52660
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • vajo
    A MAN és a Scania meg is egyezett, de én folcvágenről nem hallottam.
  • kutizsolt
    reggebb lattam egy cikket hogy a MAN es a SCANIA meg a VOLKSKVAGEN akkar csinalni egy europa szinvonalu kamiont aztan nem tudom tobb hirt nem lattam.
  • luspaydavid
    am a Safi Trans új Sprinterein is MAN lámpa van
  • Atikah
    khm
  • gumikacsa
    Messze nincs kész. attól, hogy futóképes. Kicsit olvasni is kellene, írták, hogy a játék alfa teszt verzióját viszik a kiállításra. Komolyabb standot vártam az scs-től egyébként.
  • Kistódi
    Szerintem csúnya.. Túl kicsi...
  • Blum
    Nekem így elsőre az jött be,hogy ronda,aztán hogy furcsa. Idővel meg lehetne szokni szvsz.
  • RS
    *ki
  • RS
    Szerintem jól néz kis rajta.
  • Rikcsoo
    Jaja azért befigyel a háttérben lévő Scanián a MAN lámpa..xD
  • luspaydavid
    Ja hát össze fogtak írták is (anyag minőség meg ilyenek miatt gondolom)
  • luspaydavid
    Szerintem ő is arra gondolt :D
  • R420
    Hm,Scanián M.A.N lámpa?:O
  • Blum
    Ez nem az ETS2...
    Ez a T&T
  • DANIELTRUCKER
    Ez már ennyire kész lenne? Mért kéne ennek még 2-3 hónap váratás? Mondjuk lehet hogy a másolások miatt kell annyi idő!
  • Kistódi
    Hoppá...

• Blum
    "főleg amióta ezek a shader modellek bejöttek azóta ilyen mosottas ratyi grafikát látunk"

Ezt kifejtenéd bővebben,mert nem igazán értem?! :)
  • WinStar
    Olyan szar látni hogy csak a grafikára mentek.....hidjétek el nem az fogja megváltani a játékot,én személy szerint mindig is a játékélményre mentem és nem a grafikára,főleg amióta ezek a shader modellek bejöttek azóta ilyen mosottas ratyi grafikát látunk.....ha kijön ez a játék,tuti nem a grafika miatt fogom szeretni,hanem mert jó játék lesz.
  • SnyperD
    Az is jó lenne ha lenne 2 duda :)

-Egy gyári

-és egy Klafha Légkürt :D
  • Rikcsoo
    Igaz így van így kellene ahogy mondod remélem valaki megírja nekik!
  • DANIELTRUCKER
    #2697:
    - Én az eddig kiadott játékaikról beszéltem, hogy ez a dolog ott megfigyelhető!
    #2699:
    - Örülök, hogy valaki tudja miről beszélek!
    #2703:
    - Nem képen, hanem az eddig kiadott játékaiknál lehetett észrevenni, megfigyelni, hogy esőnél a kamion oldalablakai nem vizesednek be!

(Remélem senkit nem hagytam ki!?)
  • Kistódi
    Szerintem az sem lenne rossz ha eső után lennének pocsolyák eső közben és után egy kicsit....
  • v43 001
    Hol vannak vízcseppek az ablakon? Melyik képen?
    De amúgy jó ötletek :)
  • luspaydavid
    Ezek tényleg jók amiket írtál :)
  • Blum
    Hogyan lenne már tölthető,amikor még messze nincs kész.
    Mellesleg meg ha kinyitnád a szemedet,akkor ott van az orrod előtt a bannerban,hogy mikorra várható a megjelenés.
  • Potter2
    Hali Mindenknek !
    Egy kérdés.. lehetséges e az ETS 2 letöltése már? Láttam fizetős oldalon ETS 2-t, de nem tudom az lehet e? Aki tud valami infot kérem ossza meg plz. Köszi
    Üdv Potter2
  • kalee
    Nekem minden nagyon tetszik amit eddig összehoztak, ha a fizikán tényleg tudnak kicsit javítani, akkor nagyon pazar játékot fogunk kapni!!Akinek van egy kis ideje meg kedve az esetleg megírhatná nekik az én észrevételeimet is:

