52663
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • yokel
    Természetesen én se Jaroslav Hasekre vok konkrétan kíváncsi meg, h milyen ruhákba járnak, hanem magára a "cégre", és magára a játék fejlesztésre, tervezésre, koncepciókra, mivel-miből-hogyan dolgoznak!
    Nem a dolgozók magánélete érdekel, hanem a fejlesztés menete, a "munkakörnyezet", szoftverek, technológiák...
    Persze nem ipari kémkedés szintjén, meg nem a programkódra lennék kíváncsi, de sztem mki tudja, h mire gondolok.

#4851: ez nagyon nagy!! Tetszik!
  • gumikacsa
    Pedig nem rossz ötlet. Én is szívesen megnézném, hol, és hogy zajlik a munka.

yokel: A térkép szerkesztőbe ha jól emlékszem, van importálásra lehetőség. De hogy hogyan, arról gőzöm sincs.

• DANIELTRUCKER
  • Gis80s
    ...de hát erről már adtak ki képet :-DDDDD

ETS2 - map studio
  • JohnBart
    Következő blogbejegyzésnél rákérdezek erre a behind-the-scenes dologra (mármint hogy a konkrét munkavégzést, a stúdiót bemutassák). Tetszik az ötlet, bár nem hiszem hogy lesz belőle valami, egyrészt mert a közönség java a játékra és nem a fejlesztők fizimiskájára kíváncsi (így nem sok értelmét látnák, hogy a blogon ilyen bejegyzést csináljanak), másrészt meg mert gondolom épp elég bajuk van az ETS2-vel is, szóval nem kezdenek majd nekiállni lefotózni Jaroslav Hasek grafikust és a munkaállomását, meg Sebor Sesör hangmérnököt, ahogy épp gitározik és a főcímzenét szerkeszti. ;)
  • Quiksilver
    Támogatom az ötletet! Én is meglesném szívesen mi van a "színfalak mögött"
  • yokel
    Csak szerintem hamarabb kijátszom a T&T-t, minthogy megjelenne az ETS2

Ez szinte biztos!
    Üzleti szempontból is nagy balfékség lenne, rövid időn belül kiadni a T&T megjelenése után az ETS2-öt. Pláne, h németbe viszik mint a cukrot!
    Bár sztem erre kicsi is az esély, mert azért még nem hallani olyan híreket, h már lassan tesztelnék a játékot, inkább még javában hegesztik a cuccost!

Egyre azért kíváncsi lennék, bár erre nem hinném, h választ adnának a készítők, főleg nem publikusan, még pedig arra, h a térképet hogy csinálják ill. hányan? Mert nem hinném, h egy ember szerkeszti az egész Európa térképet. Jó lenne tudni, h lehet megoldani, h egy térképen több ember dolgozik, majd azokat összerakni.
    Bár lehet, h ez nem is olyan bonyi, csak Nasa gép kell hozzá, h tudja rendesen mozgatni a térképrészeket az editorba.

Illetve sztem megérne egy posztot a blogon, ha a készítők csinálnának egy "virtuális nyílt napot" a műhelyükben, pár fotóval illusztrálva, h mégis hogy-miként készül a játék! Sztem sokan kíváncsiak lennének a "kulissza titkokra"!

Esetleg írhatna az "összekötőnk" nekik egy e-mailt (amit remélhetőleg olvasni is fognak) "Virtuális nyílt nap" címmel, hátha jó ötletnek tartják és meglepnek minket rajongókat ezzel!!
  • trucksimfan
    végül is kamion szimulátor.
    Ha a táj lenne kidolgozott, akkor lehetne "tájkép szimulátor"
    Bár ha az ETS1 mega mix map mod-ra visszagondoltok, ott volt 1-2 textúra a tájban ami mocskosul elütött a játéktól, mert konkrétan fényképek voltak betéve
    Szóval....
    Na mind1, nekem teccik a képek alapján, meg a T&T alapján.
    Csak szerintem hamarabb kijátszom a T&T-t, minthogy megjelenne az ETS2
  • DANIELTRUCKER
    A kamionok mindenképpen!
  • Mark98
    Szerintem itt mindenki,és elfelejtettem hozzátenni,hogy egyébként tényleg valóságosan és gyönyörűen ki van dolgozva...
  • JohnBart
    Félreértés ne essék, én is! ;D
  • Mark98
    De ha licensz nélkül is,ez a belső akkor is jobb mint az előzőek és "ne legyünk telhetetlenek" alapon úgy is elfogadnám.
  • Robi546
    ja értem.
  • kutizsolt
    remélem a tükrök nagyon jól be lesznek rakva akár csak az igazi kamionoknak
  • JohnBart
    Az ETS1-nél is licenszeltek voltak a kamionok a megjelenés előtti képeken, szóval ez kb. semmit nem jelent. ;)
  • Gell97 kolega
    Jól néz ki!
  • Robi546
    OMG! Nagyon durva qrva szééép. o.O
    És ahogy látom licencelt. :))
  • DANIELTRUCKER
  • MANos Viktor
    Fasza!
  • gumikacsa
    Elmértek valamit. De akkor is, nagyon jól néz ki.
  • v43 001
    Ez azért odabasz
  • vajo
    A Magnumba ilyen kevés a hely középen, vagy elméretezték az SCS-es fiúk??? Am fasza.
  • Solt
  • JohnBart
    A fényhíd valószínűleg külön gombot kap (ET2-ből nem nehéz átemelni a kódot hozzá szerintem), de azt kétlem, hogy a különböző fényszórók külön billentyűket kapnának. Simán csak felkapcsol mind.
  • luspaydavid
    Hát ez az!
  • Penge88
    ET2-ben pl. a fényhidat lehetett külön kapcsolni. Szóval elképzelhető, hogy itt is kapcsolható lesz külön.
  • 94mike
    végree!
  • kazai21
    áá odabassz:D
  • szabii98
  • gumikacsa
    Durvaaa...

• gumikacsa
    Valószínűleg sajnos az utóbbi.
  • Mark98
    Hát ha határozott akarok lenni akkor ez rohadt jó! Ha lehet rá ennyi külön lámpát,szúrót,fényhidat stb. tenni akkor ezek közül mind külön kapcsolható lesz vagy csak szimpla esztétika?
  • JohnBart
    R nélkül is sejtettem, mire gondolhatsz. :D
  • Robi546
    bocs ki marad a R Betű javítva: Értem. Azért kösz. :D
  • Robi546
    Értem. Azét kösz. :D
  • JohnBart
    Gondolom azért nem szóltak a tükörről, mert még nem végleges a funkció, az e-mailjeidre meg azért nem válaszolnak, mert kapnak vagy átlag 100-at. :)
  • SnyperD
    Légyszíves kérdezz rá hogy miért nem szóltak a tükörről.+ Esetleg azt is hogy miért nem válaszolnak soha az emailjeimre :(
  • JohnBart
    Még csak most jött ki a játék, semmi hír patchekről. :D

Bár volt olyan fordítandó szöveg, ami olyan dologra utalt, ami végül nem került bele a játékba (pl. online toplista), az ETS2 árnyékában nem hiszem, hogy sokat foglalkoznának a továbbiakban a T&T-vel.
  • Robi546
    Tudja valaki hogy a Trucks and Trailershoz fognak-e kiadna valamit patch-ot ??
  • JohnBart
    A 4 darabon nem csodálkozom, szerintem a CD Galaxisban sem lehet pár tucatnál több, elvégre nem valami felkapott címről van szó. ;)