52660
-
#2886 -
#2885 de csak azé hogy jobban befekügyjön a kanyarokba, és jobban kigyorsításal hamarab beérjek a célba -
Blum #2884 Persze,meg elektromosan állítható külső tükrök,fűthető-hűthető ülések/kesztyűtartó,légzsák..stb. -
#2883 Már megint oviztok...
Amúgy jó látni hogy szépen haladnak :) -
#2882 Lesz bene álitható guminyomás? -
HunBalage #2881 elég régóta olvastam a fórumot...eléggé várom én is a játékot...eléggé furcsa hogy Ti még nem írtátok hogy a felfüggesztése "kemény" lenne....fülke rugózás is...nagyobb "kátyú"-nál billen meg a fülke... -
#2880 Gondolom a scania adott nekik licenset vagy ingyen vagy mittomén... és most be kell nyalni nekik... meg bebizonyítani hogy méltó a játék hogy szerepeljen benne a scani márka....
Meg csak szimplán ezen fejlesztik a fizikát. -
nenus #2879 -.-
Nem a kamion a lényeg te szerencsétlen -.-"""" -
#2878 igazán rakhatnának már valami más kamiont is mutatóba nem csak ezt a Scaniat. -
#2877 Jah jó nem olvastam :D
-
#2876 Jó lesz ez.. bár szerintem ha, amikor a fülke bebillen, akkor a kamera is mozoghatna. -
DANIELTRUCKER #2875 Nekem nagyon bejön a game! Már nem is kell sok fizikai változtatás, beállítás és akkor már csak a mapot kell befejezniük! Remekül haladnak!
-
SnyperD #2874 Szerintem pont most jó a fék :D utálom amikor spanyolba elkel kezdenem fékezni hogy megálljak Németországban -.- -
#2873 Scs blog utolsó bekezdés: "Nem kérünk olyan kommenteket, hogy nincs tükör, ablaktörlő, tudunk róla."
Egyébként jól alakul, bár a fék még mindig elég erőssnek tűnik. De igaz, még mindig w.i.p.. -
trucksimfan #2872 Nem rossz
De nem tudom, csak nekem tűnik úgy (a híresen szar szemmértékemmel -majd lemegyek a boltba venni újat), hogy mintha a pótnak az eleje túl közel lenne a fülkéhez? Vagy csak a légterelő miatt tűnik úgy? mondjuk szerintem az a légterelő egy élesebb manővernél szerintem beleakadna a pótba (de ez csak az én szar szemmértékem szerint van így)
Nem kötekedni akarok, mert már nagyon teccik a game (és mocskosul várom), csak feltűnt. -
#2871 Na egészen jól alakulgat nekem nagyon tetszik így tovább scs!
Amúgy meg a scanian nincs vissza pillantó :D -
sftomee #2870 Hoppá mi! Ezen legalább látszik hogy eddig mit csináltak. A fékezés is jó volt. Bár mutathattak volna egy pótos fékezést is. Remélem nem ugyanígy lassul rakottan. És talán már nem 30-al kell bevenni a szűkebb kanyarokat. Szépen alakul! Valaki építsen egy időgépet! -
#2869 -
SnyperD #2868 Ááá erőmű azért nem kell hozzá ! Pont ott cseszné el mert nem mindenki tud venni atomreaktort , De persze a gyerek játszik vele és üti el az embereket -.- -
#2867 Az ajánlott gépigényt megsduplázod, és úgy elfut minimumon kb. (és nem viccnek szántam) -
#2866 néztem az ajánlott gépigényt...Az Ets2 gépigénye miben változhat a T&T - hez képest?
gondolom nagyobb férőhely kell neki...másban? -
#2865 Ha tudnék nyomnék LÁJK-ot:D -
SnyperD #2864 Ezen az oldalon Június 17 van írva :) -
DANIELTRUCKER #2863 Thx! -
vajo #2862 T&T az június vagy július. -
DANIELTRUCKER #2861 Ja az is épp elég jó lesz amíg ki nem jön az ETS2.
Tényleg! Nem tud valaki egy pontosabb kiadási adatot? Vagy még mindig ugyan az?
-
SnyperD #2860 Ha csinálnak egy jó játékot akk kit érdekel? Ott lesz addig is a T&T -
#2859 Hát jó messze van még..:/De szerintem úgyis fognak csúszni.. -
Robi546 #2858 Ja oké értem. :)
Válasz: 2857 Hsz.: Hát ja szerintem is nagyon jó lenne ez a pihenő, kafa,cool :)
De hogy ha az ETS 2 Augusztusba vagy Szeptemberbe jelenik meg akkor szerintem Augusztus 20. mert az ETS 1-is akkor jelent meg! :D -
DANIELTRUCKER #2857 Remélem ezt a pihenőt vagy határt beteszik az ETS2-be is, mert az nem lenne rossz! -
sftomee #2856 Viszont arra kíváncsi lennék, hogy milyen nézetből lehet végigcsinálni a feladatokat. Mert ha csak belsőből lehetne az elég jó ízt adna nekik. Jönne a sok huszár, hogy ő milyen könnyen és gyorsan megcsinálta ezeket. Külső nézetből. Ja úgy könnyű!
Ez csak ilyen hangosan gondolkodás volt. -
sftomee #2855 Hogyaszondja.. Ez a Trucks&Trailers-ből van. Abban nem lesz benn annyi újítás mint az ETS2-ben. Gondolom, nem akarnak minden puskaport ellőni. De erről volt már szó. -
Robi546 #2854 Nagyon szépek. :O
Bár nézzétek meg a trailerokat! Az még mindig ugyan az mint az ETS 1-ben! :D NBFC,FCP,Tradeaux meg az a Fa szállítós pót... ugyan azok mint az ETS 1-ben. -
vajo #2853 Szépek. :D -
-
vajo #2851 Na ez remek! -
DANIELTRUCKER #2850 Ez jól hangzik! Én is remélem, hogy úgy lesz! -
#2849 Micsoda fordulat!
Feltettem ezt a képet az SCS blogjára is amire ma meg is jött a reakció az SCS részéről! (hűűű)
Regarding the image colors versus photo - you must take into account that at different time of day, with different weather, the scene will always look different. ETS2 has far richer palette available to it when it comes to portraying light conditions compared to any previous games of ours, so we think you will not be disappointed.
Ami kb. annyit jelent, h a játékban a látvány mindig más milyen a különböző napszakokban, ill. a különböző időjárási viszonyokban, de az ETS2ben messze gazdagabb paletta áll rendelkezésre a fényviszonyokat illetően mint az ő korábbi játékaikban, és úgy gondolják, h nem fogunk csalódni majd!
Hát úgy legyen! -
#2848 Tudom -
sftomee #2847 Én is azt írtam.