52664
-
-
JohnBart #6330 Én is, mert nagyon beharangozták, hogy újraírják. T&T-ben ebből annyi látszott, hogy lomhább volt mindegyik kamion, remélem nem ez lesz az egyetlen újítás... -
Robi546 #6329 értem. :) -
sftomee #6328 Ez legyen a legkisebb hiba a cuccban és örvendezni fogok. :) Én egy jobb fizikáról álmodozok. Nem tudom hiába-e. :| Remélem nem. -
JohnBart #6327 6326-ban hülyeséget beszéltem, neked van igazad. Digitális a kijelző, szóval nyilván nem mutat semmit a garázsban állva... :) -
JohnBart #6326 Az a második kép és a fordulatszám-mérő. ;) -
Robi546 #6325 lehet hogy az de én szerintem meg: ha be indítod a motort akkor fogja mutatni, elektronika :) Nem ?? -
#6324 Remélem az igazi is ilyen jól fog szólni. -
#6323 Nem tudom észrevettétek e, de le van takarva a képen látható kamion kilométer számlálója.#6281 bejegyzés első kép ;) Mielőtt még valaki meg kérdezné, miért is fontos ez? Most jó előre megsúgom, semmiért. Gondolom mentek már vele...
-
sftomee #6322 Ó az nem ma volt. :) Még régebben. -
JohnBart #6321 Akkor lemaradtam a diskurzus mai üde színfoltjáról... ;D -
sftomee #6320 Mondjuk nálunk ezek az alacsony kamionok nem sokáig lennének életképesek. Amilyen szutyok helyekre kell bejárni néha, az maga a borzalom. Mindenhonnan kiálló betonsarkok, bazi meredek mérlegek, stb. Szépek, szépek, de egy alapváltozat is lehet szép, ha csak egy szép festéssel és pár lámpával megdobjuk. És akkor még használható is marad. :)
Már csak az a kérdés mi a fene az a két bazinagy felkiáltójel a nevem mellett. :S Illetve, tudom mit jelent, csak azt nem, hogy miért kaptam! Hmm.. :| Ja meg is van. Azért mert lebsztam egy spammer segget. De ebben a percben le is járt a bünti, pont ahogy megnéztem. :D
-
#6319 +1 :-) -
sftomee #6318 Nekem amúgy sem tetszenek ezek a "tuning" kipufogók. Egy kamionhoz szerintem nem illenek. Valami ökör kitalálta, és akkor most ez a nagyon menő. :) -
Robi546 #6317 lol. Nekem is tetszik :DDDDDDDDDDDDDDDD
Amúgy be kell hogy valljam az ETS 1-be mindig az alap gázon volt jó a hangja amikor ment az nem nagyon tetszett. Ez a tuning meg nagyon jó!! :)) -
#6316 :DDDDDDDDDDDD -
cbzotyoka #6315 Szerintem a következőbe lehetne 7,5 tonnás gépek is.Ha lesz következő.
-
JohnBart #6314 Scaniánál úgy látom nem csak a vas jó, hanem a marketing is. :D -
#6313 Ez az oldal nagyon állat :D 5 perce csak nyomom neki :D -
#6312 Ilyen hangot ne várj, mert ez nem a gyári V8.
ez a gyári -
#6311 +1
Én is reménykedek hogy nem csak szépek de élethű hangjuk is lesz a járgányoknak! -
#6310 Scaniához elfogadnék valami durva vényócc hangot :D -
#6309 Azok eddig sem voltak rosszak. -
#6308 A hangok amúgy nem érdekelnek senkit?! -
#6307 Ezek szerint 13 elem változtatható több kivitelben. Ha van "dellánk". -
SnyperD #6306 Olvasd el még egyszer :) Azt írtam hogy jobb lenne ha 900° nál többet fordulna a kormányunk, 2-2 őt ! -
DANIELTRUCKER #6305 A 2-2 jóval több mint a 900°! -
#6304 Hogy értve 2-2 fordulat ?? -
SnyperD #6303 Csak legyen jó a kormányzás :D Bár a 2-2 fordulat jobb lenne :D -
#6302 Jah, de nem használom mostanában. Már nem nyomom GTS-t, ETS 2-őre várok :D Ha megjelenik akkor viszont retteghet mind a 900fok :D -
#6301 Azt néztem a képen, hogy bal oldalt a tengely beállítások vannak, de a fenti menüsoron, pedig az utolsó előtti opció van megnyitva, ami a külső, nem a tengely.. De ez csak részlet kérdése... Csak megjegyeztem ;) -
SnyperD #6300 Beszart a router ritkán jutok nethez :) Am multkor felraktam 64 es win 7 et és szarakodott a kormány azt hittem beszart :D aztán csak a 64bites windowsom szarakszik :D 32 esen hibátlanul megy. Tied működik még? -
#6299 Az nagyon jó lesz, ha a fülkében lesz GPS. Azt nagyon hiányoltam mindig.
SnyperD: Rég láttalak erre fele, örülök, hogy bekukkantottál. :) -
#6298 most tettem le a vizsgát...annyi a lényege, hogy elmúlj 18...meg többi más, de az már apróság...ha érdekel írj pm-et. -
#6297 fap fap fap! várós :D -
#6296 Micsoda csemege ! Nagyon szép! -
SnyperD #6295 Csak mivel voltam benn iskolába ott egy öreg hapsi mondta hogy 18, viszont van ismerősöm aki munkahelyén megkérdezte nekem és azt mondta hogy nincs. Mivel nyári munkán összehaverkodtam a targoncásunkkal és többször átadta nekem csak a munkavédelmis ezt nem hiszem hogy szeretné :D És most idény nyáron szívesen csinálnám ezt. Ismerős lenne csak hát a munkavédelmis arra is jár :D -
#6294 Nekem a gyári 13.000 Euro -s megteszi. Csak már vezethessem. -
#6293 Egyik haverom apja azon volt régen, azt mondta OKJ-san volt neki kort nem tudom. -
SnyperD #6292 Ha sikerülne elindulnom majd mint kamionos a műszerfal érdekelne legkevésbé.
Egyébként lehetne egy off kérdésem? A targonca tanfolyam korhoz van kötve? vagy eltudom kezdeni 16 évesen úgy hogy 17 évesen lerakom? Mivel több embert kérdeztem és mindenki mást mond !