52664
-
cbzotyoka #5377 én még azt is megemliteném hogy ha saját pótkocsik ha lesznek akkor fel/le rakodáskor ne le keljen akasztani a pótkocsit hanem megnyomunk egy másik gombot és akkor felrakodik vagy lerakodik nem kéne leakasztani. -
#5376 Ez az interjú dolog nem lenne egy rossz ötlet!
Összeírtam pár kérdést, h én miket kérdeznék meg a készítőktől....
Mivel én nem ismerem az előző részeket mélységeiben (pttm, convoy, stb), csak az ETS-től kezdve, így nem is tudom pontosan mik voltak már az előző részekben, csak itt-ott olvastam róluk, ezért nézze el nekem mki ha olyat írtam ami nyilvánvaló dolog "lenne/lesz" a játékban.
Természetesen a kérdések megfogalmazásán itt-ott van mit csiszolni, de a lényeg lejön, h mire lennék kíváncsi, ill. bárki által még tovább lehetne gondolni az adott kérdéseket!
Íme a kérdéseim, amiken talán el lehetne indulni a riport készítésével kapcsolatban:
1. Milyen újdonságokra lehet majd számítani a játékmenetet illetően, ill. mennyire lesz más a felépítése a játéknak az előző részekhez képest?
2. Lesz-e változás a fuvar felvétellel ill. leszállítással kapcsolatban? Gondolok itt arra, h lesz-e fuvar menedzselés, fuvarlevél, tachográf, stb?
3. Az előző részekből lesznek-e visszatérő elemek a játékban ill. azokon felül számíthatunk-e újdonságokra? Pl. lesz-e saját kamion flotta, saját tréler, saját cég, egyedi kamion- ill. tréler skinezés, cb rádió, netrádió, rendőr, útakadályok, balesetek, vasúti átjárók, alul- ill. felüljárók, stb?
4. Ha lesz saját cég/kamion flotta, akkor szembetalálkozhatunk-e az utakon a céges kamionokkal?
5. Lesz-e lehetőség saját tréler vásárlására és azzal szállítani?
6. Lesz-e valamiféle kamion/alkatrész amortizáció, szervizelés, ill. lesz-e lehetőség teljesítménynövelésre új alkatrészek vásárlásával, vagy csak a teljes kamioncserére lesz mód?
7. Lesznek-e új fuvartípusok az előző részekhez képest ill. új célállomások, mint pl. kikötők, pályaudvarok, nagyobb építési területek, repülőterek, bányák, áruházlánc depók, gyárak, autókereskedés, fakitermelő telep, stb?
8. Lesznek-e új trélertípusok az új részben, mint pl. tandem, forgózsámolyos, stb.?
9. Lesz-e évszakváltakozás a játékban, ill. eső/köd/hó/szélmozgás/vihar, és ha igen azoknak lesz-e fizikai hatása a kamionra nézve, vagy csak nappal/éjszaka váltakozás lesz?
10. Milyen típusú járművek lesznek a játékban mint Ai forgalom? Busz, kisteherautó, lassú jármű, személyautó, motor, vonat, hajó, repülő?
11. Milyen lehetőségeik lesznek a játékosoknak a játék kibővítésével kapcsolatban? Mivel az előző részekben sem volt alapba elérhető a játék beépített térképszerkesztője, terveznek-e segítséget nyújtani a játékosoknak esetleg egy felhasználóbarát szerkesztővel, amivel könnyedén továbbépíthetik a térképet vagy pl. könnyen tudnak saját modelleket betenni a játékba, vagy akár új út- ill. kereszteződéstípusokat, útjelzőtáblákat tudnak majd készíteni?
12. Lesz-e lehetőség a kamion- ill. trélertípusok bővítésére, vagy itt is csak a már meglévő játékban szereplőket lehet majd lecserélni?
13. Lesznek-e fizikai hatásai annak ha üresen vagy fuvarral a hátunk mögött vezetünk?
14. Lesznek új kameranézetek a játékban, akár fülkén belül vagy azon kívül?
15. Lesz-e lehetőség videófélvétel készítésére a játékban, vagy akár visszanézésre?
Hát kb. ennyi lenne így hirtelen felindulásból...
