52664
-
#6251 Az jó hogy végre van rendesen forgalom. -
#6250 Csodás képek! -
#6249 Kellemes meglepetés a képekkel kapcsolatban, hogy valóban erősen kezd hasonlítani az eredetire ;) Csak ámulok ... -
DANIELTRUCKER #6248 Nagyon jók a képek! Nekem az éjszakai képek egyre jobban tetszenek. De lehet hogy még lesz egy kevés dugó is! Legalábbis pár képen igen csak sok autó látható egymáshoz nagyon közel világító féklámpával! -
#6247 jó szép -
Robi546 #6246 Nem rossz. :) -
#6245 Tetszetősek :D -
#6244 UK -
JohnBart #6243 6234-es meg 6241-es hozzászólásban ott a válasz. -
Sóschips #6242 Szerintem azért,hogy becsapják az embereket,mert az valójában a kukásszimulátor egyik autója:)
Ne légy már butus:D...Azért,mert az ETS2-ben lévő Scaniaról raktak képet...S ha megfigyeled a GTS/ETS Scania-kat,akkor látod,hogy nincs ennyire "kidolgozva",mint ez.
Remélem érted!:D -
#6241 Mert Euro Truck Simulator 2-ben lévő Scaniáról van a kép. Jobban nem lehet megmagyarázni.. -
#6240 Szerintem tök komolyak vagytok ennyi idősen én is ilyen lehettem. Azonban a kérdésemre még mindig nem kaptam választ. Miért van ott Euro Truck Simulator 2 ? Egy piros pont jár a normális feleletért. Köszi. -
JohnBart #6239 Lehet, de a Rondomedia nem igazán megbízható ilyen téren... T&T-nél is online leaderboardot ígértek, ETS2-nél meg már most tényként közlik a licenszelt kamionokat, a 60 várost és a megjelenési dátumot, amiről még az SCS-nek sincs biztos álláspontja. ;) -
vajo #6238 Nekem nem probléma törölni a hozzászólásaidat. Akár az összeset törlöm, csak vedd már észre, hogy brutális nagy baromságokat beszélsz itt reggeltől estig! Próbálj már meg értelmes hsz-eket írni, ne ilyen félgondolatos összekapirgált értelmetlen baromságokat. Ha látom, hogy nem írsz fasságot, megtalálod a hsz-eidet. És nem nyitok róla vitát! -
Robi546 #6237 Üdv!
Most találtam valamit nem tudom hogy hírnek-e számít.
Link:
http://www.amazon.de/RONDOMEDIA-Euro-Truck-Simulator-2/dp/B005FPLS0G/ref=pd_sim_sbs_vg17
2012 Januar 10 úgy mint gondoltam a German Truck Simulatort amikor kiadták ezt is akkor fogják lehet. :) Ha már igaz-e amit írnak. -
#6236 Inkább kétszer, mint egyszer se. :) -
#6235 Szerintem nem gáz. Emberek vagyunk. -
JohnBart #6234 Hát képzeld ezt a következtetést vontam le, hogy azért rakták ki mert már akkor tudták hogy kapsz ETS 2 őt. Mi másért a kis cicus füléért ? :)
Szóval a 2010-es jókívánságos képről azt a következtetést vontad le, hogy 2011 karácsonyán jön az ETS2 - véletlenül sem azt, hogy jókívánságokat küldjenek 2010 karácsonyához. Meredek.
Azt áruld el, ha te vagy a scssoft fejlesztő csapat reklámért felelős embere, és ki tettettél volna az oldalra egy ilyen képet, ilyen szöveggel, akkor mi az ami erre késztetne téged ? Csak nem az hogy boldog karácsonyt srácok, jövőre Euro Truck Simulator 2.
Ööö... "Boldog Karácsonyt srácok, és miután ez egy kamionos oldal, íme egy hivatalos karácsonyi Scania festés a saját modellünkön! Enjoy!". Sehol a világon nem mondták, hogy idén jön az ETS2, okkal, mivel talán már akkor tudták, hogy 2012-re csúszik, ha mindent meg akarnak csinálni, amit elterveztek.
