52664
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • gomze
    A tükrökkel kapcsolatban nekem az a véleményem, hogy mivel többször is hiányukat láttuk a képeken, arra gondolok sőt reménykedek hogy azért nincsennek tükrök mert még mindíg fejlesztik őket.
    És ha ennyi időbe tellik akkor reméljük hogy állítható tükrök lesznek.
    Sftomee üzenetére pedig csak azt tudom mondani, hogy én ugy veszem észre, az SCS fejlődni látszik.
    A blog elindítása révén nekem ugy tünik, hogy az SCS elkezdett törödni a játékosok véleményével és megprobál változtatni. Megpróbál dolgokat megadni a játékosoknak, de saját érdekükben határt kell szabniuk, mert vannak emberek akik ha megkapnak valamit akkor mégtöbbet akarnak, és itt gondolok azokra a személyekre akik 10 percenként küldik az SCS-nek ugyan azokat az üzeneteket, pedig tudják hogy nem sok eséllyel lesz benne a játékban a dolog amit kérnek.
    Ezalatt olyan dolgokat értek amiröl tudja az SCS, hogy csak lassítaná a játékot vagy sokkal növelné a méretét a számítógépen.
    Mert a fizika az alapvető dolog ahol csak a már meglévő adatokat kell helyesen beállítani, ezért az nem befolyásolja a játék gyorsaságát ugy mint a hatalmas térkép(Románia, Skandináv államok stb), vagy a rengeteg különböző tulajdonságu jármüvek(nyerges vontatók félpóttal, meg forgózsámolyos szerelvények).
    Tudom ezek apróságok, de sok kicsi sokra megy.
    Én is várom már az ETS2-t de türelmes vagyok mert inkább legyen jó a játék mint egy gyorsan összedobott szar. Én biztos meg fogom venni és ajánlom mindenkinek, mert ha még csalódunk is benne egy kicsit, akkor is 100% hogy jobb lessz az előző részeknél. Erre szerintem már kaptunk elég bizonyítékot a több száz kép és videó révén. Igaz hogy ez még nem lesz igazi szimulátor, mint ahogy az eddigi részek sem, de ahhoz még fejlődnie kell az SCS-nek. Tapasztalatokat kell szerezniük, ugyhogy türelmesnek kell lennünk.
    Én igy is szeretem ezeket a játékokat!
  • Robi546
    Nagyon szép! A 2. Képen mintha picit olyan ködös lenne az idő járás, ha az köd akkor tetszik meg amúgy is tetszik nagyon! :D
  • sftomee
    Ha szar lesz a fizika - gyorsulás nem f1 szintű, fékezés nem tehervonat vagy f1, random esetekben, nem driftel minden kanyarban - akkor nekem úgy is kuka..
  • fuszhi
    Ne aggódjatok, valamit úgy is mindig elrontanak :))))
  • WinStar
    mindeggyik résznél ez volt xD :D
    Aztán a végén jött a meglepi..... :(
  • vajo
    Megkapták.
  • WinStar
    még nemtudni erről semmi infót.Mielött kijön a játék mindig akkor változtatják meg,bezzeg a képeken mindig eredeti nevükön szerepel,sztem nem kapják meg a jogokat hozzá.
  • MANos Viktor
    Az első kép úgy néz ki mint ATS-ben mikor mész a bánya fele, de szerintem az is:D
  • péistike
    Akkor a tükörről ne is beszéljünk:D Nagyon szép képek:D Egyre jobban tetszik a game:D
  • Krisztiam #6642
    sziasztok
    azt szeretném kérdezni, h a második részben a kamionokra rá lesz írva a márkanév rendesen, pl MAN, Scania, volvo??
  • Atikah
    Tán, távvezetékek?
  • norbee46
    Nagyon szép!
  • DANIELTRUCKER
    A szalagkorlátnak nagyon sok helyen még nincs árnyéka, meg a 2. képen nem tudom mik azok a csíkok!
    De ezeken az apróságokon kívül nagyon szép az egész! Várom már nagyon!
  • aerolive
    veretném itt LFS-be :D

amúgy szépnek tűnik, várós már nagyon.
  • DANIELTRUCKER
    És akkor én meg berakom:

• gomze
    Hali fiúk! Vannak új képek!!!
  • Robi546
    jaj tényleg, az is igaz. :D
  • Sóschips
    Meg a Volvo-ba rakják bele a rádiót is,mert azt kihagyták
    Viktorino: Na igen:D..de csak egy példa képpen mondtam:D..de hát még sok idő van a megjelenésig:)
  • MANos Viktor
    Persze hogy világít, csak nem akkor mikor felkapcsolod a lámpát és nem színesen...
  • Robi546
    igen ez nagyon jó lenne de például a Night Driving képeknél világított ezek szerint ezek fognak világítani. :)
  • MANos Viktor
    Azért az se lenne rossz ha lámpa felkapcsoláskor a kapcsolók "ikonjai" is világítsanak, mert ez így hülyeség hogy fehéren virít közbe meg pl.: Mercedes-be zöld, MAN-ba piros stb...
