52660
-
vajo #2846 Lehet. :) valamelyik .dll fájlban kell keresni a megoldást, de nem tudok programozni, így én ezt nem fogom piszkálni :D -
#2845 Így látva a való képet, nem tudom minek van szint különbség az utak közt, de a módosított kép az nagyon élethű. Játékban lehetne állítani a színeket sokkal élethűbb lenne. -
sftomee #2844 Sok játékban lehet állítani a színeket, fényerőt, stb. Jó lenne ha itt is lehetne. -
#2843 Állítottam a kép színein kicsit, mert sztem túl sok a benne sárga, illetve a színtelítettség is "tú máccs"!
Sztem így sokkal élethűbb lenne a játék:
(A felső az eredeti játékkép, a középső a módosított és az alsó a való életbe)
-
#2842 L'Autoroute de l'Est
Bár a szint különbséget nem értem a sávok között!
De a fény-árnyék hatások még mindig tetszenek... -
#2841 Az út még mindig nagyon széles nem? -
DANIELTRUCKER #2840 De szerintem a képek alapján megéri érte!
Meg ha ezt megveszed, akkor az ez után következő rész még jobb lesz! -
#2839 Mind1 azé így is szép -
#2838 Kösz a gyors választ!Az igen!nem kis pénz érte!:) -
#2837 Ithon szerintem a sevenm kiadja, mint az eddigi játékaikat is. Ahogy írták, 7-8 ezer péz lesz. -
#2836 Valaki nem tudja hogy mennyi lesz a várható ára?
Honnan kell majd rendelni?-.-:D -
SnyperD #2835 Még 5 év azt cégnél talán azt kapok majd :D -
sftomee #2834 Ja, azt én is szeretnék egyet... :| De sajnos nincs annyi pénzem. :D -
SnyperD #2833 Én meg az új Scaniát akarom! -
sftomee #2832 Én már a T&T-nek is örülnék de nagyon. -
DANIELTRUCKER #2831 Nagyon jó lesz!
Ahajajh! De nagyon játszanék már vele! -
#2830 Csak úgy gyorsan legörgetve a képek tök valódinak látszanak. -
Blum #2829 "Where is this place?
We have another riddle for you today! We are sure there are people among the readers who will be able to recognize this place being constructed for Euro Truck Simulator 2..."
Szóval vajon melyik hely lehet ez? -
#2828 -
#2827 Raaaj:D -
#2826 fú de király!
-
#2825 -
#2824 gec és kijavították a pótot :D
-
#2823 vajo papa mindent megold -
tunnr #2822 úgy is meg lehet majd csinálni szval sztem nincs para:D -
vajo #2821 Én meg onnan nézem az egészet, hogy T&T és ETS2 egy motorral megy, szóval lehet a kettőt majd variálni, szóval szerintem átlehet majd pakolni a népet ets2-be. :D -
#2820 Azért remélem hogy a kis gyerekek miatt nem vetik el végleg a gyalogosakat meg a bicikliseket
-
#2819 Én úgy oldanám meg, ha valaki elüt egy gyalogost, bringást, automatikusan game over... Abban a pillanatban, ahogy neki megy, tehát még az sem lenne, hogy vér, vagy repülő ember, ilyesmi. Így aztán nem sok értelme lenne elütögetni az embereket.
Persze erre gondolom, mondaná az scs, hogy az így már túl bonyolult lenne a FŐ célközönségüknek... (ezzel nálam már nagyon kicsapták a biztosítékot) -
#2818 De azért élethűbb is lenen ha ETS2-be lenének gyalogosok, mert pl. a biciklist lehet előzni és mondjuk azt is elképzelném hogy zebrán a lámpánál át mennének. -
DANIELTRUCKER #2817 Csak az a rossz hogy vajon honnan veszi az SCS hogy ezzel több "kis gyerek" játszik mint idősebbek vagy hát akár 18 fölött! -
sftomee #2816 Akkor járjon érte pénz meg pontlevonás. Akkor a sok kiccsávónak mégse lenne akkroa öröm a truckmageddon. Habár a legtöbbjük csalna úgy is. Akkor végülis mindegy... -
#2815 2 játék készül:
1. Truck & Trailer, ez asszem júniusban fog megjelenni, de ebben nem lehet majd fuvarozni. Zárt pályás ügyességi játék lesz.
2. Euro Truck Simulator 2, ősszel fog megjelenni Ez a jól megszokott fuvarozós játék lesz. Mivel itt szabadon mész, könnyedén elütheted a gyalogosokat, ezért akarják ebből kihagyni.
Kicsit kezd már unalmas lenni, hogy állandóan a gyerekre hivatkoznak, ezért nem csinálják meg normálisan a játékot. Azt hiszem ezzel a mentalitással az scs-től tényleg nem fogunk a büdös életben sem normális szimulátort kapni. -
#2814 T&T = Truck & Trailer -
#2813 Mi más volna? :-) Amiben nem vagy biztos, abban segíthet a google. És akkor nem kapsz oltásokat a fórumon. -
#2812 Nem értem, miért nem lehet opcionálissá tenni... Aki akar életet, az bekapcsolja a gyalogosokat, aki meg nem, az meg nem. A kecske is jóllakik és a káposzta is megmarad. -
#2811 Bocsi tényleg ha nagyon hülyének néztek,de ez a bizonyos T&T-nem a "Truck & Trailer"-lenne?Most már tisztázzátok légyívesz bennem mert nem értem.. -
#2810 T&T-be lesz csak gyalogos. Mondjuk nem értem mért nem lehet úgy megcsinálni ha el is ütöd akkor átmész rajtuk. -
#2809 elütnék őket... Kár, hogy vérpistikékre építenek. -
#2808 Tehát ha jól értem,nem lesz gyalogos forgalom,csak a videókban volt,mert a (?)kisebb gyerekek(?) elütnek?... -
#2807 Nem vicc!