52660
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • MANos Viktor
    Aki ír nekik azt is megírhatná hogy 8 plusz felező azaz 16 sebességes legyen a kamion ne 9,12 vagy 14... Meg ne menjen mint az állat hogy 150-el száguldani lehet velük hanem szabályozzanak le 90-nél. :)
  • DANIELTRUCKER
    Az ötlet jónak tűnik, de belegondoltatok, hogy egy Ai hogyan lenne képes parkolni vagy tankolni? Csak annyit látnál hogy jön egy ai (mindegy hogy kamion vagy autó) megáll a benzinkúton, ott áll egy darabig aztán továbbáll! Ugyan ez a parkolásnál is! Szerintem annyi ilyen ai-t elütnénk, hogy csak na!
  • gumikacsa
    Itt van fent a link, scs software blogja, és a legfrissebb hírhez odaírjátok, természetesen angolul. Ám sok reményt ne fűzzetek hozzá.
  • v43 001
    Ez jó ötlet! De akkor már nem csak az ai kamionok hanem néha néha egy személyautó is betévedhetne tankolni vagy aludni.
    Viszont én se tudom megírni..
  • daf xf
    Sziasztok!
    Nemtudom ti hogy vagytok vele, de nekem lenne egy olyan javaslatom is hogy pl az ai kamionok is beáljanak tankolni meg a parkolóba pihenőidőt tölteni.Ne csak az legyen hogy én tankolok egyedül.. Ja és hogy ne úgy gyorsuljanak mint egy személyautó. Ha ezeket megírná nekik valaki hálás lennék. Vagy hol lehet nekik egyáltalán írni?
  • Robertoo21
    nem teljesen...beállsz a parkolóba. Annak a területén bárhol aludhatsz...am meg kiadják ezt a régi kamionokkal és megvárják amíg ki tudják belőle hozni a legtöbb kiadást, és kiadják az ets2-őt...ez valahogy így működik...vagyis a telefonszakmában így csinálják
  • DANIELTRUCKER
    Azon gondolkodtam, hogy az alvás, pihenés opció úgy fog működni hogy be állsz egy parkolóba, kitesz egy jelet hogy lehetséges, elérhető az opció és akkor enter aztán már alszik is?
  • DANIELTRUCKER
    Ott a pont!
  • Szobi30
    abba szerintem direkt nem teszik bele az újjakat...mert ha minden újjítást beletennének ebbe, akkor nem lenne értelme ETS2-t csinálni, mert ehhez csinálnának a modderek jó mappot és cső :D
  • DANIELTRUCKER
    Hát most én is inkább azt mondom amit ti, mert amint láttam ebbe a 3. játékba még mindig a régi kamionokat használják!
  • luspaydavid
    Úgy is van csináljanak egy játékot ami odatesz rendesen. :)
  • Szobi30
    az ETS 2 még inkább ne jőjjön ki, inkább rakják ösze normálisan...
  • djano
    Fasza játék lesz.Szerintem grafikára is jó és kormánnyal tökéletesen lehetesz gyakorolni:)
    És remélem vele egy időbe kijön az ETS2 is és lesz 2 jó kamion szim:)
  • mester12
    Hali mindeni!!!
    Nagyon jó lesz az ETS2 már váromm.
    Am mostanában nem csinálnak videót mert a scaniás az nagyon jóó!!
    ÜDV!!
  • biliard10
    bocs a dupla post ért de ez lesz a gépigénye

Minimale systeemeisen:
    Windows XP/Vista/7
    CPU 2.2 GHz
    1 GB RAM (2 GB voor Windows Vista of Windows 7)
    Grafische kaart met minstens 256 MB geheugen (GeForce FX of beter, ATI 9600 of beter)
    DirectX 9 compatibele geluidskaart
    DirectX 9.0
    Minstens 900 MB vrije ruimte op de harde schijf
    CD-ROM / DVD-ROM

Aanbevolen systeemeisen:
    Dual of Quad Core CPU met minstens 2.2 GHz
    2 GB RAM
    Grafische kaart met minstens 512 MB geheugen (GeForce 6 of beter, ATI Radeon 9800 of beter)
  • biliard10
    mia p..... ez??? elsö gondolatom ez volt de nagyo faja lesz
  • Szobi30
    egyébként pedig szerintem meg kellene még írni az SCS-nek, hogy sűrűbben tegyenek be parkolót, mert most szerintem nagyon kevés parkoló volt.
    de lehet, hogy ezt valaki már írta nekik, nemtudom...
    de én tutti, hogy nemfogom mivel eléggé hiányos a német és az angol nyelvtudásom is.
  • DANIELTRUCKER
    Nekem bejön! Ez a játék tulajdonképpen olyan mint ha a sofőrvizsgát tennéd le?
  • SnyperD
    És itt is lehet majd nyerni egy Scaniat mint a Scania's Young European Truck Driver competition ban? :D
  • luspaydavid
    YETD Simulator 2011
  • gumikacsa
    Hát, igazából a rondomediának nem engedném az scs helyében ezt a borítót...

Maga az ötlet nem rossz, reméljük a sevenm ezt is kiadja nálunk.
    Illetve remélem, ebben már új fizika, és irányítás lesz, mert azért ehhez kelleni fog.
  • Szobi30
    az árnyékolás már ebbe is benne lesz...
    így most tetszik...el lehetlesz vele szórakozni :D
    de szerintem hamar meg fogjuk unni...
  • Sóschips
    Áhh ez tetszik:):D...krva viccesen hangzik,de én a játék miatt tudok futóval tolatnixD:D..azzal a játékkal még többet lehet majd gyakorolni:D
  • LeWyTy
    Végre komolyan veszik.... fúúú de várom.
  • magyarkolega01
    Nagyon ott lesz :)
  • Solt
    Ez jól hangzik! Jó fizikával ( mondjuk egy OMSI :) ) zseniális lenne...
  • yokel
    Megjelenés elvileg: 2011/06/17
  • yokel
    Hmm, ez érdekes rész lesz...

Kimondott technikai játék lesz, ahol a pontosságon, ügyességen lesz a hangsúly, hogy ki hogy tud majd manőverezni a különböző technikai pályákon egy 40 tonnással!

A játék jellemzői:

- 50 kihívás
    - Izgalmas akadály tanfolyamok
    - Különböző nehézségi szintek

És egy pár kép a játékból:

• AudiQuattro
    Gondolom ez az idei 3. játék
  • vajo
    ha a kamionhoz köze van, még ha csak a tanksapkához is, akkor én hallgatok, meg ha nagy mellű nénikről, akkor is. :D De ha "rothaggyál el" duma van, akkor "ass kick" lesz :))
  • TruckerDave
    Az még jó lenne ha 1 sávos úton az alap autók is előznének. :D
  • RS
    Nagyon komoly!
  • DANIELTRUCKER
    Ez az! Mér kapnánk ki! Ez félig kamionos fórum is! Már csak azért is mert a játék arról szól!
  • MANos Viktor
    De majd pont Vajo-tól kapnak mi?... :D
  • Kistódi
    Nekem m1 majd ti kaptok nem én...
  • Solt
    Ez benne lesz a játékban! Bőven elfér...
  • Kistódi
    Ha a pihenőkről beszéltek menjetek a kamionos topicba...
  • DANIELTRUCKER
    He?!
  • Kistódi
    Ne ez legyen már a téma fiúk! Ez ETS2 topik nem kamionos...
  • Solt
    Akkor nem jól tudja... de nem gond, mert többet pihen, ezért tuti nem büntetik meg, max a főnöke akad ki.