ... -
#1606 -
#1605 DE IGEN! -
Blum #1604 NEM -
#1603 vki nem ad egy liunket honnan toltotte le a jatekot
-
#1602 Neked is kössz csak nem frissíttettem az oldalt! -
#1601 Jíí tényleg! Köszi Vajo!! Most már úgy megy fullon mint a szél! -
#1600 Semmi extra. -
vajo #1599 Start/Minden programok/18 wos extreme trucker 2 -
#1598 Azt megkérdezhetem hogy kell DirectX-be futtatni mert nem tudom hogy lehet -
#1597 xD -
#1596 Figyellj,real logosmod..és probléma megolldva:D -
#1595 Az viszont kár :/
az eddigiek sem? a Mercit meg a Renaultot megszerezték, nem? -
#1594 Ebbe a licensz dologba még ők maguk sem biztosak. Sőt azt mondták, valószínűleg nem lesz belőle semmi (esetleg 1-2 márka)... -
#1593 Olvass vissza pár hozzászólást, és a kérdésed nagy részére fény fog derülni! -
#1592 Európában leszünk, legtöbb kamion kap majd Licens-t
-
Bálint16 #1591 AZ ets2 nem olyan mint a gts mert sztem olyan csak nem a németeknél mész csak hanem az egész europába irjatok létci a külömbségekröl elöre is köszi
-
#1590 Kicsit régen konvertáltam, asszem, ezt még gyakorolnom kell :D
-
#1589 A megvásárolom a játékot korszak meg eléggé háttérbe szorult.Baján dolgozok Euronicsbe de ott még munkatárstól is ezt hallom:"Megveszed?,hülye vagy.Töltsd le ingyen" Baromi nagyszám ha bejön vki játékért vagy előrendel.. havi 2 szer kb. -
#1588 Azthittem nekem irtad..mert én magamnak megkerestem az árát.De azért énse dicsekszek ilyennel,mert 16 vagyok.Ink leis tagadnám h már dolgozok :D -
Solt #1587 config.cfg - uset r_vsync "2" ( nullára ) -
#1586 Ilyen problémám nekem is volt, hogy bizonyos pontoknál elkezdett szaggatni, villogni/bevágni a kép. Nekem az segített, hogy DirectX-en kezdtem el futtatni.Amióta DirectX-en megy egyetlen egy szaggatás, bevágás se volt. -
Solt #1585 Akkor driver alól kell tiltani... egy próbát megér... -
Blum #1584 Ebben a játékban nincs VSync állítási lehetőség. -
Blum #1583 Értem,csak az az érdekes,hogy nálam meg fut simán. nemtudom ennek mi az oka. -
Solt #1582 Vsync off? Próbáld meg, mert az mindig felezi az fps-t, ha nincs meg a kívánt... így lesz pillanatok alatt 15 a 60-ból...