52664
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • joceruza
    Úgy érti hogy akadni fog mint a sz.r!
  • kutizsolt
    hogy érted hogy diavetítés rajongó????
  • Blum
    Ja,tudja a directX 9-et. De azzal játszani inkább ne akarj. Hacsak nem vagy diavetítés rajongó.
  • Robi546
    hát jah, laptop is meg az ETS is. :DDDD

6356 Hsz: Hát igen. :D
  • szabii98
    laptopon ne játssz mert megdöglik szegény
  • kutizsolt
    helló valaki tudna segíteni aki ért a laptoppokhoz?
    ATI Mobility Radeon HD 4200 ez directx9-el egyenlö vagy mivel?
  • tomi0113
    Mit akarsz már magyarosítást, még ki se jött a játék...'-.-
  • v43 001
    Eddig is magyrul jöttek ki nálunk a játékaik: ETS, GTS... Az ETS2-t is meg lehet majd vásárolni majd magyarul, ez biztos.
  • TruckerDave
    Én kinem állhatom ha nem magyar, pedig valamennyit tudok angolul, de azért ha jön ebbe is mail azt jó lenne érteni :D
  • Dupi30
    És amúgysem fontos annyira szerintem a magyarosítás mert azért ez nem egy "sztoris" játék (Pl:Mafia2) hanem egy szimulátor. Bár azért jól jönne, de nem halunk bele abba ha nem lesz.
  • TruckerDave
    Szerintem ez nem a kiadótól függ, mert T&T-nél is magunknak fordítottuk. SCS csinált egy olyan oldalt és kész.
  • wollnerd #6360
    Hát főleg ha a magyar kiadója sevenem lesz! ;)
  • DANIELTRUCKER
    Először inkább legyen jó a játék! Bár ha ugyan úgy megcsinálja az SCS, akkor elvileg lesz!
  • cbzotyoka
    Magyarosítása lesz a játéknak?
  • JohnBart
    Marad szerintem amilyen volt, már csak a térkép méretaránya miatt is (a real-time idő pedig eleve itt bukik el, mivel ugye az idő múlásának arányban kell állnia a lekicsinyített Európával).

Akik meg hosszú fuvarokat akarnak, szerintem ennek ellenére se aggódjanak. Ha az ETS2 Németországa ugyanakkora mint a GTS-é (márpedig az eddigi infók szerint igen), akkor eleve 40 perc vezetés kell hozzá, hogy Kielből lejussunk Münchenbe. Na most ez alapján el lehet képzelni meddig tart majd egy jóval hosszabb Varsó-Róma menet... ;)
  • Sóschips
    Hja,mire "kijátszod" a játékot leszel vagy 40 éves:D
  • sftomee
    Szerintem egy kicsit lassulni fog az idő az előző részekhez képest vagy marad amilyen volt, de realtime sose lesz.
  • Robi546
    De én szerintem ő arra gondolt hogy azért nem fog 9 órát ülni a gép előtt hogy este 7 óra legyen a játékban például, nem ? :)
  • Robi546
    hát igen. Például játszod 1 órát aztán elmented és akkor fogod megint játszani amikor akarsz. :)
  • Dupi30
    Nemtudom miért fontos egy huzamban végigvinni egy fuvart. Ha 9 orás lenne egy fuvar (bár szerintem nem lesz sajnos) akkor több huzamban is el lehet vinni.
  • Robi546
    hát igen. :D
    6349 Hsz: +1, mint FSX-ben is van át lehet állítani az időt olyan kéne ide is. :)
  • TruckerDave
    +1
  • Gerypapa 95
    én egy időállító funkcióval is megelégednék :) nem tudnék azért napi 9 órát itt ülni a gép előtt suli időben !
  • Dupi30
    Igen! 1 perc alatt 1 km-er jobb mint 5 mp alatt :D
  • wollnerd #6347
    Meg hát a legfontosabb: Az időzóna.
    Remélem mindenki érti, mire gondolok. :)
  • Robi546
    ezt a Trucks&Trailersben sikerült le tesztelnem. :) Mert volt az addon map és ahogy mentem 10 Perc alatt 10 Km, így az igazi. Remélem ETS 2-ben is így lesz de ha jól tudom ezt már mondták hogy valós utak lesznek mármint a hosszaságuk, lehet 2 órás út is ha nagyon messzíre mész de így az igazi. :)
  • JohnBart
    @Dupi30: Persze, és akkor Európát is csinálják meg 1:1-es méretarányban, ugye? :) Nem kell itt sűrűbben megállni majd szerintem, elvégre a GTS-hez képest a méretarány nem változik. Ott tízóránként volt kötelező pihenni tíz órát, itt is ugyanannyi lesz szerintem a limit.

