52664
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • v43 001
    Tükörállítás:

• Atikah
    De az SCS nem az a cég!
  • fuszhi
    Pedig lehetne hogyha több térképesre készítenék kezdő haladó és mester ez 3 térkép fajta lenne csak, és akkor minden célközönség ki lenne elégítve talán. Sőt a beszélő "Dzsipíeszt" is komálnám
  • Stig95
    Az óvodások miatt nem lehet ilyen. :/
  • SnyperD
    Ilyenre gondoltam :)
  • SnyperD
    Témához kapcsolódva én nem bánnám ha lennének ilyen városok az ets ben :) Mert járnak ilyen helyen is :)
  • fuszhi
    hehe biztos nem gyakorolt eleget ets ben :)))))))))))
  • rgida666
    Zárásként: a GPS vitte oda a szerencsétlent és miközben próbált szabadulni defektet kapott, emiatt dőlt rá az épületre a kocsi.
  • Lolluki
    Egyátalán a csávónak nem volt szemértéke? Most nem kötözködés de miért fordul be egy 30 éves rutinos sofőr?
  • LeWyTy
    Hogy lehet egy ilyen hülyeségen ennyit vitatkozni
  • luspaydavid
    Megnézném te abba az utcába hogy fordultán volna be Lehet helybe elsírtad volna magad....
  • elbe1
    helló bocs hogy folytatom a vitát de ez a atiho nagyon felidegesíttet a tudattalanságával az sofőr 30-éven keresztül egyetlen balesetet se okozót és ott már 12-ilyen baleset is történt azelőtt szóval nem tudom miről beszélsz
    http://www.dailymail.co.uk/news/article-2074056/Wrong-turn-Satnav-leads-truck-driver-narrow-Tudor-lane-115-000-mistake.html
  • Sóschips
    NemxD

Varsányi: szerintem nem esett le neki:D
  • tomi0113
    Nem kötekedésből de ez marhára nem ide tartozó téma...
  • gumikacsa
    Baromi nagy hülyeséget szúrtál be, semmi értelme nem volt. Ne reagálj, nem érdekel, zárd le a témát.
  • atiho
    persze
  • tuzfal3
    Köszi a hozzá nem értő kommentet...Majd ha vezettél már igazi kamiont akkor nyilatkozz. Téma lezárva.
  • atiho
    magad nevében beszélj fisherceg.
    Ez a kamionos semmit setett le az asztalra, ha egy utcába se tud befordulni.
    Úgyhogy ne beszélj baromságokat.
    nem lennék arra büszke hogy 30+ évet lehúztam egy ugyanolyan kamionos vállaltnál :)
  • Kistódi
    És ismét bölcs dolgot mondtál Krissz! x) Am meg nem 50.000 ont hanem 115.000 font
  • tuzfal3
    Szerintem ez a sofőr a 47 életévével ezerszer több dolgot letett az asztalra mint amennyit te valaha is fogsz...szóval szerintem inkább füled farkad húzd be és maradj csöndbe..akkor legalább nem beszélsz butaságokat!
  • atiho
    hallottátok a hírt?
    Valami ETS-en nevelkedett gyökér kamionos 50 ezer fontos kárt okozott Angliában...
    5 méter széles utcába aakrt bekanyarodni derékszögben..
  • gumikacsa
    én már láttam.. volt, mikor 6-7 évig húzták...
  • fuszhi
    oké szerintem már nem nagyon fogják elhúzni a dolgot, őket se ejtették a fejükre. Több mint egy teljes éven át közöljenek képeket meg videókat. Reklám fogásnak elég hosszú idő egy évet végig közölni képekkel meg videókkal legalább is én még ilyet nem láttam. Ha megteszik jó nagy marhák.
  • vajo
    Nincsen hivatalos dátum, ezért csak következtetünk az előző szériák megjelenési dátumaiból, amik év elején január és április között jöttek ki, amik pedig később azok augusztus vagy szeptember. Am február max 29 napos lehet 4 évente szal a 30.-a elég Xtreme.
  • Falkon
    Ajánlom figyelmedbe a naptárt. Lesd meg hány napos a február! ;)
  • Lolluki
    Az egy kicsit korán van nem?:D Én úgy tudom, hogy pont egy év múlva. Azaz 2012.decembere, hogy karácsonyig kiadják:)
  • varsanyi92
    Február 30. mi?! HAHA jóvicc :D
  • Lolluki
    Hasadra ütöttél?:D
  • Héeder
    Köszi
  • Sóschips
    Sacperkábé olyan 2012 február 30.-ka körül azt hiszem!A bannerban,s azon belül is a fútó szövegből biztosabbat tudsz meg!:)
  • Rolandos
    sziasztok mikro jelenik meg a játék?
  • Lolluki
    Volt de np:)
  • gomze
    Igazad van sftomee, jól meg mondtad neki! Vegye csak meg!
  • Sóschips
  • fuszhi
    Nem tudom hogy volt-e már, de ha igen akkor "sorry"
  • vajo
    Jasper Forks - River flows
  • Penge88
    Parancsolj, ITT találsz :)
  • Héeder
    Mi a szám címe?
  • sftomee
    Neked inkább valaki bogyó kellene drágaságom, ami javítja a koncentráló képességed!

Ezt a sok fogyatékost, édesapám...
  • WinStar
    amúgy két új civil jármű is lesz,az eggyik a Range Rover,a másik meg egy Honda Civic :)