52660
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Blum
    Wíííííííí

• akos25
    Igen, és ez még úgy, hogy nem beszélünk róla másnak, úgy még okés, de ha már reklámozzuk is, ez úgy jön ki, mintha letöltenénk a gamet, és illegálisan árusítanánk, ami megint csak nem kóser! Nem mondom, hogy mindenki meg fogja venni, lesznek olyanok is, akik letöltik, de ez sztem a privát dolguk legyen, ha pedig így akarnak cselekedni, akkor legalább azért vegyék a fáradtságot, hogy keressenek egy letöltő linket, ha már más azon gürizik, hogy az eredeti játékra összekaparja a zsetont... Am pedig igen, igazad van, tényleg kellene már egy HG, de ami késik, nem múlik!
  • WinStar
    szerintem ez nem volt kioktatás,bármiylen szempontból is nézzük,meg kezdjük ott hogy a "média törvény",és minden szempontból igazad van.
    Bár azt is nézzük hogy ebbe a topikba még nincs házigazda,pedig már igazán kijárna neki egy :S
  • akos25
    Hát, mivel ahogy a többi topikban is TILOS a WAREZ, úgy szerintem itt is, habár ezt a HG-nek kellene tudatnia a fórumozókkal! Szóval, szerintem ezért fogsz kapni büntit... Az oké, hogy te letöltöd a játékot, de nem kell avval dicsekedni, és letöltési linket meg pláne nem kellene berakni, mivel az illegálisan való letöltés tudtommal tiltott dolog ( nem azért mondom, mintha én nem csináltam volna olyant ) és az ilyent nem szokás nyilvánosan csinálni!!! Nem akarok senkit sem kioktatni, mivel nem áll jogomban, ez a HG dolga, csak elmondtam, hogy miért áll fenn annak az esélye, hogy bant kapsz egy időre!
  • kutizsolt
    me repulok a topikbol?????
  • WinStar
    nekem AGP-s videókártyám van,szóval nem hiszem hogy bírja az ilyeneket,ha PCI lenne jobb lenne :)
  • biliard10
    segitség et 2 köztem mindig megyek 1 keveset és utána megáll a kép és kilép a gépemel semmi ban nincs mivel megx rajta sokkal komolyab játék is pls helt már tetem ujra is de semmi help
  • akos25
    Nah, cimbi, ihatsz egy Red Bullt, hogy szárnyakat kapj, mielőtt repülsz a topikból... Ezt nem kellett volna...
  • byzhouse
    10éves játékoknak is jobb a grafikája... azért 2011-re csinálhatták volna szebbre asd
  • Blum
    Azért egy kisebb felbontáson (1024*768-tól 1440*900-ig) azért illő egy 4X-es élsimítást bekapcsolni. Az neki a lényege,hogy az élek nem lesznek olyan fűrészfogasak. Én 1920*1080-ban felrakom 2X-esre,elég az nekem. (Meg a VGA-nak is :D)
  • Stig95
    Letölti és még ide is írja hogy ő letöltötte és hogy honnan hát ez ...
  • WinStar
    azért ez vita volt kicsit,mivel én kaptam fel a vizet :D
    Amúgy lehet hogy nincs,de lehet hogy futás teljesítményben van,mert azért télleg érdekes hogy egy 2.2-es gép a minimum és egy 3.0-en teljesen szaggat,és én ezeket az antialisingeket sose kapcsoltam be,meg egyéb hülyeségeket.Bár nemtudom mire szolgálhatnak de jó helyen vannak számmora ott ahol vannak :D
  • luspaydavid
    Nincs pontosabb infó a megjelenésről csak 2011 ? Vége?
  • szabii98
    1. találat volt ;)
  • 94mike
    ...
  • thomson002
  • 94mike
    DE IGEN!
  • Blum
    NEM
  • kutizsolt
    vki nem ad egy liunket honnan toltotte le a jatekot
  • Stig95
    Neked is kössz csak nem frissíttettem az oldalt!
  • Stig95
    Jíí tényleg! Köszi Vajo!! Most már úgy megy fullon mint a szél!
  • thomson002
    Semmi extra.
  • vajo
    Start/Minden programok/18 wos extreme trucker 2
  • Stig95
    Azt megkérdezhetem hogy kell DirectX-be futtatni mert nem tudom hogy lehet
  • szabii98
    xD
  • 94mike
    Figyellj,real logosmod..és probléma megolldva:D
  • szabii98
    Az viszont kár :/
    az eddigiek sem? a Mercit meg a Renaultot megszerezték, nem?
  • gumikacsa
    Ebbe a licensz dologba még ők maguk sem biztosak. Sőt azt mondták, valószínűleg nem lesz belőle semmi (esetleg 1-2 márka)...
  • akos25
    Olvass vissza pár hozzászólást, és a kérdésed nagy részére fény fog derülni!
  • szabii98
    Európában leszünk, legtöbb kamion kap majd Licens-t
  • Bálint16
    AZ ets2 nem olyan mint a gts mert sztem olyan csak nem a németeknél mész csak hanem az egész europába irjatok létci a külömbségekröl elöre is köszi
  • gumikacsa
    Kicsit régen konvertáltam, asszem, ezt még gyakorolnom kell :D

• AudiQuattro
    A megvásárolom a játékot korszak meg eléggé háttérbe szorult.Baján dolgozok Euronicsbe de ott még munkatárstól is ezt hallom:"Megveszed?,hülye vagy.Töltsd le ingyen" Baromi nagyszám ha bejön vki játékért vagy előrendel.. havi 2 szer kb.
  • AudiQuattro
    Azthittem nekem irtad..mert én magamnak megkerestem az árát.De azért énse dicsekszek ilyennel,mert 16 vagyok.Ink leis tagadnám h már dolgozok :D
  • Solt
    config.cfg - uset r_vsync "2" ( nullára )
  • thomson002
    Ilyen problémám nekem is volt, hogy bizonyos pontoknál elkezdett szaggatni, villogni/bevágni a kép. Nekem az segített, hogy DirectX-en kezdtem el futtatni.Amióta DirectX-en megy egyetlen egy szaggatás, bevágás se volt.
  • Solt
    Akkor driver alól kell tiltani... egy próbát megér...
  • Blum
    Ebben a játékban nincs VSync állítási lehetőség.
  • Blum
    Értem,csak az az érdekes,hogy nálam meg fut simán. nemtudom ennek mi az oka.
  • Solt
    Vsync off? Próbáld meg, mert az mindig felezi az fps-t, ha nincs meg a kívánt... így lesz pillanatok alatt 15 a 60-ból...