52660
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Krapo
    Gyerekek ez nagyon nagyon jónak tűnik ! Ez a t&t is elég jólessz YETD feelingje van :) , mindent összevetve gratulálok az scs-nek hogy ilyet tudtak fejlődni :D!
  • LeWyTy
    Nem mondtam semmi rosszat,.-:

És "legalább sok ilyen legyen... elég ha hasonlít".
  • gumikacsa
    Igazából pont annyira hasonlít, mint amennyire egy játékban kell.
  • LeWyTy
    Szerintem elég szar a modell a képhez képest.

De akkor is... legalább sok ilyen legyen... elég ha hasonlít.
  • LeWyTy
    Ráadásul üvegen keresztül
  • DANIELTRUCKER
    Ez a kép alapján kiderül azért, hogy a játékban elég élethűek lesznek a mértékegységek!
  • gumikacsa
    W.I.P. ugye nem kell ecsetelni, mit jelent
  • adikakk
    Jó estét.
    Ahogy látom az maya ban készült.
    Van 2 valós kép meg egy smooth highlight perspective nézet...
  • kutizsolt
    a tukorben ha visza nezel nem latod a kamion arnyekat , es a multkori videoban ujj scania volt most meg regi , a multkor peddig megirtak hogy a jatekban legalabb bal oldalt 2 tukor lesz ...
  • luspaydavid
    Bejön a dolog
  • ForceindiaFisi
    ez remek!Jó kis játék lesz,érdemes lesz megvenni.
  • DANIELTRUCKER
    Szerintem az ETS2-ben is benne fogják hagyni a kihajolást, mer hát, mért vennék ki?!
  • gumikacsa
    Jó kis ügyességi játék lesz. Jó is, hogy ki lehet nézni bal oldalt, egy ilyen játékban az kellhet. Remélem csak belső nézetből lehet majd a feladatokat végrehajtani, bár a pudingok miatt lehet benne hagyják a külső nézeteket
  • DANIELTRUCKER
    Bocsánat! Észrevettem a hibámat!
  • DANIELTRUCKER
    De interiorban nincs árnyék!
  • SnyperD
    De jó ! Egyszer megírtam nekik milyen jó lenne hátranézni majd :)
  • yokel
    Jaa, az árnyékolás sztem nagyot dob a játék hangulatán, nekem nagyon bejön!
  • yokel
    Az eddigi infók alapján kb. 3x lesz nagyobb a térkép mit ETS1-be, ill. 60 város lesz Európa szerte.

Itt egy videó a T&T-ről (hm, hátra lehet majd nézni a fülkéből?)

• gomze
    Meg videókat is ezen az oldalon.
    http://www.gamestrust.de/simulation/news,euro_truck_spezial_lkw_rangier_simulator_rondomedia_kuendigt_neuen_ableger_serie,id8243.html
  • gomze
    Találtam egy új képet a T&T-ről.
  • ForceindiaFisi
    Kb mennyivel lesz bővebb a térkép és a városok?
    +ahogy látom,lesznek közutak is,szerencsére.
  • RS
  • vajo
    Hmm... Odafigyelnek a részletekre. :) Tetszik. Kíváncsi vagyok, hogy kinézni majd a gát. :D
  • yokel
    Azért remélem nem is várod el tőlük, h mm pontosan lemodellezzék egész Európát! ETS1-hez már így is nagy előrelépés lesz a 2. rész szintre minden tekintetben, szal azt nem lehet mondani az SCS-re, h nem próbálnak meg mindent megtenni!
  • LeWyTy
    1-2 jelentősebb dolog valóban onnan van..... de annyira pontosak úgy se lesznek hogy mindent az alapján.
  • yokel
    Pedig úgy néz ki, h az alapján dolgoznak!
  • SnyperD
    Az lenne jó hogyha a google street view alapján dolgoznának :)
  • Gell97 kolega
    Jó lesz ez! :D
  • luspaydavid
  • DANIELTRUCKER
    Szép! A bal felső lesz benne a játékban? És tulajdonképpen mik ezek? A közepén az valami határ? Egyébként tényleg tetszik, bármi is legyen! Jó lesz mellette elmenni, vagy fotózni!
  • Kistódi
  • Robertoo21

Kérdezik hol készült ez a kép?
  • kutizsolt
    mindig ezt csinaljak valamit mindig forditva tesznek .. pl: GTS-ben az iveco tukor a C es a B seriaban, ott is a bal felen 2 tukor van es a jobbon 1... szoval forditva kelne :D
  • paj01
    Itt maga az engine szabja a határokat a poligonszámban. Szerintem ebben a játékban te moddolás utján se fogsz olyan fákat látni mint pl shift 2 ben. Sokszor direkt lekell butítani a modelleket, hogy játszható legyen a cucc, szal nem a modellezok a lusták, az engine a buta, ilyen szempontból.
    Valaki bemodellezne a játékba pl egy olyan kamiont amin az utolsó szegecs is a helyén van, akkor sztem csúnyán betérdelne a játék:)
    Amugy meg nem kell ennél több egy ilyen játékba. Shift 2 t ha megnézed ott be van lőve kis Blur meg valszeg Depth of field ami sokat dob a látványon. ETS2 is nézne ki úgy, de valoszínű, hogy ezeket a ficsőröket nem tudja ez a játékmotor.
  • DJKonya
    Ennyi erővel már akkor azon kéne fennakadni, hogy ahol szalagkorlát van, ott nincs oszlop, hanem a korláton van a prizma, de szerintem ez legyen a legnagyobb baj.
  • RS
    Nem nagy tragédia.
  • LeWyTy
    Szerintem egymásba lóg a 2 szalagkorlát modell amihez tartoznak az oszlopok.... véletlen csinálták.
  • v43 001

Remélem a lényeg látszik.
    #2567 elrontottam bocs..
  • v43 001
  • v43 001
    Tudom, nem a legfontosabb, de elcseszték azokat a fényvisszaverő színeket. A pirosnak kell a jobb oldalon lennie és a fehérnek pedig a szembesávban, a bal oldalon! Ezt valaki megírhatná nekik, mert így eléggé érdekes :S :D
    De amúgy szép lesz :)