"A Euro Truck Simulator 2 egyik remek újítása a beépített Útvonaltervező lesz, mely egy GPS-t, a fuvarral kapcsolatos határidőket, illetve egy külön diagnosztikai és kommunikációs modult foglal magába. Ahelyett, hogy az aktuális fuvarral kapcsolatos infókat külön ikonok segítségével jelenítenénk meg a játék kezelőfelületén, a lényeges infókat inkább egyetlen valósághű ketyerébe gyúrtuk össze - egy mindentudó PDA-ba, aminek valószínűleg minden sofőr nagy hasznát venné.

Bár a készülékünk fiktív, az alapötlet nem az: számtalan szállítmányozási vállalat szereli fel ehhez hasonló útinformációs ketyerékkel a flottájuk járműveit, mellyel bármikor nyomon követhetik a járműveik útját - a Nagy Testvér tehát mindig mindent lát, aminek persze a sofőrök sokszor nem örülnek."
  • TruckerDave
    Meg hogy a fuvarod még hány km. Mer jól van hogy látod hogy ennyire elég az üzemanyag ha nem tudod mennyire vagy :)
  • Dupi30
    Szerintem az lenne a legjobb hogy ami a valóságban egy perc az a játékban is ugy legyen (mint pl az omsi simulatorban) úgy nem lenne baj a megállás. Ugyanez a kilométerekre is vonatkozzon hogy 1 km ne 1 másodperc legyen... Illetve remélem a fedérzeti computeren le lehet olvasni az átlagfogyasztást is.
  • fuszhi
    JohnBart urat kérném, egy jó alapos elemzésre köszönöm. Szépek a képek. Mi változott a kamionokon a kormány? meg stb? Üdv mindenkinek.
  • tamás98
    Szerintem majd kilehet kapcsolni a játékban,vagy ha nem akkor a modderek úgyis kitalálnak majd rá valami megoldást.
  • MANos Viktor
    Jah csak gondolom olyan gyorsan fog menni az idő hogy elég sűrűn megkell állni. :S
  • Robi546
    Nekem tetszik mind a kettő kép!
  • sftomee
    A DAV engem is kicsit megijesztett most. :| Bár elég nagy hiba lenne, de nem a legnagyobb.
  • TruckerDave
    A szöveg nagyjából a kütyüről szól, hogy minden funkciót próbáltak bele tenni: GPS, út tervező vagy mi stb. De majd JohnBart lefordítja nekünk értelmesen ;)
  • TruckerDave
    Szerintem csak ez lesz.

Nem túl biztató a az a Dav felirat :S A kötelező megállás az tetszik, végre még egy lépés a realisztika felé.

1. képen nem tetszik, hogy megint végig van szalagkorláttal, de most mégsem látszódik annyira bezártnak. Nyitottabb a légtér, hogy van egy kis mező, meg párfa elszórtan, nemcsak vagy puszta, vagy dús erdő.
  • péistike
    Dooh. szép! remélem lesz benne olyan GPS hogy külön megveszed felrakod a kamionba és azon is mutatja az utat hogy merre kell menni az jó lenne:D
  • DANIELTRUCKER
    Kicsit keveslem az árnyékokat a belső térben!
    Amúgy szerintem is nagyon király, és figyeltétek a második képen:
    Next rest stop at...
    Ami csak annyit tesz hogy végre kötelezővé tették a megállást!

(egyébként meg volt még hozzá némi szöveg amit nem ártana ha valaki be tudna fordítani)
  • wollnerd #6333
    Király az a GPS!
  • kutizsolt
    nem hiszem hogy nem csinálnak a daf-ak új tükröket