52664
-
#6491 A kormányzásról nem tudom mit mondjak...
billel vezet. így ez jónak tűnik azért az irányítás szerintetek? -
#6490 Jók ezek a felszopó videók és egyre jobbak lesznek. Mire kijőn a game addigra alig várja már mindenki nyálat csurgatva habozó szájjal hogy kipróbálhassa :) -
#6489 Lássuk be hogy a remekül megkomponált zene odapakol neki. Szép a videó. Na végre sikerült nekik. Remélem nem fájt. :))))))) -
#6488 ez igen
elég jónak tűnik... :) -
#6487 is good:P -
vajo #6486
-
#6485 Rakd már magad takarékra. -
JohnBart #6484 Ez tán még jobb, blogról van:
-
tpbence0323 #6483 nezzetek most megint nemetorszagon van a hangsuly en megertem hogy ha több a varos több az ut is de inkabb legyen sok ut es varos es meg talaljunk ki vmit hogy az uton sok megprobaltatas legyen -
#6482 Ahogy már írtuk ez nem végleges! Ausztria déli felével látszik még nem is foglalkoztak. -
WinStar #6481 ahaaa,nah így már mindjárt más,bár Ausztriába és Svájcba tehettek volna egy kettővel több utat :) -
#6480 -
Delko91 #6479 Ha megnézitek egy nagyon apró rész mégis csak lesz Magyarországból ott Ausztria-Szlovákia viszonylatában. Egy kis részen átjön az út Ausztriából és megy tovább Szlovákia felé. -
JohnBart #6478 Jó kis gondolatébresztőt írtak a eurotrucksimulator2.pl-en a térképről, gondoltam olvassátok el Ti is:
"A legjobb... vagy legrosszabb hír?
Itt az ideje bemutatni, amire mindannyian vártunk - a bejárható terepet mutató Notebook képernyőt. Hogy e hír jó-e vagy rossz, csak tőletek függ, mi mindenesetre megpróbálunk pártatlanok maradni annak bemutatásánál - a terep az eddigi képek és infók alapján ugyanis éppúgy lehet lehetőségekkel, mint csalódással teli.
Bármit is mondtok, az biztos, hogy a térkép nem sokkoló - hónapokkal korábban már írtuk, hogy a bejárható terep a GTS-es és UKTS-es méretarányon alapul majd, és e két országot egy az egyben (de lényeges módosításokkal és bővítésekkel karöltve) be is emelik az ETS2-be.
Ami viszont csak a térképről derül ki, hogy Németországot és Franciaországot [saját vélemény: no meg Nagy-Britanniát] leszámítva majdnem minden országban csak 2-3 városunk van... Szlovákiában és Luxemburgban egy, Svájcban kettő, Lengyelországban már három, csakúgy mint Olaszországban. Az úthálózatról magáról mondjuk sokat még nem tudni [látszik, hogy nem nézték meg alaposabban a térképet :D], no meg Nagy-Britannia helyzetéről sem, azaz hogy miként változott az úthálózata és kapott-e újabb városokat. A látottak tehát sok kérdést vetnek fel, de a csalódottak még várjanak a hangadással: a térkép még nem a végleges állapotokat tükrözi.
Felvetődhet azért ennek ellenére is a kérdés: ennyit dobtatok össze ennyi idő alatt? OK, ez a németcentrikusság tükrében érthető, de ne feledjétek: a pálya így is nagy lesz, és felettébb részletes, ráadásul még mindig bővítik - ott van pl. Magyarország, amely kijelölt terület, de Budapestet nem jelzik rajta; ki tudja, hátha még épp azon dolgoznak, hogy elvigyék odáig az utat. Hasonlót remélünk Szlovákia, Olaszország és Franciaország esetén is, de ne várjatok Spanyolországot vagy Portugáliát - ezek az országok ilyen részletesség mellett tényleg messze esnek Európa gerincétől - no meg ne feledjük, kiadás után hamar a modderek kezébe kerül a játék...
