52664
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Lolluki
    Jaaah:D aham:) De amúgy nem lehet tudni melyik hónap?
  • WinStar
    majd kifog,megjelenés előtt 1-2 nappal.
  • Lolluki
    Nem jön ki a game-nek valamit bétája?:D
  • TruckerDave
    Jah jól mutat. Csak maga a Scania kicsit fura. A hűtőrács szvsz kicsit kiáll. Eredetin azért nincs ekkora szint különbség.
  • Atikah
    Nem mindenhol van vonal, de ez kurva széles!
    Bannerba jól néznek ki a táblák, egész magyaros így a kép :)
  • Lolluki
    Nekem nem nyitja meg a képet:(
  • sftomee
    Ha nem csillognának ennyire akkor még élethűbbek lehetnének a verdák. :|
  • Robi546
    WooooW! :O Nagggggyyyyon széép. :)
  • WinStar
    Magyarországon is van olyan út...olyankor jobbra tartási kötelezettséged van,és könnyebb előzni.
  • TruckerDave
    Jó képek!
    Az utolsó képen mivel nincs külső fehér vonal, így kicsit széles az út! Ahhoz, hogy előzz át se kell menni a másik sávba.
  • Lolluki
    Azon belül semmi? Nincsen valami jó videó már?:$
  • atila4
    2012
  • Lolluki
    Sziasztok! Euro Truck 2 ről érdeklődnék mikor jelenik meg? Már nagyon várom és fészbukon és a weboldalukon semmi okosság nincs! Ti tudtok valamit? Valami jó videót vagy valamiket mert már nem bírok magammal:P
  • fuszhi
    jaj bocs hogy még egyszer írok , de egy fontos lemaradt . Remélem hogy ha már ilyen jók az árnyékok nem esett nehezükre megcsinálni a féknyomot. Az szerintem olyan fura olyan mesterséges hogy ha fékezek vagy ilyesmi a féknyom nem jelenik meg az asztfaton :))))))) De nem?
  • fuszhi
    Remélem majd mi is tudunk ilyen szép képeket készíteni , ja. A setét már tényleg écaka. Ránk fért már ez a pár kép. Szép,szép a táj.
  • atila4
    Ha olyan sötét lesz éjszaka mint a 4-dik képen akkor az már jó :P
  • cbzotyoka
    Szép. :)
  • wollnerd #6394
    Azta!
  • vajo

• Robi546
    Ez már a 6. nap de még semmi kép. :S Na mind1, egyszer úgy is raknak képet. :) (Legalábbis kellene :D)
  • Robi546
    Hát igen. :D
  • TruckerDave
    Mi ez az állatság amit minden topicba linkelsz ? :D
  • vajo
    Lájk és iratkozzatok fel pls. Köszi.
    Amúgy szerintem max holnap lesz kép, mert többnyire csütörtök, szombat és keddenként szoktak infot adni, szal már kedd kilőve. :D
  • TruckerDave
    Én már bárminek örülnék :D 3-4 naponta tesznek, már kell a függőségemhez valami szer :D De most hogy ilyen rég raktak legalább sokat rakjanak :D
  • JohnBart
    El tudnék viselni némi infót a cégmenedzsmentről... Mennyire határozhatjuk meg mit szállítsanak a kollégák, vehetünk-e nekik külön pótot, ilyenek... :)
  • Robi546
    Oké. Amúgy meg már 5 nap eltelt az utolsó képtől úgy hogy már ideje lesz tenni. Legalabbís amikor szokom nézni így szok lenni kb. October 5-en tettek fel aztán October 9 és így 4-5 napjára raknak fel mindig képet. :) Legalábbis remélem. :D
  • fuszhi
    kard ki kard :) remélem nem soká megint dobnak valami fincsit. Mondjuk egy jó "ropogós" belső nézetes kamera man-t :)))
  • gumikacsa
    Van hardware téma, nem itt kellene ezeket a dolgokat megbeszélni.
