52664
-
tomi0113 #6851 Fasza. -
Lolluki #6850 Nem egy Dice:) -
SnyperD #6849 Szóval ez az a híres cég :) -
Lolluki #6848 Zsír lesz:D Annyit megtudtam, hogy lesz benne GPS:D:D: -
#6847 Nem értek Cseh-öl de biztos jó ! -
Lolluki #6846 Ez micsoda?:D ahogy csinálják?:D -
Robi546 #6845 én még nem majd megnézem. -
vajo #6844 Ki látta?
-
Robi546 #6843 lol. :D -
Lolluki #6842 Én már csak azért írom át indításnál az összeget.Mert ha ma itt csórok vagyunk akkor legalább ott ne legyek az:D -
Robi546 #6841 Ez igaz. :D -
JohnBart #6840 Igazad van, de mint ahogy az utolsó blogbejegyzésnél a kommentek között (!!!) írta az SCS, a Euro Truckkal szemben az 18 Wheels of Steel jogai jelenleg a ValuSoftnál vannak, az SCS csak fejleszti a sorozat részeit a kiadó kívánalmai alapján, a tartalomba nincs beleszólása. Ha azok pedig úgy döntenek, hogy valamit kivesznek, az SCS kiveszi - nem mondhatnak ellent az őket pénzelő kiadónak (részben ezért is jegyezte be a csapat egyébként az American Truck Simulator nevet - névben köze nem lenne a 18WoS-hez, tartalmában már annál inkább... :D)
Robi546: Engem nem zavarna. Kevesebb ország van, így rögtön nem kellene olyan sokszor kicsengetni az unlockösszeget, de így is még egy ok, ami miatt pénzt kell gyűjtögetni - ergo később unok rá a játékra. Akit meg zavar, az a konfig fájl átírásával úgyis rögtön megnyitná az összes országot... :D -
Robi546 #6839 És arról lehet tudni valamit hogy meg kell venni itt is a területeket illetve országot hogy mehessünk abba az országba mint az ETS 1-be volt ? Remélem hogy nem kell majd megvenni. :) -
#6838 Elégjólett,de a későbbi részekben jó volna,ha nem vennék el,mint pttm-nél. ^^ -
vajo #6837 Te meg vegyél visszább tápos. -
cbzotyoka #6836 Nekem már így is elég lenne ahogy láttam a képeket meg a videókat. -
Robi546 #6835 na igen ez jó lenne hogy a 6 hengeres és a V8 -nak is más hangja lenne. :))) -
#6834 Szeretnénk, de nem biztos. -
bene1997 #6833 Most annak a sokféle motornak mind más hangja lesz?? -
cbzotyoka #6832 Hát igen az jó lenne ha mindegyik gépnek más hangja lesz. -
#6831 Ó, majd úgy mint az ándörgrándban :) minek???? A motor hangja elég, ha mondjuk motortípusonként mondjuk eltér, az már zsír. (pl. 6 hengeresek vs 8 hengeresek) -
cbzotyoka #6830 Nagyon jók a kipufogók meg minden de remélem hangja is lesz a tunning kipufogónak. -
Triantafillo #6829 Ahhoz egyél még egy-két tál müzlit, tápos! -
JohnBart #6828 Jól mutat a kamiontuning-videó a bannerben... :)
Akit érdekel: a legutolsó bejegyzésnél azt taglalják a srácok, hogy egész jól szerepel Macen az egyik utóbbi vadászprogramuk, és hogy milyen jót tesz a cég kasszájának is. Tervezik emellett az ETS1 Macre portolását is. -
#6827 Viszlát Gabika :) -
Lolluki #6826 Gyerekek a játékról komunikáljunk már ne a virsli meg a kolbászról!:) -
#6825 Roland0: Amúgy persze majd lesz füst meg lehet alá tenni virsli gumikat hogy minél jobban csússzon keresztbe.
Triantafillo: Normálisan válaszoltam neked úgyhogy ne mutogasd a kis ujjadat mert letöröm.
Bocsi a 2 hsz-ért csak most voltam olyan bátor vissza olvasni. Hát katasztrófa. -
#6824 Úristen mi lett itt is a fórummal... Ellepték a tudatlanok... -
Roland0 #6823 nagyon gyors vagyok a fuvarozó szakszrervezetek megbízhatnak benem ezért amerikába is fuvarozom az árukat európától.
10 ezer dolát kapok oylan modom van -
Roland0 #6822 én mindig az első vagyok -
#6821 és akkor ki lesz a 2.? xD -
Sóschips #6820 Igen,plusz egy olyan mod is letölthető lesz,hogy a kolbászt,meg a szalonnát a kipufogóhoz akaszthasd,s így füstölődjenek meg.De ezt csak minden 10.-ik ember töltheti majd le sajnos:/ -
#6819 Jaja az faja lenne:D Meg lehetne választani a belsőtér színei között meg bőrszerű belsőt csináltatni bele gondolom tudod/tudjátok mire gondolok arra a szivacsos-ra vagy milyenre na ha ezeket meglehetne csinálni akkor kibajó game lenne! De így se lesz rossz!:D -
Roland0 #6818 ja megvan csakaza szöveg gurul jobra és nem ért oda mikor én ott votlam mikor már irtam nem látam.
tehát akor a következő évben várható megérkezése.
más kérdés: lesz ojan mod hogy füstöljün a kipufogó mikor meghuzatom a motort? -
#6817 Ami a szövegdoboz felett van.(Ha nem tudnád mi a szövegdoboz:az amibe írsz.) -
Roland0 #6816 vagy bakkera gondoltál. jóvan nemlehet mindet tudni -
Roland0 #6815 meik baner? -
#6814 Tudsz olvasni??Bannerban kivan írva nagy betűkkel:"Megjelenés:2012." -
Roland0 #6813 ésakor majd a kamcsikkal lehetlesz driftelni a szerpetineken? -
Roland0 #6812 na császtokmikor jelenik meg a gamó?
nemlehet tuni vagy már tudjátok, én nem talátam információkat.háthati tujátok mikor várható mert nagyi pénteken küldi a zseppént ztakkor megrendeltetném anyával.