52660
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Robi546
    Okés! Köszi a válaszokat! :) Majd valamilyent megpróbálok venni ha lesz rá lóvém! :D
  • DANIELTRUCKER
    Én az eddigi összes részt egérrel és billentyűzettel irányítottam, mert nincs jó kormányom! De én így is szeretek játszani vele, és szerintem jól lehet korrigálni egérrel!
  • luspaydavid
    De az a baj de nekem úgy nem volt gondom vele akkor rosszul fogalmaztam.
  • Prémium driver
    Én a volvora leszek majd nagyon kiváncsi de ez is elég jó
  • Edwin9801
    Thrustmaster rgt. Nekem az van és nagyon jó.
  • Solt
    :D
  • yokel
    De igen!

Úgy látszik egyeseknél rosszul fordít a gúgl!
  • Blum
    Logitech Driving Force GT sem rossz cucc ;) Az is tudja a 900°-ot.
  • RS
    G27, de olcsónak nem nevezném egyiket sem.
  • SnyperD
    Mondjuk én már azt elfogadnám ha kicsit erősebb lenne a fék mert az előző szériákban nem nagyon volt reális
  • Solt
    Pont az a baj, hogy szélesebb mint igazából nem?
  • Robi546
    értem! :( Na mind1 türelmesen várok amíg kijön a game! :) De ha ez tényleg ilyen jó lesz akkor kell vennem kormányt! :P
    Egy kis off:

Szerintetek milyen lenne jó,megbízható és persze olcsó is ?
    Logtech G27,Logitech G27,Fanatec Porshe 911 Wheel

Na melyik szerintetek ???
  • luspaydavid
    Szerintem, nem rossz meg nem akkora baj hogy nem olyan széles mint kell.
  • yokel
    Hát igen, kompromisszumok nélkül nem lehet fejleszteni, és érthető az indokuk, mert tényleg többen vannak azok akik miatt nem csinálják meg élethűre az utak szélességét.

Am, itt vannak új prefabok ETS2-höz
  • Robi546
    Na meg néztem és az baj hogy nem szűkítsék az utakat vagy az jó hír ???? :D
  • SnyperD
    Nem akarják szűkíteni az utakat... részletekért a blogra
  • vajo
    Lesz még annyi meglepetés szerintem, hogy jó dolgunkban már azt se tudjuk majd mihez fogjunk.
  • v43 001
    Ugyan már. Szerinted ha egyszer megcsinálják, akkor csak úgy háttérként rakják be? Nem hinném. Szvsz benne lesznek ezek az alap játékban is és még sok más érdekesség.
  • luspaydavid
    Szerintem benne lesz az ETS2-be (remélem) és nem olyanok hogy ellehessen ütni szerintem szimplán át mennél rajtuk, de amúgy meg milyen már hogy nem lennének mintha nem laknának ott.
  • DANIELTRUCKER
    Szerintem az ETS2-ben nem lesznek gyalogosok se meg biciklisek se, mert ezek itt a pályán kívül vannak! A játékba meg hogyan oldanák meg ha elcsapsz egy gyalogost vagy egy biciklist? De azért kíváncsi vagyok mindkét játékra!
  • v43 001
    Nagyon jó :D Az emberek és a bringás, valamint az árnyék egyből jobb hangulatot ad :)
    #2377 Az egy határ :)
  • tomi0113
    Fasza.
    Még annyit csinálhatnának vele, hogy amikor fordul a gép akkor hagyjon keréknyomot maga után. :D
  • Szabcsa
    Itt is olyan lesz a váltó mint a forma1-es kocsi??
  • TruckerDave
    Remélhetőleg semmiből nem lesz hiány.

A Prémiumról néztem a képeket, de csak ez lesz benne ?? Mert van ennél nagyobb fülkés is úgy tudom.
  • biliard10
    defasza végre biciklis na az scs most minden kitesz magáért
  • DANIELTRUCKER
    Tudom a múltkor pont én emlegettem!
  • luspaydavid
    Hát azért várjál mert 2 perc kicserélni a logókat.
  • luspaydavid
    Wááá biciklis :D
  • DANIELTRUCKER
    Az első képen az egy nagy pihenő?
  • DANIELTRUCKER
    Én remélem, hogy azért ha az ETS2-ben lesz fülkemozgás akkor már ebbe is beteszik! És egyébként a videókban eredeti márkák vannak úgyhogy szerintem ezt már nem biztos hogy kiveszik belőle, és akkor már bele is tehetnék az ETS2-be is!
  • Kistódi
    ÓÓ kabbe most akartam feltenni én is a képeket!!Nekem nagyon tetszik hogy biciklis is lesz meg szurkolók lesznek:D:D
  • Gell97 kolega

• luspaydavid
    Valamelyik videó aljában volt hogy Júni 16.
  • daf xf
    Ehh!
  • daf xf
    Azé nem szarral kell majd gurigázni??
    Én eddig azthittem hogy nem tudnak modellezni..De ez megcáfolt:D
  • yokel
    "The game is not finished yet, we still have a few short months ahead of us to wrap it up."

Ezt sose értettem, h miért kell egy olyan dolgot fikázni ami még kész sincs!
    Ha vmiről nincs pontos infó, akkor inkább maradjatok csendbe, mert ennél gázabb dolog nincs, mikor látszik, h mindent elkövetnek a fejlesztők, de mindig van akinek semmi se jó, pláne úgy, h még nincs is kész!

Amúgy a megjelenési időből (június) azért lehet következtetni, h az ETS2 még jóval odébb lesz, leghamarabb is 2011 Q3, mert csak nem követik el azt a hibát, h egymás után adják ki a 2 játékot. Bár már most is írták, h ezt a játékot egy úgy mond "hiánypótlónak" szánják addig is amíg ki nem jön az ETS2.
  • luspaydavid
    De nem is működik a műszerfal se.
  • DANIELTRUCKER
    A 2. videóban a scaniában még mindig be van húzva a kézifék!
  • DANIELTRUCKER
    Tök jó! A kamionokba már alapból benne van a függöny!
  • SnyperD
    ETS 2 előjáték :)