52660
-
DANIELTRUCKER #2685 Bocs a dupla postért, de gyorsan megnéztem milyen eredetibe a meci belső, és arra a véleményre jutottam, hogy ha az SCS egy ilyen alkotásra nem kap licenset, akkor a cégeknél, kamiongyáraknál nagy a válogatás! -
DANIELTRUCKER #2684 Nagyon jó lett! És végre a Merciről is mutatnak interior képeket! -
#2683 Faszaa.:OO -
#2682 Jól néz ki. -
#2681 -
#2680 új kép scs nél! -
SnyperD #2679 Írd le mit akarsz mondani én pedig lefordítom és küldöm nekik :) -
sftomee #2678 Sziasztok!
Remélem valaki szólt nekik hogy a teherautók motorjai nem 2000-2500-as fordulattal használandók.:) GTS-ben is simán elforgott 2500-ig. Közben már 900-1000-től ott a maximális nyomaték, és max 1400-1500 ig forgatja el az ember általában. Egy erősebb "vényóc" simán felmegy egy komolyabb dombra szinte 1500 alatt. A 400 ló körülieket sem kell IFA-vá változtatni, mint tették eddig. Azért azok is jól szaladnak. Meg nem ártana, ha nem f-1-es váltó dolgozna a verdákban. Lehet ezt meg kellene írni nekik, hátha hallgatnak a jó tanácsra. :) Szerintem a grafikával már nem kellene annyit foglalkozni. Most már szentelhetnének időt az ilyen fizikai dolgokra is.
Bocs a kisregényért!
Üdv mindenkinek! -
#2677 Ezt akartam mondani úgyis mindenki lecserél mindent...
Am meg nekem nagyon tetszik! -
Sóschips #2676 De ezt nekik kéne megérteniük:D..én tudom:D..ezért mondom,hogy nem is verem itt a nyálam:D
De látod,már az alváz sem jó.Nem basztatni akarom,meg beszólni,de Vajo,úgyis csinálsz bele ugyan úgy Te is gépet,pótot,meg mit tudom én.
Na mindegy,nem is kezdek bele,inkább hagyom az egészet -
Solt #2675 Mindig ez van... kéne csinálni valami korhatáros topikot nekünk véneknek... :D -
nenus #2674 De most nem mind1 hogy milyen az alap pótkocsi? Úgyis tele modolják. Aki meg nem használ modolt pótkocsit annak is jó ez mert ez a pótkocsi is elég jól néz ki szvsz... -
Sóschips #2673 Akkor miért vannak a többiek kiakadva?:D...én nekem is szúrja a szemem,hogy pl a rendszám elmehetne egy normál közúti táblának.De inkább nem írok le,mert "örül a fejem",hogy végre egy jobb játékot kapunk. -
#2672 Hát, én már nem tépem a szám, csak kínomba mosolygok, milyen baromságokat írtok.
Kezd a topik átmenni ets1 topikba, lassan nem szívesen jövök már ide sem. -
vajo #2671 Na meg az az alváz.. :)))) Eddig a Krone a legjobb. Svarci is lesz benne tuti. -
nenus #2670 Nekem sem nagyon jön be, de ha a régi pótkocsikhoz képest elégszép. De igazság szerint leszarom, mert agyon fogják modolni.. De fejlődnek elég rendesen (Y) -
Az árnyék sokat dob rajta. -
#2668 tökéletes a pótkocsi ! nekem nagyon adja -
Tsaba01 #2667 adiking a king!:D -
Sóschips #2666 Miért nem jó Nektek semmi sem?..nem hogy örülnétek,hogy fejlődik a játék,ezerszer jobb mint ets.Legalább látnátok benne jót is -
#2665 Végül is nem is olyan rossz. Olyan rétrós vagy nem is tudom de tetszik. :) -
#2664 A hosszú hátsó sárvédő az fain, de a raklaptartók nem tetszenek. -
#2663 De legalább próbálkoznak csak még nem elég jó :S:S -
#2662 Hatalmas az a rendszám.. meg annak a Schmitz logónak se ott a helye, ezen a típuson. -
SnyperD #2661 Lefordítom én hogy mindenkinek érthető és "magyaros" legyen :)
A munkánk hogy lecseréljük az ETS2 Tréler flottáját még mindig folyamatban van. Ma be akarjuk mutatni egy másik tréler aktuális állapotát.
