52664
-
Robi546 #6531 (bocs a 2x posztért)
Mondjuk az 1. Képen az út mellet van az a "fény vissza verő" táblák vagy minek is mondjam, és ahogy látom nem fordították még meg és azért elégge fénylik körülötte és azért ezt még kijavíthatnák de biztos vagyok benne hogy ki javítsák. :) -
Robi546 #6530 Nem lenne rossz amúgy meg NAGYON Jó!!! o.O :))) -
#6529 Egyébként tetszik amit most már látok, simán elfogadnám ahogyan most van akár úgy is. -
DIESEL DOG #6528 Jó lesz ez, alakul! -
#6527 Azért lehetne egy belső kapcsoló hogy mondjuk ha épp rámolnál vagy valamit megnéznél, akkor ne sötétben kelljen matatni. Szóval ha valaki mondjuk fény áradatot szeretne belül, akkor lenne egy fülkelámpa. :))) Én díjaznám. -
#6526 szép , alakul az éjszaka :D -
JohnBart #6525 Éjszakai vezetés...
"Az ETS2-ben az éjszakát minden eddiginél sötétebbre szeretnénk megcsinálni. A korábbi játékainkban sajnos kompromisszumot kellett kötnünk a sötétség és a játszhatóság mellett, így a környezeti fényeknek éjszaka is elég erősnek kellett lenniük. Az új motor mellett ugyanakkor szerencsére az éjszakai fények emulálása sokkal valósághűbb - ráadásul a játszhatóságnak sem megy rovására az új megoldás!"
Visszább vettek a műszerfal fényerejéből is, pöpecül néz ki szerintem. :)
-
Robi546 #6524 Az Ice Road Truckers ?? :OO Mivel én le töltöttem netről és a gépen néztem. :) Hánytól szok menni Szombaton, RTLen az Ice Road Trcukers ? :) -
Lolluki #6523 Hát igen lehetne ezt a kettőt is javítani:) -
#6522 Én még annak idején Cool tv-n néztem, de előző szombattól már megy az RTL-en is. -
Robi546 #6521 hát igen, aki nézte az Ice Road Truckers sorozatot az tudja milyen a retarder. Ezt is kijavíthatnák. :S -
Apocalipto #6520 Nem is értem arra minek van külön billentyű...? -
#6519 Tudom, azért említettem, hogy ilyen szinten szar. -
#6518 Igen de a valóságba ez nem így van... :) -
#6517 Motorfékkel úgy megállsz mint ha satuznál. -
#6516 De azok is úgy lassítják mintha a féket nyomnád.[Játékba...] -
JohnBart #6515 Remélem ez csak a korábbi német városok hibája, és a nem GTS-es városok jobban néznek majd ki. A lengyel meg belga képeken azért változatosabbnak tűntek az épületek. -
Lolluki #6514 Jó lesz majd lefelé jönni a szerpentinen:D (Motorfék, Retarder):) -
Robi546 #6513 hát az azért igaz. -
#6512 A hegyi utakon nem tzúl reális az a hatalmas forgalom. -
Robi546 #6511 Jah értem. :) -
#6510 Egy videóból vágta ki a képet. -
Robi546 #6509 szép, még egy kérdés. Honnan szedted ezt a képet ? Mivel a blogon nincs fent. :D Amúgy meg ez tetszik nekem: be van vezetve az a szabály hogy nappal is kell világítani a villanyoknak, mert ETS 1-be nappal nem kellet vilagítani. És ahogy látom még azt is jól megcsinálták hogy ha nappal világít akkor az úton nem látszik, nem mint az ETS 1-be hogy be világította az egész utat. :DD :)) Jóó lesz ez!! ;) :) -
#6508 Teljesen igazad van.
A másik meg hogy minden város egyforma, a járda, az épületek, stb... semmi érdekesség nincs benne. :/ -
#6507 akkor csak jól emlékeztem...
