52660
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • SnyperD
    Nekem is küldtek meghívást :) Megyek haza fordítani :) Gyermekeim remek játékot fogtok kapni :)
  • SnyperD
    A szöveg mádzsárúl:

Trucks & Trailers fordítási mérföldkő

Ma próbáljuk elindítani a közösségi fordítást hogy megnézzük hogyan sikerül, (Ez még csak tesztelés). Szeretnénk megtudni hogy jó döntés volt e hogy a közösségre bízzuk a fordítást.

Ez egyenlőre csak meghívásos, a teszt után eldöntjük,hogy meg e tudunk hívni akárkit aki csak csatlakozni akar a projekthez. A jövő héten már többet fogunk tudni.

Később a nap folyamán kiküldünk pár meghívó e-mailt. Addig is itt van pár kép a T&T ből:
  • vajo

• v43 001
    Most ugye ezt nem mondod komolyan? Ez editoros kép azért van ott. Amúgy nekem fel se tünt volna ha rá nem nagyítok. Ennyi.
  • Robi546
    Értettem.
    Csak van aki mondta hogy: nyúl van a képen aztán az igaz volt na és gondoltam ez is így lesz, de nem. :D
    Na mind1 ne off-oljuk szét a topic-ot. :)
  • Stig95
    Ez nem ostobaság hanem értelmetlen dolog.
  • DANIELTRUCKER
    Hozzászólhatsz csak ne ilyen ostobaságokat!
  • Robi546
    Hát tik vagytok olyanok... -.-
    Azért mert nem is lehet hozzászólni a topic-hoz ?! Akkor ez fórum ??
    Nem szólhatok hozzá vagy mi a f....om ??
  • SnyperD
    Jézus, editorrol még nem hallottál? :)
  • kazai21
    kit érdekel?
  • Sóschips
    Na,emiatt egy hígfos lesz a játék-.-"...komolyan olyan kis faszságokon tudtok kiakadni,meg egyebek,hogy csak na.
  • Kistódi
    És ez miért akkora probléma?
  • Robi546
    (Bocs a dupla post-ért)
    De lol. :D

Ezt ki vette észre?? Pirossal be karikáztam a képen

[IMG][/IMG]

• Robi546

egyet értek! :)
    A Banner nekem nagyon tetszik meg gondolom a game persze amikor már játszhatom akkor még jobban fog tetszeni. :D
  • RS
    Nem tudjuk.
  • szabensz
    Magyarország benne lesz??
  • Kistódi
    Tetszetős :D:D
    És a banner is nagyon adja:D
  • Gell97 kolega
  • scania topline
    Nagyon szép!
  • V43 1105
    Rád sem biznék játék optimalizációval kapcsolatos dolgokat egy ilyesfajta cégnél.. :)
  • DIESEL DOG #3026
    Hmm... tetszik ez a részlet a tájból... :)
  • luspaydavid
    Szép !
  • DANIELTRUCKER
    Nagyon jól csinálják! Ha már csak az árnyékokkal foglalkoznának nekem úgy is megfelelne! Sajnos egyre inkább kezdem feldolgozni a tényt hogy nem fogok tudni vele maxi grafival játszani, de sebaj!
  • Blum
    Azta!
  • SnyperD
    ETS2 A nap képe

Ma nagyon elfoglaltak vagyunk tehát nem írunk sokat,de úgy gondoljuk hogy emiatt a szép kép miatt már megérte felnézni.
  • trucksimfan
    1000 bocs hogy több HSZ-ben fejtettem ki a dolgokat tegnap, de meló van meg minden... Az meg hogy "picit" le vagyok maradva sztem szintén ennek tudható be. Amennyi szabadidőm van meló után otthon, azt nem a net előtt töltöm (inkább karrierkedek a GTS-el)
    Maradok inkább a "megnézem amit mások találtak" taktikánál.
    Csak eljön már az az augusztus/szeptember.
  • yokel
    Yepp you are right, and totally agree with you!

Jajj ez a magyar fórum, upsz... Na jó csak vicceltem!

De amúgy tényleg egyetértek veled, mert én is úgy gondolom, h nem véletlen csinálja így a játékot az SCS, h a közeli tereptárgyak a kidolgozottak a távoliakat meg "minek", úgy se látod a résztelességét, de játék optimalizálás szempontjából nem mind1, h 1000 részletesen kidolgozott sok polygonú modell van a térképen vagy 40-60% arányú!

Am ez a kép nekem is bejön ez a fa egész király lett!
    A táblák tényleg lehetnének élethűbbek azáltal, ha tényleg nem lennének ilyen steril, tiszta felületűek. De ez már csak textúrázás kérdése.
  • AudiQuattro
    Sztem direkt vannak olyan fák,jobb mintha szétlaggolna a játék a részletes és sok tereptárgytol.
  • gumikacsa
    Én ennyire nem mennék bele, mert csak vitát szítanék.

