52664
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • kutizsolt

• JohnBart
    Én is, mert nagyon beharangozták, hogy újraírják. T&T-ben ebből annyi látszott, hogy lomhább volt mindegyik kamion, remélem nem ez lesz az egyetlen újítás...
  • Robi546
    értem. :)
  • sftomee
    Ez legyen a legkisebb hiba a cuccban és örvendezni fogok. :) Én egy jobb fizikáról álmodozok. Nem tudom hiába-e. :| Remélem nem.
  • JohnBart
    6326-ban hülyeséget beszéltem, neked van igazad. Digitális a kijelző, szóval nyilván nem mutat semmit a garázsban állva... :)
  • JohnBart
    Az a második kép és a fordulatszám-mérő. ;)
  • Robi546
    lehet hogy az de én szerintem meg: ha be indítod a motort akkor fogja mutatni, elektronika :) Nem ??
  • fuszhi
    Remélem az igazi is ilyen jól fog szólni.
  • fuszhi
    Nem tudom észrevettétek e, de le van takarva a képen látható kamion kilométer számlálója.#6281 bejegyzés első kép ;) Mielőtt még valaki meg kérdezné, miért is fontos ez? Most jó előre megsúgom, semmiért. Gondolom mentek már vele...
  • sftomee
    Ó az nem ma volt. :) Még régebben.
  • JohnBart
    Akkor lemaradtam a diskurzus mai üde színfoltjáról... ;D
  • sftomee
    Mondjuk nálunk ezek az alacsony kamionok nem sokáig lennének életképesek. Amilyen szutyok helyekre kell bejárni néha, az maga a borzalom. Mindenhonnan kiálló betonsarkok, bazi meredek mérlegek, stb. Szépek, szépek, de egy alapváltozat is lehet szép, ha csak egy szép festéssel és pár lámpával megdobjuk. És akkor még használható is marad. :)

Már csak az a kérdés mi a fene az a két bazinagy felkiáltójel a nevem mellett. :S Illetve, tudom mit jelent, csak azt nem, hogy miért kaptam! Hmm.. :| Ja meg is van. Azért mert lebsztam egy spammer segget. De ebben a percben le is járt a bünti, pont ahogy megnéztem. :D
  • akos25
    +1 :-)
  • sftomee
    Nekem amúgy sem tetszenek ezek a "tuning" kipufogók. Egy kamionhoz szerintem nem illenek. Valami ökör kitalálta, és akkor most ez a nagyon menő. :)
  • Robi546
    lol. Nekem is tetszik :DDDDDDDDDDDDDDDD
    Amúgy be kell hogy valljam az ETS 1-be mindig az alap gázon volt jó a hangja amikor ment az nem nagyon tetszett. Ez a tuning meg nagyon jó!! :))
    :DDDDDDDDDDDD
  • cbzotyoka
    Szerintem a következőbe lehetne 7,5 tonnás gépek is.Ha lesz következő.
  • JohnBart
    Scaniánál úgy látom nem csak a vas jó, hanem a marketing is. :D
  • TruckerDave
    Ez az oldal nagyon állat :D 5 perce csak nyomom neki :D
  • Atikah
    Ilyen hangot ne várj, mert ez nem a gyári V8.
    ez a gyári
  • norbee46
    +1
    Én is reménykedek hogy nem csak szépek de élethű hangjuk is lesz a járgányoknak!
  • TruckerDave
    Scaniához elfogadnék valami durva vényócc hangot :D
  • Dupi30
    Azok eddig sem voltak rosszak.
  • Atikah
    A hangok amúgy nem érdekelnek senkit?!
  • fuszhi
    Ezek szerint 13 elem változtatható több kivitelben. Ha van "dellánk".
  • SnyperD
    Olvasd el még egyszer :) Azt írtam hogy jobb lenne ha 900° nál többet fordulna a kormányunk, 2-2 őt !
  • DANIELTRUCKER
    A 2-2 jóval több mint a 900°!
  • TruckerDave
    Hogy értve 2-2 fordulat ??
  • SnyperD
    Csak legyen jó a kormányzás :D Bár a 2-2 fordulat jobb lenne :D
  • TruckerDave
    Jah, de nem használom mostanában. Már nem nyomom GTS-t, ETS 2-őre várok :D Ha megjelenik akkor viszont retteghet mind a 900fok :D
  • TruckerDave
    Azt néztem a képen, hogy bal oldalt a tengely beállítások vannak, de a fenti menüsoron, pedig az utolsó előtti opció van megnyitva, ami a külső, nem a tengely.. De ez csak részlet kérdése... Csak megjegyeztem ;)
  • SnyperD
    Beszart a router ritkán jutok nethez :) Am multkor felraktam 64 es win 7 et és szarakodott a kormány azt hittem beszart :D aztán csak a 64bites windowsom szarakszik :D 32 esen hibátlanul megy. Tied működik még?
  • TruckerDave
    Az nagyon jó lesz, ha a fülkében lesz GPS. Azt nagyon hiányoltam mindig.

SnyperD: Rég láttalak erre fele, örülök, hogy bekukkantottál. :)
  • Robertoo21
    most tettem le a vizsgát...annyi a lényege, hogy elmúlj 18...meg többi más, de az már apróság...ha érdekel írj pm-et.
  • szabii98
    fap fap fap! várós :D
  • norbee46
    Micsoda csemege ! Nagyon szép!
  • SnyperD
    Csak mivel voltam benn iskolába ott egy öreg hapsi mondta hogy 18, viszont van ismerősöm aki munkahelyén megkérdezte nekem és azt mondta hogy nincs. Mivel nyári munkán összehaverkodtam a targoncásunkkal és többször átadta nekem csak a munkavédelmis ezt nem hiszem hogy szeretné :D És most idény nyáron szívesen csinálnám ezt. Ismerős lenne csak hát a munkavédelmis arra is jár :D
  • fuszhi
    Nekem a gyári 13.000 Euro -s megteszi. Csak már vezethessem.
  • luspaydavid
    Egyik haverom apja azon volt régen, azt mondta OKJ-san volt neki kort nem tudom.
  • SnyperD
    Ha sikerülne elindulnom majd mint kamionos a műszerfal érdekelne legkevésbé.
    Egyébként lehetne egy off kérdésem? A targonca tanfolyam korhoz van kötve? vagy eltudom kezdeni 16 évesen úgy hogy 17 évesen lerakom? Mivel több embert kérdeztem és mindenki mást mond !