52660
-
#2806 ezer bocs!rosszul fordítgattam le az egyik szöveget,a srác álmodozott arról hogyha benne lennének ezek az országok is.Én meg csak annyit figyeltem hogy hungary
#2805:ez most vicc akart lenni? -
#2805 nem lesznek gyalogosok csak a T&T-ben mert az ETS2 ben a kisebb gyerekek elutnek es nem akkar az SCS morbid jatekot -
#2804 Jó lenne ha Magyarország is benne lenne :)
Valahogy rá kéne venni hogy legyen benne -
SnyperD #2803 Egy úthenger alapján talán? úthenger=Magyarország -
vajo #2802 Majd ültetünk és kinő újra :))
#2800: Magyarország? Hol olvastál ilyent?? :O -
SnyperD #2801 Ezt honnan veszed h hungary is benne lesz? -
#2800 Ez igen!Gyönyörű,így a képek alapján:)Tehát Magyarország is benne lesz?
Látom lesz gyalogos forgalom is,örömmel látom:D
Üdv! -
#2799 Ez tetszik sok ilyet még -
sftomee #2798 Ja értem. Ha megunod a sok mazsolát cammogni, beülsz a dózerba azt legyalulod őket. :D -
#2797 Ezt direkt Vajonak tették fel. A böhömök éppen letiporják a gyepet :D -
SnyperD #2796 Ezek ets 2 modellek h ne legyen monoton a játék :D -
sftomee #2795 Ezekkel is be kell majd parkolni? :] -
#2794 -
tunnr #2793 Adják már ki:D játszani akarok vele^^ -
vajo #2792 Legközelebb akkor olvasd vissza, és ne reagálj a másik csipkelődésére! -
Bálint16 #2791 csak elnézést szeretnék kérni a tegnap esti viselkedésemért mindenkitől. kicsit felhúztam magam a dolgon hogy nem értették meg egyesek hogy a billentyűzet hibája volt na jó egy ki részben az enyém is mert nem néztem vissza csak rányomtam a mehet gombra (még egyszer bocsi!) -
#2790 Érdekes, én már várom. -
#2789 Új T&T képek, és azt írják, hogy már nem sok van a kiadásáig.
-
vajo #2788 Jó lenne ha nem egymás fikáznátok, aki nem tud írni az menjen vissza elsőbe. A megjelenés a bannerba van, szóval törlöm a hsz-eket, ha ilyen zagyva dumákat firkálgattok itt össze. És nem árt ha az ember gondolkodik mielőtt kérdez! Lehet, hogy majd elfognak tűnni egy-két ember hsz-ei szépen lassan. :D -
#2787 Ajánlom figyelmedbe a "válasz erre" gombot!
Mellesleg ott van hogy "Válasz 'gumikacsa' üzenetére (#2762)". -
Bálint16 #2786 ki???
-
#2785 Van egy olyan érzésem, hogy nemsokára itt hagyod ezt a topikot is. :D -
Bálint16 #2784 Bluetooth-os és merül az elem!!!!!!!!!!! -
vajo #2783 Én is billentyűzettel írok, még is tudok és nem írok badarságokat. -
Bálint16 #2782 AM KÖSSZ!!! -
Bálint16 #2781 BILLENTYÜZET!!! BOCSI!!! -
#2780 WTF?? Ne csodálkozz ha leordítanak! Tanulj meg írni! Különben nem fog törni a kamion. -
#2779 A helyesírásodon lenne még mit fejleszteni. -
Bálint16 #2777 helloszok én még uj vagyok itt és csak anyi szeretnék kérdezni öletek hogy z ETS2-be összetrkd kamion???? mert sztez nagyon jónne!!!! :D JA ÉS NEM KELL LEORDIÁLNI A FEJMET AHOGYSZOKTYESEK!! -
DANIELTRUCKER #2776 ÉN MEGMONDTAM AZ ELŐBB! Valaki valamit mond te meg itt pattogsz! Mért kell mindig okosabbnak érezni magad!? -
#2775 Szerinted be rakták volna játékba a félkész verziót? Istenem.. -
DANIELTRUCKER #2774 Az a rönó még félkész! Nem?! -
SnyperD #2773 De tök jó írják h azé nem csinálnak jobbat mer kicsik játsszák nagyrészt és nem lenne bevétel ha hardcore simulator lenne. Akkor adják dupla annyiért mert akinek szimulátor kell az úgyis megveszi,nem? -
#2772 Nyugi nyugi még kész sincs :D amúgy milyen napellenző van már a Scania-n. -
SnyperD #2771 De aztán írhatsz nekik :( Amit ők akarnak meg egypár ember véletlen leírta csak azt rakják be. Ezt is ilyen apróságokkal ba***ák el:@ -
#2770 Fejlesztik amúgy meg szerintem nem tartana sokáig úgy meg csinálni hogy át menne rajta a kamion. -
#2769 Ja azon vagyok én is :D -
SnyperD #2768 ETS 2 be nem akarnak gyalogosokat mert elütik a 7-10 éves gyerekek -.- -
#2767 Kint meg közben Tour De France megy :DDDDDDDD -