52663
-
#4734 Bart kaphatna olyan rangot, hogy az összekötő -
SnyperD #4733 Már ott van :) JohnBart nak köszönhetően :) -
#4732 Jó lenne ezt a képet betenni a blogjukra, hogy lássák és hátha rájönnek, hogy igy mégis szebb lenne és még ha mások is irnának hozzá, hogy igy szebb akkor még hatásosabb lenne.Szerintem. -
#4731 Köszönöm, igen élethű szimulátor érdekelne. Akkor kipróbálom azt :] -
JohnBart #4730 A fülke szépen ki van dolgozva, de elég statikus, a kéziféken és a műszerfal mutatóin kívül nem mozog benne jóformán semmi. Ablakot sem húzhatsz le.
Ha nagyon élethű szimulátort szeretnél, akkor az OMSI a te játékod, igaz hogy buszszimulátor, de ott nincs az a kütyü, amit ne kapcsolhatnál/forgathatnál el a műszerfalon. ;) -
#4729 Sziasztok!
Soha nem játszottam még ilyen szimulátorokkal, de azt hiszem eljött az ideje :)
Azt szeretném kérdezni, hogy mennyire részletes a kamion első nézetű vezetésben? Lehet állítani az összes kütyüt a volánnál, ablakot lehet nyitni, miket lehet csinálni? Melyik a legélethűbb szimulátor? Kaphatok egy kis információt? :] -
milos620 #4728 Üdv mindenkinek!
Akadt egy aprócska problémám,a visszapillantó tükrök közül a balos elállítódott!Van valami megoldás rá,mert a menüben nem találtam lehetőséget?
Előre is köszönöm! -
JohnBart #4727 Nem hagytam én se szó nélkül, yokel utólagos engedelmével írtam blogon a deveknek a problémáról. ;) -
#4726 Ez jó. Az scs fórumon láttam egy képet, az is jó lett volna, csak az illető a növényzetet is sárgára színezte.... Na az úgy nagyon elbaszott volt. (mint ahogy lentebb a benzinkutas képpel is az volt a baj, hogy a növényzet is be lett sárgítva) -
JohnBart #4725 Hmm, a szöveg alapján akkor alkatrészeket is akarnak licencelni? Mert hogy ezeket a képeket egy alkatrészgyártónak viszik preziben... -
#4724 -
#4723 Pont ezt mutatja a kép, hogy az SCS-é túl sötét és "dús" színű. Világosabban full élethű. Yokel nagyon eltalálta. -
DANIELTRUCKER #4722 Hát ebből a kettőből pont az SCS-é nem tetszik igazán! -
Robi546 #4721 Pont eltaláltad! ( Ha már te csináltad xD ) azt a módosított nap fényt. -
#4720 Jah, hollandul...
#4719: én meg azt szajkóznám nekik állandóan, h a napfény jó beállításával és az út textúra világosításával sokkal de sokkal élethűbb lenne a játék!
összehasonlítás (SCS, módosított, valós) -
vajo #4719 Na itt látszik is, hogy tulajdonképpen én miért szajkózom reggeltől estig a növényzetet! A gémbe van 3 fa összesen, a valóságba meg egy egész erdő. Mennyivel szebb, és élethűbb az az erdős rész, mint a 3 fás. Ezt próbálom rágni az SCS fülébe is, meg itt is, hogy számít a növényzet. -
JohnBart #4718 Egyébként meg "Aardgasmolecule" névre hallgat. ;)
Néztem a valós fotót, nagyon szépen megcsinálták az SCS-es arcok a digitális mását. :) -
#4717 Egyébként a képen látható atom molekula itt található a való életben (Hoogezand, Hollandia) -
JohnBart #4716 Légyszi ne kezdjük megint ezt a témát... -
tpbence0323 #4715 jo lenne ha lehetne multizni
-
vajo #4714 jó tudni. köszi. -
#4713 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Először például hogy a DirectX verzióját bármikor át lehet írni.
Mégpedig a "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\DirectX" kulcsban elég átírni a "Version" értékét "4.10.00.18000" és láss csodát máris DirectX 10-et ír a DxDiag.
Érdekes.
Második pedig a sok-sok hír a neten.
Például a Winportálnak is van egy cikkje pont erről.
Pár idézet belőle:
"A Windows XP nem képes DirectX 10 (Direct3D 10) alkalmazások futtatására a grafikus csatolófelületen és drivermodellen végzett igen jelentős változtatások miatt."
Van egy csomó fórum is ahol cáfolnak elég rendesen.
Van ahol azt írják még pénz is kértek érte.
Namost, az már eleve hülye mert amit a Microsoft eleve ingyenesen ad azért miért kéne pénzt adni...
Viszont a lényeg.
