52663
-
JohnBart #4894 Mert a T&T ügyességi játék. ;) -
#4893 Ez a játék lényege -_-" -
Sóschips #4892 Te meg egy...
trucksimfan: megkapta az 5 *-ot:D...túléltem:D -
#4891 sziasztok! Ezzel a játékkal lehet játszani: Trucks & Trailers? Állandóan csak gyakorló feladatot kapok! :( -
trucksimfan #4890 Áh, csak kíváncsi volt milyen a törésmodell a játékban
De az a lökös szépen elvált, az faja. -
Rolandos #4889 mert noob vagy -
Robi546 #4888 Értem. Durva lehetett. xDD -
Sóschips #4887 Semminek,egy balos kanyar volt,kanyarodtam be,egyszer csak kicsúszott a hátulja aztán felborult:S
Még mielőtt bárki elkezd cinkelni,nem direkt csináltam -
Robi546 #4886 XDDDDDDD omg.... loool ha minek mentél neki ?? :DDDDDDDDDDDDD -
Sóschips #4885 A kelleténél picit gyorsabban vehettem be a kanyart:S...ets-be egy ilyen kanyart simán beveszek ilyen tempóval (70km/h)...ebben nem sikerült
-
Robi546 #4884 Na meg is van a map, nekem nagyon tetszik! De lol! Nem vicceltek az SCS Fiúk hogy: Reális hosszú utak lesznek mert ahogy néztem: 20 perc volt ki írva vagyis hogy mennyire csinálom meg a küldit és 20 km volt a kamionon is vagyis annyit írt ki a display! a számítógép! :O Nagyon jó. :) -
Robi546 #4883 kösz csak az a baj hogy nekem csehül van! :D Mind1, majd lefordítom! :D -
#4882 A "Duplán jön a baj!" .c pályán van ez a térkép. -
Robi546 #4881 azt még megmondod hogy hogy kell el indítani ?? Beraktam a mod mappába amit kellet de a Tutorial 1. Missionon ott az X és nem tudok ki menni. :(( -
Robi546 #4880 WoW! :O
Az térkép tetszik legjobban ahogy megláttam a neveket, gas station,quarry,village szóval a falu,benznkút,bánya :))
Ezt MOST ki kell próbálnom! :D
Te már próbáltad ?? -
#4879 Ja, van már egy másik map is. Valamivel jobb is, mint a másik:
http://sites.google.com/site/astoria711/contents/tandt/mods/Astoria711_map_dt.zip
-
#4878 A .zip fájt berakod a mod mappába -> játék és az 1. feladat (jobbra nem lesz lezárva az út) -
WinStar #4877 Sziasztok.Nem megy az a kiegészítés amivel kimehetnék arra a próba map-ra...ugyebár van a def meg a map mappa,bemásoltam mappástúl oda őket...úgyse ment a legelső küldetésen a dolog....utána a két mappán belüli dolgot másoltam be,de úgyse.Én lennék ennyire béna vagy nem működik nekem a kiegészítés? :S
Segítsetek.Kérlek titeket.Addig is van egy pici szó a játékról :) -
#4876 Szerintem fő a pozitív gondolkozás. :) A 3.-ik képen van szép árnyék, rögtön teljesen más a város kép. Az első képen baloldalt meg drótkerítés Javítsatok ki ha tévedek, de eddig olyan nem volt. Először csak drótkerítés aztán hátha jön más. :D -
#4875 bocsi rossz link :S
klikk -
#4874 ebben van crash is :) :
http://www.youtube.com/watch?v=mRAJBZT3I4w -
vajo #4873 Ááááá...Maradni fog ez "zsákutcakupac" a teljes játékban is. -
#4872 -
#4871 elég dangerous;DDDD -
#4870 Na ilyennel kell majd csapatni a cuccost! Végigröhögtem az egészet, nagyon LOL! -
JohnBart #4869 Nyilván nem csodát várok, de a T&T-t elnézve már most van annyi modellje és egyéb pályeleme az SCS-nek, hogy kicsit eltávolodjon a "négy-utca-tucatnyi-raktárház" városképtől. Panelházak, körforgalom, néhol más textúrájú járda, a láthatatlan fal mellett befigyelne egy kis kertvárosi rész, kevesebb logisztikai központ és üzem - a T&T-ben ez úgy-ahogy teljesült, miért ne lehetne akkor kicsit több színt vinni az ETS2 településeibe is?
Mondjuk hozzáteszem, miután WIP-k a képek, lehet, hogy kellemesen fogok csalódni, és a városkép terén is jelentős fejlődés lesz tapasztalható, bár ezt erősen kétlem. :) -
Robi546 #4868 Jónak jó csak a 2. képen azaz a középsőn a kamionra ahogy csillog/világít a nap annyiból nem tetszik hogy elég vakító, vagy én nem is tudom. :D De amúgy tetszik! -
Bearmanboy #4867 Hát azért újíthatnának :) -
#4866 Jajj, ne gyertek már ezzel a szokásos ets/gts szöveggel... Nem tudom, mégis mi a f@szt vártok. Ugyan az a motor, nagyrészt ugyan azok a modellek, ne várjatok csodát.
Egyébként meg szerintem jók a képek. -
Bearmanboy #4865 Szokásos ETS város/térkép, hát nem erre számítottam! -
JohnBart #4864 Verona, Olaszország ha jól látom az épületeket a háttérben.
Mindenesetre eléggé GTS-es az épületek és az utcák megjelenése, szóval tartok tőle hogy a GTS-nél nagyobb városokra nem számíthatunk, és hogy azok is elsősorban csak a háttérben feltűnő nevezetességekben térnek majd el egymástól. -
DANIELTRUCKER #4863 Szerintem tök jól néz ki! -
vajo #4862 Ez ETS2? Nem csak egy PS-elt GTS-es kép? Mert nem kelti azt az illuziót az emberbe, hogy ez ETS2. -
#4861 ETS és GTS-ből a megszokott városi környezet... :/ -
SnyperD #4860 Irány Dél
Újabb képcsoport az Euro Truck Simulator 2-ből ami szintén része lehetne a "Hol van ez a hely" sorozatnak, de ti srácok perceken belül felismeritek a helyeket. Sajnáljuk hogy mostanában kevés hírt adunk, mivel nagyon elfoglaltak vagyunk.
-
Robi546 #4859 Na most megint már 4 napja semmi hír vagy kép. :S
Azért szombat vagy vasárnap adhatnának képeket! :) -
#4858 Szeretem, amikor valaki leszűri a lényeget...
Kb. 2 perc kemény munkája van az elkészítésében, mert nem a minőség volt a cél, hanem a poén. -
trucksimfan #4857 Első blikkre tényleg "original" képnek tűnik, de szinte azonnal szembetűnik, hogy pixeles az ETS logó a falon, meg hogy a padlón levő térkép mintája "ráfolyik" a muki lábára. Szóval jó próbálkozás volt, de szerintem a fórumozók túl sokat kockulnak ahhoz hogy ne szúrják ki hogy FAKE!!! -
#4856 Szó sincsen alapképről...és tényleg le kell lőni a poént :))))) -
#4855 Gondolom ez volt az alapkép.
De ötletes, tényleg jó lett!