-
#5375 haulinba volt ez hogy megvehettted a sima konténeres pótot és ha árút vittél akkor rakta csak rá a konténert -
#5374 Mondjuk nekem lenne egy ötletem. Ha már pótokat lehet húzni akkor megcsinálhatnák azt is a játékba hogy sima konténereket lehessen vinni a kikötőkböl. De persze ez akkor érne valamit ha lehetne saját pótod is, ha jol emlékszem valamelyik részben volt ilyen lehetőség. Szóval lehetne konténereket szállítani.Nem tudom ti mit szóltok ehez. -
SnyperD #5373 Rám is számíthatsz :) -
vajo #5372 Ráérünk, nem kerget a tatár. :D -
JohnBart #5371 Reméltem, hogy lennétek páran, akik intéznék a válogatást. :)
Rendben, ez jól hangzik, de mondom, nem kell sietni, hónap vége felé lehet ez legkorábban esedékes, mostanság annak is örülök, ha gépközelbe kerülök (ez a hétvége pl. ilyen). :) -
vajo #5370 Jó az ötlet. Ha Gumikacsa is benne lenne, akkor ő meg én kiválogatnánk az értelmes kérdéseket itt a topikban és majd vagy ő vagy én elküldjük neked PM-ben, és még te is átnyálazhatod mi jó és mi nem. Csak felvetés :DD -
JohnBart #5369 Augusztus 22-én jön ki a következő Guru, ha minden igaz lesz benne T&T teszt is. Terveztem, hogy Paveléknek elküldöm majd szkennelve az oldalt, hogy örüljenek a médiavisszhangnak, na most ha ezt megejtem, utána simán felkérhetem egy e-mailes rövidinterjúra - tapasztalataim szerint a kis csapatok ilyenkor sokkal közlékenyebbé válnak... :D
Ezt ne vegyétek még száz százaléknak, mert mostanság igen sokat kell güriznem és nem igazán tudok a Gurus dolgaimmal foglalkozni, mindenesetre ha a törzsközönség elküld nekem egy értelmes kérdésekből álló listát (tehát nem ilyen "ugye lesz Magyarország/multi?", meg "ugye ki lehet szállni a kamionból pisilni?" féléket), akkor azokat valamikor a közeljövőben mindenképpen nekik szegezem, és rittyentek majd belőle egy hírt PGO-n... ;) -
Robi546 #5368 (bocsi a 2x posztért)
Nagyon jó lett a fejléc! ;) -
Robi546 #5367 nem rossz de ahhoz szerintem elég sokat kellene játszanod hogy le teljen legalább 1 hónap vagy ha tavasz van és mire tél lesz. Szerintem elég sokáig tartana, de nem baj úgy a jó. :D -
tpbence0323 #5366 Szerintem az is jo lenne ha a 4 evszak lenne hogy tavasz nyar ösz tel -
SnyperD #5365 Én csak a példa kedvéért írtam le kötőjellel, és röviden. De akkor is vele kommunikálnak, és annyi esze szerintem van hogy rendesen leírja, azért írtam hogy még +beszéljük ha benne lenne. -
#5364 "Kállai Gábor szeretek focizni traktort vezetni de mégjoban a gépezés"
Értelmetlen a kérdésed, az aláírásod pedig mindent visz.. -
#5363 Ez inkább cikk, mint riport. Én nem vagyok újságíró, sem ilyesmi, de én úgy építeném fel, hogy bevezetésnek kérdeznék a cégről, eddigi játékaikról. Az éppen aktuális játékuk a ets2 lenne a fő téma, és lezárás képen a jövőbeli terveikről.
Pl. "-Lesz e saját pótkocsi" kérdést én mondjuk úgy tenném fel: A 18 WOS convoy-ban nagy siker volt a megvásárolható félpótkocsi. Ezt a lehetőséget viszont láthatjuk az ETS2-ben?
A saját cég, saját logóval kérdés értelmetlen, nyilván lesz saját cég, hisz már írták, hogy a játék ezen részét is komolyabban ki akarják dolgozni. A saját logó meg pár textúra. -
brian96 #5362 http://youtu.be/nX5StDRP_EM na ilyen eső kéne ets2-be is -
#5361 Minek házuk ennyire mit kel még csinálni a játékon? -
SnyperD #5360 Ajánlom JhonBart PC gurus riportját :D :
PC Guru T&T
-
#5359 Annyi ilyen kérdést kapnak hogy nem hiszem, hogy különösebben foglalkoznának vele.
