52663
-
vajo #4934 Nem rossz, de Venti jobban izgat :DDD -
#4933 ütni fog:)) -
DIESEL DOG #4932 Na ez az ami nagyon tetszik már most... :)
(apropó, ezek nem csak render képek?) -
#4931 Készült erről egy kisebb sorozat is, akit érdekel annak itt az első rész.
Szerintem érdemes megnézni ! -
JohnBart #4930 OFF: Ezzel a Magnum most nagyot nőtt a szememben... ;DDD -
#4929 OFF:
Egy igazi gyöngyszem a Franciáktól, amolyan 'überedísön, tipikus csiga zabáló szálloda. :)
Kicsit paraszt leszek, de egy real life képet róla - határozottan gyönyörű gép.
-
tpbence0323 #4928 azta quva nagyon jo ne ezt nevezem -
DANIELTRUCKER #4927 Woooooow!
Szép! -
#4926 Na végre valami....
-
#4925 meg is venném csak itt romániában ebben a városban ahol lakom nem lehet megvenni sehol és nem tudom honnan rendeljem az országból mert a neten nem kapom , hogy az órszágból rendeljem -
#4924 Szerintem tisztában van vele, hogy megjelent, ezért írta, hogy tegyünk képeket... -
#4923 Remélem jövőhétre megjön a játékom: DD -
trucksimfan #4922 A játék már megjelent. Ha kíváncsi vagy rá, itt a HSZ-ek között találsz képeket róla, de akár meg is veheted (2990 HUF), és akkor "élőben" lát6od a képeket. -
#4921 helló legalább tegyetek pár képet a t&t röl ha már az scs b****k képet tenni -
JohnBart #4920 Ha épp megvan a minimum gépigény, akkor menjen minden alacsonyra, és be ne kapcsold a fejlettebb renderelést. Sajnos kissé elszúrták az optimalizálást szerintem. Jajjigen. És Start Menüből OpenGL-el indítsd a játékot, nálam sokkal kevésbé akadozik úgy. -
Robi546 #4919 Húzhatsz innen! Nincs warez vagy menj az Off Topicba!
(Tudom nem megy az Off Topic linkje de itt van: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1295024874 )
Vajo nem tudnád belinkelni az Off Topicot ?? Már mint ahol van írva a fórumban: Euro Truck Simulator 2 Off Topic na és az nem megy! Léci javítsd ki a hibát! Köszönöm. :)
-
#4918 hiába, ha nemtudja mi az a warez... -
#4917 Csak annyi hogy hülye vagy mint a segg...
HG-t megkérném hogy írja ki a bannerba pirossal hogy nincs warez! Köszönöm a topic nevében! -
DANIELTRUCKER #4916 Csak 3ezer forint! Ennyit igazán megér! -
kisvory #4915 Vki 4899-es kérdésre? köszi előre is :D -
#4914 Nincs warez... Így érted b+? -
#4913 Vegyél vissza hucska.. -
Bálint16 #4912 bajod? -
#4911 VEDD MEG! Egyéb esetben el lehet takarodni innen. -
Bálint16 #4910 nem tudnátok nekem 1 linket adni hogy honnan tudnám letölteni a t&t fúl verzióját ingyen! A segítségeteket előre is köszönöm! -
#4909 Pót nélkül még nem próbáltam, de amúgy foggalmam sincs milyen osztályú. A legelső Scaniával mentem, nem tudom milyen osztályú. -
#4908 Nembaj az, nem is kéne 90 felett menniük... :) -
DANIELTRUCKER #4907 -
#4906 "Jó pap is holtig tanul"
-
#4905 Ez igen... Jó hogy rájövök, hogy lehet 6. felett is kapcsolni a H váltóval, akár 18ig... Én marha meg 6.ig toltam, és csodálkoztam, hogy nem mennek a gépek...
(nem röhög ugye?!) :P -
DANIELTRUCKER #4904 Ugye nem az A class-os, mert ha igen az gáz! Egyébként pót nélkül is ennyit megy? -
#4903 Nálam a Scania 85-86-nál kiakad :D:D -
#4902 Ez most sok vagy kevés ? :D Egyenesben 83-al is mentem már. -
kisvory #4901 én ujra tettem már de nem az volt a baj
-
#4900 nekem is ugyan ez van, majd ujra dobom gépet hátha csak ez a problem -
kisvory #4899 Hello nekem olyan problémám lenne hogy megvan a gépigény és laggol majdnem minimumon segitsetek lécci!!
Köszi előre is :D -
SnyperD #4898 75? :D A osztályú kamionnal lehet menni? Mert idegesít hogy csak 9 sebességes :S -
#4897 Én valamelyik pályán nem hogy belülről, semmilyen nézetből alig bírtam megcsinálni :D Amúgy én azon a nagy mapon amit gumikacsa linkelt azon mentem, és hát 75-nél a Scania fülke majdnem aszfaltot súrolt úgy megdőlt de nem borult. -
Pubes #4896 azért van ott másis ahonnan ez a pálya feloldás van.Scanián nap-ellenző, kilincs is meg van picit változtatva, és persze a lépcső is.én is kipróbáltam mikor borul fel a gép és hát 70-él kidőlt :) ami tetszett benne hogy csúszott is előre nem csak egyszerűen felborult.természetesen kipróbáltam hogy el lehet e ütni az embereket. Csak átmész rajtuk és annyi.
Jah és még annyi én sajnos elvesztettem az összes elmentésemet DE az összes pályán van feloldás tehát városba tudok lófrálni. az autópályás 3 részen ami megmaradt ott csak rövid szakaszt tudsz menni.amiket beraktok sima 1 sávos út meg ahol megelőznek olyan pályám sajnos nem volt:)
Nagyon várom már az ETS 2 őt ,nekem ez is tetszik.
előző hozzászólásra azért hogy hamar rá lehet unni ez csak nézőpont kérdése az egyik hogy véletlen lett ez a játék és a függők értékelik, másik hogy csak belső nézetből tükörből végigviszed a játékot azért egy-két pályán meg lehet izzadni :) -
#4895 Pedig ennek szebb a grafikája egy picit! :( De így hamar rá lehet unni, hogy csak egy pótot teszek ide, meg oda! :(