52660
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Solt
    Jogos! Visszaszívva...
  • kutizsolt
    az ut nem anyira vastag csak a kavicsagyal latszik ugy
  • Solt
    Ez az útszélesség szánalom kategória! Annyira illúzió romboló... :(
  • DANIELTRUCKER
    Egyébként ha ez a low graf, akkor már most el kezdek vele barátkozni, mert lehet hogy nekem csak így fog menni!
  • DANIELTRUCKER
    Legalább végre nem szó szerint hajtűkanyarok lesznek a játékban, mint eddig!
  • luspaydavid
    Szép
  • Robertoo21
    ígéretes!!! Mondták, hogy szélesek lesznek az utak, mert sokan billentyűzettel nyomják...de nem széles ez egy kicsit?
    A Szakikat kérdezném: lehet ez low graf-os beállítás, amit a képen látunk?
  • kutizsolt
    szar :))
    faxa :D
  • thomson002
    Új kép :
  • biliard10
    csak megfigyelés
  • Robi546
    Oké! :) Akkor szerintem is hagyjuk a Waberers pótot/kamiont! :)
  • gumikacsa
    a hébererst... őő..khm.. wabererst hadjuk is, régebben írtam, hogy az italeri ki akart dobni 1:24-es szerelvényt magyar rendszámmal, wabis festéssel (makett). Megkeresték az itteni helyi főzsi...őő főmuftit, és nemet mondott a dologra, ami érthetetlen, mert sokkal komolyabb cégek is örülni szoktak ilyeneknek.
    Így ha minden igaz, az italeri a Hunland Trade VN-es volvo-ját fogja kiadni
  • DIESEL DOG #2513
    Berakják a modderek, vagy berakod Te... nem egy nagy ördöngősség a művelet... :)

Mondom ezen nem kell problémázni...
  • Robi546
    Én nempont a wabis autóról beszéltem hanem trailerról/pótkocsiról!
  • DIESEL DOG #2511
    Elvben szinte majdnem minden megvalósítható volna. Csak az a 'bibi' hogy ez oly mértékben növelné a játék fejlesztésének költségvetését, hogy ésszerű kereteken belül nem lehetne piacra dobni a kész szoftvert...

Lehetne akár még ettől is szebb grafikát varázsolni a játékba egyértelmű, ha pl. az SCS Soft megvenné a Cryengine liszenszt mint grafikus motort. Fizikán is sokat lehetne csiszolni sőt... minden csak az anyagiakon múlik, de ehhez több programozó is szükségeltetik és ők sem a semmiért ülnének naphosszat egy gép előtt... nyilván ők is valamilyen honorárium fejében dolgoznának ott.
  • Kistódi
    És miért lenne jó a Wabis autó?? hányadék az egész...
  • TruckerDave
    +1 Így is mindent megtesznek ami tőlük telik, de azért mindent egy játékban sem lehet megcsinálni. Gondolom mindenkinek sok ötlete lenne mivel lehetne jobbá, élethűbbé tenni a játékot, de az lehet hogy nem megvalósítható.
  • DIESEL DOG #2508
    Ez most ennyire nagy problémát jelent? Kijön a játék, nem adok kb. 1-2 hetet, vagy még annyit se, a modderek megcsinálnak hozzá egy real companies, meg egy real logos mod-ot... szerinted mekkora jogdíjat kellene fizetniük azért hogy valódi vállalatok és márkák kerüljenek a játékukba? Elárulom nem keveset.

Meg vegyük számításba hogy az SCS Soft egy kicsi vállalkozás. Kicsi költségvetéssel, ne hasonlítsuk őket össze pl. egy EA games-el vagy a Crytek-el...

Eddigi képek alapján is elmondhatjuk hogy törődnek a játékkal, igyekeznek fejleszteni, ami látszik is.
  • DANIELTRUCKER
    Eredeti cégeket eddig sem tettek egyik játékukba se! Ahogy márkákat se!
  • Robi546
    Hát nem fizetem ki, de viszont igazad van! :)
  • luspaydavid
    Ugyam már elég lenne bőven Pest pár nagyobb város egy két falu.
  • V43 1105
    Kifizeted a Wabinak a zsetont hogy beletedd őket ?:) Erre vagyunk mi modderek.. szépen kicseréljük ingyen amit kell
  • Robi546
    és hogy ha már benne lenne Magyarország akkor már lehetne Waberers cég is nem??? mert ha jól tudom akkor Magyarországon van Waberersnek a székhelye! :)
  • TruckerDave
    Meg nem is olyan óriási, hogy sokat keljen vele dolgozni.
  • Robertoo21
    igazad van...de ha ezen múlna én várnék :)

#2499 : akkor megtaláltam a megoldást akkor :D
  • thomson002
    Az első részben már eljutottak Ausztriáig, onnan meg már nincs messze a mi kis hazánk.(:
    (szerintem benne lesz)
  • vajo
  • luspaydavid
    Hát persze de gondolj bele az még mennyi idő tényleg nagyon jó lenne kis hazánk is benne lenne...
  • Robertoo21
    csak poénnak szántam...de lehet hogy ezek szerint el lehet érni vele valamit...még szerencse, hogy van egy Vajo-nk...szóval idővel, de szerintem lesz benne Hungary :)
  • luspaydavid
    vagy meg gondolják magukat és hagyják az egészet.
  • Robertoo21
    ha most mi is 100x beírjuk minden második hsz-ben, hogy HungaryHungaryHungary
    akkor beleteszik hazánkat is a játékba???
  • Blum
    És?
  • biliard10
    3 kép jobb sarkán ott van a skype logo XD
  • Robi546
    YÉÉÉHH!!!! :)

Bízok az SCS Software-ben és remélem hogy nem fogunk nagyot csalódni! :)
    ;)
  • tpbence0323
    szerintem az ETS2 nagyon jó lesz,nagyon sok új dolog lesz benne,beleadnak mindent hogy élvezzük a játékot minden jót megpróbálnak beletenni a játékba ÍGY TOVÁBB SCS Software
  • biliard10
    igen ez a neve az új gamenak a weblapja (még nemmegy)
  • Robi546
    az jó! :DD de szerintem hamarabb kellene üzemelni a hivatalos honlapnak mert oda ki lenne írva hogy mikor jelenik meg a játék meg előrendelés meg ilyenek szóval szerintem hamarabb kéne üzemelni-e! :S De várok türelemmel! :)
  • vajo
    Majd Júniusba talán. Vagy Júli. :D
  • Robi546
    jaja veled vagyok! :D
    Egyébként mikor fog üzemelni a hivatalos honlap ??? mert már kíváncsi vagyok rá! :S
  • daf xf
    Duguljatok már el nagy iq fighterek.....