52660
-
vajo #2725 A MAN és a Scania meg is egyezett, de én folcvágenről nem hallottam. -
#2724 reggebb lattam egy cikket hogy a MAN es a SCANIA meg a VOLKSKVAGEN akkar csinalni egy europa szinvonalu kamiont aztan nem tudom tobb hirt nem lattam. -
#2723 am a Safi Trans új Sprinterein is MAN lámpa van -
#2722 khm
-
#2721 Messze nincs kész. attól, hogy futóképes. Kicsit olvasni is kellene, írták, hogy a játék alfa teszt verzióját viszik a kiállításra. Komolyabb standot vártam az scs-től egyébként. -
#2720 Szerintem csúnya.. Túl kicsi... -
Blum #2719 Nekem így elsőre az jött be,hogy ronda,aztán hogy furcsa. Idővel meg lehetne szokni szvsz. -
#2718 *ki -
#2717 Szerintem jól néz kis rajta. -
#2716 Jaja azért befigyel a háttérben lévő Scanián a MAN lámpa..xD -
#2715 Ja hát össze fogtak írták is (anyag minőség meg ilyenek miatt gondolom) -
#2714 Szerintem ő is arra gondolt :D -
#2713 Hm,Scanián M.A.N lámpa?:O -
Blum #2712 Ez nem az ETS2...
Ez a T&T -
DANIELTRUCKER #2711 Ez már ennyire kész lenne? Mért kéne ennek még 2-3 hónap váratás? Mondjuk lehet hogy a másolások miatt kell annyi idő! -
#2710 Hoppá...
-
Blum #2709 "főleg amióta ezek a shader modellek bejöttek azóta ilyen mosottas ratyi grafikát látunk"
Ezt kifejtenéd bővebben,mert nem igazán értem?! :) -
WinStar #2708 Olyan szar látni hogy csak a grafikára mentek.....hidjétek el nem az fogja megváltani a játékot,én személy szerint mindig is a játékélményre mentem és nem a grafikára,főleg amióta ezek a shader modellek bejöttek azóta ilyen mosottas ratyi grafikát látunk.....ha kijön ez a játék,tuti nem a grafika miatt fogom szeretni,hanem mert jó játék lesz. -
SnyperD #2707 Az is jó lenne ha lenne 2 duda :)
-Egy gyári
-és egy Klafha Légkürt :D -
#2706 Igaz így van így kellene ahogy mondod remélem valaki megírja nekik! -
DANIELTRUCKER #2705 #2697:
- Én az eddig kiadott játékaikról beszéltem, hogy ez a dolog ott megfigyelhető!
#2699:
- Örülök, hogy valaki tudja miről beszélek!
#2703:
- Nem képen, hanem az eddig kiadott játékaiknál lehetett észrevenni, megfigyelni, hogy esőnél a kamion oldalablakai nem vizesednek be!
(Remélem senkit nem hagytam ki!?) -
#2704 Szerintem az sem lenne rossz ha eső után lennének pocsolyák eső közben és után egy kicsit.... -
#2703 Hol vannak vízcseppek az ablakon? Melyik képen?
De amúgy jó ötletek :) -
#2702 Ezek tényleg jók amiket írtál :) -
Blum #2701 Hogyan lenne már tölthető,amikor még messze nincs kész.
Mellesleg meg ha kinyitnád a szemedet,akkor ott van az orrod előtt a bannerban,hogy mikorra várható a megjelenés. -
Potter2 #2700 Hali Mindenknek !
