52660
-
#3246 Írják is, hogy a Magyar, és Lengyel fordítás valószínűleg használhatatlan lesz. Gratula a sok hülyegyereknek, ismét megmutattuk, mekkora barom a Magyar... -
DANIELTRUCKER #3245 Egyébként használtan láttam 30k-ért! Ennyiért még mindig drága egy féléves? -
SnyperD #3244 Te hülyegyerek ! Ez a 2 ik magyar fordítás amit valami balfasz kezdett el fordítani google translattel ! A Hivatalos fordítás magyaros Szóval nézzél már körül hogy mi a faszt beszélsz ! -
DANIELTRUCKER #3243 Nem találtam meg, és gondoltam itt is vannak megbízható emberek! -
Robi546 #3242 Egyébként erre a kormányos ügyre van egy másik topic. ;) -
#3241 Igen, ezért mondtam, hogy nem kellett volna ennyire nyíltnak tenni a fordítást.
Mellesleg írsz ám Te is baromságokat, modnom ezt úgy, hogy én nem is tanultam angolt. (amennyiben a zárójeles a Te fordításod.) -
Blum #3240 Igen,állítható. G25-öt amúgy már csak azért sem éri meg megvenni (újan legalábbis),mert már alig kapható,ahol meg mégis van,ott meg aranyárban mérik. G27 meg kurvára nem éri meg ~70k-ért. Nekem legalábbis. Ha meg használtan kitudsz fogni egy jó darabot jó árban,akkor szerencséd van. -
DANIELTRUCKER #3239 Köszönöm szépen! Egyébként a pénzel nem lenne baj, meg egyébként is az az én problémám, de ha már veszek gondoltam belefér a drágább(minőségibb)! Egyébkén a G25-ös állítható H-váltóról szekvenciálisra nem? -
#3238 Én ugyan csak tanulom az angolt, de itt a fordításra ránézve... ez fizikai fájdalom.
Csak egy párat kiragadnék: parking brake -> parkoló fék? (kézifék), hp -> hp (LE), The Sands of time --> A strand idő (Az idő homokja) stb., de a "Log Jam - Napló lekvár" az mindent visz a 7. oldalon a 26-ból. Ezeknél nem láttam alternatívát.
Nem tudom, hogy lesz megoldva a nyelvi fájl, de ezek után remélem, hogy átírható lesz. -
Blum #3237 ETS-hez* -
Blum #3236 Miértne lehetne?
Amúgy persze tudja a 900°-ot,ugyanúgy,mint még sok más kormány. Ha most kifejezetten ETS-höz akarsz kormányt,akkor meg felesleges a G25-mert a H-váltót nem fogja támogatni (merthát hogyan),tehát elég egy Dirivng Force GT is,az is tudja a 900°-ot és az is nagyon fasza kis szerkezet. Nem utolsó sorban lényegesen olcsóbb is. -
DANIELTRUCKER #3235 Off:
Srácok szerintetek G25-ös kormányt rá lehet tenni egy ilyen állványra:
http://mobena.hu/szamitogep_tartozek/kormany-kontroller/autos_szimulator
Azért kérdezem mert szeretnék venni egy G25-ös kormányt és akkor már egy ilyen állványt is szereznék hozzá! Egyébként ez már tudja a 2,5-ös (900 fokos) fordulást? -
#3234 Akkor most azt jelenti hogy magyarul is lesz ? :D -
SnyperD #3233 Visszaírtak elvileg javították a nagybetű kisbetű problémát :) meg a ü-ű t
-
DANIELTRUCKER #3232 #3220:Baromi jó lesz!
#3227:Én nekem laptopon már alapból elég rendesen lehet látni a tükröket, de a fejét is mindig forgattam, sőt általában a mapot és az adatsort is teljesen kikapcsolom!
#3229:Olvasgasd a fórumot és nézd meg a linkeket fönt és mindent megtudsz amit csak akarsz! -
Robi546 #3231 Egyébként már csak 1 hónap és kb. 17 nap és kint a Trucks & Trailers, már várom, de nagyon! :) :D -
vajo #3230 Már mentem aludni, csak megláttam van új kép, és betettem, de nem olvastam el a szöveget, még ha 2 sor, akkor sem. De most már vágom. :D -
#3229 Euro Truck Simulator 2? nem is hallottam róla, hogy lesz :S -
Robi546 #3228 Ebben igazad van hogy törődnek velünk. :) és a 3220 hsz-nél ami van 2 kép az Nagyon de NAGYON faja,fasza :D -
#3227 Szerintem pont azok az emberek nyafognak ilyenek miatt, akik nem is használják a ténylegesen meglévő tükröt, hanem megnyomják az F2-t és ott van szemük előtt mind a két tükör. Szép képek, már tűkön ülve várom :-) -
#3226 Ha még egyszer végig szavazom akkor megy a csík ? Vagy csak ha új ember? -
SnyperD #3225 Azért durva hogy mennyi hírt kapunk mostanában :) Törődnek velünk !
Egyébként akinek az ideje engedi nézzen fel a fordító részlegre és szavazzon a fordításra hogy kész legyen ! -
#3224 #3222,#3223:
No need to comment again on missing wipers or mirrors, we know about it, it's a known limitation of the test setup. The user interface code and loader code for truck parts setup is still not accessible in this branch of the development codebase.
Nem értem miért kell ezt mindig megjegyezni, mikor direkt nincs rajta... -
#3223 tudom utána vettem észre de már nem akartam egymásután 2 hszt. küldeni:D -
vajo #3222 nincs tükör a scanian..xDDD -
#3221 -
vajo #3220
-
#3219 Én lefordítottam nekik az első két oldalt, de úgy látom sokkal gyorsabb és ügyesebb fordítók is vannak itt nálam, úgy hogy nem szeretnék bele kontárkodni a munkájukba. -
#3218 Fúú nagyon szép! Főleg az első kép! -
Robi546 #3217 Jah de mind1 de akkor már zárjuk ezt a témát.
Nem az ETS 2 Topicot gondolom hanem ezt a repülős ügyet. :D -
#3216 oszt most nem is tök mind1, hogy mi van ráírva arra a repülőre, ami mellett elmész kb 2 perc alatt, és addig látod... -
Robi546 #3215 (Bocsi a dupla post-ért)
De először én is nézem és MSN-en mondom a haveromnak jé még KLM-re is van licensz. Mindjárt örültem mint majom a fán. :DD
Aztán nézem mondom az nem is KLM hanem MKA. XDDDDd
De a fehér,kék festés az ugyan az. Még a korona is rajta van (már mint a KLM-es) :DD -
Robi546 #3214 :DD
Mondom hogy nem offolom szét a topicot ezért nem beszélek már erről, nem offolom szét a topicot. :D
Arra ott van a FSX topic. ;) -
#3213 Már megint a faszságaiddal jösz:D -
Robi546 #3212 Nem csak ő, én is FSX-ezek sőt Joystickal, Logitech Attack 3 nagyon jól bírja a strapát. :DD
Na de nem offolom szét a topicot. :) ;) -
#3211 Schiphol Tunnel, Amsterdam -
vajo #3210 Jaja. :D De amúgy voltam már arra élőben is. Van is egy-két szar fotom, mert este volt. xDDDD. :) -
#3209 Jó hogy FSX ezel mi? :DD -
#3208 Franciaországban van:) -
vajo #3207 Most nézem, hogy MKA van KLM helyett a gépen XD. A fotók talán hollandok lehetnek. :D