52664
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • VERESS 96
    Vááá már nagyon várom :D
  • Robi546
    Erre már nem tudok mit mondani!!
  • DIESEL DOG #5215
    Ejha, ez egyre jobb és szebb!
  • Szobi30
    ez kurva jó (Y)
    bár jóvolna azért, ha nem 3 kamion állna bent+ 10 személykocsi
    hanem kicsit több...

de nem panaszkodok, mert ígyis kurva jó lesz
  • JohnBart
    Felison terminál, IJmuiden, Hollandia. Arra az esetre, ha kompra kéne szállni. :)

• Bearmanboy
    Nekem win7-en 64 biten is tökéletesen fut ...
  • Palinko
    köszi a tippet

Sztem driverek legfrissebbek valszeg a win 64 bit zavar be
  • Bearmanboy
    Valószínűleg vga driver gondok vannak, hiszen egy p3-as gépen is elfut ...
  • Solt
    Próbáld ki az OMSI-t. Na az szimulátor. Igaz, hogy busz és nem kamion, de jelenleg a legjobb.
  • Palinko
    áh már az elején elakadtam nem tudtam a teherautónál tovább lépni. aztán valami beállítás ablakot felnyitottam de áttetsző volt a gombok sem voltak rendesen feliratozva :(
  • Bearmanboy
    Egyik SCS játék sem arról szól hogy több GB-t méretű, hiszen ezek a játékoknak nincs egy hű de nagy grafikája, mint a mai komolyabb játékoknak!
  • tpbence0323
    Na most épp németországba vagyok és ahogy mentünk az autópályán néztem a kamionokat és eszembe jutott hogy a gps-eszt
    be lehetne építeni a kamionba
  • SnyperD
    Tudom ott is feltettem, de tudom h pl TruckerDave nek is van azért kérdeztem itt is :)
  • Blum
    Ezt ITT kérdezd meg,szerintem itt inkább tudnak segíteni.
  • Palinko
    kicsit elrettentett az alacsony méret de kipróbálom.
  • SnyperD
    Tudom hogy nem ide tartozik de DFGT tulajdonosokhoz lenne egy kérdésem: A kormány markolatának mekkora az átmérője? ( Mert akarok egy kormány tekerőt készíteni hozzá :), csak még az enyém nem érkezett meg )
  • Bearmanboy
    Euro Truck Simulator
  • Palinko
    jelenleg melyik a legjobb ilyen jellegű szim?
  • akos25
    Bocsánat rosszul írtam Martin 85-neklesz igaza...
  • JohnBart
    Nehezen csúszhatna, ha még nincs is hivatalos megjelenési dátum. Egyszerűen pontosítva lett a becslés. ;)
  • akos25
    Még a végén Bearmanboynak lesz igaza, és tényleg télen jön ki a cucc... Am nagyon tetszetősek a képek, kíváncsian várom a végeredményt... Kíváncsi leszek, hogy át lehet-e majd hozni GTS-ből a kamionokat ETS 2-be... Habár biztos lesz megoldás....
  • Robi546
    LoL. Most nézem a fejlécben: Szeptember vagy Október eddig meg Augusztus vagy Szeptember volt írva. xD Akkor ezek szerint már csúszott is 1 hónappal a játék ? xD
  • szabii98
    30perces demó a játék megjelenésekor +/- 3-4 nap
  • kobi14
    Demot gondolom csak adnak ki valamikor.
  • V43 1105
    Miiicsoda képek, zsiros :)
  • tomi0113
    +Úgy is mondják h finisher.:D
  • luspaydavid
    ja úgy írják finisher de ja az aszfalt terítő vagy bármit terítenek vele...
  • kutizsolt
    nagyon szép képek/táj... föként az esti kép a lámpák nagyon jó
  • gumikacsa
    Na, ezt mondom én is, ez lenne a legfontosabb része a játéknak.
  • aerolive
    Ez mind szép és jó, fantasztikus képek, de én inkább azt várnám, hogy mikor változik meg az irányítás, hogy ne egy bödön zsírba kelljen kavargatni a kormánnyal.
  • v43 001
    Nagyon zsír :) Remélem ki is lesz táblázva rendesen! :)
  • Mark98
    Én már így is elégedett vagyok a játékkkal csak csiszolják még egy kicsit és adják már ki. :D Ja és ezek a képek tényleg ígéretesek.
  • DANIELTRUCKER
    Ezek az útépítések akkor lennének jók, hogy ha a game folyamatos internet kapcsolatban lenne az SCS-el és naponta lenne frissítve, mert akkor tényleg kiszámíthatatlan lenne, hogy hol van baleset, terelés és útépítés!
  • Szobi30
    de egyébként ha Perfabokkal oldották meg, akkor mondjuk simán csinálhatnának olyat is, hogy átterelik a másik oldalba a forgalmat...mert akkor már ezt is meg lehetne oldani :)
  • vajo
    Ha németbe is tesznek ilyeneket akkor remélem Waidhaustól az A6-oson lesz pár, mert ott már van olyan rész amit 6 éve túrtak fel, és még mindig ugyanolyan. xD
  • tuzfal3
    elméletileg az aszfaltozógép...
  • Robi546
    Bocs de mi az a finiser ? xD
  • luspaydavid
    Még azért olyat csinálhatnának így az építkezésekre hogy például a út építéses képnél egy teherautó és a finiser együtt mozognak úgy mint a Extreme Truck 2-be a farakodós daru.
  • SnyperD
    Ez nem hülyeség de elvileg már folyamatban van :)
  • tuzfal3
    Az AI-kat ugye módosították, de okosabbak lesznek vagy itt is ramdom balesetek lesznek? Illetve a hirtelen 90-ről 0-ra lassulás lett módosítva? Nem kötözködni akarok meg nem az apróságokban keresem a hibát,de azért zavaró volt hogy mész a lámpánál és 30nál besatusik te meg eltolod 5méterrel arrébb...