  • Opelfan
    Atya Isten, ezt Te találtad ki vagy valaki mondta neked? Tény hogy a mai vasak kevesebbet bírnak de ennek a használathoz semmi köze, ha esetleg műszaki iskolába jársz kérdezz meg egy elektronika tanárt hogy miért van ez és ő elmagyarázza Neked, nekem nincs kedvem a sorokat tölteni ezzel és hosszasan OFF-olni.
  • Opelfan
    A hűtés azért sok mindentől függ mekkora a laptop milyen a hűtő stb, régebbi laptopok azért is bebolondultak ha asztalterítőn játszott az ember. Személy szerint próbálkoztam egy FJSiemens laptoppal, az úgy felforrósodott hogy Winrar közben is fagyott az egész. Barátnőm laptopja szintén fusi ... volt, tönkrement állásában magától, ezek után ennek a márkának nem hiszek. :)
    Sokakkal ellentétben nem hiszek az ilyen bazi nagy hűtős számítógépekben, játékcélra vettem egy Dell asztali gépet egy éve nem akarom leírni milyet mert már valaki leszúrt itt hogy dicsekszek, a lényeg, hogy meglepő módon nincs benne túlméretezett venti és hűtőborda, kivéve persze a videókártyán amit külön beletettem. Egyébként azt mondom én is, hogy inkább asztali gépen kell játszani, de a sors iróniája, hogy az asztali gépemtől 1300km-re vagyok, így marad a laptop :).
  • Robi546
    hiába van neked asztali géped ha csak 750Mhz-es, nVidia Geforce 6000 nemtom hányasod van meg 512-es ram. :D
  • Robi546
    így van. :D Nekem is a laptopba hiába van 8400-as nVidia Geforce mert mondom akkor: nah a régi asztali gépemben meg 8600-as volt, nVidia akkor mondom ebben is el fog menni az ets meg ilyesmi játékok. Nos az ETS 1 is csak full minimumon is szaggat és 3 perc után kidob a játék. Hiába a laptop nem erre van és ami nekünk van laptop (3 gépünk van, 2 asztali, 1 laptop) és csak neteztem rajta és az annyira forró volt, rendesen égett. :D
  • Brain00
    Szerintem menjetek nyitni egy fórumot kinek van jobb laptopja nekem asztali van és azon nem fut el a T&T. Na erre varjál gombot.
  • szabii98
    Nekem is laptopom van és megy vele minden, nem erről van szó. Hanem azt a hűtést laptoppal nehezen állítod elő mint egy asztalival . Az én laptopom is melegszik és hetente van normálisan tisztítva
  • 94mike
    Legjobb spanom 2 éve laptopon tolja ETS-t,néha GTS,TDU1...és semmi bajasincsen..: ) ugyan azon a grafon tolja mint én az asztalival..
    de igaz,aki játszani akar az ne laptopot vegyen,hanem asztali gépet,a laptop nem errevan kitalálva,bár mekkora bika is D:
  • Atikah
    szerintem nem fujitsu laptopja van :)
  • Robi546
    +1
    De még annyit hozzátennék hogy: lehet hogy csodálkozol hogy jé milyen jól fut de fél év után már nem fog mert annyira vékony benne például az alaplap hogy elég hama elég. Lehet hogy most jól bírja de fél év után már nem fogja.
  • MauroN
    +1
  • sftomee
    Naja. Csakhogy neki, és meg fogsz lepődni, még elég sok embernek nincs félmilliója laptopra. Sem apuci nem tojik neki. Ami neki van azon nemigen fog jól futni. Ezt mondtuk. Ez most jó alkalom volt rá, hogy eldicsekedhess a gépeddel. De itt baromira nem vagyunk rá kíváncsiak. Én legalábbis nem.
  • Opelfan
    "laptopon ne játssz mert megdöglik szegény"

Nem tudom mi bajod a laptoppal. Én is laptopon játszok, Core i5 2,9Ghz, 4Gb RAM, 120GB SSD + 500GB HDD, HD6650, tán' szerinted ez nem elég ilyen himi-humi kamionos játékra? Austrian Truck Sim.-mel játszok full grafikán 4x élsimítással soha nem akadt még. TDU 2 is mindenféle szaggatás nélkül megy legnagyobb felbontáson.