52664
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • SnyperD
    Most gondolkodtam rajta hogy megcsinálhatnák a kormányzást 900° ra így nem az van hogy egy 45 fokos kanyart úgy be lehet venni h kicsit megnyomkodod az egyik nyilat :D
  • Truck Driver001
    "..keréktől fog "rugózni" vagy rendesen "derék" résznél? "
    Hát apám ilyet még nem olvastam...Ne menny a Griffmadár gyárba mérnöknek..
    Amúgy a bannerban van egy videó, ajánlom figyelmedbe!
  • Actionx
    :SS kár érte. De remélem SP része visszaadja azt az élvezetet. Am valaki nem tudja hogy itt megint keréktől fog "rugózni" vagy rendesen "derék" résznél?
  • RS
    Nem lesz.
  • Actionx
    Akkor lesz multiplayer része a játéknak? vagy nem? egy pontos választ ha lehetne. Köszi.
  • TruckerDave
    SnyperD most egy ideig nem voltam, de láttam, valamit akarsz alkotni, azt leírnád, hogy mi lenne az ? És ha még nem jött meg a kormányé s van kérdésed csak kérdezz :)
  • Gell97 kolega
    Ezigen!
  • Sóschips
    Azt már nem mertem mondani:D..de nem kötekedés képp mondtam,még mielőtt valaki elkezd durrogni,mint olajkályha nyócason..hanem csak úgy,egyébként ettől függetlenül tetszik.
  • vajo
    Nem lenne rossz, de nem lesz :DD
  • tpbence0323
    De valjuk be nem lenne rosz a multiplayer se
  • MANos Viktor
    Az igen. :O
  • tpbence0323
    A Z T A nem talalok szavakat
  • DANIELTRUCKER
    Nekem a kamion is tetszik, meg a festés is!
    Remélem az AIk is majd változatos színekben lesznek, mert ha egyes-egyedül csak neked van egyedi festésed, akkor az már megint kicsit unalmas!
  • tuzfal3
    ha már apróságokba kötünk bele akkor a fülke teteje is eléggé magas...és a "légbeömlő" meg nincs annyira alacsonyan...
  • Sóschips
    Az oldal spoilernek elég lenne a fele is:D..vagy kb addig érne mint a hátsó sárvédő.
    De amúgy egész pofás:D
  • JohnBart
    Semmi gond, majd én... :)

"A Euro Truck Simulator 2-ben a kamionok átfestését jelentősen egyszerűsítettük: a korábbi játékainkkal szemben a játékosoknak immár nem kell a nulláról újratextúrázniuk az egész járgányt ha egyedibb megjelenést szeretnének kölcsönözni járgányuknak. A játék előre elkészített, RGBA-csatornákba kódolt sablonokkal fog érkezni, a játékosnak pedig lehetősége lesz mindegyik festésmintázathoz tetszőleges színt hozzárendelni.

A játékos így viszonylag egyszerűen rendkívül sok, változatos színkombinációval láthatja el kamionflottáját, anélkül, hogy külön modokat telepítene a programhoz.

A csatolt képek erre adnak egy jó példát: a képeken ugyanaz a Volvo látható, ugyanazzal a sablonnal - egyedül az egyes mintázatokhoz rendelt színeket cseréltük ki.
  • kobi14
    Ez má valami
  • vajo

• Robi546
    majd máskor. :D
    Egyébként új képek blogon, azt akartam írni. :D
  • SnyperD
    Nincs időm lefordítani és berakni. Bocsi :(
  • Robi546
    azt a játék csinálja hogy ugrál ?? vagy a kormány ??
  • Penge88
    Biztos hivatalos fórumon ezt nem hagyják szó nélkül és javításra kerül a dolog ETS2-ben. Vagyis reméljük :)
  • gumikacsa
    Pontosan ez a baj, hogy nem szépen fordul, hanem ugrálva. Ez ezért lehet, mert valami miatt nem fokozat mentesen fordul a kerék, ha tekerjük a kormányt. Külső nézetben látszik, amikor kormányzunk, bizonyos fordulatonként ugrik egyet a kerék. Sőt, középső állásból majdnem egy negyed fordulatot kell tekerni a kormányt, mire el kezd fordulni a kerék. Pedig a holtjáték 0-ra van állítva. (G25)
  • vajo
    Havernál próbáltam ki a T&T-t g27-el, és nem voltam tőle lenyűgözve...ugrál a kamion, nem szépen fordul, hanem ugrálva és durva nagyon a fülke mozgás, vagy a kamera nem követi szépen a mozgást. Passz, de nem a legjobb. :D
  • Robi546
    hát én láttam G27-et 270€-ért és G25-öt meg 220€-ért, újonta, nem használtan. Úgy hogy szerintem nem nagy a különbség. És én a G25-el is meg lennék elégedve, csak sajna nem engedhetem meg magamnak. :(
  • Stig95
    több mint 50ért 80ért meg van G27 ami jobb
  • Bearmanboy
    De lehet rendelni több webshop-ban is kapható...
  • SnyperD
    Én g25 öt rendeltem volna de már nem lehet venni :(
  • Bearmanboy
    A g25 is bőven jó szerintem g27-et azért nem mindenki engedheti meg magának...
  • vajo
    szerintem a g27 az eléggé jó.
  • Robi546
    lehet. de nem biztos :D
  • DANIELTRUCKER
    Itt szerintem a kormány fajtáján is múlik, hogy milyen az irányítás!
  • Robi546
    Én nekem a T&T-ben kormánnyal 10-ből a 4.
  • vajo
    Hát T&T-ben naggyon fos a fizika, gamepaddal, bill-el, és kormánnyal is. Mindhármat próbáltam, siralmas, de talán kormánnyal egy kicsit jó. 10 ből 6.
  • gumikacsa
    Szerintem ezt a témát nem is érdemes tovább taglalni, mondom még egyszer: felejtős. Az scs nem azért fejlesztgeti a grafikus motorját, hogy kibassza a kukába, és megvegyen egy horror árú másik motort. Ehhez a játékhoz bőven elég ez a grafika, sajnos még mindig nem a grafika a játék gyenge pontja. A fizika, és az irányítás még a T&T-ben is kritikán aluli.
  • szabii98
    Elég lenne az F1 '10 motorja is...
  • Atikah
    Nem azért, de Crysis 2-be a járművek fizikája elég ótvar volt :) akkor inkább RAGE :)
  • scottryder
    Cryengine 3 az lenne maga a tökély. magyarul aki játszott a crysis 2 vel elmegy neki akinek nem ment az, az nem játszana! Lenne mihez viszonyitani
  • JohnBart
    Advanced Rendering nélkül valóban nem kér többet, de az új effektek mellett elkél a két mag, ezt maguk a fejlesztők mondták...
  • Stig95
    cryengine 3 kellene alá :D :D