Végezetül egyetlen apróság. Hasonlítsátok össze az ETS1 térképét az ETS2 terepével, különös tekintettel a városok számára. Az ETS1 térképét 1,5 évnyi munkaórából hozta össze egy marék ember. A mostanit cirka hatszor annyi energiából." -
Robi546 #6477 ja hát igen. Ami itt van az már benne lesz de ami nincs ott az még benne lehet,értem. :DD -
#6476 Ez a térkép még erőssen w.i.p., ebből túl sok következtetést nem lehet levonni max azt, mi az, ami már tuti, hogy benne lesz. -
Robi546 #6475 ez érdekes! Mert amikor volt a képben hogy ugye a kamion tuningról és pontosabban ott az Interiornál volt jobb oldalas kormányú kamion,olyanra lehetett tuningolni és itt még nincs benne az anglia és ha jól tudom angliában van bal oldalas közlekedés és a térképen még nincs rajta a London Headquarter, vagy anglia szóval még nem végleges, szerintem. :) -
#6474 Ha 140-el mész akkor nem is kell aludni mert belefér, és egy 35-40 perc alatt ott vagy :D
Az úthálózat meg csak alakul még. Látszik Franciánál is, hogy haladnak egyre jobban arra is. Ami megvan város ott már megvan az út is. Osztrákból meg Pozsonyhoz kicsit kerülni kell majd ? Mert Csehből egyenesen jön az út, de ott meg MO. fele kanyarodik. Az is jó lenne ha a határt látnánk :D Ha már (nagy eséllyel biztos), hogy nem lesz benne. -
JohnBart #6473 A GTS méretarányából kiindulva Németország + Nagy-Britannia + a maradék területek együtt így is hatalmasak lesznek (GTS-ben egy Kiel-München táv van vagy 30-45 perc kamiontól és tempótól függően, plusz befigyel egy szundikálás is - ennél jóval tovább tartana majd egy lengyel-olasz táv lenyomása).
A képek alapján pedig az SCS ezúttal tényleg nagyon részletesre és változatosra csinálja meg a terepet. Nem lesz itt gond a méretekkel és a kidolgozottsággal, de abban igazad van, hogy elég hülyén néz ki a képen a városeloszlás, tényleg csak körbeépítették Németországot egy Kelet-Franciaországgal, Észak-Olaszországgal meg Nyugat-Lengyelországgal + Csehországgal meg Szlotákiával... Azt hittem, legalább Franciaországot ugyanannyira kidolgozzák, mint a briteket vagy németeket. -
WinStar #6472 tényleg :)
Viszont nem tűnik olyan soknak Prága és a másik Cseh város közötti szakasz,ami viszont nekem nem tetszik :(
Franciaországot se kommentálnám,és Ausztriát sem,ha valóban ez lesz a végleges térkép akkor én csalódni fogok :( -
JohnBart #6471 Szlovénia nem lesz. Egyébként igazad van, de adja is magát a németközpontúság - egyrészt az ETS óta ott adták el a legtöbb játékukat, másrészt a GTS-sel volt már egy megfelelő arányú Németországuk (UKTS-sel meg Nagy-Britanniájuk), "csak" ki kellett csinosítaniuk, így adta magát, hogy Némethonból kiindulva terjesszék ki a terepet, azt "építsék körbe" plusz területekkel.
Egyébként poén, hogy ha rázoomoltok a térképre, akkor haloványan látszik az úthálózat is - azért Németország is kapott pár új főutat, úgy tűnik. :) -
Delko91 #6470 Sziasztok!
Anglia akkor benne lesz a kiadáskor, ugye? -
Sóschips #6469 Na igen.Egyszer majd csak..
