52660
-
Robi546 #2966 (bocs a dupla post-ért)
Sorry nem tette be a képet itt van:
-
Robi546 #2965 Jól van mért nem lehet írni a topciba?? -.-
Egyébként nem a Stop-ot nem hiszem hogy ugyan úgy írják mindenhol...
Mert a Transformers 2-be is mentek Jordániába ott is volt Határ át kelő vagy is Rámpa na és ott arra is ki volt írva h stop de nem rendesen hanem arabul volt...
Képet is teszek be:
Stop tábla arabul:
-
vajo #2964 de -
DANIELTRUCKER #2963 Szerintem a stopot mindenhol ugyan úgy írják nem? -
Blum #2962 Értem. -
#2961 -
#2960 Istenem -
Blum #2959 Tudod,a játék neve nem véletlenül EURO truck simulator. Algéria,Marokkó meg kiba..ottul nem Európában van,pláne nem a "kis arab falu".
Ilyen eltorzult idióta gondolatokat kár ide benyögni. -
Robi546 #2958 Én bírnám ha benne lenne: Algeria,Maroko vagy valamelyik Arab kis falu vagy város (persze úgy se lesz benne) na és akkor lenne határ át kelő a nagy sivatagban és azt még nagyon bírnám ott hogy Arabul lennek írva hogy: Stop meg stb... :D Faja lenne de így is jó ahogy most van :) -
#2957 Úgy legyen ! -
#2956 De komoooly :DD -
vajo #2955
Ez se semmi amúgy. :D Többet nem offolok, bár ez nem annyira off. -
vajo #2954 -
vajo #2953 kurvajó. Én az olasz alagútra és a déli részre leszek kíváncsi :)))) -
#2952 Sokak szerint viszont a Prágai elkerülő. -
#2951 Valószínű. :D -
#2950 Mostanában adták át, völgyhíd ami alatt völgy sincs, és aluljáró, ami felett még domb sincs, akkor ez a hazai M6-os... :):D:P -
#2949 Nagyon faya a Scania (Y):P -
SnyperD #2948 A képekhez a szöveg :
Hol vagyunk?
Ma ismét van 2 képünk egy városról ami szerepelni fog az ETS 2 ben.
Az ETS2 projekt elején még nem tudtatok ezen az útszakaszon játszani, mivel csak mostanában adták át. -
DANIELTRUCKER #2947 Tök jó!
Nagyon fin az új alagút kinézete, és nekem azok a lámpák is tetszenek! -
Robi546 #2946 Bocsi a 2x Dupla Postért de még valamit szeretnék közölni. :)
Na szóval:
SCS Software's main website redesign
We have just unveiled a refresh of our corporate website at www.scssoft.com. Of course for the active fans to keep up to date on daily news, it is more important to follow this blog, our Facebook and YouTube channel. However making a good impression on newcomers to truck simulation games genre cannot hurt either with a cleaner look of the primary web.
Tehát újra építették a weboldalukat más designel. :)
Nézzétek meg: www.scssoft.com
Nekem nagyon tetszik. ;) -
Robi546 #2945 Új képek a blogon. :)
Hajrá SCS SOFTWARE! :)
Bízok bennük eddig nagyon jóóóól néz ki a game. :)
Be is teszem:
1 Kép:
2. Kép:
-
#2944 még nemtudni, de jóeséllyel nemkerülünk bele :/ -
ForceindiaFisi #2943 igen,ez bíztató.
Magyarországról van valami hivatalos infó?biztos nem lesz benne,vagy még csak nem tudni? -
#2942 a Térkép 3(?) szorosa lesz az Euro Truck 1 térképének. -
ForceindiaFisi #2941 Az lenne a legjobb,ha minden ország olyan részletesen lenne benn a játékban,mint a German Truckban Németország.
Ha minden ország olyan "nagy" lenne,annak örülnék. -
#2940 Úgyis lesz olyan aki befogja tenni a képeket rajtad kivül is szerintem de jó ötlet amit mondasz. -
#2939 Köszönjük szépen! :) A sorrend az mind1 :) -
SnyperD #2938 Bocs 2 HSZ
És mi lenne ha a képeket is én raknám be szöveggel, hogy kinézzen valahogy?
Szerintetek előbb a szöveg és utána a kép vagy fordítva? -
SnyperD #2937 Ez az utolsó:
Fordítás a Segítségetekkel
El vagyunk árasztva a közösség válaszaival.Most már teljesen biztosak vagyunk abban hogy le tudjuk fordítani játékainkat jobb minőségben és még több nyelvre.Köszönjük a felajánlásokat, de kérünk benneteket hogy ne írjátok le az E-mail címeiteket ,ha csak nem akartok egy "Spam Robot" áldozatává válni. Pár napon belül elindítjuk a fordító kampányunkat , amiről szintén itt a blogon olvashattok majd. Köszönjük még egyszer! -
#2936 egyetértek!
+1 -
#2935 Ez tényleg jó észrevétel. GTS-ben is láttad hány m-re van elég üzemanyagod, de nm tudtad mennyire vagy :D -
Solt #2934 +1 -
#2933 Mindenki igényli, szerintem nagyon hálásak lennénk, ha az éppen aktuális híreket mindig lefordítanád ide, külön kérés nélkül :) -
SnyperD #2932 Hamarosan megkezdik és ez már biztos! További információt is a blogon tudhatunk meg pár nap múlva :)
Ui: A(z) SCS írja hogy ne írjatok e-mailt erre már az első öt hozzászólásban ketten írták XD XD XD
+
Aki igényli hogy a blog szövegeket fordítsam nekik az nyugodtan szóljon :) -
SnyperD #2931 Remélem ma is írnak valamit erről mert amit válaszoltak abba azt mondták hogy pár nap múlva jelentkeznek :( -
#2930 láttam...csak felajánlottam, ha valaki tervezné, szívesen segítek, de akár SnyperD -nek is!!! :) -
SnyperD #2929 Nem kell lelőni az összes poént :) Mert akkor uncsi lesz a játék :D -
szabensz #2928 térkép még nincs?? -
#2927 Nem, nem csak magyarországi szokás ez, az ilyen jellegű táblák megtalálhatóak más országokban is, például Szerbiában, és az azt körül vevő térségekben is! Tehát, az én meglátásom szerint ez egy jó észrevétel, csak kérdés, hogy az SCS-nek mi a véleménye erről... :)