52660
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • SnyperD
    képek!
  • luspaydavid
    Előtted lévő Hsz.-ben van a válasz is. (#2762)
  • DANIELTRUCKER
    Csak azt nem tudom miért kell egyből mindenkit oltogatni! Megint Atikah kezdte már engem is többször minden ok nélkül oltogatott! Ha egyszer úgyis hülyeség amit beír valaki, vagy csak számodra az, akkor miért kell ezt csinálni? Egyébként meg péistike a tárgyal kapcsolatban szolt hozzá!

Mindenkitől bocsánat, de nekem ez a véleményem!!!!!!
  • gumikacsa
    ovoda..
  • Stig95
    deddúrva!
  • luspaydavid
    Akkor már én is...
    Aztiiii!
  • Blum
    Fantasztikus
  • Atikah
    És ki kíváncsi rá, te esetlen?
  • péistike
    Nekem 1440*900-as a felbontás
  • Blum
    Akkor már legyen 2560*1600. Nem egy emberke van itt SG-n,aki akkora felbontásban mozgolódik.
  • vajo
    Mert annál nagyobb monitort átlagban nem használnak, csak kisebbeket, azoknak meg lekicsinyíti a képet. A felső határt kell megcsinálni.
  • DANIELTRUCKER
    Még mi se tudunk konkrét dolgokat, de lehet hogy lesz egy-kettő!
  • roli02
    Sziasztok azt kérdezném, hogy lesze olyan bene, hogy kisebb városokon falukon kersztül lehetlesze menni???
  • luspaydavid
    T&T egy kis ízelítő lesz a ETS2-ből. :)
  • Rettenthető
    Mint szimpla felhasználó (aki semmilyen modot nem alkalmaz), annyi kérdésem lenne, hogy mikor jelenik meg? :-)
    Na jó nem ezt akarom kérdezni, hanem hogy látom, hogy van ez a T&T. Így ránézésre, mint egyszer(i/ű) földi halandónak, nekem úgy tűnik, hogy erősen használja a ETS2 járműparkját és a környezetét is, de akkor az most mi? Egy teljesen külön játék, egy párhuzamosan készülő mod, vagy semmilyen formában nincs köze a ETS2-höz csak nekem úgy tűnik messziről, mert amatőr felhasználó vagyok?
  • Atikah
    Minek neked Full HD kép?
  • Kistódi
    Elnézést kérek... Akkor nem viccelek legközelebb.
  • DANIELTRUCKER
    A kis névtáblára gondolsz! Azokat hogy lehet szerkeszteni?
  • vajo
    Attól még leírtam az SCS-nek, hátha meg nyugszanak a kedélyek, ha látják, hogy nem érdekli az SCS-t. :D

KÖZÉRDEKŰ KÖZLEMÉNY VAGY FELHÍVÁS!

Vagy mindegy minek nevezzük. A topiknak készítek egy jó kis stílusos kamionos, dizájnt, és szeretném, ha csinálnátok 1920x1080-as felbontású háttérképeket. Saját ízlés, egyedi ötlet. Bármi ami belefér. Csak legyen rajta kamion és egy kép az ETS2-ből minimum!
  • Szobi30
    megcsinálhatnák oda középre a parkolót is...mármint vmi hasonlót modellezhetnének :D
    am fasza ez a kép is...nekem bejön már most ez a játék...főleg ha még a fizikával is kezdenek valamit...sztem faszalesz
  • Blum
    Amúgy teljesen feleslegesen kéregetitek itt is,meg a blogonon is,hogy mutassanak innen meg onnan képet. Ha egyszer nincs kész,akkor miből mutassanak?
    Láthatjátok,hogy hogyha elkészül egy új szakasz,akkor mutatnak majd képet. Nyugodjon meg mindenki.
  • vajo
    Ahogy elnézem megcsinálják külön felhajtós fizetővel az egészet. :D Tetszik. Gondolok itt arra, hogy a lehajtók után kell majd fizetni.
    Valahogy így:

• Gell97 kolega
  • Stig95
    Írd meg te áltisk 5.-es anyag ha nem tanulsz angolt akkor nem szóltam!
  • kutizsolt
    valaki megirhatna az SCS-nek hogy a map-rol egy kepet dobhatnanak
  • Blum
    Viccelődtél? Hol?
  • gumikacsa
    Ha nem tudsz értelmeset hozzászólni akkor inkább ne tedd. Ajánlom az ets topikot, annak már úgy is mindegy.
  • DANIELTRUCKER
    Jól néz ki! Az árnyék és azok a nagy táblák nagyon kellenek oda!
  • Kistódi
    Bocs hogy viccelődök nem tudtam hogy ez egy nagyon komoly topic.....
  • Blum
    Ha-Ha-Ha....
  • Kistódi
    Ez nem fizetőkapu...Ez a kiskutya segge szőre :D:D:D:D
  • v43 001
    Ez fizetőkapu? :) Jóféle :)
  • luspaydavid
    Magyarországról is lehetne egy kép
  • nenus
    -.-
  • RS
  • Kistódi
    ...
  • Gerypapa 95
    na a szígyen megöl kezd a szkánia is elkorcsosulni :DDDDDD
  • Kistódi
    Jeeee!! Nagyon Tetszetős!!!

• daf xf
    Már ha itt tartunk, multkor hallottam a rádióban hogy a scania aláírta a szerződést a győri rába gyárral vagy mivel és az a dolog lényege hogy a scaniák alatt rába futóművek lesznek....
  • LeWyTy
    Még nem vágták el a köldökzsinórt