52660
-
#2445 Az jó volna már :) -
DANIELTRUCKER #2444 Ezt kb. már 2 oldallal ezelőtt már megvitattuk! -
#2443 Nagyon jó lesz csak egy gondom van de nem is olyan nagy gond. hogy lenne benne forgózsámolyos vagy tandem is mert mindegyik részben CSAK nyerges volt. -
#2442 magadnak fogod öszerakni a kamionokat elvileg, vagyis különböző tuningolhatási lehetőségek lesznek, ezek szerintem abba lesznek benne.
-
DANIELTRUCKER #2441 Ezeket a játékban majd tuningként lehet megvenni, vagy a kamionokkal gyárilag lehet majd rendelni? -
#2440 8 felni van azaz 8 kamionra (renault premium, magnum, scania, volvo, man, iveco, daf, merci, ) -
#2439 Itt van a kép az új felnikről.
-
Robi546 #2438 Wow!
Nagyon faszák a kerekek! :D De most komolyan! :O :) ;) -
#2437 Nekem tetszenek :) -
#2436 nekem a bal nyíl a bal index a jobb nyíl pedig a jobb index:D
felső,alső nyíl pedig a gáz,fék:D:D -
#2435 a kerekek?
mert ha igen, akkor faszásak :D -
#2434 Jah: PP de veled ellentétben én nem montam h full helyesen írok (K) -
#2433 új kép:
szerk:
valamiért nem tudom beszúrni, nézzétek meg a blogon :S -
Robi546 #2432 nah jó ne offoljuk szét a topicot! :) -
#2431 Te meg se szólalj, szerintem... -
Blum #2430 Ez tény :D -
Robi546 #2429 akkor te nem tudsz írni........ -_- -
#2428 Tévedéééés.:'DD mostis elkúrtad.xD -
Robi546 #2427 Helyesírás,fogalmazás ??? Hisz jól írtam meg úgy fogalmaztam meg ahogy kéne.... -_- -
#2426 :D -
Solt #2425 Előbb a helyesírást és a fogalmazást kéne gyakorolni! -
Robi546 #2424 hát én is úgy vagyok! Mert én sem tudok modellezni de nagyon meg szeretnék tanulni modellezni! :S
-
#2423 Kár, hogy nem tudok modellezni. Ebbe már jobbak lesznek a gépek/pótok de azért fain lenne egy saját szerelvény. -
#2422 Mire megjelenik a játék lesz jó sok hozzá szólás. Már lassan 2500. -
DANIELTRUCKER #2421 Nem! -
#2420 Na jó lesz már hogyha lesz gyorsítósáv is :) -
Sóschips #2419 Nem unod még? -
DANIELTRUCKER #2418 A 2. videóban szerintem ET2-es a fizika!
Ja! Az emberek interakciója meg szerintem véges, mert amikor a videóban a visszajátszás végénél jár az egyik ember egy helyben áll épp egy lépés közben! -
DANIELTRUCKER #2417 Jól fog ez kinézni ha lesz benne egy kis élet!
-
Robi546 #2416 Egyet értek veled! :D
Ja és csak "nyomjuk" a hosszá szólásokat hogy ne haljon ki a topic! :D -
#2415 Végre értelmes és valóságos útkereszteződések!!! Na, már csak jól ki legyen táblázva és király lesz :D -
DANIELTRUCKER #2414 Az a baj a gombokkal, hogy csak rángatni lehet vele a gépet, amivel azt éred el, hogy a kanyarokban nem tudod megtartani a sebességet!
Hozzátenném még azt is, hogy tudjátok mennyire nem hagyja pörögni a motort az automata váltó! A GTS-ben is a c-s kamionokkal nem lehetett elérni a kilencvenet, kivéve ha manuálisra átállítva nem hagytad hogy pörögjön a gép! Egyébként semmi esély se volt rá! -
SnyperD #2413 Nem tudom ki játszott az omsi val de ki örülne hogyha olyan lenne a kormány meg maga a fizika mint a buszosba? (A billentyűvel tekert kormányra gondolok :D ) -
#2412 Így van én az ETS-ben próbáltam ki aztán ráéreztem és jobb mint a bal vagy a jobb gombokat nyomogatni :D Nekem a bal egér a gáz jobb a fék görgö a tempómat :D többi már a billentyűzeten :D -
DANIELTRUCKER #2411 Igen be lehet állítani a játék controller menüjében! Én úgy szoktam hogy bal kattintás bal index, jobb kattintás jobb index és a görgő a laptop! És egyébként ha az ember már ráérez akkor nagyon szépen lehet vele korrigálni! -
#2410 Egérrel hogy ? Húzod jobbra akkor kanyarodik a gép is ? -
#2409 ja!én is mindig:D megvan szokva!(néha a GTA SA-val is úgy játszom xD) -
#2408 Én is egérrel szoktam :D -
#2407 Remélem nem baj ha berakom így is... xDD
-
#2406 Én is most gondolkozom egy kormányon és utána néztem a Logitech Driving Force GT-nek és elég jónak tűnik.