-Nagyon jó észrevétel az oldalablakok "vizesedése" esőben, és itt jegyezném meg az egyik dolgot, szakaszos ablaktörlő!!!Nekem nagyon tetszene
    -Külön kapcsolható világítások, vagy legalább egy külön kapcsolható refi!!!Szerintem nagyon sokat dobna a játékon
    -És még 3 "apró" dolog amit még a 18WOS sorozatból ismerhetünk!!!Lássuk menet közben a cégünk többi kamionjait!!!Ha rávillogunk a szemből jövő kamionra reagáljon(szerintem nagyon hangulatos volt!!!)!!És a rádió!!!!Igaz hogy olyan kis bugyuta volt mindig ugyanazokat kérdezte meg minden, de nekem nagyon tetszett!!
  • Prémium driver
    Jól néz ki.
  • NiQ
    És? Örülj neki hogy Te legalább már játszol azzal a játékkal
    ami még meg sem jelent!Mert különben honnan tudnád?
  • NiQ
    Te ügyes vagy és tapasztalt,az oldal a tiéd,TE döntesz.
    Szerintem a kamion és pót gyári a skin jöhet, a map építhető.
    A 10 évesek maradjanak az ets1-nél,Vagy a gts-nél.
  • sftomee
    Ja! Lehet hogy a jelvény valós lesz rajt, de maga a kamion 10x rosszabb mint a gyári. :) És baromi elégedett vele a készítője. Nem azért pofázok, mert én jobbat tudok, mert én nem tudok, de legalább nem szarozok mindent össze. Akinek beletapostam a kis lelkébe attól elnézést kérek. Vagy nem.
  • vajo
    Az SCS-se akarja, (köszönet az infóért Gumikacsának) de készült hozzá a zmod és innentől fogva lehetett. :D
  • NiQ
    Hát ez a baj itt! Adhat ki bármit az scs,Lehet hogy baromi jó,akkor is
    jönnek majd a lámpa nélküli szarok a "felhasználók"-tól.Én nem engedném
    a módolást.MAX a gyáriak kiegészítésére.
  • DANIELTRUCKER
    Piti dolog lesz amit most mondani fogok, és csak észrevételként szeretném közzé tenni a következőt:
    -Esőnél a szélvédőn tök jó a vízcseppek mozgása, viszont az oldalsó ablakokon semmi se látszik! Nem rég vettem észre!
  • SnyperD
    Sofőrnek készülök tehát jöhet :)
  • sftomee
    Ha nembaj, adok egy link-et. Vannak érdekes dolgok, már ha érdekel valakit. :) Mercedes-Benz Powershift 2
  • sftomee
    Hát azér 1000-nél még ne váltson. :) Úgy értettem, hogy azzal már normál úton kis emelkedőn elviszik. Szóval kb 1400-1500 a szokásos ha finoman hajtasz, de persze felmehet 2000-ig is ha tolod neki. De szerintem, nem nagyon fognak ezzel a résszel foglalkozni.
    Itt egy példa a normál haladásra.
  • SnyperD
    SCS Team !

-Please make the transmission to change gear around 900-1000 RPM And max at 1500 RMP.

-Make the trucks accelerate slower (as real ones)and not like F1 cars .

-C-B category trucks should get 90 km/h too!

-A menu option, or service option to Enable/Disable 90 km/h limit

-Real Driving times, slower clock :) ( You CAN do this because the Map got Bigger so roads are longer so you can make the clock nearly Life-Like)

-Make Retarder :)

-Real Brake power (Better brakes without trailer, trucks stops faster)

-And i hope you will leave the look back from the cab view. :)

PLS SCS Read this and think about these possibilities ! :/ PLS

Thank you!
    David from Hungary !

Ezt küldtem nekik sztem ezek még könnyen megvalósíthatóak :)
  • sftomee
    Hát kb ezt. :D
  • vajo
    Fasza. :D Majd feltextúrázva milyen király lesz :))