52663
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • vajo
    Nem rossz, de Venti jobban izgat :DDD
  • kazai21
    ütni fog:))
  • DIESEL DOG #4932
    Na ez az ami nagyon tetszik már most... :)

(apropó, ezek nem csak render képek?)
  • thomson002
    Készült erről egy kisebb sorozat is, akit érdekel annak itt az első rész.
    Szerintem érdemes megnézni !
  • JohnBart
    OFF: Ezzel a Magnum most nagyot nőtt a szememben... ;DDD
  • Truck Driver001
    OFF:
    Egy igazi gyöngyszem a Franciáktól, amolyan 'überedísön, tipikus csiga zabáló szálloda. :)
    Kicsit paraszt leszek, de egy real life képet róla - határozottan gyönyörű gép.
  • tpbence0323
    azta quva nagyon jo ne ezt nevezem
  • DANIELTRUCKER
    Woooooow!
    Szép!
  • gumikacsa
    Na végre valami....

• kutizsolt
    meg is venném csak itt romániában ebben a városban ahol lakom nem lehet megvenni sehol és nem tudom honnan rendeljem az országból mert a neten nem kapom , hogy az órszágból rendeljem
  • gumikacsa
    Szerintem tisztában van vele, hogy megjelent, ezért írta, hogy tegyünk képeket...
  • 94mike
    Remélem jövőhétre megjön a játékom: DD
  • trucksimfan
    A játék már megjelent. Ha kíváncsi vagy rá, itt a HSZ-ek között találsz képeket róla, de akár meg is veheted (2990 HUF), és akkor "élőben" lát6od a képeket.
  • kutizsolt
    helló legalább tegyetek pár képet a t&t röl ha már az scs b****k képet tenni
  • JohnBart
    Ha épp megvan a minimum gépigény, akkor menjen minden alacsonyra, és be ne kapcsold a fejlettebb renderelést. Sajnos kissé elszúrták az optimalizálást szerintem. Jajjigen. És Start Menüből OpenGL-el indítsd a játékot, nálam sokkal kevésbé akadozik úgy.
  • Robi546
    Húzhatsz innen! Nincs warez vagy menj az Off Topicba!
    (Tudom nem megy az Off Topic linkje de itt van: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1295024874 )
    Vajo nem tudnád belinkelni az Off Topicot ?? Már mint ahol van írva a fórumban: Euro Truck Simulator 2 Off Topic na és az nem megy! Léci javítsd ki a hibát! Köszönöm. :)
  • szabii98
    hiába, ha nemtudja mi az a warez...
  • tuzfal3
    Csak annyi hogy hülye vagy mint a segg...

HG-t megkérném hogy írja ki a bannerba pirossal hogy nincs warez! Köszönöm a topic nevében!
  • DANIELTRUCKER
    Csak 3ezer forint! Ennyit igazán megér!
  • kisvory
    Vki 4899-es kérdésre? köszi előre is :D
  • gumikacsa
    Nincs warez... Így érted b+?
  • 94mike
    Vegyél vissza hucska..
  • Bálint16
    bajod?
  • gumikacsa
    VEDD MEG! Egyéb esetben el lehet takarodni innen.
  • Bálint16
    nem tudnátok nekem 1 linket adni hogy honnan tudnám letölteni a t&t fúl verzióját ingyen! A segítségeteket előre is köszönöm!
  • TruckerDave
    Pót nélkül még nem próbáltam, de amúgy foggalmam sincs milyen osztályú. A legelső Scaniával mentem, nem tudom milyen osztályú.
  • MANos Viktor
    Nembaj az, nem is kéne 90 felett menniük... :)
  • DANIELTRUCKER
  • luspaydavid
    "Jó pap is holtig tanul"
  • gumikacsa
    Ez igen... Jó hogy rájövök, hogy lehet 6. felett is kapcsolni a H váltóval, akár 18ig... Én marha meg 6.ig toltam, és csodálkoztam, hogy nem mennek a gépek...

(nem röhög ugye?!) :P
  • DANIELTRUCKER
    Ugye nem az A class-os, mert ha igen az gáz! Egyébként pót nélkül is ennyit megy?
  • Kistódi
    Nálam a Scania 85-86-nál kiakad :D:D
  • TruckerDave
    Ez most sok vagy kevés ? :D Egyenesben 83-al is mentem már.
  • kisvory
    én ujra tettem már de nem az volt a baj
  • leho94
    nekem is ugyan ez van, majd ujra dobom gépet hátha csak ez a problem
  • kisvory
    Hello nekem olyan problémám lenne hogy megvan a gépigény és laggol majdnem minimumon segitsetek lécci!!
    Köszi előre is :D
  • SnyperD
    75? :D A osztályú kamionnal lehet menni? Mert idegesít hogy csak 9 sebességes :S
  • TruckerDave
    Én valamelyik pályán nem hogy belülről, semmilyen nézetből alig bírtam megcsinálni :D Amúgy én azon a nagy mapon amit gumikacsa linkelt azon mentem, és hát 75-nél a Scania fülke majdnem aszfaltot súrolt úgy megdőlt de nem borult.
  • Pubes
    azért van ott másis ahonnan ez a pálya feloldás van.Scanián nap-ellenző, kilincs is meg van picit változtatva, és persze a lépcső is.én is kipróbáltam mikor borul fel a gép és hát 70-él kidőlt :) ami tetszett benne hogy csúszott is előre nem csak egyszerűen felborult.természetesen kipróbáltam hogy el lehet e ütni az embereket. Csak átmész rajtuk és annyi.
    Jah és még annyi én sajnos elvesztettem az összes elmentésemet DE az összes pályán van feloldás tehát városba tudok lófrálni. az autópályás 3 részen ami megmaradt ott csak rövid szakaszt tudsz menni.amiket beraktok sima 1 sávos út meg ahol megelőznek olyan pályám sajnos nem volt:)
    Nagyon várom már az ETS 2 őt ,nekem ez is tetszik.
    előző hozzászólásra azért hogy hamar rá lehet unni ez csak nézőpont kérdése az egyik hogy véletlen lett ez a játék és a függők értékelik, másik hogy csak belső nézetből tükörből végigviszed a játékot azért egy-két pályán meg lehet izzadni :)
  • zoliii
    Pedig ennek szebb a grafikája egy picit! :( De így hamar rá lehet unni, hogy csak egy pótot teszek ide, meg oda! :(