52664
-
DANIELTRUCKER #7223 Frankó! Csak akkor lenne ez még jobb ha az országhatárok közelében meg néha távol az a rendszám származási helyétől is Keverednének! Ami lehet hogy már meg is van valósítva.
-
vajo #7222 Oh yesss. :D Végre nem német rendszámú autó lesz mindenhol. -
#7221 Jó reggel felkukkantottam egy kicsit és ezt találtam:)
-
#7220 Gratulálok!
Figyelmességből 5-ös! -
Lolluki #7219 Nem szégyelled magadat? Kise jött még.Meg le akarod tölteni? ha majd megjelenik húzzál be egy 576-ba és vásárold meg vagy ha leakarod tölteni legalább ne közölnéd.Mert elég bunkóság. Meg ott megy nagybetűkkel, hogy Megjelenés 2012. amúgy meg ha egy oldalt vissza mész vagy akármennyit írják, hogy 2012 eleje. úgy, hogy szégyeld el magad.! -
Robi546 #7218 Boldog Karácsonyt Mindenkinek! :) -
#7217 #7215-re -
#7216 Vicc a műsorod tesó!
CSak úgy fogod magad idejössz, körül se nézel. Nagy betűkkel ki van írva hogy mikor fog megjelenni! Ki se jött még de már le akarod tölteni -
marking98 #7215 Sziasztok. Lehetne egy kérésem Az Euro Truck 2-t Szeretném letölteni torrentről ingyenesen.Aki tud linket küldeni az üzizzen nekem lécci.Köszi Mindenkinek :) (És boldog Karácsony-t mindenkinek) :D -
bene1997 #7214 Boldog Karácsonyt minden forumozónak! -
#7213 Bukócső és pálya gumi
Angyalkákon tanga bugyi
fék bal jobb három szemben árok
Boldog karácsonyt kívánok!! -
#7212 Boldog karácsonyt nektek. -
#7211 ETS 1- topicban biztos kapsz választ. Én pl. nem tudom :) -
Lolluki #7210 Sziasztok! Most nekem lenne szükségem egy kis segítségre. Ami lenne: most újra feltettem az euro truck simulator-t és szeretnék hozzá kamionokat,pótokat,pályákat,hó modot,útlezárást stb honnan tudok ilyeneket beszerezni? Mert anno töltögettem de most már nem tudom honnan tudnám és ti benne vagytok. Kérlek segítsetek. Előre is köszönöm! -
#7209 Hangulatos map!
SCS tanulhatna belőle mert sok monoton rész van a mapjaikban. -
DANIELTRUCKER #7208 Szuper úgy tűnik hogy elbsztam!
Na mind egy itt a sima link:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fOFHmGDiLY0 -
vajo #7206 Elég jól néz ki. Bár azért nem ilyen szúrókat tettem volna rá karácsonyi hangulathoz. :DD De a pót az egyenesen adja, nagyon szép. :DD -
#7205 Wáó ! -
#7204 jajaj alla még emléxem mikor játszotam a tizen18 wels of sztelel és bejelenteték a játékot.
Akkor is tudtuk hogy a nagyérdemű folytatása lesz de csak a megjelenése napjává vállot biztossá.! -
#7203 A Rig'n'roll-t 2001-ben kezdték el fejleszteni, 2003 januárjában jött az első hír, hogy készül, 2003 május környékén láttuk az első képeket.
Akkor ezt írták:
The news from 1C Company®.
PC, 2004 release date.
