52664
-
scottryder #5257 Pár ezer?? :D Jó pár tíz ezer vagy még több! :D
De ha emiatt késne az esetleges ets3 akkor megérné 3 pár évet várni! -
vajo #5256 Kivéve ha megveszik pár ezer euróért. :))))xDD -
#5255 Hehe, felejtős. Mivel ez a grafikus motor a cég saját fejlesztése, egy másik motor esélye egyenlő a nullával. -
scottryder #5254 Az lenne a jó, ha megcsinálnák a gamet ugy, hogy normálisan legyen optimalizálva. Legyen szép grafo meg minden, de fusson el olyan embernek is akinek gyengébb a vasa. Ehhez a játékhoz nem kell Paks! Bár az ets3 ban egy codemasters által fabrikált engine jobban örülnék, meg multiplayer -
WinStar #5253 vicces ahogy sírtok a gépigényen miközben a TT is megy egy 3.0-s procin,méghozzá egy magon :) Szóval öröm röhögni rajtatok.És a PRISM3D motor nem is fog többet kérni,nekem legalábbis ez a véleményem. -
Bearmanboy #5252 Igen sry, Mark98-nak szántam ... -
JohnBart #5251 Ezt gondolom nem nekem szántad... :D
@Mark98: Ne kapcsold majd be a fejlettebb renderelést, és akkor el kell futnia. HDR, fejlettebb árnyékok, meg az egyéb új cuccok nélkül a gépigény elvileg nem sokkal magasabb a Euro Truck 1-nél, ahhoz meg nem kellett erőmű... Pavelék különben is azt mondták, gondolnak a régi vassal rendelkezőkre is, szóval várhatsz nyugodtan tovább... ;) -
#5250 ha ilyen,szép lessz a játék én veszek,egy új gépet!:D -
tpbence0323 #5249 Ez nem semmi profi -
Bearmanboy #5248 Hát valóban nem egy mai darab a géped lenne mit fejleszteni rajta de szerintem egy alap grafikán biztosan elfog futni! -
#5247 Az alapján,hogy mit mondtatok nekem van okom félni. :D Hideg vizet ihatok a Pentium Dual-Core T3200 (2.0GHz, 533MHz FSB, 64bit, 1MB L2 Cache) - NVIDIA GeForce 8200M G- - 3GB(2GB+1GB) DDRII667 - 160GB HDD(SATA 5400rpm) konfigurációval és nincs láthatáron fejlesztési lehetőség. Úgyhogy úgy tűnik hiába várom a játékot. :S -
JohnBart #5246 Ha nincs benyomva a HDR+dinamikus árnyékok, valóban dettó ETS/GTS a grafikai színvonal (tán a textúrák és a kamionok részletesebbek kicsit, legalábbis nekem annak tűnnek).
Advanced rendering + felhúzott renderelési felbontás (pl. full hd környéke) esetén viszont szerintem már igen jól néz ki a játék, más kérdés hogy nálam 1920x1080-as rendereléssel akadozik a T&T egy olyan vason, ami röhögve viszi a GTA4-et max beállítások mellett...
A grafót meg szerintem jobban nem fogják feljebb tornászni (legalábbis ETS2-ig biztos nem), mondjuk én nem is igénylem, az optimalizálást azonban annál inkább. -
scottryder #5245 Bevalom a T&T grafikájától nem dobtam hátast, fullra huzva se jobb mint az ETS1, szal nem ártana ha egy kicsit feljebb tornásznák a grafót! -
#5244 Daf-ból ahogy látom nem csak ssc lesz, hanem sc is!!! ígéretes képek -
#5243 -
JohnBart #5242 Ha gépigény, akkor tekintsétek a T&T-t kiindulási alapnak. Ha az jól futott, akkor az ETS2 is jól fog, a gépigény legalábbis ahhoz képest nem fog nőni szerintem, inkább csak (remélhetőleg) csökkenni. Ráférne még némi munka a motorra az ETS2-ig, mert a T&T-ben Direct3D-vel katasztrófa az optimalizálás HDR és dinamikus árnyékok mellett, az meg röhej, hogy azokat bekapcsolva csak a képernyőt szarrá kenő morfologikus élsimítás érhető el, FSAA nem. -
Sóschips #5241 Kb.
De hagy raLYoljanak... -
#5240 AZ biztos, hogy 486-oson nem fog menni. -
#5239 Mi ez, hardver fórum? Kutyát nem érdekli, milyen gépet hazudtok magatoknak... -
Robi546 #5238 Hát jó de gondolom hogy az ETS 2-nek nem kell i7 proci és Geforce GT560-as -
kobi14 #5237 hehe írni se tudok. -
Blum #5236 Hát,azért attól a 9600GT-től ne legyél úgy elájulva,a processzortól meg pláne. -
Blum #5235 Viper x? :D
Vapor-X lesz az.. -
Robi546 #5234 én sem izgulok, en azért nem nagyon izgulok hogy nem fog nekem menni. :D Konfiguráció: AMD Athlon X2 Dual Core +4400, 2.33 Ghz, 3 Gb Ram, nVidia Geforce 9600gt,hdd az bőven van :D Szóval szerintem nincs miért aggódni :DD -
Bearmanboy #5233 3gb ramm bőven elég -
kobi14 #5232 Video kariért nem izgulok hd 4890 1Gb Viper X em van csak 3 gb ram nem lesz-e kevés. -
#5231 én még nem mondok semmit majd kiderül.... -
#5230 Simán az scs software nem ad a minőségre a képek mindig jók aztán egy nagy csalódás az egész.... :S -
#5229 Nemkell occsóért lehet venni jót megjött a segíj én is vettem egy evga 8800GTX 768MBs vgat talán azzal elmegy az ETS2 az árnyék meg a simítás sokat eszik szerintem. -
#5228 Ha meg több kell akkor veszünk egy jobbat de előtte bankot rablunk xD -
SnyperD #5227 -
#5226 Remélem mert pont annyim van :D -
#5225 jah értem mit akartál. -
#5224 tudom de most nem azt fogom ide írni hány Mhz meg stb így sokkal érthetőbb.. na mind1 -
#5223 Szvsz nem a VGA memória a legfontosabb hanem sebesség hány MHZ megy. Az hogy mekkora a memóriája szerintem a felbontásnál játszik. -
#5222 Szerintem kellesz egy 512 es videó kártya meg 2 giga ram oszt csá :D -
#5221 Kb egy GTS. Talán kicsivel több. -
kobi14 #5220 Már csak a gépigényt kellene megtudni. -
DANIELTRUCKER #5219
-
#5218 Szép !