52663
-
vajo #4774 Fos a belső, a felső lámpa krómja meg túl sötét. -
Robi546 #4773 Nagyon tetszik!!
Nem tette be a képet, én beteszem.
Itt vannak:
-
#4772 #4768, #4771: ezek jó kérdések, remélhetőleg JohnBart kolléga ezt is megkérdezi majd tőlük a blogon, mint összekötő! -
Solt #4771 No igen, plusz a kürtöknek is remélem eltérő hangja lesz... :) -
DANIELTRUCKER #4770
-
#4769 Huu most meg könnyebbültem -
#4768 Úgy látom, eddigieknél sokkal durvább módon testre szabható lesz a kamion kinézete is. Jól meg lehet majd durrantani fényekkel, igaz, értelme félek nem sok lesz, játék szempontjából. Bár remélem, arra is figyelnek, ha felteszek 20+ lámpát, akkor ha felkapcsolom, ott azért komolyabb fény van, mint a gyári lámpáknál.... -
Solt #4767 :D -
#4766 A számból vetted ki.. :D -
Solt #4765 Finoooom... :) -
-
DANIELTRUCKER #4763 Nincs kisbuszotok? Vihetnéd a fél csapatot! -
Robi546 #4762 Majd ha mész vigyél el engem is -
#4761 Na lehet akkor kiugrok majd rokonokhoz lengyelbe -
JohnBart #4760 CD Projekt jól tolja a T&T-t Lengyelhonban. Viszik a Trucks and Trailerst egy helyi kamionos showra (amire valszeg az SCS is küld majd pár embert némi ETS2-es matériával, gondolom licencre vadásznak), és T&T-kupát is hirdettek, pl. Logitech G27-et meg hivatalos Scania cuccokat osztogatnak majd nyereményként. :) -
DANIELTRUCKER #4759 -
vajo #4758 Én ha vezetni fogok, akkor kiszedem belőle... -
SnyperD #4757 Szerény véleményem szerint, én ha vezetni fogok engem jobban fog érdekelni a tachográf :D -
vajo #4756 Kerekítve 18 lehet max a kamion hossza, így jól hangzik az, hogy: Mekkora? 18m.
Nem kell félreérteni. xDDD -
#4755 Gondolom nem nagyon izgatja, hogy most 17,5 vagy 17,8... -
#4754 Nem tudom miért, de a legtöbb kamionos, ha megkérdezem, milyen hosszú a szerelvény, rögtön rávágja, hogy 18 méter. Ennyire nagyzolnak, vagy nincsenek tisztában a saját autóik méretével? -
Sóschips #4753 "Arról nem is beszélve, és nem csak itt, de az emberek 99%-a Scania fan."...Hát kb:D...pl kamionos topikban az a ScaniaBoy,már betegesen az volt. -
Robi546 #4752 Na hétfőre már nekem is hozzák a Trucks and Trailers-ot tegnap fel hívott a GLS és azt mondta hogy Hétfőn már hozzák. :)) -
#4751 A válasz gomb elmaradt, #4745-re ment a post. -
#4750 Nem a megengedett hosszról, távolságokról és egyéb dolgokról volt szó..
Nem mellesleg EU-ban is elingázol 1 hétig, mire hazaérsz.
De akkor úgy mondom neked, ha egy W900-as Cummins gép és egy Scania R állna egymás mellett, [mellékesen szép látvány lenne:)] akkor meg se kérdezném te melyiket választanád..Már csak dacból is a Svéd gyöngyszemet vinnéd. ;)
Persze a Cabover koncepciónak is megvannak a maga előnyei, tény, de a csőrös vontatóknak még mindig több.
No de mindegy, erről hosszasan lehetne vitázni, de nem most és nem itt.
Arról nem is beszélve, és nem csak itt, de az emberek 99%-a Scania fan..pedig egy jó öreg AE/Integral Magnum - Mack lélekkel sátáni szövetség.:)
ON'Peace. -
#4749 Hol vetted? -
#4748 MP3 a legjobb szerintem -
WinStar #4747 Sziasztok.Nekem annyira nem tetszett a Truck And Trailer játék de mégis megvettem,hiszen az összes játékukkal játszottam már és rengeteget fejlődtek.Szívesen segítek nekik az Euro Truck Sim 2-ben(leginkább azzal hogy megvettem ezt,mivel mással nagyon nemtudok) de remélem hogy ezzel is segítettem nekik valamennyire :) -
#4746 +1 , a nagyobb nem biztos, hogy jobb. -
vajo #4745 Egyáltalán nem jobb. Csak nagyobb és már mindenki azt hiszi, hogy az amcsi a menő. Egy fenét. Azok a kamionok azért nagyok, mert Amerikában egy New York - San Francisco útvonal 1 hét, és ők úgy gondolták legyen kényelmes a sofőrnek. Ezért azok a nagy benga monstrumok. Amcsiba sokkal nagyobb a megengedett hossz, mint EU-ban, ezért a luxus szálló, míg ez nálunk 18 méter. Egyáltalán nem jobb egy péterbilt mint egy Scania. -
SnyperD #4744 Azta ku.. Mire sofőr leszek nem is akarok majd Scaniat vezetni :D Ilyen tényleg van? -
DANIELTRUCKER #4743 Én a játékon belülre értettem, bár igaz hogy ez nem volt teljesen egyértelmű! Amúgy tényleg egy Kenworth vagy egy Peterbilt jobb mint egy Scania! -
#4742 Ennyi "erővel" a Kenworth/Peterbilt keresztbe lenyeli a Svéd pudingot.
Szvsz Common Rail vagy Caterpillar - nem kérdés. De kabinméretről, biztonságról és kényelemről nem is beszélve.. -
DANIELTRUCKER #4741 (Nem én kezdtem!) És azért neked is volt mondandód, amivel viszont teljesen egyetértek! -
#4740 Nemvagy egyedül, én is reménykedem :D -
Sóschips #4739 Ne kezd,hogy az a legjobb-.-"..mindenkinek más...
Az új Actros nekem se tetszik,bár egy két dolog szép rajta,de az elejéről nekem mindig a kínai kamionok jutnak eszembe.Nekem eddig az MP3-as Actrosok tetszettek a legjobban.
A másik,én abban reménykedem,hogy a többi gyártó /Volvo,Scania,Man,stb/ nem fog hasonló formatervezésűt kiadni:D -
#4738 Itt egy kis összehasonlítás hogy, hogy fejlődőtt az Actros vonal...
Persze nem teljes a paletta... -
DANIELTRUCKER #4737 Nekem a belseje egészen bejön, bár egy kicsit hasonlít a scaniára! A külseje az végképp nem!
Összességében nekem sem tetszik, de a mercik soha nem is tetszettek annyira!
[A Scania a legjobb!] -
#4736 Nekem annyira nem jön be, bár, van egy-két kép, amin jól néz ki. Ránézésre loptak egy kicsit ebből is,abból is... -
#4735 Köszi, h írtál nekik, pláne, h végre jó angollal lett nekik leírva, h mi is lenne a "kérésünk", mert ezt sztem többen is így látják/juk, h ha jók a fényviszonyok beállításai, akkor teljesen más képet kap az ember a játékról.
Más: mire kijön a játék talén addigra vki lemodellezi majd az új Mercedes-Benz Actros MP4-et. Itt van videó is róla.
Lehet, h sokakban vegyes érzelmeket kelt az új modell, vkinek bejön, vkinek meg nem, mint sok más mindennél itt is lehetnek ellenérzések...