52664
-
#7102 Tükörállítás:
-
#7098 De az SCS nem az a cég! -
#7097 Pedig lehetne hogyha több térképesre készítenék kezdő haladó és mester ez 3 térkép fajta lenne csak, és akkor minden célközönség ki lenne elégítve talán. Sőt a beszélő "Dzsipíeszt" is komálnám -
#7096 Az óvodások miatt nem lehet ilyen. :/ -
SnyperD #7095 Ilyenre gondoltam :) -
SnyperD #7094 Témához kapcsolódva én nem bánnám ha lennének ilyen városok az ets ben :) Mert járnak ilyen helyen is :) -
#7093 hehe biztos nem gyakorolt eleget ets ben :))))))))))) -
rgida666 #7092 Zárásként: a GPS vitte oda a szerencsétlent és miközben próbált szabadulni defektet kapott, emiatt dőlt rá az épületre a kocsi. -
Lolluki #7091 Egyátalán a csávónak nem volt szemértéke? Most nem kötözködés de miért fordul be egy 30 éves rutinos sofőr? -
#7090 Hogy lehet egy ilyen hülyeségen ennyit vitatkozni -
#7089 Megnézném te abba az utcába hogy fordultán volna be Lehet helybe elsírtad volna magad.... -
elbe1 #7088 helló bocs hogy folytatom a vitát de ez a atiho nagyon felidegesíttet a tudattalanságával az sofőr 30-éven keresztül egyetlen balesetet se okozót és ott már 12-ilyen baleset is történt azelőtt szóval nem tudom miről beszélsz
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2074056/Wrong-turn-Satnav-leads-truck-driver-narrow-Tudor-lane-115-000-mistake.html -
Sóschips #7087 NemxD
Varsányi: szerintem nem esett le neki:D -
tomi0113 #7086 Nem kötekedésből de ez marhára nem ide tartozó téma... -
#7085 Baromi nagy hülyeséget szúrtál be, semmi értelme nem volt. Ne reagálj, nem érdekel, zárd le a témát. -
#7084 persze -
#7083 Köszi a hozzá nem értő kommentet...Majd ha vezettél már igazi kamiont akkor nyilatkozz. Téma lezárva. -
#7082 magad nevében beszélj fisherceg.
Ez a kamionos semmit setett le az asztalra, ha egy utcába se tud befordulni.
Úgyhogy ne beszélj baromságokat.
nem lennék arra büszke hogy 30+ évet lehúztam egy ugyanolyan kamionos vállaltnál :) -
#7081 És ismét bölcs dolgot mondtál Krissz! x) Am meg nem 50.000 ont hanem 115.000 font -
#7080 Szerintem ez a sofőr a 47 életévével ezerszer több dolgot letett az asztalra mint amennyit te valaha is fogsz...szóval szerintem inkább füled farkad húzd be és maradj csöndbe..akkor legalább nem beszélsz butaságokat! -
#7079 hallottátok a hírt?
Valami ETS-en nevelkedett gyökér kamionos 50 ezer fontos kárt okozott Angliában...
5 méter széles utcába aakrt bekanyarodni derékszögben..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!forrás:origo -
#7078 én már láttam.. volt, mikor 6-7 évig húzták... -
#7077 oké szerintem már nem nagyon fogják elhúzni a dolgot, őket se ejtették a fejükre. Több mint egy teljes éven át közöljenek képeket meg videókat. Reklám fogásnak elég hosszú idő egy évet végig közölni képekkel meg videókkal legalább is én még ilyet nem láttam. Ha megteszik jó nagy marhák. -
vajo #7076 Nincsen hivatalos dátum, ezért csak következtetünk az előző szériák megjelenési dátumaiból, amik év elején január és április között jöttek ki, amik pedig később azok augusztus vagy szeptember. Am február max 29 napos lehet 4 évente szal a 30.-a elég Xtreme. -
#7075 Ajánlom figyelmedbe a naptárt. Lesd meg hány napos a február! ;) -
Lolluki #7074 Az egy kicsit korán van nem?:D Én úgy tudom, hogy pont egy év múlva. Azaz 2012.decembere, hogy karácsonyig kiadják:) -
#7073 Február 30. mi?! HAHA jóvicc :D -
Lolluki #7072 Hasadra ütöttél?:D -
Héeder #7071 Köszi
-
Sóschips #7070 Sacperkábé olyan 2012 február 30.-ka körül azt hiszem!A bannerban,s azon belül is a fútó szövegből biztosabbat tudsz meg!:)
-
Rolandos #7069 sziasztok mikro jelenik meg a játék? -
Lolluki #7068 Volt de np:) -
#7067 Igazad van sftomee, jól meg mondtad neki! Vegye csak meg! -
Sóschips #7066 -
#7065 Nem tudom hogy volt-e már, de ha igen akkor "sorry" -
vajo #7064 Jasper Forks - River flows -
#7063 Parancsolj, ITT találsz :) -
Héeder #7062 Mi a szám címe? -
sftomee #7061 Neked inkább valaki bogyó kellene drágaságom, ami javítja a koncentráló képességed!
Ezt a sok fogyatékost, édesapám... -
WinStar #7060 amúgy két új civil jármű is lesz,az eggyik a Range Rover,a másik meg egy Honda Civic :)