52664
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • vajo
    És Scaniaba tették bele.......xDD
  • bullseye9
    Megelőztél, most akartam írni, hogy lefizette őket Manos Viktor :DD
  • MANos Viktor
    Ellopták a névtáblám :( :DD
  • szabii98
    még pár kép MO-ról, és biztos vétel!! ;)
  • TruckerDave
    Már ez is előre lépés hogy lehet tenni táblát. Hát még az lett volna jó, ha kiválaszthatod a táblán az országot, meg tábla háttérszínét..
  • LeWyTy
    Jogos
  • vajo
    MO-ról tegyenek képet. Majd akkor lesz pozitivitás is :D
  • péistike
    zászlózás?? Nem lesz?? :O Vagy mi?
  • LeWyTy
    Szerintem inkább a játékot csinálják hogy minél jobb legyen.
    Egy ilyen videó szerintem pont jó... üzletileg is meg a játékosoknak is.
    Nem is árul el túl sokat meg húzza is a fantáziádat.
    Az meg nemtom hogy csak szerintem rosz-e hogy mindent tudsz a játékról mire megjelenik és már megunond az első percben.
  • Sóschips
    Már megint negatív vagy:D...mindig csak ez a negativitás:/:D
  • vajo
    1 hét alatt csak egy 30 másodperces szart tudtak összerakni? Lenyűgöző teljesítmény...
  • sftomee
    ÉÉÉÉs igen igen igeeeen! :) Sokak vágya teljesült most. :D Nekem mondjuk Még mindig a jó fizika az első. Aztán a többi szabadon választott. ;)
  • gomze
    Infót akartok, akkor nézzétek meg az új videót!
  • Gell97 kolega

bocs az előzőért..
  • tpbence0323
    Sziasztok régen nyitottam már ki a számát én csak anyit kérdeznék hogy milyen ötletnek találjátok azt hogy ha pl esik az eső akkor ugye lehetne sáros a kamion mert ugye ahogy mész az úton és esik az eső akkor koszos lesz a jármű:-)
  • Robi546
    "Kopnának a gumik oldalt mutatná egy kis kamion térkép hogy a gumi el színeződne először lenne átlátszó, majd zöld, sárga, piros, lila, barna, fekete, majd pukk lenne"
    Ilyen volt a King of The Road -ban ez mondjuk nekem tetszett de nem csak a gumi kopna hanem a motor,alváz,stb... ahogy mész vele és öregedik a kamion úgy idővel menne le, szerintem ez jó lenne. :)
  • bullseye9
    Nem biztos, hogy szükség van arra, hogy te "csináld itt a tüzet".
    Főleg arra nem, hogy meggondolatlanságokat irkálj, javaslom, olvasd át, és szvsz. magad is rájössz.

