52664
-
Robi546 #5337 WoW! :O Nagyon jó!!! Az utolsó kép tetszik legjobban, erdős vidék, na meg az út textúra nagyon szép de a többi kép is jó! :) -
#5336 haha nagyonvicces -.-
szép képek :P -
Robi546 #5335 Am bocsi hogy kérdem de mikor jelenki meg a játék ? xDD -
#5334 Képek Belgiumból :)
-
#5333 Mikor jelenik meg a játék???
Na jó viccet félre téve, am igaz, megcsinálhatnák úgy, hogy ne 10 mp alatt legyen 100on a kamion, meg hogy a váltó ne olyan legyen mint az F1 kocsi, hanem legalább vagy 2 sebességet lökjön neki.......
Meg ne 2000nél váltson hanem vagy 15-1600 fele... de hát ezek csak tényleg álmok.... -
#5332 hehe xDxDxD...... -
#5331 -
Sóschips #5330 Kajakra.
Légy szíves olvasd már el a mozgó betűcsíkot...segítek a banner alatt van. -
#5329 Most komolyan? Vagy csak mondod? :D
-
#5328 holnapután -
SnyperD #5327 ^^
^^^^^^
^^
^^
^^ -
#5326 Euro Truck Simulator 2 mikor fog megjelenni??? -
SnyperD #5325 Már megírta :) -
#5324 Na akkor én köszönöm neked ha meg említed nekik :) -
#5323 amint elolvasod mi van kiirva felül megtudod ...annyira birom az ilyet, semmit meg se néz csak irogat kérdezget... -
rolimaster14 #5322 am mikor lesz már kapható az ets2? -
JohnBart #5321 Intézem, mert ha mindez korábban volt 18WoS-ban akkor simán elvárható lenne... :) -
#5320 Hát nem vagyok olyan nagy Angolos aztán inkább ide írtam :D -
Robi546 #5319 Pontosan! :D -
#5318 Én leírnám csak hát nem vagyok valami perfect english xd -
SnyperD #5317 Ha van egy kis angol tudás akkor nyugodtan meg lehet említeni a blogon mert itt hiába írjuk le itt maximum csak a szívünket fájdítjuk ! -
#5316 Ilyen építkezésekre is csinálhatnának embereket nem csak egy-két föld kupac meg egy rakodó ha nem pl. ásó emberek vagy beszélgető mérnökök.
Esetleg lerobbanó autók a leállósávban vagy baleset és ezt úgy meg lehetne oldani mint anno a 18wos:pttm be és idő után eltűnne.
Vagy a mentő elmegy melletted szirénázva sokat dobna játékon és nem lenne olyan monoton az autópályán haladás se.
Nekem még az is tetszett hogy a kolléga dudált neked mikor találkoztatok me ga CB-zés.
-
vajo #5315 És tényleg. Bocsi, de azt a lowpolys szart nem láttam a háttérbe. :DD -
JohnBart #5314 A blogon MINDIG reklamálnak ez ügyben... :D
Mondjuk jogosan, de szerintem már javában készülnek az európai modellek (már ha a GTS-ben is amerikai szerelvények voltak. Ha nem, akkor gondolom azokat fogják használni).
@vajo: Biztos Hollandia? Az utolsó kettőn mindjárt kiszúrtam az Atominumot, ami ugye Brüsszelben van... :)
@aero: Nem csak autópályákat csinálnak, azért volt jópár főutas kép is... :) Mindenesetre remélem, hogy arányában több főút kerül az autópályák mellé a térképre, mint a GTS-ben... :) -
#5313 Picit kezdem elveszteni a reményt,hogy ez kijön a harmadik negyedben.Talán a karácsonyfa alá... -
vajo #5312 A blogon már reklamáltak ez ügyben. :D -
#5311 ha már ets, legalább a vonat is legyen európai :DD -
Robi546 #5310 ok, kösz. -
vajo #5309 Itt van pár kép hogyan készült. bocs a 2-ért. -
vajo #5308 Hollandia: "Betuwelijn" -
Robi546 #5307 én sem tudom hogy hol van. Aki tudja az pls meg mondja hogy hol van ez az autó pálya ?? mert kíváncsi vagyok rá :D -
#5306 :D -
Sóschips #5305 Mit köszöngetsz low?-.-..semmi olyat nem mondott szvsz... -
vajo #5304 kimaradt :D
-
DANIELTRUCKER #5303 Köszönjük!
Amúgy én nem tudom hogy a képeken lévő találkozási pont hol van.
-
#5302 Nem tudom felfogni, miért csak autópályákat csinálnak. Oké, valóságban is ott mennek a legtöbbet, se az semmi izgalomfaktor. Kétsávos úton, néha előzgetni az már valami. Bizakodom azért.
Ami jó lenne:
Ne 10s alatt gyorsuljon a kamion 100-ra póttal együtt.
Radikálisan javított irányítás.
Sok mellékút.
:) -
SnyperD #5301 Ahol az autópálya a vasúttal találkozik
Ha jól megnézed, nem nehéz kitalálni hogy melyik valós helyet modelleztük le az ETS 2 világába.
-
#5300 Már kitörölték -
#5299 én nem láttam -
#5298 Ezaz!! a microbiten már fentvan egy FAKE letöltés