52664
-
SnyperD #5297 Most gondolkodtam rajta hogy megcsinálhatnák a kormányzást 900° ra így nem az van hogy egy 45 fokos kanyart úgy be lehet venni h kicsit megnyomkodod az egyik nyilat :D -
#5296 "..keréktől fog "rugózni" vagy rendesen "derék" résznél? "
Hát apám ilyet még nem olvastam...Ne menny a Griffmadár gyárba mérnöknek..
Amúgy a bannerban van egy videó, ajánlom figyelmedbe! -
Actionx #5295 :SS kár érte. De remélem SP része visszaadja azt az élvezetet. Am valaki nem tudja hogy itt megint keréktől fog "rugózni" vagy rendesen "derék" résznél? -
#5294 Nem lesz. -
Actionx #5293 Akkor lesz multiplayer része a játéknak? vagy nem? egy pontos választ ha lehetne. Köszi. -
#5292 SnyperD most egy ideig nem voltam, de láttam, valamit akarsz alkotni, azt leírnád, hogy mi lenne az ? És ha még nem jött meg a kormányé s van kérdésed csak kérdezz :) -
#5291 Ezigen! -
Sóschips #5290 Azt már nem mertem mondani:D..de nem kötekedés képp mondtam,még mielőtt valaki elkezd durrogni,mint olajkályha nyócason..hanem csak úgy,egyébként ettől függetlenül tetszik. -
vajo #5289 Nem lenne rossz, de nem lesz :DD -
tpbence0323 #5288 De valjuk be nem lenne rosz a multiplayer se -
#5287 Az igen. :O -
tpbence0323 #5286 A Z T A nem talalok szavakat -
DANIELTRUCKER #5285 Nekem a kamion is tetszik, meg a festés is!
Remélem az AIk is majd változatos színekben lesznek, mert ha egyes-egyedül csak neked van egyedi festésed, akkor az már megint kicsit unalmas! -
#5284 ha már apróságokba kötünk bele akkor a fülke teteje is eléggé magas...és a "légbeömlő" meg nincs annyira alacsonyan... -
Sóschips #5283 Az oldal spoilernek elég lenne a fele is:D..vagy kb addig érne mint a hátsó sárvédő.
De amúgy egész pofás:D -
JohnBart #5282 Semmi gond, majd én... :)
"A Euro Truck Simulator 2-ben a kamionok átfestését jelentősen egyszerűsítettük: a korábbi játékainkkal szemben a játékosoknak immár nem kell a nulláról újratextúrázniuk az egész járgányt ha egyedibb megjelenést szeretnének kölcsönözni járgányuknak. A játék előre elkészített, RGBA-csatornákba kódolt sablonokkal fog érkezni, a játékosnak pedig lehetősége lesz mindegyik festésmintázathoz tetszőleges színt hozzárendelni.
A játékos így viszonylag egyszerűen rendkívül sok, változatos színkombinációval láthatja el kamionflottáját, anélkül, hogy külön modokat telepítene a programhoz.
A csatolt képek erre adnak egy jó példát: a képeken ugyanaz a Volvo látható, ugyanazzal a sablonnal - egyedül az egyes mintázatokhoz rendelt színeket cseréltük ki. -
kobi14 #5281 Ez má valami -
vajo #5280
-
Robi546 #5279 majd máskor. :D
Egyébként új képek blogon, azt akartam írni. :D -
SnyperD #5278 Nincs időm lefordítani és berakni. Bocsi :( -
Robi546 #5277 azt a játék csinálja hogy ugrál ?? vagy a kormány ?? -
#5276 Biztos hivatalos fórumon ezt nem hagyják szó nélkül és javításra kerül a dolog ETS2-ben. Vagyis reméljük :) -
#5275 Pontosan ez a baj, hogy nem szépen fordul, hanem ugrálva. Ez ezért lehet, mert valami miatt nem fokozat mentesen fordul a kerék, ha tekerjük a kormányt. Külső nézetben látszik, amikor kormányzunk, bizonyos fordulatonként ugrik egyet a kerék. Sőt, középső állásból majdnem egy negyed fordulatot kell tekerni a kormányt, mire el kezd fordulni a kerék. Pedig a holtjáték 0-ra van állítva. (G25) -
vajo #5274 Havernál próbáltam ki a T&T-t g27-el, és nem voltam tőle lenyűgözve...ugrál a kamion, nem szépen fordul, hanem ugrálva és durva nagyon a fülke mozgás, vagy a kamera nem követi szépen a mozgást. Passz, de nem a legjobb. :D -
Robi546 #5273 hát én láttam G27-et 270€-ért és G25-öt meg 220€-ért, újonta, nem használtan. Úgy hogy szerintem nem nagy a különbség. És én a G25-el is meg lennék elégedve, csak sajna nem engedhetem meg magamnak. :( -
#5272 több mint 50ért 80ért meg van G27 ami jobb -
Bearmanboy #5271 De lehet rendelni több webshop-ban is kapható... -
SnyperD #5270 Én g25 öt rendeltem volna de már nem lehet venni :( -
Bearmanboy #5269 A g25 is bőven jó szerintem g27-et azért nem mindenki engedheti meg magának... -
vajo #5268 szerintem a g27 az eléggé jó. -
Robi546 #5267 lehet. de nem biztos :D -
DANIELTRUCKER #5266 Itt szerintem a kormány fajtáján is múlik, hogy milyen az irányítás! -
Robi546 #5265 Én nekem a T&T-ben kormánnyal 10-ből a 4. -
vajo #5264 Hát T&T-ben naggyon fos a fizika, gamepaddal, bill-el, és kormánnyal is. Mindhármat próbáltam, siralmas, de talán kormánnyal egy kicsit jó. 10 ből 6.
-
#5263 Szerintem ezt a témát nem is érdemes tovább taglalni, mondom még egyszer: felejtős. Az scs nem azért fejlesztgeti a grafikus motorját, hogy kibassza a kukába, és megvegyen egy horror árú másik motort. Ehhez a játékhoz bőven elég ez a grafika, sajnos még mindig nem a grafika a játék gyenge pontja. A fizika, és az irányítás még a T&T-ben is kritikán aluli. -
#5262 Elég lenne az F1 '10 motorja is... -
#5261 Nem azért, de Crysis 2-be a járművek fizikája elég ótvar volt :) akkor inkább RAGE :) -
scottryder #5260 Cryengine 3 az lenne maga a tökély. magyarul aki játszott a crysis 2 vel elmegy neki akinek nem ment az, az nem játszana! Lenne mihez viszonyitani -
JohnBart #5259 Advanced Rendering nélkül valóban nem kér többet, de az új effektek mellett elkél a két mag, ezt maguk a fejlesztők mondták... -
#5258 cryengine 3 kellene alá :D :D