52664
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • ben2004
    Nem jó ez a link! Nem a letöltési oldalt teszi ki!
  • fuszhi
    ittvan tölsd ha annyira kell és élvezd
  • ben2004
    De kedves vagy!
  • wollnerd #7260
  • hungaryws
    Szia! Innen:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    VEDD MEG! TÁMOGASD AZ SCS SOFTWARE CÉGET!!!!
  • ben2004
    Sziasztok! Honnan lehet letölteni a játékot?? Adna valaki 1 linket??
  • Lolluki
    Szerintem ez nem létfontosságú,inkább ne csúszkáljon a kamion:) Mert most ha csúszkál akkor minek a lökhárító?:D Mert akkor úgy sem élvezzük:P
  • gigamen
    Azt nem lehetne megemlíteni a készítőknek, hogy csináljanak egy olyan lehetőséget ahol például lökháritót, vagy sárvédőt a fülkétől eltérő színre(fekete) lehet színezni a kamionoknál, mivel vannak olyan típusok amelyek nem színre fújt lökhárítóval gördülnek le a gyártósorról. Aki esetleg a magyarok közül kapcsolatban áll velük, és jó ötletnek találja megemlíthetné.
  • Pubes
    köszönöm:)
  • fuszhi
    Remélem majd lehet jó kis gyöngyház festést :)))
  • DANIELTRUCKER
    Grat!
  • Pubes
    A mercedes sprinter ből nagy ugrás lesz:D
  • Pubes
    Én már várom. az a lényeg hogy jó legyen.tetszenek a képek is.aki függő az az is marad aki meg nem érzi át a gázolaj illatát annak tök mindegy(link torrent kérés)Ő a harmadik fuvar után azt mondja unalmas szar grafika.Ha minden toppon lenne akkor meg nagy gép kéne hozzá.Vagy van mégegy verzió közel fél millába került és remélem mire megjelenik a játék addigra valódi kamionba üllök ugyanis már csak a PAV kell.(január közepe)
    ÜDV
    Balesetmentest
  • TruckerDave
    Ez valami isteni sugallat ?? Vagy honnan jött a dátum ?
  • fuszhi
    Asszem az én szekerem is így fog kinézni :
  • Robi546
    LOL!
    Ez helyett:
    "Még nincs kiszabott dátum. "
    Ezt olvastam:
    "Még nincs kib*szott dátum."
    XDDDDDD
  • Tessitore22
    Megjelenés: márc. 28
  • WinStar
    a másik hogy letölti az ember és úgy dönti el hogy megéri-e megvenni vagy sem.
  • WinStar
    sztem teljesen mind1 s felesleges találgatni.Ha kijön s le lehet tölteni mindenki letölti,ha megjelenik a boltba megveszik azok akik szeretik a sorozatot.Én pl. mindeggyiket megvettem(kivétel 18 Wos)
  • vajo
    "tovább biztos nem húzzák"
  • Szobi30
    főleg, hogy ebben sokkal több fordítani való lesz valószínűleg, mint abban, pedig az se volt kevés...
  • vajo
    Szerintem Április. GTS akkor jött ki nálunk, tehát e környék ami még megfelel. Tovább biztos húzzák.
  • Stig95
    Újreg... vagy alreg (kocsis) XD
  • gumikacsa
    A fordítás nagy valószínűségel úgy fog zajlani mint a T&T esetében. És annak még híre sincs, pedig az sem 1-2 hét lesz. Úgyhogy január február szerintem kilőve.
  • Robi546
    marking98: 2011. 12. 22. << Regisztrált, új a fórumon azért kérdez még ilyeneket szerintem. :D
  • Tomika boy
    Megjelenik amikor megjelenik ne lovagoljunk már rajta!
    Örülnünk kellene hogy ennyit foglalkoznak vele!
    Ha most kiadnák meg az lenne hogy jaj mi ez kár volt megvenni stb stb!
    Üdv:D
  • v43 001
    Még nincs kiszabott dátum. Majd ha lesz akkor ki lesz írva ide is. Majd ha az SCS írja ki, akkor az már biztos hivatalos lesz. Nem érdemes találgatni, valószínüleg még ők sem tudják biztosan.

Egyébként nem tudom minek ezt 200-szor megkérdezni, attól, hogy ezen lovagoltok, nem fog elöbb megjelenni!
  • fuszhi
    S akkor bíza a magyar boltokban március vége fele lehet hozzá jutni, vagy csak akkor lehet Europában "szerte-széjjel" hozzájutni megrendelni? Isten tudja mi?
  • tpbence0323
    Amúgy ha még nem olvastad át az oldalakat akkor tedd meg és rájössz hogy miért nem tetszik az a szó nekünk hogy Az ETS2-letöltése!!!!
    kérdez meg itt bárkit sok mindenki azt fogja mondani hogy inkább megveszi a játékot mint hogy letöltse
  • vajo
    Köszi az infót. :) Majd ha kijön a játék és teszel képeket automatikusan törölni fogom. :))))
  • v43 001
    Azzal, hogy átírták az AI-t, szerintem ez is megoldódott. Télleg zavaró volt, hogy kiraktad az indexet, az meg besatuzott.

Jók ezek az új képek. Kár, hogy valószínüleg megint egy hetet kell várni az újabb adagra :) :/
  • Lolluki
    Nekem meg azt javítsák ki de már lehet az is megvan, hogy amikor elakarsz fordulni valamerre vagy autópályán indexelsz mindig elengednek a járművek és nem mennek tovább...
  • WinStar
    attól lehet hogy nem az ETS 1 topikban kérdezted meg.
  • Zsolteen
    nem működik a kormány a sima ETS-ben .. mitől lehet?
  • Zsolteen
    Bocs nem láttam még :D
  • DANIELTRUCKER
    Sorry de ezt már egy párszor megtárgyaltuk a fórumon!
  • Zsolteen
    Amit még kijavíthatnának az az hogy amikor egy kereszteződésben vagy és te balra akarsz menni de nem lehet mert nem lehet egy ilyen átlátszó (erőfal xD) miatt de más autók meg mehetnek arra......
  • DANIELTRUCKER
    Főleg hogy angol és tényleg jobb kormányos!
  • DIESEL DOG #7225
    Tetszetős lesz!

Az utolsó képen a Range Rover egész jól néz ki...
  • LTomi
    A bejegyzésben arról is írtak, hogy országonként nemcsak a rendszámok, hanem az egyes járművek előfordulásának gyakorisága is változó lesz. Jól hangzik.