A többihez: fuszhi, már elmondtam kétszer, többször nem fogom. SENKI sem azért ugrik Neked mert kritikus hozzászólásaid vannak. SENKI sem fényezi itt feltétel nélkül a játékot, ha szerintünk valami szar, leírjuk. Azért ugrik neked a nép, mert sokszor echte baromságokat beszélsz, aztán neked áll fentebb, és flegmán kiosztod a többieket, amikor ezt szóvá teszik. -
#6233 Hopp, bocsi, nem vettem észre hogy már bent van! -
#6231 Hát képzeld ezt a következtetést vontam le, hogy azért rakták ki mert már akkor tudták hogy kapsz ETS 2 őt. Mi másért a kis cicus füléért ? :) Azt áruld el, ha te vagy a scssoft fejlesztő csapat reklámért felelős embere, és ki tettettél volna az oldalra egy ilyen képet, ilyen szöveggel, akkor mi az ami erre késztetne téged ? Csak nem az hogy boldog karácsonyt srácok, jövőre Euro Truck Simulator 2. Miért nem írtak volna valami mást rá? Vajó azért mert 3 fel kiáltó jel van a nevem mellet, nem azt jelenti hogy én rossz ember vagyok, de töröld ki minden leírt mondandóm, hátha valaki oda írhatná ha lenne vér a ... jába hogy -- igen igazad lehet. És nem valami marhaságot. A három felkiáltó jel: azt jelképezi a nevem mögött csúnyán beszéltem. Semmi többet. Azonban amit leírtam azt az igazamat amivel minden normális ember egyetért: hogy ez a fórum a neve alapján ETS2 fórum és nem valami olyan fórum ahol imádni kell a "játékot", különben ha nem akkor beszólogatnak marhaságokat. S ebben szerintem tökéletesen egyet érthetünk, hogy ez nem helyes. Na jó én korrekt voltam a többi rajtatok áll. Cső! -
#6230 Meg a parkolóban állóknál a póton nincs kerék, meg még lehet se sorolni, de még nincs kész :D -
#6229 A parkoló brutál jó :D Ott fogok állni egész nap.. -
tpbence0323 #6228 Jo ha bar a Mercedesnel oldalt a lökharito elvan baszzva mert allandoan feher -
cbzotyoka #6227 egész jó már alig várom.
-
WinStar #6226 zsír hogy végre az árnyékba is lehet látni hogy télleg fújja a fának a leveleit,ágait a szél :) -
#6225 -
#6224 Hát bammeg... Ebből Te azt a következtetést vontad le, hogy ez miatt idén karácsonyra megjelenik? Gratulálok.............. -
#6223 te megjátszod magad vagy tényleg ennyire .. ? -
#6222 De nem értem, mért olyan nagy dolog, hogy ETS2-ős képnél oda van írva hogy ETS2. ?:D -
#6219 Euro Truck Simulator 2. És ?? :D Vagy mire gondolsz ?? -
#6217 +1 -
#6216 Ez tavaly karácsonyi kép, ezzel a képpel kívántak boldog karácsonyt...
http://blog.scssoft.com/2010/12/christmas-is-coming.html -
vajo #6214 Eléggé nagyot igen. Majd ki adják, ha ők úgy gondolják, hogy már szalonképes. -
#6213 Azt nem tavaly karácsonykor csináltak direkt olyan képeket a Scaniáról ?? -
#6212 Igen. -
vajo #6210 Mostmár igen :)) -
vajo #6208 Kicsitse.... az kb olyan 150 magos proci lenne xD -
#6207 3000 ghz jó lenne :) -
#6206 Ja most nézem a videót. :)
De van rajta egy kis fényerő effekt, ami a valóságban tuti nem ilyen lesz. -
#6203 Miért lenne ps-elve? Videóból vágta ki a képet.