A játék készítői elsősorban tömeges igényeket (fizika, moddolhatóság, változatosság, jobb grafika) próbálnak kielégíteni. Lehet olyan igény, hogy Prágában a híd alatt legyen egy félszemű macska, ami elnyávogja a Svejk főcímdalát, ha egy szürke Actros elhalad felette (szándékosan írok ilyen elvetemültséget), de ez nem tömeges, erre nem lehet alapozni.
    Amiket írtál, annak a nagy részét a modderek rövid idő alatt megoldják, most is a sorozat (Pttm, Haulin, ETS, GTS) legnagyobb ereje és népszerűsége ebben rejlik, nem véletlen, hogy seregnyi kiegészítőt találni hozzá.
    Nem vedd rossz néven, nem bántásból írtam a fentieket, nyilván szükség van jó ötletekre, de szerintem a készítők pontosan tudják, kinek mire van igénye, ki lett vesézve az már pár alkalommal itt a topicban is.
    Peace, ennyi.
  • sftomee
    ............................................________
    ....................................,.-‘”...................``~.,
    .............................,.-”...................................“-.,
    .........................,/...............................................”:,
    .....................,?......................................................\,
    .................../...........................................................,}
    ................./......................................................,:`^`..}
    .............../...................................................,:”........./
    ..............?.....__.........................................:`.........../
    ............./__.(.....“~-,_..............................,:`........../
    .........../(_....”~,_........“~,_....................,:`........_/
    ..........{.._$;_......”=,_.......“-,_.......,.-~-,},.~”;/....}
    ...........((.....*~_.......”=-._......“;,,./`..../”............../
    ...,,,___.\`~,......“~.,....................`.....}............../
    ............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-”
    ............/.`~,......`-...............................\....../\
    .............\`~.*-,.....................................|,./.....\,__
    ,,_..........}.>-._\...................................|..............`=~-,
    .....`=~-,_\_......`\,.................................\
    ...................`=~-,,.\,...............................\
    ................................`:,,...........................`\..............__
    .....................................`=-,...................,%`>--==``
    ........................................_\..........._,-%.......`\
    ...................................,<`.._|_,-&``................`\
  • fuszhi
    Ízét , majd én csinálom a tüzet. Ha csak ez kell, vezénylek. :)))
    Ki milyenre festi a kamiont?(nem volna rossz ha lehetne "matrincázni" is a kicsikét vagy jó kis matt illetve metál-os színek közül állítgatni) Ja az elejére lehetne tenni kis szobrokat amiket kamion shoppokban lehetne vásárolni. Ti mit szokott hallgatni vezetés közbe. Olyan vezetős zenére gondolok itt. Mit gondoltok róla, jó ötlet volna 4 évszakosra megcsinálnák? Kopnának a gumik oldalt mutatná egy kis kamion térkép hogy a gumi el színeződne először lenne átlátszó, majd zöld, sárga, piros, lila, barna, fekete, majd pukk lenne. Jó ötlet volna? remélem dobnak majd még videót vagy ír valaki nekik a jó ötleteim közül. Mert még lehetne azt is hogy a kamiont belülről is szövet borítja és azt is kilehetne választani. Vagy, sötétítés a szélvédő felsőrészénél különféle színekben. Kamion belsejében lenne kis zászló és az elején amit megadnál nemzetiséget annak lenne ott a zászlója. Akkor a kamion alatt lehetne extrának fénycsövet felrakni többféle színben. Már játszottam ilyen játékkal amibe voltak ilyesmik. Nem csak fejből nyomom a marhaságaim. A kamion húzhatna féknyomot azért. Le kéne méreckeni, mert ha nem és rendőr jön bírságot kapsz. ugye jók az ötleteim? Kinek mi az ami ebből megtetszett ? Üdv
  • tibi08
    Ja énis ez akartam írni!
  • WinStar
    mert nincs infó,és ez nem chat!
  • Lolluki
    Gyerkőcök kivan halva a FÓRUM:)
  • Lolluki
    Várható megjelenés 2012 Első fele.
  • Máté97
    Ha felnéznél a banerra már tudnád a választ...
  • norbika28
    nem tudja valaki hogy mikor dobják ki ?
  • Kistódi
    Nagyon szép nekem főleg a világítás tetszik!!
  • fuszhi
    Komoly hogy mit műveltek. Már csak azt sajnálom hogy ez a gyönyörű híd nem látszik majd a kamionból. Gondolom ha képet ment az ember ahhoz jön jól hogy van háttér is a kamionhoz. Tegnap olvastam valahol valami ilyesmit: "Menj lassan és gyönyörködj a tájban, vagy taposs bele és épülj bele a tájba."(abba a gyönyörűbe) :)))
  • DANIELTRUCKER
  • Robi546
    Nagyon szép, a víz és a város fények tetszenek éjszaka. De amúgy is nagyon jó. :)
  • vajo
    "Pár kép mára Svájcból"

• JohnBart
    Nekem mondjuk a cseh videóban már kicsit folyamatosabbnak tűnt a kormány haladása, nem rángatott össze-vissza. Azért remélem kinyomnak hamarosan egy bejegyzést ezzel kapcsolatban, mert elég nagy volt a felhördülés a gátas videónál... :D
  • gumikacsa
    Jéé, téged is látni? :)

Mondanám amit eddig mindig: jól alakul, kinézetre, változatosságra nem lehet panasz. A kamionok felszerelhetőségére sem. Remélem a koronát az egészre felteszi a jobb fizika, és irányítás.
  • Lolluki
    De a swarzmüller jobb:)
  • Lolluki
    Jó ez a "Krone" pótkocsi:)
  • TruckerDave
    Tetszik a holttér tükör :D 2:39-nél, még látni is lehet benne :D
  • DANIELTRUCKER
    Ahogy a videóban láttam sajnos nem kormánnyal tesztelik a játékot, de Pavel mögött az asztalon ott van egy Logitech kormány (azt nem tudom hogy g25 vagy g27 lehetett). Ha ilyen kormánnyal tesztelik akkor talán lehet hogy megcsinálják 900°-ra az irányítást!
  • VERESS 96
    :D Nagyon zsír!
  • Lolluki
    Azt mondták nem tervezik a multit de ha lesz idejük bele teszik!
  • eightmiles
  • Robertoo21
    van benne munka rendesen...rákérdeztek a mulitra...nem értek a nyelvükön de véleményem szerint panaszkodtak a mod-okra. Meg lehetne egyátalán oldani, hogy legyen multi, de ne lehessen moddolni? Mármint a multiba ne működjenek a mod-ok