52664
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • TruckerDave
    Jah kíváncsi vagyok. Ha a belsőt is íg lehetne alakítani az tetszetős leenne.
  • péistike
    Hali!

Lehet van benne Cb Tábla. Kitudja? Mert csak kívülről tuningolták a gépet mivan a belsőtérrel? AZ is ott volt a sorba a belsőteret is ugyanúgy lehetet tuningolni mint kívülről csak azt szerintem nem mutatták szóval lehet van benne alapből CB tábla Zászló stb. vagy esetleg nincs. Attól függ mit akar jelenti az a belső tuningolós rész. Mert sajnos azt nem mutatták. Én arról szeretnék látni egy videót
  • TruckerDave
    CB Tábla nem volta videóban, de remény hal meg utoljára, hátha az is lesz.

#cbzotyoka: Erről én nem nagyon emlékszem információra, de itt már licencelt pótok lesznek. Krone meg scwartmuller az tuti arról voltak képek.
  • szabii98
    Már régebben írtam is ide ötletként, hogy jó lenne ha mi is tudnánk berakni cuccokat, modelleket (pl cb tábla, ilyenek) ... jó lenne :D
  • Triantafillo
    Látom szöveg-értési problémád van, te agyon-iskolázott.
    Általánosságban írtam, hogy majd "valaki" csinál, úgy, mint ahogy a GTS-hez is lehet kis-millió oldalról leszedni Longline-t.
    Úgyhogy :
  • cbzotyoka
    Valaki meg tudná mondani hogy lesz-e pótkocsi skinnezés a játékban
  • TruckerDave
    Hehe nekem 5% ;) Tényleg csak tutorial, gyakorlás és türelem.
  • Kistódi
    Miért mi csináljunk neked Longline-t? csináld meg magadnak...
  • vajo
    Leülsz, nézel tutorial-t, és 1-2 hét alatt meg is tanulod. Csak ne várja
    senki azt, hogy letöltöm a zmodot, és már tudok is kamiont csinálni.
  • Robi546
    Remélem is mivel nekem a ZMOD tudásom az 0 százalék. :D
  • cbzotyoka
    ez nagyon szép. Má csak a pótkocsi skinezésről szeretnék képet vagy videót ha lesz benne.:)
  • DANIELTRUCKER
    Kuvajó!!!
    Remélem majd csinálnak 1 videót belső extrákról is!
    De ez alapján a videó alapján határ a csillagos ég!!!
  • Triantafillo
    Azért én remélem, hogy valaki csinál majd egy Scania Longline-t.
    A dupla hátsó tengely az "eredeti" fülével elég "bután" néz ki, ahhoz jobban illik egy Longline-fülke. Ez csak egy vélemény......
  • Tomika boy
    Hát szerintem is!
    Nem kell ebbe már kamiont csinálni csak majd alkatrész csomagokat,és akkor már teljesen elhanyagolható lesz a ZMOD!
    Én nem fogom már használni,szerintem felesleges lenne össze.aszni a gémet!
  • Lolluki
    De jónak igérkezik!
  • Lolluki
    Remélem nem lesz elbacva:D
  • norbee46
    Reméljük így lesz!
  • RS
  • JohnBart
    Az SCS pedig írta is egy korábbi bejegyzésében, hogy a rendszert flexibilisnek tervezik, hogy felismerje a modderek alkatrészeit is... már ha jól bekonfigurálják persze... :)
  • Gell97 kolega
  • Lolluki
    Mekkora flash:D Várom már
  • norbee46
    Nagyon tetszetős! De már jó lenne hallani az autók hangját is (remélem ezen a téren is lesz akkora fejlődés mint az autók testreszabásában.)
  • Robi546
    WoW, tetszik! o.O
  • tuzfal3
    bocs a dupláért...

Lehet hogy visszatérünk a telepítős kiegészítőkhöz mint ahogy (azt hiszem) pttm-ben is volt.
  • tuzfal3
    Ütős kis videó!

Elhangzott egy mondat, "Minek ide ZMOD?" Szvsz lesz olyan aki zmoddal tuningol, de nem kamionok lesznek gyártva a játékhoz hanem alkatrészek. Szerintem ki lesznek adva ilyen alkatrész csomagok. pl. kürtök,napellenzők,spoilerek...
  • TruckerDave
    Már a dinamikus árnyékok is nagy dolog, azért minden apró részletet nem tudnak megcsinálni. Ha légy száll a gépedre azt se fogod látni.
  • Triantafillo
    Az árnyékokról "tud" valaki valamit? Konkrétan arra gondolok, hogy az utakon ott a fák árnyéka, de mikor a kamion megy el alatta, azon nincs.
  • fuszhi
    :))) )))) De állat csak most néztem :) na végre azért ez most nem semmi.
    Remek csak a sok extrázás közepedte, ne hogy valami amatőr hibával elrontsák. Én bízom bennük . Óriási lett. Gratulálnék innen is nekik. Fú nagyon jó!
  • Stig95
    Régi. Én az újról nem láttam képet az scs-től.
  • Dupi30
    Szerintetek ets2-ben még a régi actros lesz vagy már az új?
  • Sóschips
    Annyira nem voltam bunkó szerintem..:D
  • Krisztiam #6780
    uhh nagyon komoly, ha ilyen lesz tuti meg fogom venni.. :)
  • kutizsolt
    nekem még lenne egy ötletem a játék feldobásával kapcsolatosan ... lehet hogy hülyeség.
    az lenne hogy mp3 formátum-ban beraknánk zenéket és a kamionban a cd lejátszó kiírná a zene címét :DD
    lehet hogy bolondság de ha valakinek tetszik írja meg az scs-nek:DD
  • hungaro
    Nagyon ütős lesz!
  • luspaydavid
  • Triantafillo
    A video alapján azt mondom, le a kalappal az SCS előtt, csak nehogy elkiabáljam....
    Persze már most látszik, hogy van akinek ez is kevés.Szerintem az "ez kéne..." , "az kéne..." helyett inkább arra kellene gondolni, hogy EDDIG MÉG EZ SEM VOLT! Ne legyünk telhetetlenek.
  • TruckerDave
    Meg az a jó hogy egyeltel gépel is rengeteg variációt lehet csinálni. :D
  • Mark98
    Ez most felcsigázott! :D Én már csak a forgólámpára meg a fényhídra vagyok kíváncsi. Tehát most már azt is tudjuk hogy hosszas Zmod-olás nélkül is csinálhatunk karácsonyfát a gépből.
  • kutizsolt
    pff nagyon zsír !!
    én is alig várom.... rengeteg faja gépet öszelehet majd tákolni :)
  • Penge88
    Nagyon király! Ha mindegyik kamionra ilyen részletesen kidolgozzák ezt a részt, megcsinálják rendesen a kuplung+H-váltó kombót, akkor már fasza is volna :)