Rig'n'Roll
Ehhez képest a játék 2010 áprilisban jelent meg angol nyelven (oroszul 2009 novemberben)
Mindenki nagyon várta, azt hittük, ez lesz A KAMIONSZIMULÁTOR. Ehhez képest a gyatra fizika miatt irtó nagy bukta lett sajnos. Pedig hangulatban veri az scs játékait.
http://rignroll.com/ -
#7202 Ezmiez?? -
#7201 wtf?? -
#7200 Annyi szépet mutattak, hogy igazán kipróbálná már az ember. Csak egy ici picike kis demót . Tudom nem adnak ki demót. Egyébként lehet valamit tudni a rendszer követelményről? -
#7199 Hát dúrva:D
-
#7198 Hát az szó szerint egy hosszú történet ;) Képzeld el ezt a szituációt még pár évvel eltolva :D -
#7197 Nem ismerem. A gts t próbáltam az a favorit idáig meg még a whels of stil t vagy mit az fapados volt nekem. Tudom hogy nem csak én vagyok ki hogy már rakják össze ezt a szimulátort úgyhogy nem kell itt leteremteni. Én is tudom hogy a nyavalygástól nem változik meg semmi. Na és kijött :) Hát aztán. Na halljuk a ring and roll történetét úr. Én még nem hallottam. -
SnyperD #7196 Valaki tudna adni linket a trucks and trailers map hoz? Amibe szabadon lehet vezetni, és egy farmon kezdesz ! Nem arra gondolok amelyik a training feladatnál kezdődik :) -
Sóschips #7195 Ez mind felesleges amit leírtál szvsz.
A jó játékot akarsz/tok,de sír a szácskátok,hogy mikor adják már ki..Ez olyan,kb,hogy anyud mondja,hogy süt süteményt..egy óra és kész,de te már fél óra után mennél és ennéd..KB.
Én ezen rohadtul nem idegesítem magam,mikor kijön kijön s kész.Ezen kívül van ezer meg egy játék addig,míg ezt ki nem adják. -
#7194 Ismered a Rig'N'Roll történetét?:) -
SnyperD #7193 Milyen évekig? :) Ha jól tudom tavaly jelentették be és mondták hogy egyhamar nem lesz kész ! -
#7192 ha megnézed a mostanában bejelentett játékok 95%-a csúszik nem keveset.. szóval ezzel nincsenek egyedül és szerintem valahogy túléljük. -
#7191 Igazából ezzel a magatartásukkal csak húzzák az olyan emberek agyát akikből élnek. Egy dolog a reklám, de a másik az hogy valóban mondanak fűt fát aztán lehet a fele se igaz. Nem akarják túllépni a kereteket mert szegények meg stb. Húzzák halasztják mint a rétes tésztát. Közbe oké hogy jönnek az extrák meg a stb és tényleg nekem már igazán tetszik , de menjenek már ezzel hogy kész sincs a játék azt húzzák az embert évekig. Egy dolog mikor valaki napokat hónapokat műveli ezt , de ha meg még javában nincs kész a játék vagy a szimulátor akkor mondják azt aztán hagyjanak a fenébe. Szóljanak ha kész lesz. Személy szerint nekem tetszik már akár jöhetne is. Had fizessek már. -
#7190 Remélem megéri várni:)
Bár a képek/videók alapján már lesz egy kis játékélmény is benne és nem fogjuk magunkat elunni az A4 esen:D:D -
#7189 Értem én, de a lényeg az volt, hogy nem hangzott el a készítőktől, hogy év eleje. -
JohnBart #7188 Az egy dolog, de szerintem nem akarják már ők sem sokáig húzni a fejlesztést, elvégre rég túllépték a tervezett büdzsét, és gondolom nem szeretnének anyagilag totálisan belebukni a játékba. ;) -
Lolluki #7187 Így van:D -
#7186 azt sem mondták, hogy első fele.
Csak, hogy 2012. -
Lolluki #7185 Jól van ne legyünk már telhetetlenek. Így is elég sok mindent megkaptunk. Tényleg jó lenne de honnan tudod, hogy nem lesz benne? Amúgy meg ha ennyire akarsz 10 millióért lehet venni nyerges topline-os scaniát ami nekem a mindenem vedd meg lízingre és már mérlegelhetsz is:) -
#7184 Miért ?? Sose mondták, hogy szigorúan januárban vagy februárban jelenik. Az év első felébe még a március is bele fér. -
#7183 Na csak nem képzelték hogy átrakják 2012 re majd utána márciusra , ha már ennyire húzzák tehetnének bele néha olyat is hogy le keljen méreckedni az autópálya előtt.