52663
-
trucksimfan #4814 Hali!
Megvettem a gémet szombaton (3000HUF)
Ahol vettem, még annyira friss volt, hogy a megjelenés utáni napon még nem volt kirakva a polcokra (úgy kerestettem ki egy raktárossal a raktárban lévő raklapról). És most kapaszkodjatok meg, összesen 4 db () érkezett belőle a boltba (megnézte a raktáros a gépben), pedig egy elég nagy műszaki áruházról beszélünk. Majdnem tökön szúrtam magam.
Lényeg az hogy megvettem, és tetszik, és a laptopomon(!) majdnem fullon fut (de legalábbis nagyon szépen). Kicsit nehéznek tartom, ami persze nem baj. Az irányítással tényleg vannak gondok, de reméljük nyár végéig csiszolnak rajta. Szóval támogassuk a fejlesztőket, lopni csúúúúnya dolog -
JohnBart #4813 Master Truck a kamionshow neve, Lengyelországban lesz Opolében július 15-17 között. Itt a hivatalos oldal, de az infó javarésze lengyelül van. ;) -
Bearmanboy #4812 Igen a második oldalnál feladtam, köszönöm a segítségedet ;-) -
#4811 Tényleg csak kicsit olvashattál vissza, mivel a 4. oldalon ott van... ;))
#4547-es hozzászólás -
#4810 Leírta milyen... olyan, hogy menet közben szétesik a kép :DDD -
#4809 Nincs bővebb infód erről a kamionos showról ? -
WinStar #4808 köszi a segítséget :) -
Robi546 #4807 Kösz! Próbáltam és nagyon jó bár az irányításon illetve fizikáján javíthatnának (majd ETS 2-be vagy egy patch erre) meg azon a műszerfalon ahol digitálisan mutassa az üzemanyagot,km/h -t stb.. mert nagyon fényesen világít. A Többi az szerintem minden jól van és az tetszik a legjobban hogy ki lehet hajolni az ablakon. :D -
#4806 Pl.:
- belső nézetben a tükrökben olyan, mintha az aszfalt egy darabja lenne kinagyítva
- amikor teljesíted a feladatot, a bal alsó sarokban a kis ablak és alatta a négy gomb is szét van csúszva. -
#4805 milyen az a képszétesés?:D -
#4804 Sziasztok!
Megvásároltam a Trucks & Trailers játékot.
Az volna a kérdésem, hogy valakinél előfordult-e, hogy menet közben szétesik a kép. Most kb. 1 órát játszottam vele és széteset.
Válaszotokat előre is köszönöm.
Ha esetleg már volt szó róla, akkor elnézést, hogy nem vettem észre. -
JohnBart #4803 Nem, de gondolom Pavelék szólnak majd időben. ;)
Tükörállítás meg fasza, remélem ez azt jelenti, hogy az ETS2-ben is benne marad.
Twitteren egyébként most írja az SCS, hogy Németországban viszik a T&T-t mint a cukrot, a digitális disztribútor GamesLoad.de-n első helyen áll a játék. Remélem hoz annyit a konyhára, amennyire a devek számítanak. -
#4802 OMG! :D Régebbi 18 WOS Szériákban is lehetett, asszem! De jó, hogy ez újra beletették! -
SnyperD #4801 Nyomod a Ctrl(bal) Alt(Jobb) + num 8,4,6,2 De kibeba....tul torzít -
#4800 melyik gombokkal ?
-
SnyperD #4799 Bazd. Lehet állítani tükröt tudtátok? :D -
Bearmanboy #4798 Szia, tudnál segíteni hogy honnan tudom letölteni ezt a "proba map-ot", kicsit vissza olvastam de nem találtam meg! Előre is köszönöm! -
SnyperD #4797 Esetleg tudsz valamit hogy hogyan lesz lefordítva az ETS 2? -
#4796 Tedd be a zip fájlt a mod mappába és után a gémben válaszd az első alap pályát...és szépen ki tudsz haladni a városba és tudsz menni egy egész nagy kört a várostól két falunyira lévő logisztikai központhoz. -
JohnBart #4795 Jó szórakozást! -
Robi546 #4794 Na máma meg jött a T&T játék. (Eredeti) -
JohnBart #4793 Ha kicsit is hasonló a pályaszerkesztés menete az ETS-hez, akkor nézd meg ezt. -
tokike97 #4792 Hello! ha jól olvastam a truck and trainlerbe elehet tüntetni a az x területett ha igen akko hogy -
JohnBart #4791 "Installation:
Just place the ZIP file on your mod folder.