Esetlegesen, valamilyen szinten hivatalosan megkeresni őket, mint pl. pc-s játékokkal foglalkozó oldal, vagy újság. De nem összehányt kérdésekkel, hanem jól megválogatott értelmes kérdésekkel, egy jó riport anyagot elkészíteni. -
vajo #5358 Igen, mivel a játék egyáltalán nincs olyan állapotban, hogy a közel jövőbe kiadják, és nagyon sok helyen erről a 2 dátumról beszélnek. Jobb a későbbi dátum és előbb jön a játék, mint korai dátum és később jön. :D -
cbzotyoka #5357 Arra gondoltam hogy rakodásnál a saját pótot nem kéne la akasztani hanem megnyomsz egy gombot ha rátolattál már a rámpára és akkor nem le akasztja hanem le vagy fől rakodik.De az mellet le is lehetne akasztani.
-
cbzotyoka #5356 úgy hogy tegnap reggel még szeptember,október volt kiirva most meg december és 2012 januáret irtak ki -
SnyperD #5355 Honnan tudja kend hogy kitolták? -
cbzotyoka #5354 Ez jó ötlet. Amugy elégé kitolták a megjelenés idejét, én ebből arra következtetem hogy egyre tőbb kérést csinálnak meg a játékba. -
SnyperD #5353 Ezt elolvasva támadt egy nagyon jó ötletem, De kéne JohnBart segítsége is ! JohnBart, ha neked válaszolnak úgyis az e-maileidre, nem írnál nekik úgy hogy felteszel kérdéseket amikre ők majd válaszolnak? Tudod, hogy értem nem?
Pl:
-Lesz e saját cég saját logóval
-Lesz e saját pótkocsi
-Milyen új funkciók kerülnek be a játékba
stb stb ( A többi kérdés megegyezés alapján, néhány javaslattal ( ÉS SEMMI MIKOR JÖN A JÁTÉK ) )
-
cbzotyoka #5352 hello. Valaki megkérdezné a SCS fiúkat hogy lesz a játékba olyan hogy saját pótkocsit venni és festeni.A festés alatt azt értem hogy cégnevet ráirni meg stb. -
#5351 úgysem fut majd a gépeden :DDD -
#5350 kurvajó:D én kibékülnék azzal ha késne a játék de jól meglenne csinálva :DD -
JohnBart #5349 Emlékszem a képre. :-)
Nem tudom hány óra van rajta, de engem zavar, hogy az épületeknek alig van fénye, hogy az ég nem sötétebb, és hogy a fák sziluettje simán kivehető, annak ellenére hogy nem éri őket fénypászma. Nem tökéletesen élethű fényviszonyokat akarok, de azt azért elvárnám, hogy éjszaka tényleg a fényszóróra kelljen hagyatkoznunk, és ne látszódjanak ennyire az azon kívül eső, fényforrással nem rendelkező elemek. :) -
Robi546 #5348 ez igaz. :D -
vajo #5347
éjjel
-
JohnBart #5346 Egyetértek, jól néz ki a terep, úgy tűnik, odafigyelnek a változatosságra. :)
Az éjszakára viszont igen kíváncsi vagyok, remélem ezúttal nem lesznek alkonyati fényviszonyok meg fénypászma nélkül is simán látható fenyvesek este fél 11-kor, mert a GTS-ben az nagyon gáz volt, közepes fényerő mellett kb. semmi szükségem nem volt fényszóróra az éjszakában... :D -
DIESEL DOG #5345 Nagyon szép a környezet, az előző részekhez képest nagyon sokat fejlődött a grafika, összességében nekem nagyon tetszik, a víz kb. ugyanolyan mint a BF: BC 2-ben... -
tpbence0323 #5344 Ufff Kiraly hej figyeljetek csak meg minden kamionak megvan a markajele kiveve a daf-nak -
Sóschips #5343 Ne játszd már az eszed pls,ha már nincs....
#5334:...jó lesz ez -
DANIELTRUCKER #5342 ...! -
#5341 degeciszép a víz :o -
#5340 A környezet oké már,már a valódi képekre hajaz,de mi lehet a világítással gondolok itt helyzetjelző,ami az előző részekből hiányzott a szélesség,magasság jelző ledek,és minden egyéb. Mindenesetre nekem tetszenek a képek... -
#5339 Szép ! De nekem valahogy túl világosnak tűnik a T&T-ben is valahogy nagyon világos volt minden. -
Robi546 #5338 (bocsi a 2x posztért)
lehet úgy is hogy 15-1600-nél váltson! Át állítod manuál váltóra, te váltasz és akkor váltasz amikor akarsz! ;) xD Na jó de komolyan.