én úgy gondolom egyébként, hogy inkább jőjjön a játék jövőre, és kapjunk egy jobb játékot, minthogy most 1 hónap múlva, és össze legyen csapva az egész... -
JohnBart #6506 Rá lehet tenni, mert 2012-ben jön a játék. A német kiadó dobálózott a novemberi megjelenéssel, de ezt a fejlesztők a blogjukon cáfolták, 3-4 oldallal visszább el is olvashatod itt a lefordított anyagot. -
#6505 már adtak ki egy hivatalos közleményt, miszerint a játék nem fog megjelenni 2011-ben, csak 2012-ben... :)
bár a nyakamat nem tenném rá, de én nekem így rémlik... -
Lolluki #6504 Scania -
Lolluki #6503 Scani a legjobb kamion:) -
Lolluki #6502 Hát ezek vannak:D Mindenesetre én már nagyon várom a játékot! Én hallottam egy megjelenés dátumot is:) Ami nem más mint 2011.11.28. Elgondolkoztam rajta mert múltkor fészbukon kérdezte az egyik srác novemberben vége felé jelenik meg a játék és a fészbukos ets2 scs pali csak egy ilyet dobott ":P" Szóval én arra tudok utalni, hogy mivel már írták a hivatalos forumon, hogy elméletileg 2011.11.28.-án jelenik meg az Euro Truck Simulator 2 játék! VÁROM VÁROM VÁROM -
#6501 Ez mind szép és jó, csak olyan szinten vannak ellentmondások a játékban, h az ember a végén inkább csalódott mintsem elégedett a játékkal kapcsolatban.
Nem szándékozom fikázni direktbe a játékot, mert elismerem az SCS munkáját és igyekezetét, de a kommunikációjuk arról szólt mindig, h próbálják minél élethűbbre megcsinálni a játékot, h tényleg szimulátor legyen. Persze nem lesz sose hardcore sim, de törekednének rá. És akkor erre itt van ez a videó, amibe vannak olyan képrészek amire simán rámondanám, h ez GTS 1.0, és tudom, h azért mert arra épül a játék, és itt jön ki a csalódottság, h nem is akartak ezen egy kicsit se változtatni. Itt konkrétan az arányokra gondolok, és tudom, h már rég ki lett ez a téma tárgyalva, de nem tudok elmenni mellette, és itt jön ki az ellentmondás, h élethűt akarnak csinálni, de olyan elbaszott arányokkal, h az ember csak elmorzsol egy bazdmeget a szája szélén, h miért kell ezt ilyenre megcsinálni, és miért nem lehet ilyen szempontból is törekedni arra, h valóságos legyen.
Pl. hol a rákba van olyan széles járda egy út mellett, mint ami szinte olyan széles mint maga az út?! Ez olyan szintű csalódás, h csak na...
Lehet, h csak engem zavar ez, de komolyan rossz nézni, h ennyire nem foglalkoznak ilyenekkel!
Erről beszélek... -
JohnBart #6500 SCS blogról. Az egyik srác fogta a térképes képet és kihuzigálta az útvonalakat. -
cbzotyoka #6499 nagyon szép a táj a kormányzás no comment
-
#6498 ...Ha nem haragudtok meg érte. Legyen egy kép, mégis fent mert tetszik hogy van ilyen szakasz is. -
#6497 Pedig tuti láttam már :D Lehet álmomban -
vajo #6496 Ma töltötték fel youtube-ra, és ott találtam véletlen. :D Majd este felteszik blogra xD -
Robi546 #6495 tényleg. Nincs ott semmi olyan hogy valami kanyar hogy vissza vezet az út csak egyeneset és annyi. Ezek szerint még benne lesz MO lehet. :)) -
Solt #6494 Szánalmasnak tartom, de ők tudják... -
#6493 F1 2011-ben is elején csak bill.-el vezetgettek, de aztán kormányra váltottak.
#fuszhi: Na végre sikerült nekik. Még mindig nem mert ez ha jól tudom már elég régi videó. Mintha már láttam volna, de most utána kerestem nem találtam.
#JohnBart: A keleti osztrák várostól menő kék utacska vajon merre tart tovább :) Az eredeti képen nincs ott út. Milyen blogról van a kép ? -
Solt #6492 Nem akarok kukacoskodni, de legalább kormánnyal tolnák neki... kiakasztó ez a billentyűzetes szerencsétlenkedés. TrackIr-t már meg sem említem... alap dolog lenne, legalább a fejlesztőknek!