52663
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • trucksimfan
    Hali!
    Megvettem a gémet szombaton (3000HUF)
    Ahol vettem, még annyira friss volt, hogy a megjelenés utáni napon még nem volt kirakva a polcokra (úgy kerestettem ki egy raktárossal a raktárban lévő raklapról). És most kapaszkodjatok meg, összesen 4 db () érkezett belőle a boltba (megnézte a raktáros a gépben), pedig egy elég nagy műszaki áruházról beszélünk. Majdnem tökön szúrtam magam.
    Lényeg az hogy megvettem, és tetszik, és a laptopomon(!) majdnem fullon fut (de legalábbis nagyon szépen). Kicsit nehéznek tartom, ami persze nem baj. Az irányítással tényleg vannak gondok, de reméljük nyár végéig csiszolnak rajta. Szóval támogassuk a fejlesztőket, lopni csúúúúnya dolog
  • JohnBart
    Master Truck a kamionshow neve, Lengyelországban lesz Opolében július 15-17 között. Itt a hivatalos oldal, de az infó javarésze lengyelül van. ;)
  • Bearmanboy
    Igen a második oldalnál feladtam, köszönöm a segítségedet ;-)
  • Gis80s
    Tényleg csak kicsit olvashattál vissza, mivel a 4. oldalon ott van... ;))

#4547-es hozzászólás
  • Atikah
    Leírta milyen... olyan, hogy menet közben szétesik a kép :DDD
  • V43 1105
    Nincs bővebb infód erről a kamionos showról ?
  • WinStar
    köszi a segítséget :)
  • Robi546
    Kösz! Próbáltam és nagyon jó bár az irányításon illetve fizikáján javíthatnának (majd ETS 2-be vagy egy patch erre) meg azon a műszerfalon ahol digitálisan mutassa az üzemanyagot,km/h -t stb.. mert nagyon fényesen világít. A Többi az szerintem minden jól van és az tetszik a legjobban hogy ki lehet hajolni az ablakon. :D
  • Peter1
    Pl.:
    - belső nézetben a tükrökben olyan, mintha az aszfalt egy darabja lenne kinagyítva
    - amikor teljesíted a feladatot, a bal alsó sarokban a kis ablak és alatta a négy gomb is szét van csúszva.
  • leho94
    milyen az a képszétesés?:D
  • Peter1
    Sziasztok!
    Megvásároltam a Trucks & Trailers játékot.
    Az volna a kérdésem, hogy valakinél előfordult-e, hogy menet közben szétesik a kép. Most kb. 1 órát játszottam vele és széteset.

Válaszotokat előre is köszönöm.
    Ha esetleg már volt szó róla, akkor elnézést, hogy nem vettem észre.
  • JohnBart
    Nem, de gondolom Pavelék szólnak majd időben. ;)

Tükörállítás meg fasza, remélem ez azt jelenti, hogy az ETS2-ben is benne marad.

Twitteren egyébként most írja az SCS, hogy Németországban viszik a T&T-t mint a cukrot, a digitális disztribútor GamesLoad.de-n első helyen áll a játék. Remélem hoz annyit a konyhára, amennyire a devek számítanak.
  • Penge88
    OMG! :D Régebbi 18 WOS Szériákban is lehetett, asszem! De jó, hogy ez újra beletették!
  • SnyperD
    Nyomod a Ctrl(bal) Alt(Jobb) + num 8,4,6,2 De kibeba....tul torzít
  • kutizsolt
    melyik gombokkal ?
  • SnyperD
    Bazd. Lehet állítani tükröt tudtátok? :D
  • Bearmanboy
    Szia, tudnál segíteni hogy honnan tudom letölteni ezt a "proba map-ot", kicsit vissza olvastam de nem találtam meg! Előre is köszönöm!
  • SnyperD
    Esetleg tudsz valamit hogy hogyan lesz lefordítva az ETS 2?
  • Gis80s
    Tedd be a zip fájlt a mod mappába és után a gémben válaszd az első alap pályát...és szépen ki tudsz haladni a városba és tudsz menni egy egész nagy kört a várostól két falunyira lévő logisztikai központhoz.
  • JohnBart
    Jó szórakozást!
  • Robi546
    Na máma meg jött a T&T játék. (Eredeti)
  • JohnBart
    Ha kicsit is hasonló a pályaszerkesztés menete az ETS-hez, akkor nézd meg ezt.
  • tokike97
    Hello! ha jól olvastam a truck and trainlerbe elehet tüntetni a az x területett ha igen akko hogy
  • JohnBart
    "Installation:
    Just place the ZIP file on your mod folder.