  • TruckerDave
    Meg az ülés fűtés
  • Robi546
    Jaj, hát igen, az fontos. :) :DD ;D
  • Sóschips
    Jó,de ez annyira szerintem ez annyira nem lényeges:D..van ennél fontosabb dolog is..mint pl a külön billentyűn lévő refi kapcsoló..:D
  • Robi546
    na igen én értem de. Avval is be tudtad indítani a motort hogyha megnyomtad a gáz pedált meg az E betűvel is. És ezt kellene megcsinálni hogyha megnyomod a gáz pedált akkor ne induljon be a motor csak az E betűvel. :)
  • Sóschips
    De értem:)..de ETS-be is ugyan van,mint már az előbb írtam,hogy az E betűvel be is indíthatod,s le is állíthatod a motort;D
  • Triantafillo
    Ez mondjuk jobb lett volna úgy, hogy automatánál, mondjuk irányváltóként működne a gear up/gear down.De ez van. Köszönöm a választ.
  • Gell97 kolega
    Az előző részekben úgy volt, hogy ha automatára volt állítva a váltó akkor a hátramenetnél a fékpedált kellett nyomni, ha manuálisra volt állítva akkor először hátramenetbe kellett kapcsolni, majd a gázpedált kellett nyomni. :)
  • Robi546
    Látom nem nagyon érted mire gondolok. :) Úgy megcsinálhatnák az ETS 2-be hogy: az E betűvel kelljen be indítani/le állítani a motort és ne úgy mint az ETS 1-be hogy meg nyomod a gáz pedált és be indul a motor. :)
  • Triantafillo
    Ha már ez előjött, kérdezem:
    Eddig gamepaddal toltam, és bár semmi bajom nem volt vele, sőt elég "kényelmes" volt, de elgondolkodtam egy kormány-pedál vételen. A kérdés, hogy -nyilván automatára állítva a váltót - az előre/hátra menet ugyanaz, mint a gáz/fék - na most, ugyanez van a pedáloknál, is? Úgy értem, ha tolatni akarok, akkor a fékpedált nyomom? Mielőtt még az "okosok" lehurrognának engem is, még nem volt, nem próbáltam, ezért a kérdés.
  • Sóschips
    ETS-be E betűvel beindíthatod/leállíthatod a motort...De azért vicces,hogy Neked csak az ETS2 jár a fejedbe:DDD
  • Robi546
    jól van na akkor "be indul" így már jó ? :) :D
  • Amatorversenyzo
    hát reméljük itt már nem "gyul be a motor"
  • Robi546
    Máma reggel megint eszembe jutott egy ötlet, nem tudom hogy jó-e de én szerintem jó. Még pedig: ugye az ETS 1-be úgy volt hogy ha meg nyomtad az előre nyilat azaz a gázt akkor el indította, begyújtotta a motort. És ezt úgy megcsinálhatnák hogy ha megnyomod a gázt akkor ne gyúljon be a motor hanem az E betűvel kelljen be indítani mert csak le állításra volt az ETS 1-ben így elég felesleges volt szerintem. :)
  • gumikacsa
    1. Ez jó kérdés, remélhetőleg lesz, bár én meglennék nélküle.
    2. Na igen, az AI hülye, és valószínűleg az is marad, bár ígérték, hogy javul, de tökéletes úgy sem lesz. (mellesleg hülyék a valós életben is vannak)
    3. Szerintem erre már elég sok bizonyítékot láttunk, hogy nem lesz unalmas a táj.
  • Triantafillo
    Ez mind szép és jó, de azért lenne egy-két dolog:
    1 - a játékban is lesz 360 fokos nézet, vagy ez megint csak egy "ügyes" fogás, hogy tovább csigázzák a várakozást?
    2 - nem kell szakember ahhoz, hogy a közlekedési szabályokat megfelelően alkalmazzák. Konkrétan arra gondolok, hogy pl.a GTS-ben az AI megállt ott, ahol nem kellene(elzárva előled az utat, vagy feltartva a többit), de simán beléd ment ott, ahol meg kellett volna állnia(elsőbbség-adás tábla), ráadásul a játék szerint te okoztál balesetet.
    3 - azon még egy szakember sem tud segíteni, hogy elég fantáziátlan az SCS csapata, legalábbis ami a tájak, városok, utak változatosságát illeti.
  • wollnerd #6615
    [url=listazas_msg.php3?id=1276682501&no=6603]#6603[/url] :)
  • thomson002
    Ez tetszetős !
    Link
  • Robi546
    Szerintem is, remélem. :)
  • gumikacsa
    Számomra igazából az a hír volt a lényegeseb, hogy végre van köztük valaki, aki már látott kamiont belülről is. Remélhetőleg ennek hatására érezhetően javulni fog a kamionok kezelése, működése.