52663
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • vajo
    Fos a belső, a felső lámpa krómja meg túl sötét.
  • Robi546
    Nagyon tetszik!!
    Nem tette be a képet, én beteszem.
    Itt vannak:

• yokel
    #4768, #4771: ezek jó kérdések, remélhetőleg JohnBart kolléga ezt is megkérdezi majd tőlük a blogon, mint összekötő!
  • Solt
    No igen, plusz a kürtöknek is remélem eltérő hangja lesz... :)
  • DANIELTRUCKER

• luspaydavid
    Huu most meg könnyebbültem
  • gumikacsa
    Úgy látom, eddigieknél sokkal durvább módon testre szabható lesz a kamion kinézete is. Jól meg lehet majd durrantani fényekkel, igaz, értelme félek nem sok lesz, játék szempontjából. Bár remélem, arra is figyelnek, ha felteszek 20+ lámpát, akkor ha felkapcsolom, ott azért komolyabb fény van, mint a gyári lámpáknál....
  • Solt
    :D
  • gumikacsa
    A számból vetted ki.. :D
  • Solt
    Finoooom... :)
  • kutizsolt

• DANIELTRUCKER
    Nincs kisbuszotok? Vihetnéd a fél csapatot!
  • Robi546
    Majd ha mész vigyél el engem is
  • V43 1105
    Na lehet akkor kiugrok majd rokonokhoz lengyelbe
  • JohnBart
    CD Projekt jól tolja a T&T-t Lengyelhonban. Viszik a Trucks and Trailerst egy helyi kamionos showra (amire valszeg az SCS is küld majd pár embert némi ETS2-es matériával, gondolom licencre vadásznak), és T&T-kupát is hirdettek, pl. Logitech G27-et meg hivatalos Scania cuccokat osztogatnak majd nyereményként. :)
  • DANIELTRUCKER
  • vajo
    Én ha vezetni fogok, akkor kiszedem belőle...
  • SnyperD
    Szerény véleményem szerint, én ha vezetni fogok engem jobban fog érdekelni a tachográf :D
  • vajo
    Kerekítve 18 lehet max a kamion hossza, így jól hangzik az, hogy: Mekkora? 18m.
    Nem kell félreérteni. xDDD
    Gondolom nem nagyon izgatja, hogy most 17,5 vagy 17,8...
  • gumikacsa
    Nem tudom miért, de a legtöbb kamionos, ha megkérdezem, milyen hosszú a szerelvény, rögtön rávágja, hogy 18 méter. Ennyire nagyzolnak, vagy nincsenek tisztában a saját autóik méretével?
  • Sóschips
    "Arról nem is beszélve, és nem csak itt, de az emberek 99%-a Scania fan."...Hát kb:D...pl kamionos topikban az a ScaniaBoy,már betegesen az volt.
  • Robi546
    Na hétfőre már nekem is hozzák a Trucks and Trailers-ot tegnap fel hívott a GLS és azt mondta hogy Hétfőn már hozzák. :))
  • Truck Driver001
    A válasz gomb elmaradt, #4745-re ment a post.
  • Truck Driver001
    Nem a megengedett hosszról, távolságokról és egyéb dolgokról volt szó..
    Nem mellesleg EU-ban is elingázol 1 hétig, mire hazaérsz.
    De akkor úgy mondom neked, ha egy W900-as Cummins gép és egy Scania R állna egymás mellett, [mellékesen szép látvány lenne:)] akkor meg se kérdezném te melyiket választanád..Már csak dacból is a Svéd gyöngyszemet vinnéd. ;)
    Persze a Cabover koncepciónak is megvannak a maga előnyei, tény, de a csőrös vontatóknak még mindig több.
    No de mindegy, erről hosszasan lehetne vitázni, de nem most és nem itt.
    Arról nem is beszélve, és nem csak itt, de az emberek 99%-a Scania fan..pedig egy jó öreg AE/Integral Magnum - Mack lélekkel sátáni szövetség.:)
    ON'Peace.
  • norbee46
    Hol vetted?
  • Szobi30
    MP3 a legjobb szerintem
  • WinStar
    Sziasztok.Nekem annyira nem tetszett a Truck And Trailer játék de mégis megvettem,hiszen az összes játékukkal játszottam már és rengeteget fejlődtek.Szívesen segítek nekik az Euro Truck Sim 2-ben(leginkább azzal hogy megvettem ezt,mivel mással nagyon nemtudok) de remélem hogy ezzel is segítettem nekik valamennyire :)
  • TruckerDave
    +1 , a nagyobb nem biztos, hogy jobb.
  • vajo
    Egyáltalán nem jobb. Csak nagyobb és már mindenki azt hiszi, hogy az amcsi a menő. Egy fenét. Azok a kamionok azért nagyok, mert Amerikában egy New York - San Francisco útvonal 1 hét, és ők úgy gondolták legyen kényelmes a sofőrnek. Ezért azok a nagy benga monstrumok. Amcsiba sokkal nagyobb a megengedett hossz, mint EU-ban, ezért a luxus szálló, míg ez nálunk 18 méter. Egyáltalán nem jobb egy péterbilt mint egy Scania.
  • SnyperD
    Azta ku.. Mire sofőr leszek nem is akarok majd Scaniat vezetni :D Ilyen tényleg van?
  • DANIELTRUCKER
    Én a játékon belülre értettem, bár igaz hogy ez nem volt teljesen egyértelmű! Amúgy tényleg egy Kenworth vagy egy Peterbilt jobb mint egy Scania!
  • Truck Driver001
    Ennyi "erővel" a Kenworth/Peterbilt keresztbe lenyeli a Svéd pudingot.
    Szvsz Common Rail vagy Caterpillar - nem kérdés. De kabinméretről, biztonságról és kényelemről nem is beszélve..
  • DANIELTRUCKER
    (Nem én kezdtem!) És azért neked is volt mondandód, amivel viszont teljesen egyetértek!
  • MANos Viktor
    Nemvagy egyedül, én is reménykedem :D
  • Sóschips
    Ne kezd,hogy az a legjobb-.-"..mindenkinek más...

Az új Actros nekem se tetszik,bár egy két dolog szép rajta,de az elejéről nekem mindig a kínai kamionok jutnak eszembe.Nekem eddig az MP3-as Actrosok tetszettek a legjobban.
    A másik,én abban reménykedem,hogy a többi gyártó /Volvo,Scania,Man,stb/ nem fog hasonló formatervezésűt kiadni:D
  • yokel
    Itt egy kis összehasonlítás hogy, hogy fejlődőtt az Actros vonal...

Persze nem teljes a paletta...
  • DANIELTRUCKER
    Nekem a belseje egészen bejön, bár egy kicsit hasonlít a scaniára! A külseje az végképp nem!

Összességében nekem sem tetszik, de a mercik soha nem is tetszettek annyira!
    [A Scania a legjobb!]
  • gumikacsa
    Nekem annyira nem jön be, bár, van egy-két kép, amin jól néz ki. Ránézésre loptak egy kicsit ebből is,abból is...
  • yokel
    Köszi, h írtál nekik, pláne, h végre jó angollal lett nekik leírva, h mi is lenne a "kérésünk", mert ezt sztem többen is így látják/juk, h ha jók a fényviszonyok beállításai, akkor teljesen más képet kap az ember a játékról.

Más: mire kijön a játék talén addigra vki lemodellezi majd az új Mercedes-Benz Actros MP4-et. Itt van videó is róla.
    Lehet, h sokakban vegyes érzelmeket kelt az új modell, vkinek bejön, vkinek meg nem, mint sok más mindennél itt is lehetnek ellenérzések...