52660
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • vajo
    Nem olyan szar :D
  • Gell97 kolega
  • RS
  • luspaydavid
    Prága melletti pihenő hely :) Nagyon szép kép !
  • DANIELTRUCKER
    Nekem nagyon bejön! Bazzeg ezek még a végén kiadnak egy élvezhető játékot!
  • kamionoskiki
    Nemár jáccani akarok vele :D
  • Cb Főnök
  • 94mike
  • gomze
    Új kép! Ha jól vettem ki a szövegből, minden országban különböző közúti jelzések lesznek.
  • vajo
    Mindegy. Akkor majd szarrá fogom módolni a gémet, ha lehet. :))))))))
  • gumikacsa
    Bazdki, feltörték a reged, vagy tényleg Te írsz ekkora baromságokat?

Szerencsére a fejlesztő nem így gondolkodik. Mint már olvashattad, nekik az a lényeg, hogy minél többet eladjanak a játékból. A legfőbb célcsoport a fiatalabb korosztály, akiknek azért inkább gyengébb gépük van.
  • Atikah
    "Minimum grafon maradhat ez a mostani színvonal, de maxon ne ilyen legyen már."
    És szerinted, olyanoknak mint te, akiknek nem tetszik ez a fa, majd csinálnak egy külön új mapot esetleg(nem tudom, hogy megy ez)? Vagy valami fa cserés script-et?
    Ráadásul saját fákat te is tudsz lerakni..
  • Stig95
  • DIESEL DOG #2552
    Úgy beszélsz mint Tirexi kajakra... :D
  • vajo
    Veszel új gépet. :) Minimum grafon maradhat ez a mostani színvonal, de maxon ne ilyen legyen már. Engem nem izgat, ha 100000 polyt kell megjeleníteni. El fogja vinni a gépem. Akinek meg nem, annak majd megy minimumon ilyen fákkal. Egy játékot nem a Comodorhoz kell készíteni, hanem úgy hogy szép legyen. Régen nem játszottam az új NFS-el soha, mert nem vitte a gépem. Most viszia a shift2-is maxon. Akinek nem viszi nem fogja, akinek meg igen, az kapjon már egy szép, igényes jó játékot.
  • gumikacsa
    Megvan a lehetőség, megírhatod nekik. Ja, hogy nem tudsz angolul? Én sem, mégis megírtam már nekik párszor a kínomat. Mondjuk, egyrészt ha így írsz mint itt (helyesírás nulla), nem biztos, hogy komolyan veszik....
  • kutizsolt
    amugy valaki megirhatna az scs-nek hogy a fizika olyan legyen hogyha a kanyart veszem a kamion ne faroljon annyira inkebb doljon fel .... pl a kanyart a tegnap a gtsben 85km/h-val bevvettem es a kamion csak odebb csuszot szaal borulhatna mar aval a sebesseggel !
  • biliard10
    nekem a realizmus a ha szépen néz ki a táj = hasonlo az igazival, és milyen a fizika tehát ha nem compatibilis velem akkor mindik minden körülmének közöt nem fog tetszeni az irányitás ergo a fizika se
  • luspaydavid
    Szépen haladnak bevallom nekem pl. tettszene amit Vajo is írt (szebb környezet) az is dob rajta szerintem. De valamit csinálhatnának vele mert a GTS/ATS jutt eszembe kicsit máshogy nézne ki... De nem rinyálni akarok, nem is azt hogy ez meg az meg ez is legyen más nem kell bele.
    Na ezt is megírtam ám :D
    Az a lényege hogy ne most döntsük már el hogy milyen a játék majd ha már az utolsó simítások vannak, akkor lehetne pár tippet írni nekik.
  • Atikah
    10 poly vagy 1000, nem mindegy! Képzeld el ezt mikor 100 darab fát kell megjeleníteni a játéknak, nem mindegy, hogy 1000 poly, vagy 100000 poly, és ez a teljesítmény kárára is mehet...
  • vajo
    Pontosan, ízlések és pofonok. Neked a kuplung, stb..-től lesz realisztikus, nekem a tájtól. Egyhangú a játék. És a képet a fák miatt tettem be. De mind1. :))
  • gumikacsa
    Már megint beléd kell, hogy kössek, nem azért mert bajom van veled, csak mert megint rosszul példálózol... (mint ahogy írod is)
    NFS Shift 2 hát, nem ismerem ezt a játékot, túlságosan nem is érdekel. Ha jól látom, ez egy zárt pályás játék, amit itt megjelenít, szerintem töredéke annak, amit egy városban kell megjeleníteni pl. az ets2-ben majd. És az csak egy város.

Másrészt a két cég közötti különbség. Az Scs nem mérhető össze az EA-val.

De ízlések és pofonok. Nekem az utóbbi képeken nagyon átjön a játék, jó ez, nem kell ezzel többet pöcsölni. Törődjenek a fizikával, meg az irányítással, meg azzal, hogy működjön a kuplung, és a fokozatokat ki lehessen osztani a váltóra. Nekem ezektől lenne élethűbb a játék.

Másrészt ez a stílusa megmarad a grafikának, mivel a motor ugyan az, átdolgozva.
  • Gerypapa 95
    minek vazzee ?? belső négyzetből - kormánnyal tolod majd a játékot és az útra figyelsz ... ki a gránátot érdekli ez ? ne hogy azt mondd már neekm hogy vezetés közben te a fákat és a füféléket figyeled ... mindezt 90-nél úgy hogy ETS-be is csak úgy fékezgettek előtted a kocsik .. :/
  • vajo
    Na az bebaszna. Microsoft-hoz azért az SCS egy hangya, már megne haragudj. Az FSX-et is majdnem 2 évig csinálták úgy, hogy több mint 100 ember dolgozott rajta, vagy több. Az SCS-nél max van 10 ember, szóval tabu.