Egyrészt amit mindig hangoztatnak, hogy W.I.P.. Másrészt, nagyon látszik, hogy az scs nagyon akar szépet csinálni. Nekem ez egy kamionos játékban éppen elég. Érdekesek a képek, mert vannak, amik nem tetszenek, de ez baromi jó kép lett.
    Vanak még hibák, az tény, de összességében ez az a látvány, amit eddig vártam.
  • scania topline
    Az jó! :D
  • SnyperD
    A Közösség ereje

Már hónapok óta próbálunk kapcsolatba kerülni Brazil kiadó cégekkel. Nagyon jól tudjuk hogy rengeteg rajongója van a játékainknak ebben az országban. Ezek után nem nagyon meglepő- A Brazilok szállítmányozási iparága hatalmas, és ez remek ötleteket ad arról hogy szerepeljen a kamionos játékainkban.

Egy olyan méretű céggel mint a mienk nem könnyű a figyelem központjába kerülni, vagy elérni hogy figyeljenek ránk. A nagy kiadók szemében egy kamion szimulátor nem valami nagy dolog. Még mindig nem értünk el sikert hogy kapcsolatba kerüljünk Brazíliával. A nyelvi korlátok megnehezítik az ügyet, és a publikus E-mail címekre küldött levelek még mindig nem hoztak sok sikert.

Kapcsolatba lépni a brazil közösséggel-Már biztos észrevettétek ,hogy a brazilok aktívan részt vesznek a beszélgetésekben mostanában. El vagyunk árasztva az ösztönző rajongók által küldött üzenetekkel és e-mail ekkel ,és úgy gondoltuk segítséget kérünk tőlük, hogy azonosítsuk a megfelelő kiadókat és hogy megtudjuk az elérhetőségüket. De ez még semmi-Szeretnénk megköszönni "Vinícius" nak a telefonhívásokat hogy mélyen meggyőzze az egyik kiadót ,hogy van értelme felfigyelni ránk.

Tehát már van szilárd kapcsolatunk ,és elkezdtük a tárgyalásokat. Reméljük a játékaink megtalálják az útjukat a Brazil piac felé. Nagyon szépen köszönjük Vinícius , a legkevesebb amit adhatunk egy ingyen játék.
  • DANIELTRUCKER
    Hűha ez aztán hivatalosnak hangzik!
  • vajo
    Útszéle: 5 - Szép, igényes, tetszik. Valósághű.

Fa: 4 - Úgy látom a közelben kidolgozott fák lesznek, de kicsit távolabb már a régi hagyományos 2 lemezes fák lesznek. Lehetne kicsit nagyobb a fák területe is. De ez is lemezes. :)

Látótávolság: 4 - A távolban nagyon igénytelenek az alakzatok, de nem rosszak.

Növényzet: 4 - Jó, igényesebb mint elődei, de nem értem miért kell az úttól 5m-re megszűnnie.

Táblák: 5 - Csak annyit, hogy túl tiszták :)

És egyéb megjegyzés, hogy szerintem, bár nem túl nagy dolog, hogy a szalagkorlát kicsit változhatna az élethűség felé.

Összevetve tetszik a játék.
  • DANIELTRUCKER
    Ez a fa már elég jó lett, meg az út, meg a környezet! Egyszóval: WOW!
  • SnyperD
    Már fordítás alatt van
  • Scania R580
    új kép ;)
  • DANIELTRUCKER
    Nem tudom hogy mióta követed a fórumot, de ha ennyire érdekel miért nem olvasol vissza egy pár oldalt és akkor már egyből nem körmölnél feleslegesen! Amiket ide most beirkáltál már legalább 1-2 hónapos hírek, vagy olyanok amiket már alapból is tudtunk! Az a videó meg csak összefoglalja az eltelt hónapok munkáit, és szerintem nem is egy van már belőle! Csak úgy mondom, és tényleg nem leoltásként!
  • gumikacsa
    A 3 hsz írhattad volna egybe is, főleg így, hogy sok értelmeset nem írtál. A térképrészlet már igen régi, megjegyzem az egy sima térkép, amin pirossal bejelölték, melyik utat tervezik a játékba.
    Mivel még javában pakolják össze a játékot, így elég valószínű, hogy nem sok van kész a térképből, így nem nagyon hiszem, hogy lenne még mit mutogatni, kár is ilyenekkel fölöslegesen zaklatni őket. Valószínű, ha elkészül egy része, vagy az egész, meg fogják mutatni.

• trucksimfan
    Csak egy megjegyzés, ne halmozzuk el azért a fejlesztőket túl sok extra igénnyel (ez rám is vonatkozik) mert úgy járunk ezzel is mint a TDU2-vel (nem tudom itt a "traktorosok" mennyire vannak jóban a "milliomos szimulátorral"). Ahhoz is annyi igény, kérés, óhaj-sóhaj érkezett világszerte a rajongóktól, hogy majd' fél évet csúszott a megjelenés.
    Szóval adják ki minél előbb, aztán majd jönnek a patch-ek meg a kiegek. (meg ugye ott vannak a modderek is akik "személyre szabják" a játékot, ha van rá igény vagy ha nekik úgy tetszik)
  • trucksimfan
    ja, meg tényleg, valaki, aki rendszeresen látogatja az SCS blogot/fórumot/oldalt, esetleg kommentel is és/vagy válaszolnak is néha neki, vagy talán jóban van valamelyik bennfentessel, könyörögjön már ki tőlük legyen szíves egy map-preview-t vagy valamit, mert nagyon érdekelne már, hogy milyen jellegű lesz a térkép.
    Köszi!