Egy kérdés.. lehetséges e az ETS 2 letöltése már? Láttam fizetős oldalon ETS 2-t, de nem tudom az lehet e? Aki tud valami infot kérem ossza meg plz. Köszi
Üdv Potter2 -
#2699 Nekem minden nagyon tetszik amit eddig összehoztak, ha a fizikán tényleg tudnak kicsit javítani, akkor nagyon pazar játékot fogunk kapni!!Akinek van egy kis ideje meg kedve az esetleg megírhatná nekik az én észrevételeimet is:
-Nagyon jó észrevétel az oldalablakok "vizesedése" esőben, és itt jegyezném meg az egyik dolgot, szakaszos ablaktörlő!!!Nekem nagyon tetszene
-Külön kapcsolható világítások, vagy legalább egy külön kapcsolható refi!!!Szerintem nagyon sokat dobna a játékon
-És még 3 "apró" dolog amit még a 18WOS sorozatból ismerhetünk!!!Lássuk menet közben a cégünk többi kamionjait!!!Ha rávillogunk a szemből jövő kamionra reagáljon(szerintem nagyon hangulatos volt!!!)!!És a rádió!!!!Igaz hogy olyan kis bugyuta volt mindig ugyanazokat kérdezte meg minden, de nekem nagyon tetszett!! -
#2698 Jól néz ki. -
NiQ #2697 És? Örülj neki hogy Te legalább már játszol azzal a játékkal
ami még meg sem jelent!Mert különben honnan tudnád? -
NiQ #2696 Te ügyes vagy és tapasztalt,az oldal a tiéd,TE döntesz.
Szerintem a kamion és pót gyári a skin jöhet, a map építhető.
A 10 évesek maradjanak az ets1-nél,Vagy a gts-nél. -
sftomee #2695 Ja! Lehet hogy a jelvény valós lesz rajt, de maga a kamion 10x rosszabb mint a gyári. :) És baromi elégedett vele a készítője. Nem azért pofázok, mert én jobbat tudok, mert én nem tudok, de legalább nem szarozok mindent össze. Akinek beletapostam a kis lelkébe attól elnézést kérek. Vagy nem. -
vajo #2694 Az SCS-se akarja, (köszönet az infóért Gumikacsának) de készült hozzá a zmod és innentől fogva lehetett. :D -
NiQ #2693 Hát ez a baj itt! Adhat ki bármit az scs,Lehet hogy baromi jó,akkor is
jönnek majd a lámpa nélküli szarok a "felhasználók"-tól.Én nem engedném
a módolást.MAX a gyáriak kiegészítésére. -
DANIELTRUCKER #2692 Piti dolog lesz amit most mondani fogok, és csak észrevételként szeretném közzé tenni a következőt:
-Esőnél a szélvédőn tök jó a vízcseppek mozgása, viszont az oldalsó ablakokon semmi se látszik! Nem rég vettem észre! -
SnyperD #2691 Sofőrnek készülök tehát jöhet :) -
sftomee #2690 Ha nembaj, adok egy link-et. Vannak érdekes dolgok, már ha érdekel valakit. :) Mercedes-Benz Powershift 2 -
sftomee #2689 Hát azér 1000-nél még ne váltson. :) Úgy értettem, hogy azzal már normál úton kis emelkedőn elviszik. Szóval kb 1400-1500 a szokásos ha finoman hajtasz, de persze felmehet 2000-ig is ha tolod neki. De szerintem, nem nagyon fognak ezzel a résszel foglalkozni.
Itt egy példa a normál haladásra.
-
SnyperD #2688 SCS Team !
-Please make the transmission to change gear around 900-1000 RPM And max at 1500 RMP.
-Make the trucks accelerate slower (as real ones)and not like F1 cars .
-C-B category trucks should get 90 km/h too!
-A menu option, or service option to Enable/Disable 90 km/h limit
-Real Driving times, slower clock :) ( You CAN do this because the Map got Bigger so roads are longer so you can make the clock nearly Life-Like)
-Make Retarder :)
-Real Brake power (Better brakes without trailer, trucks stops faster)
-And i hope you will leave the look back from the cab view. :)
PLS SCS Read this and think about these possibilities ! :/ PLS
Thank you!
David from Hungary !
Ezt küldtem nekik sztem ezek még könnyen megvalósíthatóak :) -
sftomee #2687 Hát kb ezt. :D -
vajo #2686 Fasza. :D Majd feltextúrázva milyen király lesz :))