Getting into the road:
- Start the Tutorial 1 mission.
- Drive to the area on top-left corner of the following pic, where a truck can be seen, and turn left on the new road."
Azaz mod mappába be, aztán elindítod az első oktatópályát. Gondolom eltávolították az X-es láthatatlan falat, és kimehetsz a pályáról (gondolom, mert nem tettem fel). :) -
WinStar #4790 amúgy ne haragudjatok,de azt a próba mappot hova kell bemásolni?
Betettem a truck and trailers mod mappába de semmi,vagy lehet én vagyok vak a feladatok között de nincs ott :s
Mit csináljak? -
WinStar #4789 cd galaxis :D -
JohnBart #4788 Megtörtént! ;)
Egyébként pár hozzászóló a blogon felvetette, hogy alapból betehetnék a vizuális tuningelemek közé a szélvédőre rakható egyéni rendszámtáblákat, amit maximálisan támogatok. :D -
#4787 Szerinted mér írtam idézőjelbe? Amúgy meg szarom le kinek milyen gépe van :D -
Robi546 #4786 Bocsi, pedig vissza olvastam csak nem volt ott. Esküszöm! mert én mindig addig vissza szokok olvasni a fóurmban amit még nem olvastam el szal. ;) -
#4785 Nekem valahogy megmaradnak a lépcsők az éleknél, pedig a játékban minden maxon van, és a videókártya beállításai közt is minden élsimítás beállítás maxon van. Valaki írta az elmosódást, nekem az sincs. Hiába van bekapcsolva.
A tükröknek miért nincs árnyékuk?
-
vajo #4784 Van olyan jó mint a tied. Nem tehetek róla, hogy köhög az XP SP3-tól a gém. -
#4783 Neked mindig minden bajod van.
Nem jók a fák,belsőtér...
Szerintem elég jól haladnak és örüljünk, hogy egyáltalán javítanak valami a játékon.
Szvsz, eddig is jól néznek ki, de engem jobban majd a fizika érdekel majd. (: -
#4782 Azért ilyen lowpoly a belső, hogy a "ramatyhalmaz" gépeden ne akadjon a játék, szerinted meddig tartana nekik belerakni azt a belsőt, amit az 1-es gomb-al hozol elő?! Semmi perc alatt megvan..
Amúgy meg nem belülről vezetsz? -
vajo #4781 Nem. :) Egy jó élsimítással, elég szépek a kamionok.
minta1
minta2:
Szerintem. -
#4780 Hát banyek... Úgyis kicseréled, nem-e? :D -
vajo #4779 Azt, hogy ETS1 óta ilyen ramatyhalmaz az összes vasnak a belseje, és ocsmányul néz ki. Ez azóta már a 3. játék lesz, és képtelenek normális külsős belső nézetet csinálni. Azért elvárható lenne, hogy csináljanak valami szebbet. Az AI maradhatna ilyen, de amivel én megyek az legyen már szép! -
#4778 ............................................________
....................................,.-‘”...................``~.,
.............................,.-”...................................“-.,
.........................,/...............................................”:,
.....................,?......................................................\,
.................../...........................................................,}
................./......................................................,:`^`..}
.............../...................................................,:”........./
..............?.....__.........................................:`.........../
............./__.(.....“~-,_..............................,:`........../
.........../(_....”~,_........“~,_....................,:`........_/
..........{.._$;_......”=,_.......“-,_.......,.-~-,},.~”;/....}
...........((.....*~_.......”=-._......“;,,./`..../”............../
...,,,___.\`~,......“~.,....................`.....}............../
............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-”
............/.`~,......`-...............................\....../\
.............\`~.*-,.....................................|,./.....\,__
,,_..........}.>-._\...................................|..............`=~-,
.....`=~-,_\_......`\,.................................\
...................`=~-,,.\,...............................\
................................`:,,...........................`\..............__
.....................................`=-,...................,%`>--==``
........................................_\..........._,-%.......`\
...................................,<`.._|_,-&``................`\
WIP de ha meg így is marad, kit érdekel a külső nézetes belső tér? -
#4777 Remélem ha tele teszem a gépet lámpával és felkapcsolom, akkor legalább az aszfalt megolvad :D:D -
#4776 Te meg az én számból vetted ki a szót.
A lámpa talán annyira nem szempont, de a belső tér.. -
#4775 Minek tetted be mégegyszer mikor előtted már megtették, csak kicsit lejjebb kellett volna lapozni...