52661
-
Robi546 #3851 Fain! :) -
#3850 Fasza lesz -
#3849 Nyilakra gondolok pontosan :) -
Blum #3848 "ilyen sáv" eddig is volt :) -
#3847 De jó és lesz ilyen sáv vagy mi de jó :D -
Blum #3846 Texture packkal meg lehet oldani. Amúgy a háttérben a kereszteződés nem tűnik rossznak :) -
#3845 Az vasúti kavicságy vagy aszfalt? -
Sóschips #3844 Sírsz,hogy mi nem jó,mi nem tetszik a játékban,aztán meg benyögöd a torrentet-.-"...akkor most miről beszélünk?:/ -
#3843 Kurva jó -
Blum #3842
-
Robi546 #3841 (Bocs a dupla post-ért)
Csak aki nem tudná azoknak mondom hogy új képek a blogon. :) -
Robi546 #3840 Jó van befejezem csak azt nem értem hogy miért van ott írva hogy: Off Topic amikor nem is megy... -.-
Neked meg mit kell mindjárt balfasz-ozni ?? -
Sóschips #3839 balfasz -
Blum #3838 Warez témát itt akkor be is fejezheted. -
#3837 Jó lenne ha megvennéd. Ha meg nem akkor el lehet menni innen. -
JohnBart #3836 Akkor fejezd is be a témát. -
Robi546 #3835 Aha,értem. Csak én nem ilyen letölthető-re gondolok! :D hanem tudjátok torrent. -
#3834 már mióta erről beszélünk:) -
Blum #3833 Már ki lett tárgyalva. Széles..nagyon széles,de nem véletlenül. -
#3832 a sáv nem széles kicsit? :S -
vajo #3831 Ilyen kis úton alapból nincs sehol. Ez autópályákon található, nem a ösvényen.. xD :DD -
#3830 Az gáz lenne, főleg erre a kis útra nem is néz ki jól szvsz. -
vajo #3829 Most meg mindenhol ugyanolyan szalagkorlát lesz?? -
#3828 Előbb mindenképp a dobozos verzió fog megjelenni és csak utána a digitális (letölthető) verzió. Ez üzleti szempontból van így, hisz nem lenne fair a bolthálózatokkal ha előbb jelenne meg digitális letölthető formában mert az rontja az ő eladásaikat.
Szal, kinti kiadók júni közepére datálják a megjelenést (06.17.), valszeg legkorábban a Seven M-nél is ekkor lesz/lehet, de megeshet, h tovább tart majd és csak ezek után teszik közzé a letölthető verziót.
Vagyis legkorábban júni vége - júli elején lesz T&T, és ETS2 meg még később 2011 Q3/Q4. -
Robi546 #3827 (bocs a 2x post-ért)
De akkor ha ezen a héten fejezi be a játékot (T&T) akkor már szombat vagy vasárnap kész lesz és le lehet tölteni illetve megvenni nem ?? Mert mindenki azt írja: június de ha ezen a héten fejezi be akkor vasárnap biztos meglehet rendelni nem ?? -
Robi546 #3826 Aha látom azt olvastam gondoltam hogy az csak a Blogon több szöveg van mint amit írtál, szóval összefoglaltad, így is meg felel. :) -
JohnBart #3825 Nézd meg az Atikah képei alatti hozzászólásom, ott pont azt foglaltam össze. -
Robi546 #3824 ha valaki lenne olyan szíves akkor le fordíthatná a szöveget ami a blogon van és ez a címe: Final touches on Trucks & Trailers
az egész szövegre gondolok,tudom nem könnyű munka de hátha valami érdekes hír. :) -
JohnBart #3823 Nem írták, de gondolom a digitális változat az ETS/GTS-hez hasonlóan regisztrálható egyórás demó lesz. -
Blum #3822 Arról nincs hír,hogy lesz-e demó a T&T-ből? -
JohnBart #3821 Köszi! Látom lehet közvetlen a blogról linkelni a képeket, mert a fórum beméretezi automatikusan őket, szóval jár az önfacepalm. :DDD
A devek egyúttal tisztázták a dolgot, itthon a mi feliratunkkal jelenik meg a játék, de a Seven-M előtte korrektúrázza - gondolom még így is olcsóbban jönnek ki a fejlesztők, mint ha velük fordíttatnák az egészet. -
#3820 itt a képek:
-
JohnBart #3819 Új képek és infók a blogon, előbbiek ETS2-ből vannak, Brüsszelt ábrázolják, nem szúrom be őket megint (volt egy teljesen megírt hozzászólásom, megkaptam a hibaüzit, hogy kepfeltoltes.hu-t felejtsem el, aztán oldalújratöltéskor a Chrome törölt mindent, szóval a kurva anyját az SG-fórumnak meg a csomó értelmetlen korlátozásának).
Lényegi infók:
-A csapat a héten fejezi be a T&T fejlesztését, és küldi el a kiadóknak a játékot.
-Itthon a Seven-M adja ki a progit (ahogy írtuk lentebb), előreláthatólag június közepén.
-A csapat oldalán a letölthető változat a dobozos kiadások megjelenésével egyidőben válik elérhetővé, a fordítások is ebben a változatban lesznek megtalálhatók - ami felveti a kérdést, hogy akkor az itthoni dobozos változat talán full angol lesz, és ha igen, miért nem a magyar változatot küldik el a kiadónak a fejlesztők? -
JohnBart #3818 Hát hamarabb biztos nem fog, ugyanakkor bízom benne, hogy a lengyelekkel és a németekkel egy időben kapjuk meg mi is...
Egyébként poén, hogy néhányan mennyire be vannak indulva a legutolsó bejegyzésnél a sávok szélességére, még képet is elkezdtek fotosoppolni... :D -
Robi546 #3817 az 576 -on Június 1 ?? Szerintem se fog hamarabb meg jelenni de nagyon remélem hogy tévedek. :)
Már nagyon várom na és az ETS 2-őt meg még jobban várom. :) -
#3816 Már csak az a kérdés, a sevenm megint késni fog-e a kiadással 1,5-2 hónapot, mint az eddigiekkel. Mert most alapból honosítva lesz, így lehet érdemesebb lesz megrendelni máshonnan. -
JohnBart #3815 Valóban, a weboldalukon már fent van az előkészületben lévő megjelenések között, de ott se nyelv, se dátum nincs. Szóval az 576-os dátum inkább hasraütésszerű becslés ezek után... -
DIESEL DOG #3814 Szerintem ezt is, mint eddig is, idehaza a SevenM fogja publikálni... -
JohnBart #3813 Nem hiszem, hogy hamarabb kapnánk meg, mint Németország (ott június 17-re írják), de ha mégis, akkor respekt a hazai kiadónak... :) -
trucksimfan #3812 Hali mindenki!
Egy kis örömhír, de lehet van már aki tudja:
576 Webshop
A dátum nem tudom mennyire biztos. De már pozitív, hogy van róla szó!