52664
-
#5217 Vááá már nagyon várom :D -
Robi546 #5216 Erre már nem tudok mit mondani!! -
DIESEL DOG #5215 Ejha, ez egyre jobb és szebb! -
#5214 ez kurva jó (Y)
bár jóvolna azért, ha nem 3 kamion állna bent+ 10 személykocsi
hanem kicsit több...
de nem panaszkodok, mert ígyis kurva jó lesz -
JohnBart #5213 Felison terminál, IJmuiden, Hollandia. Arra az esetre, ha kompra kéne szállni. :)
-
Bearmanboy #5212 Nekem win7-en 64 biten is tökéletesen fut ... -
#5211 köszi a tippet
Sztem driverek legfrissebbek valszeg a win 64 bit zavar be -
Bearmanboy #5210 Valószínűleg vga driver gondok vannak, hiszen egy p3-as gépen is elfut ... -
Solt #5209 Próbáld ki az OMSI-t. Na az szimulátor. Igaz, hogy busz és nem kamion, de jelenleg a legjobb. -
#5208 áh már az elején elakadtam nem tudtam a teherautónál tovább lépni. aztán valami beállítás ablakot felnyitottam de áttetsző volt a gombok sem voltak rendesen feliratozva :( -
Bearmanboy #5207 Egyik SCS játék sem arról szól hogy több GB-t méretű, hiszen ezek a játékoknak nincs egy hű de nagy grafikája, mint a mai komolyabb játékoknak! -
tpbence0323 #5206 Na most épp németországba vagyok és ahogy mentünk az autópályán néztem a kamionokat és eszembe jutott hogy a gps-eszt
be lehetne építeni a kamionba
-
SnyperD #5205 Tudom ott is feltettem, de tudom h pl TruckerDave nek is van azért kérdeztem itt is :) -
Blum #5204 Ezt ITT kérdezd meg,szerintem itt inkább tudnak segíteni. -
#5203 kicsit elrettentett az alacsony méret de kipróbálom. -
SnyperD #5202 Tudom hogy nem ide tartozik de DFGT tulajdonosokhoz lenne egy kérdésem: A kormány markolatának mekkora az átmérője? ( Mert akarok egy kormány tekerőt készíteni hozzá :), csak még az enyém nem érkezett meg ) -
Bearmanboy #5201 Euro Truck Simulator -
#5200 jelenleg melyik a legjobb ilyen jellegű szim? -
#5199 Bocsánat rosszul írtam Martin 85-neklesz igaza... -
JohnBart #5198 Nehezen csúszhatna, ha még nincs is hivatalos megjelenési dátum. Egyszerűen pontosítva lett a becslés. ;) -
#5197 Még a végén Bearmanboynak lesz igaza, és tényleg télen jön ki a cucc... Am nagyon tetszetősek a képek, kíváncsian várom a végeredményt... Kíváncsi leszek, hogy át lehet-e majd hozni GTS-ből a kamionokat ETS 2-be... Habár biztos lesz megoldás.... -
Robi546 #5196 LoL. Most nézem a fejlécben: Szeptember vagy Október eddig meg Augusztus vagy Szeptember volt írva. xD Akkor ezek szerint már csúszott is 1 hónappal a játék ? xD -
#5195 30perces demó a játék megjelenésekor +/- 3-4 nap -
kobi14 #5194 Demot gondolom csak adnak ki valamikor. -
#5193 Miiicsoda képek, zsiros :) -
tomi0113 #5192 +Úgy is mondják h finisher.:D -
#5191 ja úgy írják finisher de ja az aszfalt terítő vagy bármit terítenek vele... -
#5190 nagyon szép képek/táj... föként az esti kép a lámpák nagyon jó
-
#5189 Na, ezt mondom én is, ez lenne a legfontosabb része a játéknak. -
#5188 Ez mind szép és jó, fantasztikus képek, de én inkább azt várnám, hogy mikor változik meg az irányítás, hogy ne egy bödön zsírba kelljen kavargatni a kormánnyal. -
#5187 Nagyon zsír :) Remélem ki is lesz táblázva rendesen! :) -
#5186 Én már így is elégedett vagyok a játékkkal csak csiszolják még egy kicsit és adják már ki. :D Ja és ezek a képek tényleg ígéretesek. -
DANIELTRUCKER #5185 Ezek az útépítések akkor lennének jók, hogy ha a game folyamatos internet kapcsolatban lenne az SCS-el és naponta lenne frissítve, mert akkor tényleg kiszámíthatatlan lenne, hogy hol van baleset, terelés és útépítés! -
#5184 de egyébként ha Perfabokkal oldották meg, akkor mondjuk simán csinálhatnának olyat is, hogy átterelik a másik oldalba a forgalmat...mert akkor már ezt is meg lehetne oldani :) -
vajo #5183 Ha németbe is tesznek ilyeneket akkor remélem Waidhaustól az A6-oson lesz pár, mert ott már van olyan rész amit 6 éve túrtak fel, és még mindig ugyanolyan. xD -
#5182 elméletileg az aszfaltozógép... -
Robi546 #5181 Bocs de mi az a finiser ? xD -
#5180 Még azért olyat csinálhatnának így az építkezésekre hogy például a út építéses képnél egy teherautó és a finiser együtt mozognak úgy mint a Extreme Truck 2-be a farakodós daru. -
SnyperD #5179 Ez nem hülyeség de elvileg már folyamatban van :) -
#5178 Az AI-kat ugye módosították, de okosabbak lesznek vagy itt is ramdom balesetek lesznek? Illetve a hirtelen 90-ről 0-ra lassulás lett módosítva? Nem kötözködni akarok meg nem az apróságokban keresem a hibát,de azért zavaró volt hogy mész a lámpánál és 30nál besatusik te meg eltolod 5méterrel arrébb...