Kérünk titeket hogy ne felejtsétek el hogy amit a blogon láttok azok még változhatnak. Mialatt megpróbálunk minél több gyártó céget megkeresni és szépen megkérni hogy engedjék meg hogy márkáik benne szerepelhessenek a játékban,de nem mindig 100% a sikerünk. Próbálkozunk, de elképzelhető hogy a végén talán ki kell "találni" fantázia márkákat és/vagy átalakítani modelljeinket mivel nem használhatjuk a valódiakat. -
DANIELTRUCKER #2660 ITT A SZÖVEG IS!
Our work on refreshing the trailer fleet for Euro Truck Simulator 2 is still under way. Today we'd like to present you the current progress on another trailer.
Please keep in mind that whatever you see here on the blog is still subject to change. While we are trying to approach as many companies in transportation industry as we can to get them involved and to kindly allow their brands to be present in the game, we are not always 100% successful. We will keep trying, but it is inevitable that in the end, we may have to "invent" fantasy brands or even change some designs as we will not be able to use real life originals.
Webfordító:
Az arról szóló művünk, hogy Euro Truck Simulator 2 felfrissítsék az utánfutóflottát, még mindig úton van. Ma szeretnénk bemutatni téged az aktuális haladás egy másik utánfutóban.
Maradj bent elmében, akit a bármi, amit látsz itt a blogon, még mindig alávetett, hogy megváltoztat. Amíg megpróbálunk szállítási iparban közeledni sok vállalatként, ahogy tudunk kapni őket bonyolult és hogy kedvesen engedjük meg a márkáiknak, hogy jelen legyenek a játékban, nem mindig vagyunk 100 százalékos sikeres. Állandóan próbálunk, de ez elkerülhetetlen az végül, nekünk mesemárkákat kellhet feltalálnunk vagy ráadásul meg kellhet változtatnunk néhány tervet, ahogy nem leszünk képesek, hogy igazi életeredetiket használjunk. -
#2659 a kurvaannyát! én game-ba csak schmitz-et fogok húzni! kurva szép! -
#2658 Hát jobb mint a régiek. -
DANIELTRUCKER #2657 Bocsi mindenkitől!
-
DANIELTRUCKER #2656 -
DANIELTRUCKER #2655
-
SnyperD #2654 Új képek :)
-
#2653 És te nem bírod őket kicserélni talán? -
DANIELTRUCKER #2652 Honnan szetted azokat a király fákat? Nagyon tetszenek! De azért az SCSé is jó lesz! -
vajo #2651 Na akkor úgy látom nem sokan értik mi az én bajom a fákkal.
Megpróbálom vázolni a helyzetet. :)
Amiről én beszélek, azok a 3D-s fa modellek, amik kellenének a játékba. Feldobja, szebbé teszi az egész játékélményt. ETS1-ben a fák szörnyűek voltak, amik a következő képpen néztek ki:
A fa 2 lapból áll, + egy lap az árnyék. Látható milyen tré a játékban. Ez nem realisztikus. Nem kell hozzá semmi se szinte, csak hanyag munka.
Akkor ami már van az ET2-ben, a több lapból álló fa, ami már tényleg szép és jónak mondható.
De ez sem kelti fel az emberben azt az érzést, hogy ott tényleg egy fa van. Nagy előre lépés nem tagadom, és megint csak röhögök az SCS-en, mert az, amire én gondolok, a 3D-s fa modelt csak egyszer kéne megcsinálni, aztán utána betenni a játékba.
Erre gondoltam konkrétabban. Nem azt mondom, hogy ugyanilyen, de hasonló!
Természetesen ezt csak maximum grafikához ajánlanám, és rágom érte az SCS-t, hogy szebb fákat tegyenek be. Pár példa:
Nem kell letámadni, csak szemléltettem, mire gondoltam én. -
#2650 Mér a nagy cégekhez hasonlítgatod? El lett már ugatva, hogy SCS egy kis cég, ahogy már Gumikacsa előtem lévő hsz-ben le írta.
Mellesleg EA-Electronic Arts ugyanaz, te eszetlen. -
#2649 Ok, el hisszük. Be lehetne fejezni. Olvassatok vissza, párszor már megbeszéltük, hogy nem lehet összehasonlítani az scs-t ezekkel az óriás cégekkel. -
Robi546 #2648 És ne feleljtsd ki a CryTek -et ők is tudnak árnyékot késziteni/csinálni/konfigurálni :) -
#2647 1x 2x benézel, és akkor mondasz olyanokat... :-) -
#2646 Ülj le egyes.. :)