52661
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Robi546
    Fain! :)
  • biliard10
    Fasza lesz
  • luspaydavid
    Nyilakra gondolok pontosan :)
  • Blum
    "ilyen sáv" eddig is volt :)
  • luspaydavid
    De jó és lesz ilyen sáv vagy mi de jó :D
  • Blum
    Texture packkal meg lehet oldani. Amúgy a háttérben a kereszteződés nem tűnik rossznak :)
  • LeWyTy
    Az vasúti kavicságy vagy aszfalt?
  • Sóschips
    Sírsz,hogy mi nem jó,mi nem tetszik a játékban,aztán meg benyögöd a torrentet-.-"...akkor most miről beszélünk?:/
    Kurva jó
  • Blum

• Robi546
    (Bocs a dupla post-ért)
    Csak aki nem tudná azoknak mondom hogy új képek a blogon. :)
  • Robi546
    Jó van befejezem csak azt nem értem hogy miért van ott írva hogy: Off Topic amikor nem is megy... -.-

Neked meg mit kell mindjárt balfasz-ozni ??
  • Sóschips
    balfasz
  • Blum
    Warez témát itt akkor be is fejezheted.
  • v43 001
    Jó lenne ha megvennéd. Ha meg nem akkor el lehet menni innen.
  • JohnBart
    Akkor fejezd is be a témát.
  • Robi546
    Aha,értem. Csak én nem ilyen letölthető-re gondolok! :D hanem tudjátok torrent.
  • kazai21
    már mióta erről beszélünk:)
  • Blum
    Már ki lett tárgyalva. Széles..nagyon széles,de nem véletlenül.
  • Kis Csendes
    a sáv nem széles kicsit? :S
  • vajo
    Ilyen kis úton alapból nincs sehol. Ez autópályákon található, nem a ösvényen.. xD :DD
  • TruckerDave
    Az gáz lenne, főleg erre a kis útra nem is néz ki jól szvsz.
  • vajo
    Most meg mindenhol ugyanolyan szalagkorlát lesz??
  • yokel
    Előbb mindenképp a dobozos verzió fog megjelenni és csak utána a digitális (letölthető) verzió. Ez üzleti szempontból van így, hisz nem lenne fair a bolthálózatokkal ha előbb jelenne meg digitális letölthető formában mert az rontja az ő eladásaikat.
    Szal, kinti kiadók júni közepére datálják a megjelenést (06.17.), valszeg legkorábban a Seven M-nél is ekkor lesz/lehet, de megeshet, h tovább tart majd és csak ezek után teszik közzé a letölthető verziót.
    Vagyis legkorábban júni vége - júli elején lesz T&T, és ETS2 meg még később 2011 Q3/Q4.
  • Robi546
    (bocs a 2x post-ért)
    De akkor ha ezen a héten fejezi be a játékot (T&T) akkor már szombat vagy vasárnap kész lesz és le lehet tölteni illetve megvenni nem ?? Mert mindenki azt írja: június de ha ezen a héten fejezi be akkor vasárnap biztos meglehet rendelni nem ??
  • Robi546
    Aha látom azt olvastam gondoltam hogy az csak a Blogon több szöveg van mint amit írtál, szóval összefoglaltad, így is meg felel. :)
  • JohnBart
    Nézd meg az Atikah képei alatti hozzászólásom, ott pont azt foglaltam össze.
  • Robi546
    ha valaki lenne olyan szíves akkor le fordíthatná a szöveget ami a blogon van és ez a címe: Final touches on Trucks & Trailers
    az egész szövegre gondolok,tudom nem könnyű munka de hátha valami érdekes hír. :)
  • JohnBart
    Nem írták, de gondolom a digitális változat az ETS/GTS-hez hasonlóan regisztrálható egyórás demó lesz.
  • Blum
    Arról nincs hír,hogy lesz-e demó a T&T-ből?
  • JohnBart
    Köszi! Látom lehet közvetlen a blogról linkelni a képeket, mert a fórum beméretezi automatikusan őket, szóval jár az önfacepalm. :DDD

A devek egyúttal tisztázták a dolgot, itthon a mi feliratunkkal jelenik meg a játék, de a Seven-M előtte korrektúrázza - gondolom még így is olcsóbban jönnek ki a fejlesztők, mint ha velük fordíttatnák az egészet.
  • Atikah
    itt a képek:

• JohnBart
    Új képek és infók a blogon, előbbiek ETS2-ből vannak, Brüsszelt ábrázolják, nem szúrom be őket megint (volt egy teljesen megírt hozzászólásom, megkaptam a hibaüzit, hogy kepfeltoltes.hu-t felejtsem el, aztán oldalújratöltéskor a Chrome törölt mindent, szóval a kurva anyját az SG-fórumnak meg a csomó értelmetlen korlátozásának).

Lényegi infók:

-A csapat a héten fejezi be a T&T fejlesztését, és küldi el a kiadóknak a játékot.

-Itthon a Seven-M adja ki a progit (ahogy írtuk lentebb), előreláthatólag június közepén.

-A csapat oldalán a letölthető változat a dobozos kiadások megjelenésével egyidőben válik elérhetővé, a fordítások is ebben a változatban lesznek megtalálhatók - ami felveti a kérdést, hogy akkor az itthoni dobozos változat talán full angol lesz, és ha igen, miért nem a magyar változatot küldik el a kiadónak a fejlesztők?
  • JohnBart
    Hát hamarabb biztos nem fog, ugyanakkor bízom benne, hogy a lengyelekkel és a németekkel egy időben kapjuk meg mi is...

Egyébként poén, hogy néhányan mennyire be vannak indulva a legutolsó bejegyzésnél a sávok szélességére, még képet is elkezdtek fotosoppolni... :D
  • Robi546
    az 576 -on Június 1 ?? Szerintem se fog hamarabb meg jelenni de nagyon remélem hogy tévedek. :)
    Már nagyon várom na és az ETS 2-őt meg még jobban várom. :)
  • gumikacsa
    Már csak az a kérdés, a sevenm megint késni fog-e a kiadással 1,5-2 hónapot, mint az eddigiekkel. Mert most alapból honosítva lesz, így lehet érdemesebb lesz megrendelni máshonnan.
  • JohnBart
    Valóban, a weboldalukon már fent van az előkészületben lévő megjelenések között, de ott se nyelv, se dátum nincs. Szóval az 576-os dátum inkább hasraütésszerű becslés ezek után...
  • DIESEL DOG #3814
    Szerintem ezt is, mint eddig is, idehaza a SevenM fogja publikálni...
  • JohnBart
    Nem hiszem, hogy hamarabb kapnánk meg, mint Németország (ott június 17-re írják), de ha mégis, akkor respekt a hazai kiadónak... :)
  • trucksimfan
    Hali mindenki!
    Egy kis örömhír, de lehet van már aki tudja:
    576 Webshop
    A dátum nem tudom mennyire biztos. De már pozitív, hogy van róla szó!