Gumikacsa: Nekem fontos az. hogy legyen fű, legyen meg minden olyan elem, ami élethűbbé teszi az egész játék élményt!
    (Rossz példa az NFS Shift2, de kipróbáltam és tényleg jó, szal ezzel példálózok.)

Mennyivel kerül több költségvetésbe az, hogy nem 4 lemezből, és 10 polyból áll egy fa, hanem mondjuk áll 50 elemzből, és 1000 poly? Ezt nem értem én az SCS-be! Én úgy szeretek játszani, ha el is hiszem, hogy ott vagyok! Hát az ETS1-be is azon akadtam ki, hogy Ventimigliánál, az olasz határnál egy kis pukli se volt, nem méghogy hegy!... Realizmus!!
  • DANIELTRUCKER
    Szerintem ha az SCS így halad pár éven belül (vagy most ezzel) Tényleg képes lesz létrehozni egy igazi rendes szimulátort! (pl.: fsx!)
  • yokel
    igazad van, nem is akarok ezen "vitázni", csak sztem lehet, h úgymond megbosszulja magát az a dolog mikor ilyen szinteken bevonták a rajongókat a fejlesztésbe, mert most már szinte vérszemet kaptak, és mindent bele akarnak pakoltatni a játékba. Nem véletlen, h már számtalan nyilatkozatba közzé tették a fejlesztők, h csodákra ők se képesek és nem tudnak mindent beletenni a játékba (és sztem nem is akarnak, hisz akkor mi lesz a kövi részbe) de amint azt a példa is mutatja szinte már most "minden fűszálba" belekötnek, ami spec nincs is benne (fű, ugye vajo?)

Mellesleg én nem hiszem, h lesz olyan fizika benne mint az OMSI-ba már csak azért is mert teljesen más motort használ a két játék. Persze ez nem kizáró ok, de vhogy nem "hiszek" benne. De lehet, h most nagyot durrant az SCS és egy ütőképes szim. játékot tesznek le az asztalra az év végén.

Majd megnézzük az előfutár játékot (T&T) júniusban, bár az meg az ETS1 feltuningolása az új fícsörökkel, kivéve fizika.
  • gumikacsa
    Még mindig azt mondom, hogy nem a legfontosabb dolog a kinézet. Vegyük pl. az OMSI-t, nem túl szép, de legalább tényleg szimulátor.
  • yokel
    De ha abból a szemszögből közelíted meg a dolgot, h a userek a screenshotokat 95%-ban külső nézetből csinálják, mindjárt értelmet kapnak a részletek.
    Ennyi erővel minek környezet, elég az út mentén két oldalt vmi kis grafika azt jónapot!

Mellesleg a legtöbb komment most épp arról szól, h a táj mindig ugyan úgy néz ki, minden csak zöld és semmi egyediség nincs benne, ez a kép ugyan ilyen lenne ha nem "franciába lett volna fotózva" hanem pl. németbe.
  • DANIELTRUCKER
    Azért mondom mert a kamionból nézve úgyis csak az utat kell nézni! Ha meg van időd nézelődni, akkor úgyse az lesz a bajod hogy nincs benne fű, meg más ilyen piti dolog!
  • DANIELTRUCKER
    Ha ez játék közben is lesz ennyire jó, akkor nekem már jó!
  • gumikacsa
    Igazából neked is mindig a leglényegtelenebb dolgok miatt sír a szád...
  • vajo
    Nem valószínű, hogy a táj az WIP lenne. DE tökre olyan mintha ATS lenne. Nekem nagyon azt sugalja. Lehetnének nagyobb és szebb textúrák például, jah és amit írtam már nekik, és mindig ezért rinyálok, hogy legyen benne FŰ!
  • Robertoo21

Valahol franciaországban...
  • kutizsolt
    ujj kep scs !!!
  • gumikacsa
    ATS új kamionokkal.. ??? Akkor lehet nem egy képeket nézünk.
    Az út nem sokkal SZÉLESEBB, mint kellene.

Illetve amikor fikáztok, vegyétek már figyelembe a következőt: W.I.P....
  • Truck Driver001
    Szerintem fejlesszétek ti a játékot, és akkor nem lesz ilyen széles vagy "vastag" - lol' az út. Hajrá előre, utána pedig szépen lehordom minden szarnak!

#2528:
    Miért ne érdekelné őket? A játékosok durván 70%-a még mindig billentyűzettel tolja, ergo nekik ez érdekük!

• SnyperD
    Most nem azért de a qva anyjukat!
    Direkt írják h ne legyen széles erre még rátolnak +2 métert sávonként :@:@
  • vajo
    Nem lehordani akarom, de ez ATS új kamionokkal. Így tök szar már az egész komolyan mondom. Az út szar, hogy ilyen vastag. Jah, és kit érdekelnek a billentyűsök? Én is azzal játszom néha, de inkább gamepad, de csinálnák meg rendesen. Majd a billentyűs igazodik a játékhoz!!
  • Penge88
    Na jó, akkor nem a fele, hanem a 3/4-e :D
  • Penge88
    Ennek a szélességnek a fele is elég lenne.