52663
-
#4854 Természetesen én se Jaroslav Hasekre vok konkrétan kíváncsi meg, h milyen ruhákba járnak, hanem magára a "cégre", és magára a játék fejlesztésre, tervezésre, koncepciókra, mivel-miből-hogyan dolgoznak!
Nem a dolgozók magánélete érdekel, hanem a fejlesztés menete, a "munkakörnyezet", szoftverek, technológiák...
Persze nem ipari kémkedés szintjén, meg nem a programkódra lennék kíváncsi, de sztem mki tudja, h mire gondolok.
#4851: ez nagyon nagy!! Tetszik!
-
#4853 Pedig nem rossz ötlet. Én is szívesen megnézném, hol, és hogy zajlik a munka.
yokel: A térkép szerkesztőbe ha jól emlékszem, van importálásra lehetőség. De hogy hogyan, arról gőzöm sincs.
-
DANIELTRUCKER #4852 -
#4851 ...de hát erről már adtak ki képet :-DDDDD
ETS2 - map studio -
JohnBart #4850 Következő blogbejegyzésnél rákérdezek erre a behind-the-scenes dologra (mármint hogy a konkrét munkavégzést, a stúdiót bemutassák). Tetszik az ötlet, bár nem hiszem hogy lesz belőle valami, egyrészt mert a közönség java a játékra és nem a fejlesztők fizimiskájára kíváncsi (így nem sok értelmét látnák, hogy a blogon ilyen bejegyzést csináljanak), másrészt meg mert gondolom épp elég bajuk van az ETS2-vel is, szóval nem kezdenek majd nekiállni lefotózni Jaroslav Hasek grafikust és a munkaállomását, meg Sebor Sesör hangmérnököt, ahogy épp gitározik és a főcímzenét szerkeszti. ;) -
#4849 Támogatom az ötletet! Én is meglesném szívesen mi van a "színfalak mögött" -
#4848 Csak szerintem hamarabb kijátszom a T&T-t, minthogy megjelenne az ETS2
Ez szinte biztos!
Üzleti szempontból is nagy balfékség lenne, rövid időn belül kiadni a T&T megjelenése után az ETS2-öt. Pláne, h németbe viszik mint a cukrot!
Bár sztem erre kicsi is az esély, mert azért még nem hallani olyan híreket, h már lassan tesztelnék a játékot, inkább még javában hegesztik a cuccost!
Egyre azért kíváncsi lennék, bár erre nem hinném, h választ adnának a készítők, főleg nem publikusan, még pedig arra, h a térképet hogy csinálják ill. hányan? Mert nem hinném, h egy ember szerkeszti az egész Európa térképet. Jó lenne tudni, h lehet megoldani, h egy térképen több ember dolgozik, majd azokat összerakni.
Bár lehet, h ez nem is olyan bonyi, csak Nasa gép kell hozzá, h tudja rendesen mozgatni a térképrészeket az editorba.
Illetve sztem megérne egy posztot a blogon, ha a készítők csinálnának egy "virtuális nyílt napot" a műhelyükben, pár fotóval illusztrálva, h mégis hogy-miként készül a játék! Sztem sokan kíváncsiak lennének a "kulissza titkokra"!
Esetleg írhatna az "összekötőnk" nekik egy e-mailt (amit remélhetőleg olvasni is fognak) "Virtuális nyílt nap" címmel, hátha jó ötletnek tartják és meglepnek minket rajongókat ezzel!! -
trucksimfan #4847 végül is kamion szimulátor.
Ha a táj lenne kidolgozott, akkor lehetne "tájkép szimulátor"
Bár ha az ETS1 mega mix map mod-ra visszagondoltok, ott volt 1-2 textúra a tájban ami mocskosul elütött a játéktól, mert konkrétan fényképek voltak betéve
Szóval....
Na mind1, nekem teccik a képek alapján, meg a T&T alapján.
Csak szerintem hamarabb kijátszom a T&T-t, minthogy megjelenne az ETS2 -
DANIELTRUCKER #4846 A kamionok mindenképpen! -
#4845 Szerintem itt mindenki,és elfelejtettem hozzátenni,hogy egyébként tényleg valóságosan és gyönyörűen ki van dolgozva... -
JohnBart #4844 Félreértés ne essék, én is! ;D -
#4843 De ha licensz nélkül is,ez a belső akkor is jobb mint az előzőek és "ne legyünk telhetetlenek" alapon úgy is elfogadnám. -
Robi546 #4842 ja értem. -
#4841 remélem a tükrök nagyon jól be lesznek rakva akár csak az igazi kamionoknak -
JohnBart #4840 Az ETS1-nél is licenszeltek voltak a kamionok a megjelenés előtti képeken, szóval ez kb. semmit nem jelent. ;) -
#4839 Jól néz ki! -
Robi546 #4838 OMG! Nagyon durva qrva szééép. o.O
És ahogy látom licencelt. :)) -
DANIELTRUCKER #4837 -
#4836 Fasza! -
#4835 Elmértek valamit. De akkor is, nagyon jól néz ki. -
#4834 Ez azért odabasz -
vajo #4833 A Magnumba ilyen kevés a hely középen, vagy elméretezték az SCS-es fiúk??? Am fasza. -
Solt #4832 -
JohnBart #4831 A fényhíd valószínűleg külön gombot kap (ET2-ből nem nehéz átemelni a kódot hozzá szerintem), de azt kétlem, hogy a különböző fényszórók külön billentyűket kapnának. Simán csak felkapcsol mind. -
#4830 Hát ez az! -
#4829 ET2-ben pl. a fényhidat lehetett külön kapcsolni. Szóval elképzelhető, hogy itt is kapcsolható lesz külön. -
#4828 végree! -
#4827 áá odabassz:D -
#4826 -
#4825 Durvaaa...
-
#4824 Valószínűleg sajnos az utóbbi. -
#4823 Hát ha határozott akarok lenni akkor ez rohadt jó! Ha lehet rá ennyi külön lámpát,szúrót,fényhidat stb. tenni akkor ezek közül mind külön kapcsolható lesz vagy csak szimpla esztétika? -
JohnBart #4822 R nélkül is sejtettem, mire gondolhatsz. :D -
Robi546 #4821 bocs ki marad a R Betű javítva: Értem. Azért kösz. :D -
Robi546 #4820 Értem. Azét kösz. :D -
JohnBart #4819 Gondolom azért nem szóltak a tükörről, mert még nem végleges a funkció, az e-mailjeidre meg azért nem válaszolnak, mert kapnak vagy átlag 100-at. :) -
SnyperD #4818 Légyszíves kérdezz rá hogy miért nem szóltak a tükörről.+ Esetleg azt is hogy miért nem válaszolnak soha az emailjeimre :( -
JohnBart #4817 Még csak most jött ki a játék, semmi hír patchekről. :D
Bár volt olyan fordítandó szöveg, ami olyan dologra utalt, ami végül nem került bele a játékba (pl. online toplista), az ETS2 árnyékában nem hiszem, hogy sokat foglalkoznának a továbbiakban a T&T-vel. -
Robi546 #4816 Tudja valaki hogy a Trucks and Trailershoz fognak-e kiadna valamit patch-ot ?? -
JohnBart #4815 A 4 darabon nem csodálkozom, szerintem a CD Galaxisban sem lehet pár tucatnál több, elvégre nem valami felkapott címről van szó. ;)