52664
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • tomi0113
    Fasza.
  • Lolluki
    Nem egy Dice:)
  • SnyperD
    Szóval ez az a híres cég :)
  • Lolluki
    Zsír lesz:D Annyit megtudtam, hogy lesz benne GPS:D:D:
  • luspaydavid
    Nem értek Cseh-öl de biztos jó !
  • Lolluki
    Ez micsoda?:D ahogy csinálják?:D
  • Robi546
    én még nem majd megnézem.
  • vajo
    Ki látta?

• Robi546
    lol. :D
  • Lolluki
    Én már csak azért írom át indításnál az összeget.Mert ha ma itt csórok vagyunk akkor legalább ott ne legyek az:D
  • Robi546
    Ez igaz. :D
  • JohnBart
    Igazad van, de mint ahogy az utolsó blogbejegyzésnél a kommentek között (!!!) írta az SCS, a Euro Truckkal szemben az 18 Wheels of Steel jogai jelenleg a ValuSoftnál vannak, az SCS csak fejleszti a sorozat részeit a kiadó kívánalmai alapján, a tartalomba nincs beleszólása. Ha azok pedig úgy döntenek, hogy valamit kivesznek, az SCS kiveszi - nem mondhatnak ellent az őket pénzelő kiadónak (részben ezért is jegyezte be a csapat egyébként az American Truck Simulator nevet - névben köze nem lenne a 18WoS-hez, tartalmában már annál inkább... :D)

Robi546: Engem nem zavarna. Kevesebb ország van, így rögtön nem kellene olyan sokszor kicsengetni az unlockösszeget, de így is még egy ok, ami miatt pénzt kell gyűjtögetni - ergo később unok rá a játékra. Akit meg zavar, az a konfig fájl átírásával úgyis rögtön megnyitná az összes országot... :D
  • Robi546
    És arról lehet tudni valamit hogy meg kell venni itt is a területeket illetve országot hogy mehessünk abba az országba mint az ETS 1-be volt ? Remélem hogy nem kell majd megvenni. :)
  • AudiQuattro
    Elégjólett,de a későbbi részekben jó volna,ha nem vennék el,mint pttm-nél. ^^
  • vajo
    Te meg vegyél visszább tápos.
  • cbzotyoka
    Nekem már így is elég lenne ahogy láttam a képeket meg a videókat.
  • Robi546
    na igen ez jó lenne hogy a 6 hengeres és a V8 -nak is más hangja lenne. :)))
  • TruckerDave
    Szeretnénk, de nem biztos.
  • bene1997
    Most annak a sokféle motornak mind más hangja lesz??
  • cbzotyoka
    Hát igen az jó lenne ha mindegyik gépnek más hangja lesz.
  • Penge88
    Ó, majd úgy mint az ándörgrándban :) minek???? A motor hangja elég, ha mondjuk motortípusonként mondjuk eltér, az már zsír. (pl. 6 hengeresek vs 8 hengeresek)
  • cbzotyoka
    Nagyon jók a kipufogók meg minden de remélem hangja is lesz a tunning kipufogónak.
  • Triantafillo
    Ahhoz egyél még egy-két tál müzlit, tápos!
  • JohnBart
    Jól mutat a kamiontuning-videó a bannerben... :)

Akit érdekel: a legutolsó bejegyzésnél azt taglalják a srácok, hogy egész jól szerepel Macen az egyik utóbbi vadászprogramuk, és hogy milyen jót tesz a cég kasszájának is. Tervezik emellett az ETS1 Macre portolását is.
  • szabii98
    Viszlát Gabika :)
  • Lolluki
    Gyerekek a játékról komunikáljunk már ne a virsli meg a kolbászról!:)
  • Kistódi
    Roland0: Amúgy persze majd lesz füst meg lehet alá tenni virsli gumikat hogy minél jobban csússzon keresztbe.
    Triantafillo: Normálisan válaszoltam neked úgyhogy ne mutogasd a kis ujjadat mert letöröm.
    Bocsi a 2 hsz-ért csak most voltam olyan bátor vissza olvasni. Hát katasztrófa.
  • Kistódi
    Úristen mi lett itt is a fórummal... Ellepték a tudatlanok...
  • Roland0
    nagyon gyors vagyok a fuvarozó szakszrervezetek megbízhatnak benem ezért amerikába is fuvarozom az árukat európától.
    10 ezer dolát kapok oylan modom van
  • Roland0
    én mindig az első vagyok
  • péistike
    és akkor ki lesz a 2.? xD
  • Sóschips
    Igen,plusz egy olyan mod is letölthető lesz,hogy a kolbászt,meg a szalonnát a kipufogóhoz akaszthasd,s így füstölődjenek meg.De ezt csak minden 10.-ik ember töltheti majd le sajnos:/
  • péistike
    Jaja az faja lenne:D Meg lehetne választani a belsőtér színei között meg bőrszerű belsőt csináltatni bele gondolom tudod/tudjátok mire gondolok arra a szivacsos-ra vagy milyenre na ha ezeket meglehetne csinálni akkor kibajó game lenne! De így se lesz rossz!:D
  • Roland0
    ja megvan csakaza szöveg gurul jobra és nem ért oda mikor én ott votlam mikor már irtam nem látam.
    tehát akor a következő évben várható megérkezése.

más kérdés: lesz ojan mod hogy füstöljün a kipufogó mikor meghuzatom a motort?
  • tamás98
    Ami a szövegdoboz felett van.(Ha nem tudnád mi a szövegdoboz:az amibe írsz.)
  • Roland0
    vagy bakkera gondoltál. jóvan nemlehet mindet tudni
  • Roland0
    meik baner?
  • tamás98
    Tudsz olvasni??Bannerban kivan írva nagy betűkkel:"Megjelenés:2012."
  • Roland0
    ésakor majd a kamcsikkal lehetlesz driftelni a szerpetineken?
  • Roland0
    na császtokmikor jelenik meg a gamó?
    nemlehet tuni vagy már tudjátok, én nem talátam információkat.háthati tujátok mikor várható mert nagyi pénteken küldi a zseppént ztakkor megrendeltetném anyával.