52664
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • scottryder
    Pár ezer?? :D Jó pár tíz ezer vagy még több! :D
    De ha emiatt késne az esetleges ets3 akkor megérné 3 pár évet várni!
  • vajo
    Kivéve ha megveszik pár ezer euróért. :))))xDD
  • gumikacsa
    Hehe, felejtős. Mivel ez a grafikus motor a cég saját fejlesztése, egy másik motor esélye egyenlő a nullával.
  • scottryder
    Az lenne a jó, ha megcsinálnák a gamet ugy, hogy normálisan legyen optimalizálva. Legyen szép grafo meg minden, de fusson el olyan embernek is akinek gyengébb a vasa. Ehhez a játékhoz nem kell Paks! Bár az ets3 ban egy codemasters által fabrikált engine jobban örülnék, meg multiplayer
  • WinStar
    vicces ahogy sírtok a gépigényen miközben a TT is megy egy 3.0-s procin,méghozzá egy magon :) Szóval öröm röhögni rajtatok.És a PRISM3D motor nem is fog többet kérni,nekem legalábbis ez a véleményem.
  • Bearmanboy
    Igen sry, Mark98-nak szántam ...
  • JohnBart
    Ezt gondolom nem nekem szántad... :D

@Mark98: Ne kapcsold majd be a fejlettebb renderelést, és akkor el kell futnia. HDR, fejlettebb árnyékok, meg az egyéb új cuccok nélkül a gépigény elvileg nem sokkal magasabb a Euro Truck 1-nél, ahhoz meg nem kellett erőmű... Pavelék különben is azt mondták, gondolnak a régi vassal rendelkezőkre is, szóval várhatsz nyugodtan tovább... ;)
  • Ricsi234
    ha ilyen,szép lessz a játék én veszek,egy új gépet!:D
  • tpbence0323
    Ez nem semmi profi
  • Bearmanboy
    Hát valóban nem egy mai darab a géped lenne mit fejleszteni rajta de szerintem egy alap grafikán biztosan elfog futni!
  • Mark98
    Az alapján,hogy mit mondtatok nekem van okom félni. :D Hideg vizet ihatok a Pentium Dual-Core T3200 (2.0GHz, 533MHz FSB, 64bit, 1MB L2 Cache) - NVIDIA GeForce 8200M G- - 3GB(2GB+1GB) DDRII667 - 160GB HDD(SATA 5400rpm) konfigurációval és nincs láthatáron fejlesztési lehetőség. Úgyhogy úgy tűnik hiába várom a játékot. :S
  • JohnBart
    Ha nincs benyomva a HDR+dinamikus árnyékok, valóban dettó ETS/GTS a grafikai színvonal (tán a textúrák és a kamionok részletesebbek kicsit, legalábbis nekem annak tűnnek).

Advanced rendering + felhúzott renderelési felbontás (pl. full hd környéke) esetén viszont szerintem már igen jól néz ki a játék, más kérdés hogy nálam 1920x1080-as rendereléssel akadozik a T&T egy olyan vason, ami röhögve viszi a GTA4-et max beállítások mellett...

A grafót meg szerintem jobban nem fogják feljebb tornászni (legalábbis ETS2-ig biztos nem), mondjuk én nem is igénylem, az optimalizálást azonban annál inkább.
  • scottryder
    Bevalom a T&T grafikájától nem dobtam hátast, fullra huzva se jobb mint az ETS1, szal nem ártana ha egy kicsit feljebb tornásznák a grafót!
  • Robertoo21
    Daf-ból ahogy látom nem csak ssc lesz, hanem sc is!!! ígéretes képek
  • Gell97 kolega
  • JohnBart
    Ha gépigény, akkor tekintsétek a T&T-t kiindulási alapnak. Ha az jól futott, akkor az ETS2 is jól fog, a gépigény legalábbis ahhoz képest nem fog nőni szerintem, inkább csak (remélhetőleg) csökkenni. Ráférne még némi munka a motorra az ETS2-ig, mert a T&T-ben Direct3D-vel katasztrófa az optimalizálás HDR és dinamikus árnyékok mellett, az meg röhej, hogy azokat bekapcsolva csak a képernyőt szarrá kenő morfologikus élsimítás érhető el, FSAA nem.
  • Sóschips
    Kb.
    De hagy raLYoljanak...
  • Penge88
    AZ biztos, hogy 486-oson nem fog menni.
  • gumikacsa
    Mi ez, hardver fórum? Kutyát nem érdekli, milyen gépet hazudtok magatoknak...
  • Robi546
    Hát jó de gondolom hogy az ETS 2-nek nem kell i7 proci és Geforce GT560-as
  • kobi14
    hehe írni se tudok.
  • Blum
    Hát,azért attól a 9600GT-től ne legyél úgy elájulva,a processzortól meg pláne.
  • Blum
    Viper x? :D
    Vapor-X lesz az..
  • Robi546
    én sem izgulok, en azért nem nagyon izgulok hogy nem fog nekem menni. :D Konfiguráció: AMD Athlon X2 Dual Core +4400, 2.33 Ghz, 3 Gb Ram, nVidia Geforce 9600gt,hdd az bőven van :D Szóval szerintem nincs miért aggódni :DD
  • Bearmanboy
    3gb ramm bőven elég
  • kobi14
    Video kariért nem izgulok hd 4890 1Gb Viper X em van csak 3 gb ram nem lesz-e kevés.
  • Stig95
    én még nem mondok semmit majd kiderül....
  • VERESS 96
    Simán az scs software nem ad a minőségre a képek mindig jók aztán egy nagy csalódás az egész.... :S
  • Stig95
    Nemkell occsóért lehet venni jót megjött a segíj én is vettem egy evga 8800GTX 768MBs vgat talán azzal elmegy az ETS2 az árnyék meg a simítás sokat eszik szerintem.
  • VERESS 96
    Ha meg több kell akkor veszünk egy jobbat de előtte bankot rablunk xD
  • SnyperD
  • luspaydavid
    Remélem mert pont annyim van :D
  • Stig95
    jah értem mit akartál.
  • VERESS 96
    tudom de most nem azt fogom ide írni hány Mhz meg stb így sokkal érthetőbb.. na mind1
  • Stig95
    Szvsz nem a VGA memória a legfontosabb hanem sebesség hány MHZ megy. Az hogy mekkora a memóriája szerintem a felbontásnál játszik.
  • VERESS 96
    Szerintem kellesz egy 512 es videó kártya meg 2 giga ram oszt csá :D
  • szabii98
    Kb egy GTS. Talán kicsivel több.
  • kobi14
    Már csak a gépigényt kellene megtudni.
  • DANIELTRUCKER

• luspaydavid
    Szép !