52660
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • szabii98
    Ez most akk az ETS2 lesz vagy az a másik bigyusz?
  • DANIELTRUCKER
    Király, és ötletes! Nagyon jó lesz! Ezzel is sokat tudok majd kockulni!
  • luspaydavid
    Vagány
  • Solt
  • gumikacsa
    Ez a játék nekem nagyon be fog jönni. De legjobban a gyalogosoknak örülök, végre nem szellemvárosok lesznek. Kis apróság, de nagyon fel fogja dobni a játékot.
  • vajo
    Meg vannak benne mozgó emberek is... akkor lesz ETS2-be is. Végre nem lesz kihalt a város. :D
  • RS
  • Kistódi
    Mert ez nem ETS2 lesz meg még nincs kész a game...
  • kutizsolt
    ebben a rangier simulatorban nincs kabinmozgas:D
  • kutizsolt
    valaki a szoveget amit az scs irt leforditana
  • Kistódi
    +1 Majd mikor csinálod a mapot tudsz fasza videókat mutogatni
  • vajo
    Van benne replay, Tök jó. Lehet majd jó kis videókat csinálni. :D
  • Kistódi
    a második videóban új r-sel tolatnak:D:D:D
  • Kistódi

• SnyperD
    Nézzetek fel a blogra :) Meglepi
  • DANIELTRUCKER
    Mind egy! A modderek 10 perc alatt megcsinálják majd!
  • gumikacsa
    Az ets2-ben sem lesznek valós márkanevek. Tárgyalnak a cégekkel, de ahogy olvasható a blogon is, nem úgy állnak, hogy meglegyenek a licenszek.
  • Solt
    Ja-ja, vágom... :)
  • DANIELTRUCKER
    Úgy is lehet csak az macerásabb! így nyomsz egy gombot kijön a papír megnézi aztán go!
  • Solt
    Német rendőr jön a laptoppal, rádugja a digitális tachographra, és minden ott van feketén fehéren... :S
  • kutizsolt
    ez a simulator nem fog hasonlitani az ets2 re mert az ets2 ben ujj scania lesz tupla tukorrel a jpbb felen , es igazi markanaevek:D
  • Szobi30
    a digitális tachográf egy perc után írja h gyorshajtás, szóval ha 55 másodperc után megfékezed, nem is jegyzi fel.
  • Gerypapa 95
    1 percig úgy tudom szabályosan mehetsz 90 fölé 10 %-osnál nagyobb lejtőn
  • DANIELTRUCKER
    Igen! Mert hónapokra vissza lehet nézni mikor mennyivel ment illetve állt a géped! A régi mérőkbe papírkorongra nyomta a mérő, de ma már a digitálissal csak ki kell nyomtatni aztán szevasz! És ezt a zsaruk bármikor megnézhetik!
  • vajo
    Nyugodtan tárgyalhatjátok az illegális száguldozást. :D Örömmel olvasgatom mik vannak, meg egy kis élet, és kamionhoz köze van. Amúgy már azért is megbüntetnek, ha egy jó hosszú lejtőn hagyod a szekeret lejönni 100-110-el.
  • Solt
    Ja-ja, mert az érzékeny lelkű tinik behisztiznek... még a végén olyan infót kell olvasniuk, amiből tanulhatnának is...
  • Penge88
    Az a range-es megoldás szerintem császár lenne! És olyanra megcsinálni, hogy aki akarja, használja, aki nem, az meg szórakozik a szekis váltóval.
  • luspaydavid
    Na már megint a nagy cégek... ez ETS2 Topic
  • gumikacsa
    Én sem azt mondom, hogy helyes, inkább szükséges rossz. A nagy cég ahogy mondod megköveteli, mert röhögve kifizeti a bírságot, esetleg még ráveri a sofőrre is.
    De nagyon sok kiscég, és magánzó is ezt csinálja, mert másképp nem tudnak lépést tartani, csak ők azért nagyobbat kockáztatnak, egy magánzó egy esetleges büntetésnél akár veszthet is mindent.

Na, de ne offoljuk szét a topikot.
  • DANIELTRUCKER
    A szabályok pont azért vannak hogy legyen mit megszegni!
  • Solt
    Ez a baj, hogy megteheti, hogy ne érdekelje. Nekem gyomoridegem van, ha meglátok egy kpm-s mukit, ezek meg zsebből kifizetik. Én elkoboznám attól a járművet aki manipulálja a tachographot, vagy kiiktatja a határolót. Meggondolnák utána...
  • gumikacsa
    És szerinted ez a hébererszt, vagy horváth rudit mennyire érdekli?
    A lényeg, nekem a legtöbb kamionos ismerősöm olyan gépet hajt, amiben nincs, vagy ki van iktatva a tiltás. És ahol, amikor tehetik, ott azért mennek is, mert muszáj, mert verseny van (nem az úton, hanem a fuvarokért), mert, ha egyel több kört tud menni, már többet keresett... Azt nem mondom, hogy mindenhol így van, de legtöbb helyen igen (pl. ahol most dolgozom, ott minden szabály be van tartva, sebesség, pihenő, bárca, minden).
  • Solt
    Az egy dolog, de ha ne adj Isten valami baleset van, utána jön a milliós bírság... ráadásul sok helyen már átlagsebességet is mérnek, plusz ellenőrzéseknél keresik az ilyen "mókákat".
  • Stig95
    Ha ez game ilyen lenne(lesz), biztos vennék G25-öt vagy G27-et :P
  • MANos Viktor
    Jó csak gyorshajtásért megbűntetnek... :D
  • gumikacsa
    Amíg el nem jut a tulajhoz benne van. De a legtöbbjéből kiiktatják, és nem azért, mert versenyezni akarnak vele, meg 150-el menni. De ha már 90 helyett 100-110-el tudsz menni, huzamosabb ideig az már nagyon sokat jelent.
    Azt inkább már meg sem mondom, anno mennyivel rongyoltunk egy magnummal az autópályán, amiben eredetileg tiltás volt….
  • MANos Viktor
    Hát miért, az igazi is leszabályoz meg minek száguldozni vele? :D
  • gumikacsa
    Én személy szerint nem bánnám, ha összesen 6 sebességes lenne, és minden sebességet ki lehetne osztani a G-25 váltójára (mint a rignroll-ban). Ez már magával vonzaná a kuplungot is, és máris tökéletes lenne a vezetési élmény.
    Sőt továbbmegyek, 1, vagy két gomb bevonásával szerintem még 12, vagy 18 sebességesre is meg lehetne csinálni a G-25 váltót, de ebben lehet, tévedek

A leszabályozás hülyeség, szerintem. Vagy úgy, hogy benne van, és ha elmész a szervizbe, jó pénzért kiiktatnák :D:P
  • MANos Viktor
    Igen-igen.
  • DANIELTRUCKER
    Ennek tényleg lenne értelme, mert a valóságban is teljesen így van!