Getting into the road:
    - Start the Tutorial 1 mission.
    - Drive to the area on top-left corner of the following pic, where a truck can be seen, and turn left on the new road."

Azaz mod mappába be, aztán elindítod az első oktatópályát. Gondolom eltávolították az X-es láthatatlan falat, és kimehetsz a pályáról (gondolom, mert nem tettem fel). :)
  • WinStar
    amúgy ne haragudjatok,de azt a próba mappot hova kell bemásolni?
    Betettem a truck and trailers mod mappába de semmi,vagy lehet én vagyok vak a feladatok között de nincs ott :s
    Mit csináljak?
  • WinStar
    cd galaxis :D
  • JohnBart
    Megtörtént! ;)

Egyébként pár hozzászóló a blogon felvetette, hogy alapból betehetnék a vizuális tuningelemek közé a szélvédőre rakható egyéni rendszámtáblákat, amit maximálisan támogatok. :D
  • Atikah
    Szerinted mér írtam idézőjelbe? Amúgy meg szarom le kinek milyen gépe van :D
  • Robi546
    Bocsi, pedig vissza olvastam csak nem volt ott. Esküszöm! mert én mindig addig vissza szokok olvasni a fóurmban amit még nem olvastam el szal. ;)
  • gumikacsa
    Nekem valahogy megmaradnak a lépcsők az éleknél, pedig a játékban minden maxon van, és a videókártya beállításai közt is minden élsimítás beállítás maxon van. Valaki írta az elmosódást, nekem az sincs. Hiába van bekapcsolva.

A tükröknek miért nincs árnyékuk?

• vajo
    Van olyan jó mint a tied. Nem tehetek róla, hogy köhög az XP SP3-tól a gém.
    Neked mindig minden bajod van.
    Nem jók a fák,belsőtér...
    Szerintem elég jól haladnak és örüljünk, hogy egyáltalán javítanak valami a játékon.
    Szvsz, eddig is jól néznek ki, de engem jobban majd a fizika érdekel majd. (:
  • Atikah
    Azért ilyen lowpoly a belső, hogy a "ramatyhalmaz" gépeden ne akadjon a játék, szerinted meddig tartana nekik belerakni azt a belsőt, amit az 1-es gomb-al hozol elő?! Semmi perc alatt megvan..

Amúgy meg nem belülről vezetsz?
  • vajo
    Nem. :) Egy jó élsimítással, elég szépek a kamionok.

minta1
    minta2:

Szerintem.
  • gumikacsa
    Hát banyek... Úgyis kicseréled, nem-e? :D
  • vajo
    Azt, hogy ETS1 óta ilyen ramatyhalmaz az összes vasnak a belseje, és ocsmányul néz ki. Ez azóta már a 3. játék lesz, és képtelenek normális külsős belső nézetet csinálni. Azért elvárható lenne, hogy csináljanak valami szebbet. Az AI maradhatna ilyen, de amivel én megyek az legyen már szép!
  • gumikacsa
    ............................................________
    ....................................,.-‘”...................``~.,
    .............................,.-”...................................“-.,
    .........................,/...............................................”:,
    .....................,?......................................................\,
    .................../...........................................................,}
    ................./......................................................,:`^`..}
    .............../...................................................,:”........./
    ..............?.....__.........................................:`.........../
    ............./__.(.....“~-,_..............................,:`........../
    .........../(_....”~,_........“~,_....................,:`........_/
    ..........{.._$;_......”=,_.......“-,_.......,.-~-,},.~”;/....}
    ...........((.....*~_.......”=-._......“;,,./`..../”............../
    ...,,,___.\`~,......“~.,....................`.....}............../
    ............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-”
    ............/.`~,......`-...............................\....../\
    .............\`~.*-,.....................................|,./.....\,__
    ,,_..........}.>-._\...................................|..............`=~-,
    .....`=~-,_\_......`\,.................................\
    ...................`=~-,,.\,...............................\
    ................................`:,,...........................`\..............__
    .....................................`=-,...................,%`>--==``
    ........................................_\..........._,-%.......`\
    ...................................,<`.._|_,-&``................`\

WIP de ha meg így is marad, kit érdekel a külső nézetes belső tér?
  • TruckerDave
    Remélem ha tele teszem a gépet lámpával és felkapcsolom, akkor legalább az aszfalt megolvad :D:D
  • Truck Driver001
    Te meg az én számból vetted ki a szót.
    A lámpa talán annyira nem szempont, de a belső tér..
  • yokel
    Minek tetted be mégegyszer mikor előtted már megtették, csak kicsit lejjebb kellett volna lapozni...