52664
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Robi546
    ez T&T-ben is így volt amikor ki hajoltál az ablakon akkor más hangja volt vagyis jobban hallottad. :)
  • kutizsolt
    szerintem majd az ablakot is lelehet húzni hogy annak a hangját is felvették, és szerintem be;ehet majd függönyözni is.:D
  • tomi0113
    Szerinte külön-külön hangja lesz mindegyik kamionnak!
    Ugyanis már GTS-be is így volt...
  • fuszhi
    Bődület, hogy miket ki nem találnak :))))) mennyire rajta vannak, és ezt hogy mutatják :))))) Mosolyt csal az arcomra. Biztos hogy jó lesz. Mikor majd bedobják hogy 10-12 ezer forint, akkor lesek majd az állam. Szemem felakad pofám leszakad:))) Remélem nem kell neki az internet hozzáférés ha úgy döntök kicsit szimulátoroznék. Se a telepítéshez se regisztráláshoz se semmihez. Akkor valóban elfogom ismerni. :)
  • gumikacsa
    Ez szinte biztos. Esetleg torzítanak rajta kicsit.
  • vajo
    Scania hang lesz az MAN alatt, én, én megőrülök. xD
  • LeWyTy
    "a Scania hangok felvételét mutatják be"
  • MANos Viktor
    És akkor most hogy a scania lesz főleg kidolgozva a játékba, minden más kamionnak scania hangja lesz meg stb...?
  • norbee46
    A zenei aláfestést kihagyhatták volna! Remélem vérpezsdítő hangja lesz a sasnak!
  • JohnBart
    Felbőg a motor

A mai bejegyzésben egy, az eddigiektől eltérő témáról lesz szó - egy rövid videót szeretnénk bemutatni, amelyet a cseh Silent Noise készített - a cég segítségével az ETS2-höz használandó kamionhangok adatbázisát frissítjük.

A videón látható események nagyjából két hete történtek, és a Scania hangok felvételét mutatják be - a vontatót és a pótkocsit a cseh Scania csoport bocsájtotta rendelkezésünkre.

A felvételek a tlusticei repülőtéren, lakott területtől (és így nem kívánatos háttérzajoktól) távol készültek: ott töltöttük a nap nagy részét, a hangok felvétele mellett pedig a kamion fizikáját és mozgását is bevizsgáltuk. A munka kora hajnalig folyt, mivel meg kellett várni, amíg a közeli autópálya javarészt kiürül - így sikerült nagy sebesség mellett is rögzíteni a motor hangját, miközben a Lodenice közelében fekvő dombokra hajtottunk fel és le.

Rengeteg hangot vettünk fel aznap, sokkal többet mint amit a Euro Truck 2-ben jelenleg fel tudunk használni (itt gondolom főleg az ajtó kinyitására céloz Pavel) - reméljük, segítségetekkel a jövőben minél többet fel tudunk használni az újabb játékaink újabb funkcióihoz...

• kutizsolt
    igen
    olvass vissza és láthatod hogy még kérdezték ezt, és mindenkinek az volt vissza írva hogy (OLVASD EL A FENT FUTÓ SZÖVEGET)
  • koresz11
    Tudnátok küldeni egy linket ahonnan letudnám tölteni
  • atika223
    Ott a pont én a videók alapján szerintem nem is fogom módolni.
  • TruckerDave
    Csak úgy írtam, de kicsi az esély rá. Hisz GTS-hez már vannak MP4 modok.
  • kutizsolt
    hello
    szerintem a SCANIA belsöben ellöttek a baloldali tükröt. a T&T-ben jobb volt a tukör most olyan sz*r
  • Robi546
    Értem és remélem ez így is lesz. :D
  • Lolluki
    Amúgy én azt érzem ez a game-t majd nem nagyon kell modolni. Sajátra szabhatod a fülkét pótok királyak. Én nem igazán nyúlnék bele:) Ám a gps nem kamu lesz mutatni fogja a SCANIAnal biztos:) Te nekem az is a favorit így WIN:D És a megjelenés dátumra meg azt olvastam, hogy február:) Ebből mi igaz mi nem nem tudom de én februárt hallottam:D
  • Lolluki
    Micsoda?
  • TruckerDave
    Már sok mod oldalon van, ha esetleg egyet letöltenének maguknak és igazítanának rajta akkor lehetséges lenne. De ilyet szerintem nem csinálnak. Lehet az is csak valami patchel lesz benne.
  • razor1997
    Tuti,hogy mutatni fogja az utat.Az elég bunkóság lenne tőlük hogyha csak dísznek van ott.:D
  • Robi546
    lol. Én meg nem is láttam hogy van. :D Amúgy az a GPS szerintetek fog is valamti mutatni ? :) Tehát hogy nem csak egy kép lesz betéve remélem. :)
  • Tomika boy
    Nem tudni valami pontosabb megjelenési adatot??
    2012 első fele kicsit soknak hangzik!:D
    Már nagyon várom!

Végre egy olyan rész(képek,videók alapján)amibe nem kell rögtön valami normális kamiont vagy pótkocsit rakni!
    :)
  • fuszhi
    Hát ez hatalmas :)))
  • luspaydavid
    Nem hiszem már nem egy képet raktak az MP3-asról meg lassan már jön a kiadás csak nem csinálják meg.
  • Tomika boy
    Üdv!
    Szerintetek MP4 es merci lesz benn vagy nem válalkoznak rá?:)
  • JohnBart
    Na, végre valakinek sikerült jól linkelnie. Köszi! :)
  • SnyperD
    Én meg sofőrnek készülök nemárt gyakorolni :)
  • Lolluki
    uhh én már nagyon várom.
  • Lolluki
    Jajaja jó pofa lenne ilyen helyeken vezetni. Imádom kicentizgetni a dolgokat:)
  • MANos Viktor
    De kurva jó :PP
  • atiho
    még mindig billentyűzettel tolják... :(
  • Kistódi
    Nézem egyfolytában a fórumot napi 5x minimum :D És láttam róla képet de kíváncsi leszek hogy fog működni:D:D
  • bölömbika
    Én meg remélem,hogy a szekerek hangját találják el!Mert néha elég GÁZ volt!Egy profi hang óriásit dobna a játékon!!
  • v43 001
    Képek már voltak róla, nem tudom nézted-e, de egy videót nyomhatnának arról is :P

Remélem a fizikát is szépen megcsinálják, mert számomra az az egyik legfontosabb. Azzal nem kellene elrontani...
  • DIESEL DOG #7108
    Nagyszerű!
  • Kistódi
    Ááá de gyönyörű!! xD a GPS-is! Még a vasúti átjárót várom az milyen lesz vajon :D
  • Ricsi234
    Kisharcos-nak igaza van.

Am sziasztok
  • DANIELTRUCKER

Isteniiiiiiiii!
    De nekem majdnem jobban tetszett a belső GPS!
  • SnyperD
    És végre van műszerfal gps :) Talán lehet figyeltek a kéréseinkre ( Kérésemre :) )
  • LeWyTy
    Pár hete már mondtam hogy lehet