-
#6468 Nagyon szépek a képek várom már. De lehetne olyan mint a haulinba hogy külön pótot kellene venni és azzal járni mindenhova az úgy elég jó lenne a sok kis apróság mellett (szerintem) -
Robi546 #6467 Tudom én gondoltam a Latinra is. :D -
#6466 Az lenne a legjobb. De Szlovénia nem lesz a játékban ?? Rosszul emlékszem ? Mert az OFF ként van jelölve a térképen. Meg most ahogy nézem németből indultak el a város fejlesztések, mert még csak akörüli országokban van nagyrészt város. De remélem a szélső országokban nem csak egy két város lesz hanem teli rakják. Ne potyára autózzunk annyit, hogy elérjünk egy nyamvadt várost. -
JohnBart #6465 Off, egyébként latin, de ne zavarjon titeket...
Nézegetem a térképet, és eszembe jutott még egy dolog, hogy miért mutatják kishazánkat aktívnak, ha egyszer nem mutatnak rajta várost. A megoldás talán az is lehet, hogy csak tranzitút vezet majd keresztül rajta, pl. Bécs és Pozsony között.. Lenne lehajtó Pest felé, de alapból le lenne zárva (tudjátok, láthatatlan falak...), patch esetén meg esetleg kibővítik, és belerakják a várost is. -
#6464 OFF
Google fordító szerint spanyolul is van! :D
ON
-
Robi546 #6463 OFF:
olyan mintha brazil lenne. :D
ON -
#6462 ANGOL!
:D
-
Robi546 #6461 értem.
"AM = ante meridiem"
"PM = post meridiem, délután"
Ez milyen nyelven van ? :D -
JohnBart #6460 AM = ante meridiem, délelőtt.
PM = post meridiem, délután. ;) -
Robi546 #6459 jah értem. :) Csak én más képp tudtam most nem is tudom elmondani hogy de nem így tudtam, most már tudom. :D -
JohnBart #6458 12:45:00 AM = 0:45 -
DANIELTRUCKER #6457 Veszed hogy AM! Az az hajnali 1 körül tették fel! -
Robi546 #6456 (bocs a dupla posztért de ez fontos!)
LOL! Ez van írva a blogon:
Posted by SCS Software at 10/16/2011 12:45:00 AM
Amikor feltették a térképről a képet. És JohnBart reggel 10 órakor illesztette be a fórumba a képet. Máma Octóber 16. van és 12:45 csak 20 perce volt. Akkor most hogy van ez ? :O -
Robi546 #6455 Vajo: az azért nekem is. :S
tpbence0323: vagy inkább úgy mint a GTA 4-ben nem ?? xD :D -
vajo #6454 Nekem Spanyolország, meg a déli francia rész hiányzik MO-n kívül... :S -
tpbence0323 #6453 De beszelhetünk arrol is hogy a kamion hogyan törik szernitem jo ötlet lenne legalab anyit mint ami a nfs mostwantedbe van hogy csak kopik a festek de ha lehet akkor lehetne ugy mint a CM Dirt3-ban -
#6452 Én amondó vok, h a készítők biztos, h úgy fogják megcsinálni a játékot, h az a jövőben bővíthető legyen, akár az ő részükről hivatalos patch formájában, vagy a modderek jóvoltából. Szinte biztos vok benne, h ETS2-höz is lesz orosz, román, (magyar), stb. map, hisz az előző részekhez is csináltak fanatikus emberek, akiknek van ennyi idejük. ETS2-höz sztem még több idő kell majd, mert ez azért sokkal részletesebben fog kinézni, ill. sztem a játék felépítése is eléggé meg fog változni, mint ahogy a GTS is változott ETS-hez képest. Szal én nem aggódok, h ha nem lesz benne "elsőre" Mo., mert majd vki úgy is belerakja, még ha csak átmenő útként is, pl. egy RO map-ba. :)
Én már a lelki szemeim előtt látok olyan ETS2 térképet, ahol 10-15 várossal több lesz a térképen Európa szerte. Csak kell rá várni még legalább 1 évet...