Ahhoz hogy valaki évezhesse a DirectX 10-es effekteket ahhoz KÉT dolog FELTÉTLENÜL kell, ha már az egyik nem stimmel, akkor az arra telepített DirectX 10 csak átverés.
1. VISTA
2. DirectX 10-es hardver
Jó, van aki annak is örül hogy nem kell Vistát feltelepítenie ahhoz hogy tudjon Dx 10-es játékot játszani, de az effekteket elfelejtheti. Játszani tud, csak Dx 9-es minőségben.
Mert ez az XP-re szánt DirectX 10 nem csinál mást minthogy a Dx10-es parancsokat az OpenGL motornak irányítja, semmi mást.
De lényeg a lényeg, XP-re NINCS DirectX 10.forrás -
JohnBart #4712 A T&T eredetileg házon belüli techdemónak indult, az ETS2 motorjának újításait tesztelték benne (új grafikus renderer, fizikai réteg, stb.). Önálló játék végül azért lett, mert ez az ügyességi vonulat egyrészt önmagában is úgy tűnt, hogy megállná a helyét (szerintem igazuk van), viszonylag kis befektetéssel relatíve gyorsan önálló progit lehetett csinálni belőle, illetve hogy - ahogy írtad - folyjon egy kis lé a cég kasszájába. De a hangsúly nem ez utóbbin, hanem inkább a publikus techdemó jellegen van, nyilván az SCS is tudja, hogy nem oldódnak meg a pénzügyi gondjaik pusztán a T&T-vel (főleg ha végül nem is teszik bele az online toplistát, amit tavasszal még nagyon reklámoztak a blogon). -
tpbence0323 #4711 -
tpbence0323 #4710 Gondoljatok csak bele szerintem meg azert csinaltak a truck & trailerst hogy gyütsenek penzt a euro truck simulator 2 fejleszteseire
-
vajo #4709 KÉP
LINK
Ez a DX10 :))) -
#4708 XP-n sose volt DX10 :) -
Solt #4707 Szuuuuuuuuper, köszönöm! :)) -
#4706 Köszi a rangot. :D Majd gondolkozok hátha valami találóbb is az eszembe jut :D -
vajo #4705 Majd a hétvégén..most dolgozom dizájnon is. Fel kell pattintani a topikot. Majd egyszerre mindent. De kösz, hogy szóltál. -
JohnBart #4704 Na, akkor nem beszéltem hülyeségeket. :)
Egyébként most nagyon off meg szőrszálhasogató geczy leszek, de nem lehetne kijavítani a helyesírási hibákat fenn a fejlécben? Most ez áll ott:
A játékot az SCS Software készíti.
Várható megjelenés 2011 Harmadik negyed.
A játék európában fog játszódni még nagyobb térképpel, mint elődjei.
Ez viszont jobb lenne:
A játékot az SCS Software fejleszti.
Várható megjelenés: 2011 harmadik negyedév.
A játék Európában fog játszódni, még nagyobb térképpel, mint elődjei.
Csak azért kérdem, mert a többi része (kép, mozgó anim, stb.) nagyon faszántosan fest, ez ne húzza már le a színvonalát. ;) -
vajo #4703 Pontosan. Nekem fentvan a 10. -
JohnBart #4702 DX10 Vista-only cuccként indult, tán lehekkelték XP-re is, de nem vagyok így hirtelen biztos benne. -
vajo #4701 Az Win7-hez van csak nem? mert asszem a 10 még van XP-n is, bár jövőre Win8-al fogok döcögni, ahhoz meg lesz majd 12. xD -
JohnBart #4700 Inkább akkor már a 11-re! ;D -
vajo #4699 A DX10-re kéne rádumálni őket. :))) -
JohnBart #4698 Majd írok nekik, amúgyis rá akartam kérdezni, hogy jutottak-e valamire a DX9-es akadozásommal. ;-) -
Robi546 #4697 Én már megrendeltem a játékot kb. 2011 Június 15-én de még mindig nem hozták ki. :( A GLS-nek kellene kihoznia. -
Solt #4696 Akkor minden reményem JohnBart-ban van... :))
Urak!
CD Galaxisnak van egy szolgáltatása, úgy hívják Pick Pack Pont. Az a lényege, hogy megrendeled amit akarsz, majd pontom pénzért ( 290.-Ft ) kiviszik Inmedio, vagy Relay üzletbe. Ilyen ugye kismillió helyen van a városban... bevásárló központok, aluljárók, stb.
Én pl a III.-kerületi óóóósanban lévő Inmediohoz rendeltem... minden nap nyitva van estig, akkor megyek érte amikor ráérek... ennyi. -
#4695 Oxi!
Lehet én is benézek majd holnap is. A baj az hogy se MM se 576 se galaxis a közelbe.