52664
-
#6291 hát biztos nekem ez a ződ műszerfal nem kéne tehát nem fogok venni rá zödet ;) -
JohnBart #6290 Akkor nem szóltam. Az ALH-val csak futólag foglalkoztam, nagyon nem tetszett. -
SnyperD #6289 Bocs dupla de mi az hogy kezdi közelíteni? Már a belső tuning meg a tegely több mint alh ba :D -
SnyperD #6288 d.) áttétel vagy váltó ahogy neked tetszik :) -
#6287 Naaa ez tetszik ! -
#6286 Ja , egyre türelmetlenebb vagyok. -
JohnBart #6285 Azt meghiszem. GTS-ben volt összesen négy opció (motorteljesítmény, kormányzás, fogyasztás, átfestés), itt meg egy rakás lehetőség. Kezdi megközelíteni az American Long Haul tuningopcióit a játék, és ez jó. -
#6284 Hááát, változtattak egy picit. -
JohnBart #6283 Hoppá, micsoda tartalmas képek! Nézzük csak azokat az ikonokat ott fent (balról jobbra haladva), vajon mik lehetnek?
a.) Tengelykonfiguráció, úgy tűnik az van megnyitva a képen. 4x2, 6x4 és 6x2-4 konfiguráció van az Actroshoz, szóval gyanítom, hogy az utóbbinál fel-"lehúzhatók" a második tengely kerekei. Zsír.
b.) A második ikon gondolom az optikai tuning sablonok: Actros esetén Trust-os külső festés, Magnum esetén Route 66 vehető, stb.
c.) Motor és menetteljesítmény-tuningnak tűnik a harmadik ikon, legalábbis eléggé árulkodó a motor rajta.
d.) A negyedik nem tudom mit ábrázol. Lengéscsillapító talán?
e.) Beltéri optikai tuning sablonok: Trust-festés, stb.
f.) Kamion átfestése, gondolom felülírja a sablonokat.
g.) Részletes külső optikai tuning, már csak a felfüggesztési pontokból ítélve: fényszórók, dudák, lökhárítók, stb.
h.) Plusz cuccok a vezetőfülkébe. Mondták korábban hogy lesz megvehető GPS, ez is azt sejteti... :)
Baromira jó lesz a tuningrésze a játéknak, tetszik! -
DANIELTRUCKER #6282 Jó, mondjuk nem volt nehéz!
(bocs a dupláért!) -
DANIELTRUCKER #6281 Beszarás mit találtam!!!
-
Robi546 #6280 abban a videóban ha jól tudom a videó neve: A7 Dam Netherlands vagy ilyesmi amikor a Mercedes Benz Trust Editionnal megy a videóban és csak szinte egyenes úton megy lehet azért hogy nem akarják meg mutatni mert annyira rossz az irányítás. :DDD xDD -
scottryder #6279 kawasaki kx
Tanulj meg olvasni, megjelenés 2012, jelenleg 2011 et írunk, a másik meg sztem nem kellene linkeket kéregetni, ha annyira játszani akarsz majd vele vedd meg eredetibe! :) -
#6278 A csörgő órát nem is lenne nehéz megcsinálni, hisz a PTTM-ben is úgy volt. -
JohnBart #6277 A Trucks and Trailers a cseh hadsereg tehergépkocsi-szimulátora, nem jelent meg bolti forgalomban.
De most komolyan, nézd meg a linkeket a fejlécben, mindenre ott a válasz... Öt percet kellene csak keresgélned... -
JohnBart #6276 Ja, ilyen tekintetben az az ötperces gátas videó igen hasznos volt, mivel megtudták, hogy a kormányzást tényleg meg kell csinálniuk, különben darabokra szedjük őket... :D
De TruckerDave-nek is igaza van, elég egy-két kép, és mellé némi elcsepegtetett infó... Pár szó, elejtett morzsa, pl. hogy "vehetsz pótkocsit a sofőröknek az ALH-hoz hasonlóan", vagy "lesz használható EuroTunnel vasút a Csalagútban", "kapsz ébresztőórát, hogy ne kelljen fixen 10 órát pihenned, ha nem vagy hullafáradt", stb... -
kawasaki kx #6275 a trucks and trailers?azis olyan hasonlo?es az is akkor jon ki? -
#6274 Persze, egy olyan fél év múlva gyere vissza, adok! -
kawasaki kx #6273 akkor valaki dobna 1 linket ahonnan lebirom tolteni?? elore is koszonom :) -
#6272 Igazán tehetnének buszokat is sokat dobna rajta -
kawasaki kx #6271 tudsz segiteni? -
#6270 :)))))))))))))))))))))))))))))) -
kawasaki kx #6269 sziasztok valaki tudna adni egy linket ahonnan lelehet tolteni az Euro Truck simulator 2 ? -
#6268 Nem is muszáj videó, esetleg elég lista a változásokról. Hátha van annyi újítás, hogy kitegyen egy listát -
#6267 Szerintem is jó lenne már ha mutatnának valami hosszabb videót a játékmenetről. Nagyon hasznosnak tartanám. Kiderülhetne a kormányzással kapcsolatosan is egy két dolog. Illetve vajon másvalamiben, és ha igen akkor miben változtattak. -
JohnBart #6266 A játékmenetről viszont még mindig nem tudni semmit, annak ellenére, hogy szeptemberre ígértek infókat. Remélem hamarosan megejtik a dolgot, mert szépnek már szép a játék, de a kemény magnak ez szerintem másodlagos, jó lenne már tudni, mit is lehet konkrétan csinálni majd a játékban. :) -
#6265 Ha este van sztem legyen sötét és ne naplemente legyen este 12-kor :D:D:D -
JohnBart #6264 Nincs nekem ugyan semmi bajom a mostanival, sokkal jobb, mint a GTS-es alkonyat este fél 11-kor... :D -
#6263 -"tűzoltó, rendőrautót"
;) -
tomi0113 #6262 Jajmár, GTS-be az volt a bajotok, hogy túl világos volt az éjszaka, most meg az, hogy túl sötét!
Most akkor döntsétek már el... -
#6261 Hát hogy szerintem kicsit sötétebb a kép mint kellene, igaz nem is ennyire világos mit amilyenre sikeredett. -
NiQ #6260 Bocs! megválzoztatni az eredetit.
-
NiQ #6259 De miért kell ezt??
-
#6258 Meg hát jól jöhetne hogy vészhelyzeti járművek is bukkanhatnak fel néha a forgalomban a szirénájukat használva... :)))
-
#6257 Tudom hogy volt már ez a kép csak egy kicsit változtattam rajta. -
#6256 Néha szívesen látnék tűz oltó kocsit, rendőr autót, vagy egy két kamaz-t ami csak úgy közlekedne mint a többi jármű. Az szerintem még tudna dobni rajta. Persze jó így is, nyilván. Nem tudom hogy figyeltétek e, de még a hangszigetelő fal tetején lévő fém lemez is kicsit meg van rozsdásodva egy két helyen. "Az idő vasfogai" :) -
Robi546 #6255 Az lehet. :D -
Sóschips #6254 Azért mert a képek,egy vasárnapot mutatnak:D -
vajo #6253 Az lehet, de kamion egy száll se. -
#6252 Nagy csúcsforgalom van lehetne több kamion, de póttal, nem úgy mint GTS-be, hogy simán szaladgáltak.