52664
-
#6811 Jah kíváncsi vagyok. Ha a belsőt is íg lehetne alakítani az tetszetős leenne. -
#6810 Hali!
Lehet van benne Cb Tábla. Kitudja? Mert csak kívülről tuningolták a gépet mivan a belsőtérrel? AZ is ott volt a sorba a belsőteret is ugyanúgy lehetet tuningolni mint kívülről csak azt szerintem nem mutatták szóval lehet van benne alapből CB tábla Zászló stb. vagy esetleg nincs. Attól függ mit akar jelenti az a belső tuningolós rész. Mert sajnos azt nem mutatták. Én arról szeretnék látni egy videót -
#6809 CB Tábla nem volta videóban, de remény hal meg utoljára, hátha az is lesz.
#cbzotyoka: Erről én nem nagyon emlékszem információra, de itt már licencelt pótok lesznek. Krone meg scwartmuller az tuti arról voltak képek. -
#6808 Már régebben írtam is ide ötletként, hogy jó lenne ha mi is tudnánk berakni cuccokat, modelleket (pl cb tábla, ilyenek) ... jó lenne :D -
Triantafillo #6807 Látom szöveg-értési problémád van, te agyon-iskolázott.
Általánosságban írtam, hogy majd "valaki" csinál, úgy, mint ahogy a GTS-hez is lehet kis-millió oldalról leszedni Longline-t.
Úgyhogy : -
cbzotyoka #6806 Valaki meg tudná mondani hogy lesz-e pótkocsi skinnezés a játékban -
#6805 Hehe nekem 5% ;) Tényleg csak tutorial, gyakorlás és türelem. -
#6804 Miért mi csináljunk neked Longline-t? csináld meg magadnak... -
vajo #6803 Leülsz, nézel tutorial-t, és 1-2 hét alatt meg is tanulod. Csak ne várja
senki azt, hogy letöltöm a zmodot, és már tudok is kamiont csinálni. -
Robi546 #6802 Remélem is mivel nekem a ZMOD tudásom az 0 százalék. :D -
cbzotyoka #6801 ez nagyon szép. Má csak a pótkocsi skinezésről szeretnék képet vagy videót ha lesz benne.:) -
DANIELTRUCKER #6800 Kuvajó!!!
Remélem majd csinálnak 1 videót belső extrákról is!
De ez alapján a videó alapján határ a csillagos ég!!!
-
Triantafillo #6799 Azért én remélem, hogy valaki csinál majd egy Scania Longline-t.
A dupla hátsó tengely az "eredeti" fülével elég "bután" néz ki, ahhoz jobban illik egy Longline-fülke. Ez csak egy vélemény...... -
#6798 Hát szerintem is!
Nem kell ebbe már kamiont csinálni csak majd alkatrész csomagokat,és akkor már teljesen elhanyagolható lesz a ZMOD!
Én nem fogom már használni,szerintem felesleges lenne össze.aszni a gémet!
-
Lolluki #6797 De jónak igérkezik! -
Lolluki #6796 Remélem nem lesz elbacva:D -
#6795 Reméljük így lesz! -
#6794 -
JohnBart #6793 Az SCS pedig írta is egy korábbi bejegyzésében, hogy a rendszert flexibilisnek tervezik, hogy felismerje a modderek alkatrészeit is... már ha jól bekonfigurálják persze... :) -
#6792 -
Lolluki #6791 Mekkora flash:D Várom már -
#6790 Nagyon tetszetős! De már jó lenne hallani az autók hangját is (remélem ezen a téren is lesz akkora fejlődés mint az autók testreszabásában.) -
Robi546 #6789 WoW, tetszik! o.O -
#6788 bocs a dupláért...
Lehet hogy visszatérünk a telepítős kiegészítőkhöz mint ahogy (azt hiszem) pttm-ben is volt. -
#6787 Ütős kis videó!
Elhangzott egy mondat, "Minek ide ZMOD?" Szvsz lesz olyan aki zmoddal tuningol, de nem kamionok lesznek gyártva a játékhoz hanem alkatrészek. Szerintem ki lesznek adva ilyen alkatrész csomagok. pl. kürtök,napellenzők,spoilerek... -
#6786 Már a dinamikus árnyékok is nagy dolog, azért minden apró részletet nem tudnak megcsinálni. Ha légy száll a gépedre azt se fogod látni. -
Triantafillo #6785 Az árnyékokról "tud" valaki valamit? Konkrétan arra gondolok, hogy az utakon ott a fák árnyéka, de mikor a kamion megy el alatta, azon nincs. -
#6784 :))) )))) De állat csak most néztem :) na végre azért ez most nem semmi.
Remek csak a sok extrázás közepedte, ne hogy valami amatőr hibával elrontsák. Én bízom bennük . Óriási lett. Gratulálnék innen is nekik. Fú nagyon jó! -
#6783 Régi. Én az újról nem láttam képet az scs-től. -
#6782 Szerintetek ets2-ben még a régi actros lesz vagy már az új? -
Sóschips #6781 Annyira nem voltam bunkó szerintem..:D -
#6780 uhh nagyon komoly, ha ilyen lesz tuti meg fogom venni.. :) -
#6779 nekem még lenne egy ötletem a játék feldobásával kapcsolatosan ... lehet hogy hülyeség.
az lenne hogy mp3 formátum-ban beraknánk zenéket és a kamionban a cd lejátszó kiírná a zene címét :DD
lehet hogy bolondság de ha valakinek tetszik írja meg az scs-nek:DD -
#6778 Nagyon ütős lesz! -
#6777 -
Triantafillo #6776 A video alapján azt mondom, le a kalappal az SCS előtt, csak nehogy elkiabáljam....
Persze már most látszik, hogy van akinek ez is kevés.Szerintem az "ez kéne..." , "az kéne..." helyett inkább arra kellene gondolni, hogy EDDIG MÉG EZ SEM VOLT! Ne legyünk telhetetlenek. -
#6775 Meg az a jó hogy egyeltel gépel is rengeteg variációt lehet csinálni. :D -
#6774 Ez most felcsigázott! :D Én már csak a forgólámpára meg a fényhídra vagyok kíváncsi. Tehát most már azt is tudjuk hogy hosszas Zmod-olás nélkül is csinálhatunk karácsonyfát a gépből. -
#6773 pff nagyon zsír !!
én is alig várom.... rengeteg faja gépet öszelehet majd tákolni :) -
#6772 Nagyon király! Ha mindegyik kamionra ilyen részletesen kidolgozzák ezt a részt, megcsinálják rendesen a kuplung+H-váltó kombót, akkor már fasza is volna :)